Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα θα στολίσω επιτέλους το δέντρο (τουλάχιστον προλαβαίνω πριν το...Πάσχα). Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο και εμβόλια, πάλι θα μας ακούσει όλη η Πάτρα....:tongue:

Το βραδυ έχω έξοδο καθότι σήμερα γιορτάζω....:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκιαααααα!!!!

Χρόνια πολλά manti να σε χαίρεται ο πιτσιπόπ!!!!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη κούκλα μου :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Χρονια πολλά πιτσιπομαμα!!! Καλά να περάσεις στην εξοδο σου! :lol:

Ράνια δεν θα σχολιάσω για να μην βρίσω....απλά θα σου πω να κάνεις ότι εσύ νομίζεις....εγώ πάντως πλέον κάνω κ λίγο του κεφαλιού μου γιατί θα μας τρελάνουν οι γιατροί...:mad:

Ας μου πει κάποια αν εκτός από τον Οαεδ περνουμε δώρο Χριστουγέννων κ από το Ίκα!!!!Εγώ ξέρω ότι δεν πέρνουμε κ άντρας μου λεει του είπε ο λογιστής τους ότι πέρνω κ δεν θέλω να πάω στο ίκα κ να γίνω ρεζίλι!:idea:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ας μου πει κάποια αν εκτός από τον Οαεδ περνουμε δώρο Χριστουγέννων κ από το Ίκα!!!!Εγώ ξέρω ότι δεν πέρνουμε κ άντρας μου λεει του είπε ο λογιστής τους ότι πέρνω κ δεν θέλω να πάω στο ίκα κ να γίνω ρεζίλι!:idea:

Εμείς νομίζω πήραμε 70 ευρώ....

Χρονια πολλά πιτσιπομαμα!!! Καλά να περάσεις στην εξοδο σου! :lol:

Ράνια δεν θα σχολιάσω για να μην βρίσω....απλά θα σου πω να κάνεις ότι εσύ νομίζεις....εγώ πάντως πλέον κάνω κ λίγο του κεφαλιού μου γιατί θα μας τρελάνουν οι γιατροί...:mad:

έγω ξέρω ότι μόνο από το ΙΚΑ παίρνουμε αλλά θα πάρω τηλέφωνο τώρα στι ΙΚΑ γαι να μάθω και θα σας πω.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Μωρέ ας μας δίνανε όσα θέλουμε κι εγώ δεν είχα πρόβλημα, πήγαινα και σε 3 υπηρεσίες! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα

Την Τετάρτη μου ανακοινωσε η κουνιάδα μου πως είναι έγκυος στο πρώτο της.Πηγε όμως το απόγευμα στον γιατρο και της είπε πως δεν έχει παλμό το παιδι και πως η ανάπτυξή του είναι κανονική β χοριακή είχε 2.000 και κατι θα της το αφαιρούσε εκείνη την ώρα αλλα είχε δουλειά και της είπε έλα την Παρασκευή.Την Πέμπτη και μετά απο πίεση δική μου πήγε στην δική μου γιατρο για μια δεύτερη γνώμη, και η δική μου δεν έβλεπε καν παιδι...μόνο σάκο και σχετικά μεγάλο.Αλλα δεν έπρεπε να βιάστεί για την επέμβαση να περιμένει μια εβδομάδα ακόμη..... αν και τα έβλεπε σκούρα.....

Την Παρασκευή πήγε λοιπον για την αφαίρεση και ξαφνικά υπήρχε και παιδι και παλμος..!!!!

Έιχε δύδιμα και το ένα δεν κρατήθηκε το δέυτερο όμως έκανε την εμφανισή του την Πέμπτη το βράδυ.

Είναι θαύμα!!!!θα μπορούσε να της το είχε αφαιρέσει...

Εγώ δεν θα συνέχιζα να πηγαίνω στον ίδιο γιατρο...Δεν είναι θεοι...αλλά τέτοια λάθη είναι απαράδεκτα.

Τρομερό, είναι δυνατόν? Παραλίγο να χαθεί ένα παιδάκι?

