Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια,

Μαριάννα χρονια πολλά για τον γιο σου πολύχρονος και ευτυχισμένος

για το γάλα μεχρι 14 μηνών του έδινα neslac αλλα χωρίς να ρωτήσω τον γιατρό του έδωσα φρέσκο γιατί συζητούσαμε με τον αντρα μου και μου λέει είναι δυνατόν γάλα με διαρκεια 6 μήνες δωσε φρέσκο και έτσι είχα σκεφτεί και γω μπόρει να έχουν βιταμίνες και δε ξερω γω τι άλλο αλλα γαλα με τόση διαρκεια μας φάνηκε καπως

ξεκινήσαμε με όλυμπος και τώρα του δίνω κουκάκι

απο χθες αρχισε και ανοίγει τις πόρτες ο μικρός μου πιάνει το πόμολο και ανοιγει κλειδωνουμε την εξωπορτα τωρα.

του φορέσαμε κορδελάκι για μάρτη στο χεράκι και του λέμε έχεις ρολοί τι ωρα είναι και απαντάει πέντε οποια στίγμη και να τον ρωτήσουμε πεντε λεει πολυ γελιο έχει

φιλια κορίτσια καλό απόγευμα

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσια

εγω αφου αποφασισα να σταματησω τη σκονη almiron που της εδινα, αλλαξα ολα τα γαλατα της αγοράς σχεδον (εκτος απο εβαπορε) για να καταλήξω στο almiron υγρο, γιατι βαρεθηκα με τη σκονη. τελικα αυτο πίνει ακομα

4Rnfp3.png

για να με βλεπετε εδω τετοια ωρα......κακα τα μαντατα

εχει το αγορακι μου 39.5:sad::-(:sad::-(:sad:

ζεματαει το προσωπακι του

το μονο ατομο που μπορεσα να βρω ον λαιν τετοια ωρα ειναι μι γνωστη που εχει βαρδια στο 424

η απορια μου ειναι αν πρεπει να τον βαλω στο μπανιο με τοσο πυρετο επειδη κοιμαται

και ρωτησε εναν γιατρο εκει και ειπε οχι γιατι απο την αλλαγη θερμοκρασιας μπορει να εχει πυρετικους σπασμους

ελπιζω να πεσει συντομα ο παλιοπυρετος:mad::-x:-x:-x

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρες.Βατραχάκι εμένα το πρώτο πράγμα που μου έχει πει ο γιατρός σε τόσο υψηλό πυρετό είναι το μπάνιο.Δεν ξέρω γιατί σου είπαν να μην τον κάνεις και οτι θα έχει σπασμούς.Σπασμούς άλλωστε μπορεί να κάνει και χωρίς το μπάνιο σε τόσο υψηλό πυρετό και τότε θα πρέπει να πάει νοσοκομείο.Αλλά είναι σπάνιο τα παιδάκια να κάνουν σπασμούς.Μπορεί να σου κάνει κάποιο τρέμουλο με το μπάνιο,έτσι έκανε και μένα μια φορά που είχε 39 αλλά τίποτα άλλο.Μετά απο 5 λεπτά ήταν εντάξει.Για να πέσει πάντως ο πυρετός πιο γρήγορα κάνουμε μπάνιο.Είναι κρίμα να αφήνεις το παιδάκι μα ψήνεται.Απο την άλλη οι γιατροί ο καθένας τα δικά του.Καλύτερα να ρωτήσεις και το δικό του γιατρό να σου πει.

Εμείς τώρα,είμαστε καλά,ευτυχώς χθες όλη μέρα δεν έκανε εμετό και ήταν πολύ καλά.Με κούρασε αφάνταστα βέβαια χθες,δεν ξέρω γιατί,ήθελε όλο αγκαλιά και επειδή μου είχε κοιμηθεί το πρωί ένα δίωρο 11:30-1:30 μετά πήγε 7 το απόγευμα για να την βάλω για ύπνο.Δεν πέρναγαν οι ώρες.Αφού όταν την έβαλα πήγα και ξάπλωσα κι'εγώ απο τις 8.Είδα μόνο λίγο τον άντρα μου που γύρισε απο τη δουλειά και μετά ξεράθηκα.Ούτε το έργο μου δεν είχα κουράγιο να δώ.Σήμερα την έντυσα με την στολή της γιατί θα πάνε ντυμένα στην τάξη τους.Μου είχαν στείλει χαρτί οτι θα κάνουν γιορτή το κάθε τμήμα ξεχωριστά.Περίμενε πως και πως να βάλει το παπάκι της το πρωί.Να δώ για πόσο θα αντέξει.Σίγουρα θα της το βγάλουν κάποια στιγμή.

SI5Yp3.png

4-cookie-good-day.gif

Καλημερα! Υπαρχει μια υποψια ηλιοφανειας σημερα και χαρηκα! Ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας, να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας!

