Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ελα βρε θηριο! Που θυμασαι το ονομα της? Και μετα λενε για αλτσχαιμερ στην εγκυμοσυνη...!!!:lol:

Προχθές το συζητούσαμε, που είχα πάει στον διαβητολόγο...λέγαμε για μαιευτήρια γενικά, του είπα ότι μια γνωστή μου (εσύ) γέννησε εκεί με την Π...ου και μου λέει "α, η κατερίνα είναι πολύ φίλη μου". Αυτά...:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω που τα λεμε δε φταιει κιολας.

Αφου της ελεγε αυτος οτι μπορει να την ξεγεννησει οπουδηποτε και της το αλλαξε τωρα στο τελος, προφανως σκεπτομενος οτι τωρα δεν θα μπορει να κανει πισω.

Του χρειαζεται να τον αλλαξει.

Πραγματι πλεον κανουν και επισκληριδιο στα δημοσια, αλλα εσυ πηγες με δικο σου γιατρο, οχι στον τυχαιο εφημερευοντα.

Δεν μπορεις να ξερεις κιολας αν ο τυχαιος εφημερευων αναισθησιολογος (γιατι αυτος αποφασιζει) θα θελει να την κάνει

Ακριβώς έτσι!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μου έδωσε η γιατρός Prempenar για τις αναγούλες, κάνουν τίποτα...??? Πήρα ένα χθες βράδυ κι ένα σήμερα το πρωί, αλλά δεν. Ίσα-ίσα, έχω και καούρες τώρα.. δεν την παλεύω άλλο...!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλησπέρα κοριτσια.

Εχω ξαπλώσει ήδη, μόλις βαλαμε την Ιλιανα για ύπνο και περιμενω την πιτσα μαςςςςς.

Ηρθε και ο αντρούλης μου, πήγα και τον πήρα απο το αεροδρόμιο και του εκανα μεγαλη έκπληξη. Χάρηκε πολύ το μωρό μου.

Εγώ όμως στεναχωρήθηκα, καθώς είχα αφήσει την Ιλιάνα στη μαμά μου, και με πήρε τηλεφωνο οτι ξανανεβασε πυρετο 38,5. Της εκανε νεροξυδο και της εδωσε και ντεπον. Τώρα δεν έχει.

Τωρα αυτό σημαίνει ότι είναι ίωση; Εγω ήλπιζα σε κρύωμα σε συνδυασμό με δόντια. Αύριο το πρωί θα παρω την παιδιατρο, την οποια δεν ειχα παρει καθόλου, καθώς την έβλεπα ευδιάθετη, με όρεξη και χωρίς κανενα αλλο σύμπτωμα. Τωρα ομως θα την πάρω.

Τα λεμε την τριτη

Κι αν χιονίσει, την Τετάρτη, χαχαχχχχαχα

4Rnfp3.png

μμμμμ, ήρθε η πίτσα μας.

Λοιπόν, καθιστή κάτω από το πάπλωμα από τις 8:30, τηλεόραση, λαπτοπ, και πίτσα.

Φοιτητική ζωή ε;

Τρελλαίνομαι!!! :rolleyes::rolleyes:Εμείς παραγγείλαμε πίτσα το μεσημέρι!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

γεια σαςκι απο μενα!!!

ο Νικολακης μου ειναι απυρετος απο χθες το βραδυ!!!! ελπιζω ετσι να συνεχισει η βραδια μας!!!!

αν ειναι καλα μεχρι αυριο θα φυγουμε στο χωριο για το 3μερο.

ο καημενος μου ολο το απογευμα πηγαινε στην εξωπορτα

και ελεγε "μπαμπα ντιντιτ παππου τοτα!!!" και εβαζε τα χερακια του στο προσωπο κι εκανε πως εκλαιγε

εσκασε 2 μερες μεσα χωρις τατα...

Ευχομαι σε ολες καλα να περασατε οπου κι αν πατε οτι κι αν κανετε!!!

και να μην ξεχασουμε....

την Κυριακη στον apha να δουμε την Αννουλα και την Ζωουλα μας!!!!

καλη παρελαση συμπεθερα!!! να μου προσεχεις την νυφουλα μου!!!

σιγουρα θα ειναι τελεια η εμπειρια σας!!!

καλο βραδυ!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

wkend_12.gif

Κορίτσια, μου έδωσε η γιατρός Prempenar για τις αναγούλες, κάνουν τίποτα...??? Πήρα ένα χθες βράδυ κι ένα σήμερα το πρωί, αλλά δεν. Ίσα-ίσα, έχω και καούρες τώρα.. δεν την παλεύω άλλο...!!

