Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξαναπήγατε? Του μίλησε ο Δημήτρης? Τι σας είπε?

οχι, ήταν να με δει χθες, αλλά ούτε τηλ δεν πήρα...μάλλον τρίτη τώρα...εχώ σπαστεί αρκετά και δυστυχώς, ξέροντάς με, όταν γίνει αυτό δεν αλλάζει...μπορεί να μην παρεξηγούμαι καθόλου εύκολα και να είμαι υπερβολικά επιεικής, αλλά όταν μου στραβώσει κάτι, τελείωσε μετά...;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλε κατερινα τι να τσακωθεί; Αφου σου λεει δεν ξεγενναει στο ΡΕΑ.

Εγω για να ειμαι ειλικρινης, καταλαβα οτι ξεγενναει μονο στο μητερα.Αφου της ειχε πει οτι θα παω οπου θες εσυ, ε για κατσε, μας δουλευει δλδ???Εγω αυτο ειχα καταλαβει, αφου ρε συ της λεει να κανει παζαρια με το μητερα κατι που δεν το καταφερε κιολας.Ας ελεγε οχι απο την αρχη!

Αλλα βρε Πωλινα κατεληξε καπου, γεννας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ και εγω πριν την γεννα ποναγα πααραα πολυ,επαιρνε feldene,λιποθυμουσα,πηγαινα νοσοκομειο για ενεσεισ και αλλα πολλα.μετα την γεννα,τ ι π ο τ α.αφου ουτε τα πρωεορτια δεν εχω.και μου συμβαινουν και ατυχηματα οπωσ καταλαβαινεις.αστα

ουτε εμενα μου ηρθαν τα αυτοκολλητα,αλλα τα θεωρησα κιολας.να ναι καλα ο μπαμπακας μου,που δουλευει στο ικα,και ετσι δεν εχω στηθει ποτε σε ουρα.

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Γιωτάκι, στο ρέα θα προτιμούσα, αλλά δεν πάει εκεί ρε γμτ...όσο για το κουμάντο, νομίζω ότι το βλέπει και λίγο εκβιαστικά, με την έννοια "αυτή γεννάει σε 20 μέρες, θ' αλλάξει γιατρό? αποκλείεται..."
Kι έτσι είναι, αλλάζεις; Πάντως μίλαγα μ'ένα συνάδελφο χτες, η γυναίκα του εκεί θα γεννήσει, θες να ζητήσω τηλ γιατρού να το έχεις στα υπόψιν; Η κουνιάδα του γέννησε εκεί πριν κάνα μήνα; Εδωσε 1800 για τρίκλινο είπε

Εχω θέμα με τον μικρό. Το πρωί όταν ξυπνάει, μέχρι να του φτιάξω γάλα, όσο είμαι εκτός οπτικού του πεδίου, ουρλιάζει, κλαίει, τσιρίζει... Μου ταράζει το νευρικό μου σύστημα πρωινιάτικα. Κι άμα μου έρθει αφού του φτιάξω γάλα να πάω και τουαλέτα; Αμάν αμάν τι γίνεται, ξυπνάει όλη η γειτονιά! Επίσης θέλει να κρατάει το μπιμπερό αλλά δεν πίνει παρά μερικές γουλιές. Αν του το πάρω τσιρίζει, αλλά δεν το πίνει. Το κάνει βόλτες και μου βρέχει το κρεββάτι....

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγω θα τσακωνομουν!!!!:D:Dευγενικα παντα!!!
τι σου εχει κολλησει και σενα με το ρεα; αφου δεν ξεγενναει εκει. Γιατι δεν πας στο Γαια παιδί μου, ειναι πολυ ωραιο, εχει γεννησει φιλη μου εκει και το εχω δει. πολυ ωραιο και τουλαχιστον τοτε με οχι πολυ κοσμο
Καλε κατερινα τι να τσακωθεί; Αφου σου λεει δεν ξεγενναει στο ΡΕΑ.

Εχει δίκιο η κατερίνα γιατί όταν τον είχα ρωτήσει πριν 2 εβδομάδες μου είχε πει "πάμε όπου θέλεις εσύ"...

