Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ρε κοριτσια,τα δικα σας μιλανε τοσο πολυ?εμενα οχι,μηπως πρεπει να ανησυχω?η παιδιατρος μου ειπε:και τι θελεις δηλαδη?να κανετε κουτσομπολιο?

αλλα απο οτι διαβαζω τα δικα σας μιλανε παρα πολυ.εμενα τα κλασσικα,μαμα,μπαμπα,παππου,γιαγια,μπανανα,πατατα,μπανιο,κ διαφορα τετοια ευκολα.α,και το οχι.ολο οχι λεει.ουτε ο μεταξας να ητανε:confused:

Να τη βάλουμε να κάνει παρέα με τη Ζωή συνέχεια μιλάμε...το λέει κ με ύφος OOOOOOχι! Μην ανησυχείς για την ομηλία...κ της κουμπαρας μου η κόρη που έχουν ένα μήνα διαφορά με τη δικιά μου τα βασικά λέει....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

antridim η δικιά μου δε λέει ουτε μαμά, ουτε μπαμπά !!!!!

εχω σκάσει!!!! ο παιδιατρος με μαλώνει καθε φορα και μου λέει να μη μεταδιδω αυτο το αγχος στο παιδί. Συγκεκριμένα χθες ημασταν με αλλα δυο παιδακια που εχουν μερες διαφορα, το ένα μιλησε νωρις αλλα εμεινε στασιμο στις λεξεις που εμαθε και το αλλο παπαγαλιζε οτι ακουγε...! Τι να πω ?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Να σας πω οτι ζηλεψα και θελω και γω τικερακι εγκυμοσυνης?να σας το πω.θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωω

Κατσε καλα εσυ...Αντιστασου μαζι μου στον ιο γκαστριτιδας!!!!:D:D

ρε κοριτσια,τα δικα σας μιλανε τοσο πολυ?εμενα οχι,μηπως πρεπει να ανησυχω?η παιδιατρος μου ειπε:και τι θελεις δηλαδη?να κανετε κουτσομπολιο?

αλλα απο οτι διαβαζω τα δικα σας μιλανε παρα πολυ.εμενα τα κλασσικα,μαμα,μπαμπα,παππου,γιαγια,μπανανα,πατατα,μπανιο,κ διαφορα τετοια ευκολα.α,και το οχι.ολο οχι λεει.ουτε ο μεταξας να ητανε:confused:

Κι εμείς τα ίδια, βαριέται να μιλήσει, όλο δείχνει και τσιρίζει, χαχαχαχα...!!

Προφανώς, μέχρι 2 χρονών δεν τίθεται θέμα ανησυχίας.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Και πάλι ο πυρετόσ 40...

Ομως με πονστάν και κομπρέσες με νερόξυδο σε μια ωρίτΣα τό κατεβάσαμε!!

Μα γιατι το βΡάδυ ανεβαίνει τόσο πολύ?

Απο το μεσημέρι που είχε 39 δεν ανέβασε το απόγευμα...αλλα το βράδυ..αρχίζουν τα δύσκολα ε?

Ελπίζω μόνο να μην ανεβάσει ξανά και ταλαιπωρείτε το αγοράκι μου.

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα.

Βατραχάκι περαστικά στο αγοράκι σου.Το βράδυ πάντα ο πυρετός ανεβαίνει πιο πολύ.Αλλά θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει μην ανυσηχείς.Αυτή τη στιγμή είναι καλό που κάνει πυρετό γιατί ο οργανισμός του προσπαθεί να καταπολεμήσει τον ιό.

Εχθές το απόγευμα ήρθε η ξαδέρφη της μπουμπούς και μου την άφησαν για λίγο οι γονείς της γιατί είχαν μια δουλίτσα και παίζανε μαζί οι μικρές.Ελεγα οτι έκανα πρόβα πως είναι με 2 παιδιά μέσα στο σπίτι.Ολη την ώρα έτρεχα απο πίσω και να λέω μη στη μια και μη στην άλλη.Η δικιά μου οτι είχαμε γυρίσει απο το κολυμβητήριο και να πεινάει,η ξαδέρφη της να θέλει να πάει μέσα στο δωμάτιο της κι'εγώ να μην μπορώ να την αφήσω μόνη της γιατί φοβόμουν.Τελικά πως τα κατάφερα και της έβαλα στον ίδιο χώρο δεν ξέρω αλλά στο τέλος παίζανε μαζί αφού έφαγε και η δικιά μου και ήρθε στα ίσα της.Τους έδωσα κάτι κουλουράκια και τρώγανε μαζί και γενικά προσπαθούσα να βρώ πράγματα για να κάνουν μαζί για να μην τρέχει η μια απο δω και η άλλη απο εκεί.

Ξανά ενα μεγάλο μπράβο στις μανούλες που που έχουν πάνω απο ενα παιδάκι και στις μανούλες που περιμένουν με το καλό.Το έχω πει εγώ.Είναι ηρωίδες!