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ράνια δεν πέρνουμε κ λόγω εξαμήνου αναλογία από τον οαεδ?Ουφ πως τα βαριέμαι αυτά....δεν γίνεται να μας τα δίνουν από μία υπηρεσία όλα κ ΟΣΑ θέλουμε? :tongue::tongue::tongue:

ναι από τον οαεδ κανονικά και μάλιστα τα έβαλαν χτες στους λογαριασμούς μας 7 το απογευμα μαζί και με τον μισθό του Ιανουαρίου 2010. Από το ΙΚΑ οχι δεν δικαιούμαστε παρά μόνο αν έχουμε πάρει αναρρωτικές άδειες.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

ναι από τον οαεδ κανονικά και μάλιστα τα έβαλαν χτες στους λογαριασμούς μας 7 το απογευμα μαζί και με τον μισθό του Ιανουαρίου 2010. Από το ΙΚΑ οχι δεν δικαιούμαστε παρά μόνο αν έχουμε πάρει αναρρωτικές άδειες.

Ευχαριστούμε!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

μαντινοπακι-πιτσιπομαμα χρονια σου πολλα πολλα κουκλα μου!οτι επιθειμεισ!!!!!!!να σε χαιρεται ο πιτσι!!!!!!!!!!!

αφηστε κι εγω ημουν που ημουν παλια ευαισθητη τωρα πια εχω γινει ...10 φορεσ πιο πολυ!!!ειδικα σε θεματα με παιδακια οπωσ αυτο τησ σταχιοφορινασ ή το παιδακι με τα κακα με παιρνει πολυ απο κατω...

το μωρακι που σασ ειπα,η μητερα του το πηγε 6 φορεσ(την 6η πεθανε στο νοσοκομειο)και τουσ παρακαλουσε να του κανουν υπερηχο , εξετασεισ(οι κοιλιτσα του ηταν τουμπανο!!!!!!)και οι γιατροι την κοροιδευαν λεγοντασ οτι δεν ειναι τιποτα!!!!!!!την εκτη φορα , λιγο πριν πεθανει το μωρο ,η μανα να παρακαλαει να κατευει απο τον οροφο ο παιδιατροσ κι εκεινοσ το αρνιοταν!!!!!την ελεγαν υστερικη κτλ...!!!!!κι ετσι ενασ ειδικευομενοσ του εδωσε το υποθετο για ενηλικεσ!!!!!!!!!!!!!!!και του φωναζε η μανα οτι αυτο που του δινει ειναι για ενηλικεσ κ τησ ελεγε δεν πειραζει....του λεγε η γυναικα να πεταχτει να αγορασει εκεινη παιδικο υποθετο και τησ ελεγε οχι...

τι να πω ρε κοριτσια..αυτοι οι γιατροι μετα απο αυτο κοιμουνται ???εχουν καθαρη τη συνειδηση τουσ????

DnfMp3.pngqTarp3.png

α δηλαδη ρανια , εγω που απο αρχεσ του χρονου (2009)ημουν με αναρρωτικεσ λογω επαπιλουμενησ κυησησ δικαιουμε και δωρο απο το ικα?????????????????αν δεν το λεγατε δεν θα το ξερα!!!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!!!

αννα ευχαριστα τα νεα τησ κουμπαρασ...αντε να κανει η κοπελα χριστουγεννα στο σπιτι τησ με την οικογενεια τησ!

και σε μενα σε αυτην την εγκυμοσυνη θυμαμαι που ειχα παει για υπερηχο σε ενα κεντρο και δεν φαινοταν μωρο....και ο γιατροσ στο διαγνωστικο κεντρο με ειχε κατατρωμαξει οτι κατι δεν παει καλα...μην σασ πω την συγχιση που ειχα παρει τοτε!!!πηγα 3 φορεσ εκει ,και την τριτη ξαφνικα ειδαμε και μωρο κ παλμουσ...

καποιοι γιατροι που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι δεν ημουν σε καλο δρομο κτλ...

ευτυχωσ μου εμεινε μονο η στεναχωρια και ολα πηγαν πολυ καλα!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...