Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Η Ζωή από χθες τραγουδάει....εεεελα μου...τρέεεελα μου....ελα μου έλα μου! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμεις καιρο τωρα: εγω λεω, εισαι παιδι μου πειρασμος σεισμος και αυτη συμπληρωνει: αααι αι αι αι αι...

Το γελιο το εριξα τη νυχτα, κλαψουρισε λιγο 5 παρα, σηκωνομαι παω απο πανω της και τη βλεπω με τα ματια κλειστα να κλαψουριζει και να λεει μπαμπά...και καλα σαν καποιος να την πειραξε και φωναζε τον πατερα της:confused::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η άλεπου το ρώτησε γάιδαρε για που?...Ζωή για που για που για που??? :tongue:

Λέει κ πλάθω κουλουράκια...κ πολλά άλλα ...σήμερα έπαθα σοκ...είχε ανέβει στο ποδηλατάκι της κ δεν μπορούσε να κατέβει γιατί ήταν κολημένο στο τοίχο...κ της λέω σφήνωσες? Κ μου λέει σφήνωσα!!!! :shock::shock::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω δουλεια.Τι πραγμα ειναι αυτο ρε γμτ.ουτε το τηλ,δεν χτυπαει,και αμα χτυπησει εινα απο λαθος ή για λεφτα.ευτυχως που εδω εχει και ιντερνετ,γιατι στο αλλο μαγαζι δεν εχει.Εγω τισ δινω delte advance το εβαπορε.αλλα αν δεν εχω,οτι να ναι.εμενα παντως τραγουδαει τα παπακια (παπαπαπαπα),τον σκατζοχοιρο(σκασκασκα),και το loca loca loca:-o

Βατραχακι,ψυχραιμια,πριν 2 βδομαδες η κατερινουλα ειχε 39 για 3 ημερεσ ακατεβατο.η ντοκτορ μου ειχε πει απλα αντιπυρετικο,παρακολουθηση και ηρεμια.οσο μασ καταλαβαινουν αγχωμενους,ειναι χειροτερα.Η δικια μου,οταν σαραντισε και μετα αρχισαν τα πονακια.οχι καθημερινα αλλα οταν την επιαναν γινοτανε χαμος για κανα 2-3 ωρες.ε,λοιπον ημουνα η ΜΟΝΗ που την ηρεμουσε και αυτο γιατι δεν τρελαινομουν.ολοι οι υπολοιποι ηταν σαν χαμενοι.π.χ,η πεθερα μου και ο αντρας μου,με το που ακουγαν κλαμα,την σηκωνανε αποτομα,την κουναγανε αποτομα και με αγωνια,της εφτιαχνε χαμομηλι τοσο βιαστικα που ητανε καυτο.:!:ενω εγω απλα,την σηκωνα απαλα,την χαιδευα και τις τραγουδουσα σε μια φαση απολυτης νιρβανασ.αφου ο σωτ.με ελεγε αναισθητη:lol:αυτο που θελω να πω,ειναι οτι πρεπει να αντιδραμε απολυτα ηρεμα και χωρις αγχος,πιστευω οτι το μεταδιδουμε.αυτα τα ολιγα απο μενα,ευτυχως νοιωθω οτι μιλαω με καποιον,πολυ μουγκαμαρα επεσε.μηπωσς να βγω στην λεωφορο να φωναζω:ελα κοσμεεεεεε,τσαμπα πραμααααα,εδω οι καλες κρεμαστρες,τα φρεσκα σταντ...κτλ.κτλ?ελα κοσμε μπασ και κανουμε σεφτε?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Η άλεπου το ρώτησε γάιδαρε για που?...Ζωή για που για που για που??? :tongue:

Λέει κ πλάθω κουλουράκια...κ πολλά άλλα ...σήμερα έπαθα σοκ...είχε ανέβει στο ποδηλατάκι της κ δεν μπορούσε να κατέβει γιατί ήταν κολημένο στο τοίχο...κ της λέω σφήνωσες? Κ μου λέει σφήνωσα!!!! :shock::shock::lol::lol:

ρε κοριτσια,τα δικα σας μιλανε τοσο πολυ?εμενα οχι,μηπως πρεπει να ανησυχω?η παιδιατρος μου ειπε:και τι θελεις δηλαδη?να κανετε κουτσομπολιο?