SI5Yp3.png

great-day_16.gif

Εχθές το απόγευμα ήρθε η ξαδέρφη της μπουμπούς και μου την άφησαν για λίγο οι γονείς της γιατί είχαν μια δουλίτσα και παίζανε μαζί οι μικρές.Ελεγα οτι έκανα πρόβα πως είναι με 2 παιδιά μέσα στο σπίτι.Ολη την ώρα έτρεχα απο πίσω και να λέω μη στη μια και μη στην άλλη.Η δικιά μου οτι είχαμε γυρίσει απο το κολυμβητήριο και να πεινάει,η ξαδέρφη της να θέλει να πάει μέσα στο δωμάτιο της κι'εγώ να μην μπορώ να την αφήσω μόνη της γιατί φοβόμουν.Τελικά πως τα κατάφερα και της έβαλα στον ίδιο χώρο δεν ξέρω αλλά στο τέλος παίζανε μαζί αφού έφαγε και η δικιά μου και ήρθε στα ίσα της.Τους έδωσα κάτι κουλουράκια και τρώγανε μαζί και γενικά προσπαθούσα να βρώ πράγματα για να κάνουν μαζί για να μην τρέχει η μια απο δω και η άλλη απο εκεί.

Ξανά ενα μεγάλο μπράβο στις μανούλες που που έχουν πάνω απο ενα παιδάκι και στις μανούλες που περιμένουν με το καλό.Το έχω πει εγώ.Είναι ηρωίδες!

Αυτη ειναι η καθημερινοτητα μας. Να δουμε σημερα τι θα κανω που θα τα παω στο μασκε παρτυ των Αγγλικων, ποιο θα πρωτοκυνηγαω αραγε?:confused:

age.png age.png

great-day_16.gif

Αυτη ειναι η καθημερινοτητα μας. Να δουμε σημερα τι θα κανω που θα τα παω στο μασκε παρτυ των Αγγλικων, ποιο θα πρωτοκυνηγαω αραγε?:confused:

Τουλάχιτσον θα τα έχεις σε κλειστό χώρο.Άστα να παίξουνε και να το ευχαριστηθούνε!

SI5Yp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΕΩΣ 28/2/2011 ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΩΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ. ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑ

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:) Εμάς πάντως μας ήρθαν εχθές τα αυτοκολλητάκια μας από το ΙΚΑ. ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ περαστικά στο Νικολάκη αλλά μη σε τρομάζει ο ψηλός πυρετός, τα μικράκια έτσι ανεβάζουν πολύ, είναι άμυνα του οργανισμού όπως σου είπε και η Δήμητρα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νυστάζω λέμε......είπα μια φορά να σηκωθώ την ώρα που ξύπνησα και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...άντε να μετρήσω το σάκχαρο μετά το πρωινό μου, να μπορέσω να πιω κι' άλλον έναν καφέ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τώρα κι' εγώ τι να πω για την ομιλία? Η κάρολ λέει: μαμά, μπαμπά, βα (βαγγέλης), γιαγιά (γυαλιά), κακά, γεια, μα (φιλί), για (αγκαλιά), γάγια (γάλα), κακά, ουγιό (νερό) και πολλές άλλες ακαταλαβίστικες!! Ελεος δηλ...:tongue::tongue:

Σήμερα ο βαγγελάκος ντύθηκε δον ντιέγκο για τη γιορτή του σχολείου. Καλός ήταν, του πάνε τα μαύρα!;););)

Βατράχι πως είναι ο Νικολάκης σήμερα???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τουλάχιτσον θα τα έχεις σε κλειστό χώρο.Άστα να παίξουνε και να το ευχαριστηθούνε!

Θα γινει σε αιθουσα εκδηλωσεων και θα εχει δεκαδες παιδια και γονεις υποθετω, τουλαχιστον για τα μικροτερα παιδια... Θα ειναι απο δυσκολο εως επικινδυνο εγχειρημα.

age.png age.png

Καλημερα!Αντε αν και τα ειπα στο chat θα τα πω κι απο δω...6:30 τα χαραματα που πας κυρα μου περα δωθε με τα τακουνια???Βαλτα οταν φυγεις!Πως δεν τη σκοτωσα ουτε ξερω...δε θα ερθει να πληρωσει κοινοχρηστα?Θα τη φτιαξω εγω...

Βρε Πολα ετσι τα λενε τα μωρα, κι η Παναγιωτα γαλ ή γκαν το γαλα, νον το νερο κλπ...τι ηθελες να δικηγορευει απο τωρα???

Καλημέρα κορίτσια!!!

Νοιώθω πολύ πρεζάκι...από χθες το απόγευμα άκαπνη κ έχω ένα ελαφρύ τρέμουλο στα χέρια...αντιστέκομαι όμως...το τασάκι εξαφανίστηκε από το γραφείο μου κ τη θέση του πήρε ένα κουτάκι τσίχλες...μακάρι να μπορέσω να τα καταφέρω αυτή τη φορά να το κόψω το ρημάδι!:cool:

Δέσποινα περαστικά στον γαμπρούλη μου!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...