Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

καλη επιτυχια αννα

μονες μας και σημερα καθως ο νικος ειναι θεσσαλονικη απο χτες και γυρναει το βραδυ

Η ιλιανα ειναι απυρετη απο προχτες, και οπως ελεγα και στο τσατ, νομιζω οτι τελικα ηταν δοντακι, καθως αλλο ενα εκανε την εμφανισή του και ετοιμαζεται κι αλλο. Μακαρι

Τριημερο εδω, καθως ο καιρος δεν ενδεικνυται για πολλα. Αντε μεχρι το εξοχικο μας στην Αναβυσσο και πολυ ειναι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια

καλη επιτυχια αννα

μονες μας και σημερα καθως ο νικος ειναι θεσσαλονικη απο χτες και γυρναει το βραδυ

Η ιλιανα ειναι απυρετη απο προχτες, και οπως ελεγα και στο τσατ, νομιζω οτι τελικα ηταν δοντακι, καθως αλλο ενα εκανε την εμφανισή του και ετοιμαζεται κι αλλο. Μακαρι

Τριημερο εδω, καθως ο καιρος δεν ενδεικνυται για πολλα. Αντε μεχρι το εξοχικο μας στην Αναβυσσο και πολυ ειναι.

Μια χαρα ειναι το εξοχικο στην Αναβυσσο!Εμεις να δουμε τι θα κανουμε, δουλειει κι ο Κωστας Κυριακη, σκεφτομουν να παρω το τρενο με την Παναγιωτα να παμε Ταναγρα καθαρα Δευτερα στο αεροδρομιο να πεταξουμε αετο, ειναι πολυ ωραια τετοια μερα εκει αλλα μαλλον θα εχει αποκλειστει οποτε...

Σημερα ερχεται ο πεθερος μου μονος του για κανα δυο μερες...πρεπει να μαγειρεψω και κατι για αυριο...

Κι εμείς μέχρι Λαγονήσι στη γιαγιά μου μας βλέπω αλλά κι εκεί μια χαρά θα περάσουμε:) Θα είανι και η ξαδερφούλα μας που θα πάνε στο δικό τους εξοχικό εκεί. Γιώτα που ξέρεις μπορεί να βρεθούμε αν είστε προς τα εκεί:):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια.οπου και να πατε ωραια θα ειναι.εμεις μαλλον εδω τελικα,γιατι μας τα χαλασε ο καιρος.μονο την Κυριακη,λεμε να παμε στο ρεντη,στο καρναβαλι,αν και δεν εχω παει ποτε.θα συναντηθουμε και με κατι φιλους,θα τα ντυσουμε,θα ναι καλα ομωσ?αξιζει?εχει παει καμμια σας?κατα τα αλλα καλα,το πρωι ξυπνησε με κλαμματα παλι κα;ι φωναζωντας μπαμπαααααααα.και το κανε και στην μανα μου.κανα ονειρο θα ητανε

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα:) Εμάς πάντως μας ήρθαν εχθές τα αυτοκολλητάκια μας από το ΙΚΑ. ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ περαστικά στο Νικολάκη αλλά μη σε τρομάζει ο ψηλός πυρετός, τα μικράκια έτσι ανεβάζουν πολύ, είναι άμυνα του οργανισμού όπως σου είπε και η Δήμητρα:)

Ο υψηλος πυρετος ειναι καλο σημαδι γιατι ειναι ενδειξη υγιους οργανισμου που αντιδρα.

Τι στο καλο ειναι αυτα τα αυτοκολλητα?

Εμεις χτες πηγαμε στον παιδιατρο και καναμε 2 εμβολια μαζι.

Ποσο το λυπηθηκα το καημενο.

Δεν τσιριξε, αλλα εκλαιγε με τοσο παραπονο πουηταν πραγματι για λυπηση.

Μου επανελαβε ο γιατρος οτι μεχρι τα 2 δεν ασχολουμαστε καθολου με την ομιλια του παιδιου και οτι τα μονα που απαιτειται να λεει ειναι μαμα και μπαμπα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κασσιανη τα αυτοκολλητα τα στελνει το ΙΚΑ και τα κολλας στο βιβλιαριο για την ανανεωση του για το τρεχον ετος...υποτιθεται για να μην τρεχουμε στο ΙΚΑ και στεκομαστε στην ουρα αλλα φετος ειναι αφαντα...:rolleyes:

Ουφ, εχω 2 μερες που ποναω παλι, περιμενω περιοδο. Καλα ημουν τοσο καιρο που δεν πονουσα μετα τον τοκετο, παει η περιοδος χαριτος μαλλον, αρχισα να χαπακωνομαι παλι..