αλλα απο οτι διαβαζω τα δικα σας μιλανε παρα πολυ.εμενα τα κλασσικα,μαμα,μπαμπα,παππου,γιαγια,μπανανα,πατατα,μπανιο,κ διαφορα τετοια ευκολα.α,και το οχι.ολο οχι λεει.ουτε ο μεταξας να ητανε:confused:

7760p2.png

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?εγω δουλεια.Τι πραγμα ειναι αυτο ρε γμτ.ουτε το τηλ,δεν χτυπαει,και αμα χτυπησει εινα απο λαθος ή για λεφτα.ευτυχως που εδω εχει και ιντερνετ,γιατι στο αλλο μαγαζι δεν εχει.Εγω τισ δινω delte advance το εβαπορε.αλλα αν δεν εχω,οτι να ναι.εμενα παντως τραγουδαει τα παπακια (παπαπαπαπα),τον σκατζοχοιρο(σκασκασκα),και το loca loca loca:-o

Βατραχακι,ψυχραιμια,πριν 2 βδομαδες η κατερινουλα ειχε 39 για 3 ημερεσ ακατεβατο.η ντοκτορ μου ειχε πει απλα αντιπυρετικο,παρακολουθηση και ηρεμια.οσο μασ καταλαβαινουν αγχωμενους,ειναι χειροτερα.Η δικια μου,οταν σαραντισε και μετα αρχισαν τα πονακια.οχι καθημερινα αλλα οταν την επιαναν γινοτανε χαμος για κανα 2-3 ωρες.ε,λοιπον ημουνα η ΜΟΝΗ που την ηρεμουσε και αυτο γιατι δεν τρελαινομουν.ολοι οι υπολοιποι ηταν σαν χαμενοι.π.χ,η πεθερα μου και ο αντρας μου,με το που ακουγαν κλαμα,την σηκωνανε αποτομα,την κουναγανε αποτομα και με αγωνια,της εφτιαχνε χαμομηλι τοσο βιαστικα που ητανε καυτο.:!:ενω εγω απλα,την σηκωνα απαλα,την χαιδευα και τις τραγουδουσα σε μια φαση απολυτης νιρβανασ.αφου ο σωτ.με ελεγε αναισθητη:lol:αυτο που θελω να πω,ειναι οτι πρεπει να αντιδραμε απολυτα ηρεμα και χωρις αγχος,πιστευω οτι το μεταδιδουμε.αυτα τα ολιγα απο μενα,ευτυχως νοιωθω οτι μιλαω με καποιον,πολυ μουγκαμαρα επεσε.μηπωσς να βγω στην λεωφορο να φωναζω:ελα κοσμεεεεεε,τσαμπα πραμααααα,εδω οι καλες κρεμαστρες,τα φρεσκα σταντ...κτλ.κτλ?ελα κοσμε μπασ και κανουμε σεφτε?

Ασε κι εδω τα ιδια,νεκραααααα!!!!!

Διαφημίσεις

για να με βλεπετε εδω τετοια ωρα......κακα τα μαντατα

εχει το αγορακι μου 39.5:sad::-(:sad::-(:sad:

ζεματαει το προσωπακι του

το μονο ατομο που μπορεσα να βρω ον λαιν τετοια ωρα ειναι μι γνωστη που εχει βαρδια στο 424

η απορια μου ειναι αν πρεπει να τον βαλω στο μπανιο με τοσο πυρετο επειδη κοιμαται

και ρωτησε εναν γιατρο εκει και ειπε οχι γιατι απο την αλλαγη θερμοκρασιας μπορει να εχει πυρετικους σπασμους

ελπιζω να πεσει συντομα ο παλιοπυρετος:mad::-x:-x:-x

Δεν εχουν καμμια σχεση οι πυρετικοι σπασμοι με το μπανιο που ειναι εντελως απαραιτητο με τοσο πυρετο.