Εχω κολλήσει με το ΡΕΑ γιατί είναι το πιο οικονομικό απ' όλα...και στο Γαία βέβαια, μίλησα με τη διευθύντρια και είπε ότι θα μου κόψει ένα χιλιάρικο...αλλά εξ' όσων μου είπε ο γιατρός και το Γαία τον "χαλάει"...ε, αει σιχτίρ πια...ΣΟΡΡΥ!!!:oops::oops:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑ και εγω πριν την γεννα ποναγα πααραα πολυ,επαιρνε feldene,λιποθυμουσα,πηγαινα νοσοκομειο για ενεσεισ και αλλα πολλα.μετα την γεννα,τ ι π ο τ α.αφου ουτε τα πρωεορτια δεν εχω.και μου συμβαινουν και ατυχηματα οπωσ καταλαβαινεις.αστα

ουτε εμενα μου ηρθαν τα αυτοκολλητα,αλλα τα θεωρησα κιολας.να ναι καλα ο μπαμπακας μου,που δουλευει στο ικα,και ετσι δεν εχω στηθει ποτε σε ουρα.

Εγω θα περιμενω μεχρι τελος μαρτη για το αυτοκολλητο ετσι κι αλλιως δε χρειαζομαι κατι απο ικα τωρα...Ασε, για τους πονους, εκτος απο το οτι χαπακωνομουν, με χτυπουσαν οι πονοι και στο εντερο, μουδιαζε το ποδι μου, εφευγα απο το σχολειο...για να μην αναφερω τι επαθα στη χημεια στις πανελληνιες....εκεινη την ωρα βρηκε να μου ερθει??

Ε τωρα ποναω αρκετα παλι...

Kι έτσι είναι, αλλάζεις; Πάντως μίλαγα μ'ένα συνάδελφο χτες, η γυναίκα του εκεί θα γεννήσει, θες να ζητήσω τηλ γιατρού να το έχεις στα υπόψιν; Η κουνιάδα του γέννησε εκεί πριν κάνα μήνα; Εδωσε 1800 για τρίκλινο είπε

Αν μπορείς, ναι...thanks! Πάντως λίγοι γιατροί αναλαμβάνουν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

copy paste απο...αλλου:

Χριστινα και μενα τα ιδια κανει, μεχρι να το ετοιμασω της δινω την πιπιλα της, για να το πιει, αγκαλια στο κρεβατι μου η στον καναπε αμα της το δωσω στο χερι, το βαζει και το βγαζει αμεσως, ουτε γουλια δλδ δεν πινει και μου βρεχει και τα παντα...

τσακωνομαστε δλδ κι εμεις...οσο για τη φασαρια και το νευρικο σου συστημα, υπομονη να μεγαλωσουν λιγο παιδια θελαμε οχι ησυχια!:cry::?

Διαφημίσεις

Όπως σου έχω πει μπορείς πάντα να της σταματήσεις το γάλα και να μην τσακώνεστε:):):):):)

Ναι το βραδυ αυτο εκανα..αλλα το πρωι τις τελευταιες 2-3 μερες πινει 200 ανετα σχετικα!Το βραδυ δεν το ξαναεπιχειρω!

Α οπότε μια χαρά θα πίνει το πρωινό όποτε θέλει και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από καυγάδες

Το πρωι δυσκολευομαι να της το βαλω στο στομα αλλα απαξ και μπει το πινει, οσο θελει τελος παντων

Εχει δίκιο η κατερίνα γιατί όταν τον είχα ρωτήσει πριν 2 εβδομάδες μου είχε πει "πάμε όπου θέλεις εσύ"...

Εχω κολλήσει με το ΡΕΑ γιατί είναι το πιο οικονομικό απ' όλα...και στο Γαία βέβαια, μίλησα με τη διευθύντρια και είπε ότι θα μου κόψει ένα χιλιάρικο...αλλά εξ' όσων μου είπε ο γιατρός και το Γαία τον "χαλάει"...ε, αει σιχτίρ πια...ΣΟΡΡΥ!!!:oops::oops:

σορρυ, το ειχα χασει αυτο το «παμε όπου θέλεις». εεεε, και ας τον χαλαει το γαια, αμα θελεις εσυ να γεννήσεις εκεί, δεν του πέφτει λόγος. Ξεκοψε του το οτι εγω εκεί γενναω, αμα θες ελα, τι θα κάνει δεν θα έρθει;

4Rnfp3.png

σορρυ, το ειχα χασει αυτο το «παμε όπου θέλεις». εεεε, και ας τον χαλαει το γαια, αμα θελεις εσυ να γεννήσεις εκεί, δεν του πέφτει λόγος. Ξεκοψε του το οτι εγω εκεί γενναω, αμα θες ελα, τι θα κάνει δεν θα έρθει;

Καλο!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...