καλημερα κοριτσια.οπου και να πατε ωραια θα ειναι.εμεις μαλλον εδω τελικα,γιατι μας τα χαλασε ο καιρος.μονο την Κυριακη,λεμε να παμε στο ρεντη,στο καρναβαλι,αν και δεν εχω παει ποτε.θα συναντηθουμε και με κατι φιλους,θα τα ντυσουμε,θα ναι καλα ομωσ?αξιζει?εχει παει καμμια σας?κατα τα αλλα καλα,το πρωι ξυπνησε με κλαμματα παλι κα;ι φωναζωντας μπαμπαααααααα.και το κανε και στην μανα μου.κανα ονειρο θα ητανε

Εμείς πήγαμε κ πέρυσι θα πάμε κ φέτος,γιατί μένουμε κ πολύ κοντά,αλλά φέτος κάνουμε κ παρέλαση με γκρουπ...είναι πολύ ωραία κ νομίζω θα περάσετε καλά...;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.

Βατραχάκι περαστικά στο αγοράκι σου.Το βράδυ πάντα ο πυρετός ανεβαίνει πιο πολύ.Αλλά θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει μην ανυσηχείς.Αυτή τη στιγμή είναι καλό που κάνει πυρετό γιατί ο οργανισμός του προσπαθεί να καταπολεμήσει τον ιό.

Εχθές το απόγευμα ήρθε η ξαδέρφη της μπουμπούς και μου την άφησαν για λίγο οι γονείς της γιατί είχαν μια δουλίτσα και παίζανε μαζί οι μικρές.Ελεγα οτι έκανα πρόβα πως είναι με 2 παιδιά μέσα στο σπίτι.Ολη την ώρα έτρεχα απο πίσω και να λέω μη στη μια και μη στην άλλη.Η δικιά μου οτι είχαμε γυρίσει απο το κολυμβητήριο και να πεινάει,η ξαδέρφη της να θέλει να πάει μέσα στο δωμάτιο της κι'εγώ να μην μπορώ να την αφήσω μόνη της γιατί φοβόμουν.Τελικά πως τα κατάφερα και της έβαλα στον ίδιο χώρο δεν ξέρω αλλά στο τέλος παίζανε μαζί αφού έφαγε και η δικιά μου και ήρθε στα ίσα της.Τους έδωσα κάτι κουλουράκια και τρώγανε μαζί και γενικά προσπαθούσα να βρώ πράγματα για να κάνουν μαζί για να μην τρέχει η μια απο δω και η άλλη απο εκεί.

Ξανά ενα μεγάλο μπράβο στις μανούλες που που έχουν πάνω απο ενα παιδάκι και στις μανούλες που περιμένουν με το καλό.Το έχω πει εγώ.Είναι ηρωίδες!

παντως,δεν ειναι και τοσο δυσκολο με 2 μικρα παιδια.η μανα μου κραταει και την Κατερινα μου,και τον ανηψιο μου που ειναι 16 μηνων.αν εξαιρεσεισ τις 2 πρωτες μερες μεχρι να τα συγχρονισει κατα τα αλλα ειναι ολα τελεια.παιζουν μαζι,κοιμουνται μαζι,οταν αλλαζει το ενα το αλλο τις φερνει τα παμπερς:shock:,και πεταει τα λερωμενα.οταν το ενα ξυπνησει,παει μες στο αφτι του αλλου και το ξυπναει:D.ασε που ο Γιωργακης και πιο γρηγορα περπατησε,και πιο γρηγορα μιλησε μπεμπεκιστηκα.κοντα στον βασιλικο,ποτιζεται κ η γλαστρα που λενε:tongue:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Εμείς έχουμε πάει τόοοοοοσο πίσω στα εμβόλια :rolleyes::rolleyes: Πρέπει να να την πάει ο Δημήτρης, δεν μπορώ να περιμένω τόσες ώρες εκεί με την κοιλιά στο στόμα :rolleyes::rolleyes:

Βρε κορίτσια, πως να το χειριστώ το θέμα με τον γιατρό μου και το μαιευτήριο?? (σας έχω πρήξει εεεεε????):oops::oops::oops: Και όχι τίποτ' άλλο αλλά τώρα είναι πολύυυυυ αργά για ν' αλλάξω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

πωλα μου να του το πεις στα ισια, θελω να γεννησω στο γαια. δεν καταλαβα κουμαντο στην τσεπη σου θα σου κάνει;

Γιωτάκι, στο ρέα θα προτιμούσα, αλλά δεν πάει εκεί ρε γμτ...όσο για το κουμάντο, νομίζω ότι το βλέπει και λίγο εκβιαστικά, με την έννοια "αυτή γεννάει σε 20 μέρες, θ' αλλάξει γιατρό? αποκλείεται..."

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γιωτάκι, στο ρέα θα προτιμούσα, αλλά δεν πάει εκεί ρε γμτ...όσο για το κουμάντο, νομίζω ότι το βλέπει και λίγο εκβιαστικά, με την έννοια "αυτή γεννάει σε 20 μέρες, θ' αλλάξει γιατρό? αποκλείεται..."

Εγω θα τσακωνομουν!!!!:D:Dευγενικα παντα!!!

τι σου εχει κολλησει και σενα με το ρεα; αφου δεν ξεγενναει εκει. Γιατι δεν πας στο Γαια παιδί μου, ειναι πολυ ωραιο, εχει γεννησει φιλη μου εκει και το εχω δει. πολυ ωραιο και τουλαχιστον τοτε με οχι πολυ κοσμο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...