Ειναι πολυ εντονες οι αναγουλες? Κανεις και εμετους? Δεν τα ξερω αυτα τα φαρμακα, ειχα αναγουλες ολη μερα αλλα δεν επαιρνα τιποτα. Που και που ετρωγα καμια φρυγανια και βοηθουσε λιγο. Υπομονη...

Τωρα αυτό σημαίνει ότι είναι ίωση; Εγω ήλπιζα σε κρύωμα σε συνδυασμό με δόντια. Αύριο το πρωί θα παρω την παιδιατρο, την οποια δεν ειχα παρει καθόλου, καθώς την έβλεπα ευδιάθετη, με όρεξη και χωρίς κανενα αλλο σύμπτωμα. Τωρα ομως θα την πάρω.

Γιατι να σημαινει οπωσδηποτε ιωση? Δεν ειναι απαραιτητο. Αλλα και ιωση να ειναι, γιατι ανησυχεις τοσο πολυ?

μμμμμ, ήρθε η πίτσα μας.

Λοιπόν, καθιστή κάτω από το πάπλωμα από τις 8:30, τηλεόραση, λαπτοπ, και πίτσα.

Φοιτητική ζωή ε;

Να πω οτι ζηλευω, λιγο ειναι...!:tongue: Θα πω οτι τα παιδια μου κοιμηθηκαν τα μεσανυχτα η Μαριαλενα και λιγο μετα τα μεσανυχτα ο Αντωνης, ο οποιος εχει ξυπνησει απο τις 8... Και να πω οτι δε μας εχει εξοντωσει αυτο το ωραριο? Ψεμματα θα πω... Ουτε προσωπικη ζωη ουτε χαλαρωση ουτε ηρεμια ουτε τιποτα...:?

Χθες τα πηγα στο μασκε παρτυ των αγγλικων, χορεψαν πολυ και γενικα περασαν πολυ ομορφα. Ευτυχως ηταν εκει η κοπελα του νονου και βοηθησε πολυ την κατασταση, γιατι με τοσο κοσμο και χορο και σκοταδι ηταν αδυνατο να εχω την προσοχη μου ταυτοχρονα και στα δυο παιδια. Τη Μαριαλενα δεν την εντυσα μασκε γιατι θα ηθελε να τα βγαλει μετα απο λιγο. Πηγαμε στις 6,30 και καταφερα και πηρα εναν καφε και βγηκα για ενα τσιγαρο στις 9 που αραιωσε ο κοσμος! Και παρα την κουραση τους και το τρεχαλητο επι 3 ωρες εκει, κοιμηθηκαν οπως προανεφερα παρα πολυ αργα...

age.png age.png

Καλημέρα!!

Βρε,Πόλα,κι εγώ πιστεύω ότι μπορείς να αλλάξεις γιατρό ακόμα και τώρα...και συμφωνώ μ'αυτό που είπε η Κασσιανή να πας να γεννήσεις σε εφημερεύων νοσοκομείο..και οικονομικά και δεν θα σπας το κεφάλι σου να βρεις άλλο γιατρό...

Άννα,καλό κουράγιο και καλή επιτυχία με την διακοπή του τσιγάρου...εγώ λέω να το κόψω πιά όταν θα βάλω μπρος γαι το 2ο!

Λοιπόν,κορίτσια,χτες το βράδυ ανέλαβε ο Κώστας να κοιμίσει την μικρή και να σηκώνεται την νύχτα...και τα πήγε μια χαρά...αφού είπαμε μερικά πραγματάκια και του ανέλυσα 5-10 πράγματα για να τα καταλάβει επιτέλους μάλλον τελικά κατάλαβε την θέση μου και αποφάσισε να με βοηθάει...μου πρότεινε μάλιστα από μόνος του να την αναλαμβάνει 2-3 βράδυα την εβδομάδα!!μάλλον του χτύπησε καμπανάκι η συμπεριφορά μου τις τελευταίες μέρες και τα σκέφτηκε καλύτερα τα πράγματα...βέβαια του είπα ότι ή σήμερα ή αύριο θα αφήσουμε την Ιωάννα στην μαμά μου και θα βγούμε οι δυό μας να μιλήσουμε για κάποια πράγματα που πρέπει και έχω σκοπό να τον στήσω στα 3 μέτρα!!Φιλιά πολλά και καλό τριήμρο σε όλες!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...