Πραγματι γιατρος το ειπε αυτο το πραγμα?:confused:

Φυσικα θα σου ελεγα να μην το ξυπνησεις κιολας και το χωσεις στο μπανιο.

Βαλτου κομπρεσα στο κεφαλι με νερο και ξιδι, κανει θαυματα στον πυρετο.

Αν ομως το παιδι ειναι ξυπνιο και εχει πανω απο 39, η πρωτη λυση ειναι να το βαλεις στο ντους περιπου για δεκα λεπτα σε νερο ομως ζεστο, να μην εχει δηλ μεγαλη διαφορα με το 39 του παιδιου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα

Είμαι σπίτι πάλι, αφού οι ναυτίες καλά κρατούν! Πήρα άδεια και για την άλλη εβδομάδα.Δεν θα κάτσω να σκάσω, ούτε να τρακάρω με το αμάξι καμια μέρα, το αποφάσισα!Εχθές πήγα το πρωί για δουλειά και μετά από καμια ώρα ασπρίσαν όλα γύρω μου. Τελικά κατά τις 11 με φέρανε 2 συνάδελφοι σπίτι!

Με τις εξετάσεις δεν έκανα τίποτα ακόμα, σήμερα ομως πρέπει να αποφασίσω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μαριάννα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

ρε κοριτσια,τα δικα σας μιλανε τοσο πολυ?εμενα οχι,μηπως πρεπει να ανησυχω?η παιδιατρος μου ειπε:και τι θελεις δηλαδη?να κανετε κουτσομπολιο?

αλλα απο οτι διαβαζω τα δικα σας μιλανε παρα πολυ.εμενα τα κλασσικα,μαμα,μπαμπα,παππου,γιαγια,μπανανα,πατατα,μπανιο,κ διαφορα τετοια ευκολα.α,και το οχι.ολο οχι λεει.ουτε ο μεταξας να ητανε:confused:

Πολλα λεει το δικο σου.

Εμενα λεει μονο μαμα, μπαμπα, κακα και κατι δικα του εντελως ακαταλαβιστικα.

Δεν εχει νοημα παντως να ανησυχησεις τωρα.

Πριν τα 2 μπορουν να μη λενε και τιποτα και να ειναι φυσιολογικο και μετα τα 2,5 μπορεις να τα ελεγξεις σε καποιο λογοθεραπευτη, αν δεν εχει γινει ακομα κατι.

Προς το παρον αυτο που εχει σημασια ειναι να δειχνει το παιδι οτι καταλαβαινει, να επικοινωνει, να μπορει να εκτελεσει καποιες απλες εντολες και φυσικα να ανταποκρινεται οταν του μιλας και να σε κοιταει στα ματια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα

Είμαι σπίτι πάλι, αφού οι ναυτίες καλά κρατούν! Πήρα άδεια και για την άλλη εβδομάδα.Δεν θα κάτσω να σκάσω, ούτε να τρακάρω με το αμάξι καμια μέρα, το αποφάσισα!Εχθές πήγα το πρωί για δουλειά και μετά από καμια ώρα ασπρίσαν όλα γύρω μου. Τελικά κατά τις 11 με φέρανε 2 συνάδελφοι σπίτι!

Με τις εξετάσεις δεν έκανα τίποτα ακόμα, σήμερα ομως πρέπει να αποφασίσω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μαριάννα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

καλυτερα σπιτι σου,μην βαζεις σε κινδυνο κανεναν απο τους 2.Αληθεια,με το μικρο φατσακι πως τα καταφερνεις?

