Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

σορρυ, το ειχα χασει αυτο το «παμε όπου θέλεις». εεεε, και ας τον χαλαει το γαια, αμα θελεις εσυ να γεννήσεις εκεί, δεν του πέφτει λόγος. Ξεκοψε του το οτι εγω εκεί γενναω, αμα θες ελα, τι θα κάνει δεν θα έρθει;

Ε μα ναι δηλαδή...άσε γιατί έχουν σφίξει οι κ#&*ι και γι' αυτούς...αν θέλει να χάσει 3.000 , εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα :evil::evil: Κάποιον θα βρω να με ξεγεννήσει...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχην δεν πιστευω οτι δεν μπορεις να βρεις γιατρο να σε αναλαβει εστω και τωρα.

Αμα θελεις σου δινω τηλ γιατρου που ειναι μετοχος στο Ρεα και ειμαστε συγγενεις εξ αγχιστειας.

Δε νομιζω να πει οχι.

Υπαρχει και αλλη περιπτωση.

Να ερθει η ωρα σου να γεννησεις και να σε παει ο δημητρης σε δημοσιο που εφημερευει, να γεννησεις μια χαρα και να ζητησεις μονοκλινο που ειναι πλεον ανακαινισμενα και ωραιοτατα, σουιτες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Kασσιανή μου σ' ευχαριστώ πολύ, ξέρεις ότι σου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν μπορείς στείλε μου με πμ το όνομα του γιατρού στο Ρέα, έχω κάποιον υπόψιν μου, αλλά δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος. Από Β αρχίζει το επίθετό του?? Και αν μπορείς ρώτησε και τον δικό σου αφού θα πας την Τετάρτη.

Σκέφτηκα και τη λύση του δημοσίου, αλλά είναι αρκετά τα κατά για την περίπτωση μου : κάνω καισαρική και δεν ξέρω πόσο χασάπης θα είναι ο εφημερεύων, συνήθως κάνουν ολική που δεν θέλω καθόλου, κλπ κλπ

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Σκέφτηκα και τη λύση του δημοσίου, αλλά είναι αρκετά τα κατά για την περίπτωση μου : κάνω καισαρική και δεν ξέρω πόσο χασάπης θα είναι ο εφημερεύων, συνήθως κάνουν ολική που δεν θέλω καθόλου, κλπ κλπ

Πολ δεν τα σκεφτηκες καλα τα πραγματα. Απο την αρχη της εγκυμοσυνης προβληματιζοσουν για τον τοκετο... Σε παραμυθιασε και αυτος, και ενω θα μπορουσες να ειχες παει σε καποιον καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο, το αφησες ετσι. Παντως δεν ειναι αργα ακομα. Εχω ακουσει για αλλαγη γιατρου και στο παρα πεντε.

Αληθεια, ποιος σου ειπε οτι κανεις ολικη στα δημοσια νοσοκομεια? Εγω με επισκληριδιο δεν εκανα την καισαρικη?

age.png age.png

Πολ δεν τα σκεφτηκες καλα τα πραγματα. Απο την αρχη της εγκυμοσυνης προβληματιζοσουν για τον τοκετο... Σε παραμυθιασε και αυτος, και ενω θα μπορουσες να ειχες παει σε καποιον καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο, το αφησες ετσι. Παντως δεν ειναι αργα ακομα. Εχω ακουσει για αλλαγη γιατρου και στο παρα πεντε.

Αληθεια, ποιος σου ειπε οτι κανεις ολικη στα δημοσια νοσοκομεια? Εγω με επισκληριδιο δεν εκανα την καισαρικη?

Εννοώ πως αν δεν έχεις τον δικό σου γιατρό (by the way η Κατερίνα είναι πολύ φίλη με τον δικό μου) και πας στον εφημερεύοντα, κατά 99% θα σου κάνουν ολική για να ξεμπερδεύουν...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εννοώ πως αν δεν έχεις τον δικό σου γιατρό (by the way η Κατερίνα είναι πολύ φίλη με τον δικό μου) και πας στον εφημερεύοντα, κατά 99% θα σου κάνουν ολική για να ξεμπερδεύουν...

Ποια Κατερινα????:rolleyes:

δεν ειναι ευκολο παντως με τα μονοκλινα πια στα δημοσια. Επειδη λογω οικονομικών παρα πολύς κόσμος έχει στραφεί στα δημόσια νοσοκομεία, αν πας στο άσχετο, πιθανότατα δεν θα βρεις. Η κολλητη μου που γεννησε πριν 40 μερες στο ελενα, με το δικο μου γιατρο, επειδή πηγε με πρόκληση, της ειχε κρατησει η μαια του γιατρού μονόκλινο δωμάτιο απο το προηγουμενο βράδυ, γιατι δεν υπηρχε ούτε για δείγμα. Και την πηγαν πρωτα στο δωματιο, να αφησει τα πραγματα της, για να μην φαίνεται άδειο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε θηριο! Που θυμασαι το ονομα της? Και μετα λενε για αλτσχαιμερ στην εγκυμοσυνη...!!!:lol:

age.png age.png

Εδω που τα λεμε δε φταιει κιολας.

Αφου της ελεγε αυτος οτι μπορει να την ξεγεννησει οπουδηποτε και της το αλλαξε τωρα στο τελος, προφανως σκεπτομενος οτι τωρα δεν θα μπορει να κανει πισω.

Του χρειαζεται να τον αλλαξει.

Πραγματι πλεον κανουν και επισκληριδιο στα δημοσια, αλλα εσυ πηγες με δικο σου γιατρο, οχι στον τυχαιο εφημερευοντα.

Δεν μπορεις να ξερεις κιολας αν ο τυχαιος εφημερευων αναισθησιολογος (γιατι αυτος αποφασιζει) θα θελει να την κανει.

δεν ειναι ευκολο παντως με τα μονοκλινα πια στα δημοσια. Επειδη λογω οικονομικών παρα πολύς κόσμος έχει στραφεί στα δημόσια νοσοκομεία, αν πας στο άσχετο, πιθανότατα δεν θα βρεις. Η κολλητη μου που γεννησε πριν 40 μερες στο ελενα, με το δικο μου γιατρο, επειδή πηγε με πρόκληση, της ειχε κρατησει η μαια του γιατρού μονόκλινο δωμάτιο απο το προηγουμενο βράδυ, γιατι δεν υπηρχε ούτε για δείγμα. Και την πηγαν πρωτα στο δωματιο, να αφησει τα πραγματα της, για να μην φαίνεται άδειο

Εχεις δικιο σε αυτο.

πραγματι πανε πολλοι τωρα στα δημοσια και επειδη υπολογιζουν το τιμολογιο του ιδιωτικου, τους παιρνει πιο ευκολα και διαλεγουν μονοκλινο.

Εμενα φαντασου αν πηγαινα, θα μου το καλυπτε ολο το ταμειο μου, γιατι μας βαζει πρωτη θεση στα δημοσια νοσοκομεια

yey2p2.png BN4cp2.png

Ελα βρε θηριο! Που θυμασαι το ονομα της? Και μετα λενε για αλτσχαιμερ στην εγκυμοσυνη...!!!:lol:

Εγω να δεις οχι απλα αλτσχαιμερ, σε σημειο να χανομαι και στο δρομο!!!Ειδα κι επεθα να επανελθω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...