7760p2.png

Διαφημίσεις

Πολλα λεει το δικο σου.

Εμενα λεει μονο μαμα, μπαμπα, κακα και κατι δικα του εντελως ακαταλαβιστικα.

Δεν εχει νοημα παντως να ανησυχησεις τωρα.

Πριν τα 2 μπορουν να μη λενε και τιποτα και να ειναι φυσιολογικο και μετα τα 2,5 μπορεις να τα ελεγξεις σε καποιο λογοθεραπευτη, αν δεν εχει γινει ακομα κατι.

Προς το παρον αυτο που εχει σημασια ειναι να δειχνει το παιδι οτι καταλαβαινει, να επικοινωνει, να μπορει να εκτελεσει καποιες απλες εντολες και φυσικα να ανταποκρινεται οταν του μιλας και να σε κοιταει στα ματια.

ξερω καιγω μωρε.ετσι ειναι απο οσο εχω διαβασει σε διαφορα βιβλια.

παντως,και στα ματια με κοιταει,και οταν της λεω:φερε το μπουφαν και τον σκουφο για να παμε βολτα,τα φερνει τρεχοντας,και γενικα οταν της λςω κατι,που ξερει τι ειναι και πως να το κανει,ανταποκρινεται σαν μεγαλο παιδακι.απλα δεν εχει το μπιρι μπιρι

7760p2.png

ξερω καιγω μωρε.ετσι ειναι απο οσο εχω διαβασει σε διαφορα βιβλια.

παντως,και στα ματια με κοιταει,και οταν της λεω:φερε το μπουφαν και τον σκουφο για να παμε βολτα,τα φερνει τρεχοντας,και γενικα οταν της λςω κατι,που ξερει τι ειναι και πως να το κανει,ανταποκρινεται σαν μεγαλο παιδακι.απλα δεν εχει το μπιρι μπιρι

Καλα βρε μην τρελαινεσαι κι εμενα...πακιστανικα τα λεει τα περισσοτερα.Απλα με το που εγινε 18 μηνων λες και πατησα κουμπι, οτι και να της πω το λεει αλλαγμενο η κομμενο βεβαια..αλλα το μπιρι μπιρι το πολυ σε αλλη γλωσσα, ελληνικα δεν ειναι!

Μαρια ΤΥΧΕΡΗ!!!!Μονη στο σπιτι???Αντε ξεκουρασου!!!!;)

καλημερα....τι καλημερα που σιγα σιγα μεσημεριασε

ο Νικολας καλα ειναι επεσε ο πυρετος κατα τις 7 το πρωι

μπανιο δεν του κανα αλλα του εβαλα κομπρεσες με νεροξυδο και τον δροσισα λιγακι...κανανε δουλεια

το θυμομουν που παλιοτερα το ειχε παι η Κασσιανη

για το μπανιο κι εγω προβλαματιστικα αλλα ετσι μου ειπε η κοπελα που ειναι νοσοκομα κ ειχε ρωτησει γιατρο εκεινη την ωρα

και αφου επεσε ο πυρετος ριξαμε ενα υπνο ...στις 12 σηκωθηκαμε

τωρα πινω καφε και ο Νικ το γαλα του..

και απο το ξενυχτη δεν εχω διαθεση για τιποτα..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ειναι θαυματουργο το νεροξιδο μιλαμε.

Εχω γλιτωσει πολλα ντεπον ετσι.

antridim κι εγω που στα λεω τραβαω μεγαλο ζορι με τον δικο μου που δε μιλαει.

Αλλα προς το παρον δε γινεται και τιποτα.

Ο παιδιατρος ουτε που το συζηταει το θεμα παντως.

Θα γινει δυο και βλεπουμε, μου λεει παντα.

Μεχρι η δεσποινα το εχει παρει στα σοβαρα και καθεται και του δειχνει εικονες στα βιβλιαρακια και του λεει "πες βρε μια λεξη":tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...