Δεσποινα τι κανετε? Πως ειναι το παιδι?

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαριάννα,να χαίρεσαι τον Αντώνη!!!Πολύχρονος να είναι και πάντα υγιής!!

Κασσιανή μου,ανοίγεις μεγάλο θέμα μ'αυτά που με ρωτάς.....αν κάτσω κι αρχίσω να γράφω θα γεμίσω 10 σελίδες...απλά εγώ προσπαθώ,όπως λες κι εσύ,να βάλω κάποιους κανόνες και όρια και να τα τηρώ κι ο Κώστας είναι πιό χαλαρός "εντάξει,μωρέ,και τί έγινε"...έτσι όμως,όταν εγώ λέω άσπρο κι ο Κώστας λέει μαύρο,το παιδί μπερδεύεται και φυσικά ακολουθεί τον τρόπο που του αρέσει δλδ του πατέρα της με αποτέλεσμα να με αγνοεί και στο τέλος θα μάθει ότι ό,τι λέει η μαμά είναι βλακείες και δεν πρέπει να την ακούω και να την σέβομαι...και ουσιαστικά ότι έχω κάνει μέχρι τώρα με την μικρή (και είναι πολλά και ακούω πολύ καλά σχόλια) σιγά σιγά γκρεμίζονται...Του έχω εξηγήσει ότι πρέπει τουλάχιστον στα βασικά να ακολουθούμε μια κοινή γραμμή διαπαιδαγώγησης του παιδιού (κι όχι απαραίτητα την δική μου!) και ενώ συμφωνεί μετά από λίγο μου τα αλλάζει πάλι...δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες,νομίζω ότι όλες λίγο πολύ καταλαβαίνετε τί εννοώ...εντάξει,δεν είμαι και η υστερική μάνα που τρέχει συνέχεια πίσω από το παιδί της και το μαλώνει για το ένα και για το άλλο αλλά όταν π.χ. εγώ λέω ότι πρώτα θα φάμε και μετά θα παίξουμε γιατί τώρα είναι η ώρα του φαγητού κι ο Κώστας λέει "ασ'την μωρέ θα φάει σε καμιά ώρα" και μου αλλάζει το πρόγραμμα δεν είναι λάθος?????και κάτι τέτοια μικρά και χαζά για το Κώστα αλλά σημαντικά για'μένα γίνονται η αιτία για του τσακωμούς μας...δεν λεώ,είναι πατέρας αλλά εγώ όμως είμαι όλη μέρα σπίτι με το παιδί,εγώ το μεγαλώνω και λογικό είναι να έχουμε δημιουργήσει τα δικά μας προγράμματα και τα δικά μας στάνταρ και δεν νομίζω ότι είναι λογικό να μου τα αλλάζει ένας άνθρωπος μου είναι σπίτι μετρημένες ώρες και επειδή λείπει πολλές ώρες τις αναπληρώνει με αυτόν τον τρόπο....δεν θα έπρεπε να σέβεται περισσότερο αυτά που κάνω??κι ακόμα κι αν τα θεωρεί λάθος,έλα και πες το μου να το συζητήσουμε...αλλά μην αντιδράς όμως σε καθετί που λέω και κάνω λες κι εσύ ξέρεις καλύτερα..

Πω πω...σεντόνι έγραψα πάλι!!!Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά κάπου πρέπει κι εγώ να τα πω να ξεσκάσω...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα!Το παιδι μου θα με κουφανει, ειχα ξεμεινει απο φρεσκο γαλα και της εδωσα νουλακ το πρωι.Ε, ειπιε 200ml και χωρις κακαο.Αν ειχα κανει παραπανω θα το επινε κι αυτο...:P:p:D:D:D:D

Απο χθες κανει ασπρα κακα που μυριζουν περιεργα...Δυο φορες απανωτες χθες το παογευμα και 2 σημερα το πρωι...τωρα ειπαμε να μην της δωσουμε φρουτοκρεμα , μονο λιγο μηλο στο χερι...ελπιζω να μη μας περιτριγυριζει τιποτα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βατραχάκι πως ξημερώσατε???

Μπιζελάκι....νομίζω όλοι οι μπαμπάδες με τις κόρες είναι λίγο χαλαροί...δεν είναι τυχαίο που η Ζωή έχει τρελή αδυναμία στον πατέρα της!!!....αλλά δεν κάθομαι να τσακωθώ γι'άυτά...αργότερα που θα υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα σε ότι αφορά το παιδί μπορεί να τσακωθώ αλλά νομίζω στα σοβαρά θέματα θα έχουμε κοινή γραμμή! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Το παιδι μου θα με κουφανει, ειχα ξεμεινει απο φρεσκο γαλα και της εδωσα νουλακ το πρωι.Ε, ειπιε 200ml και χωρις κακαο.Αν ειχα κανει παραπανω θα το επινε κι αυτο...:P:p:D:D:D:D

Απο χθες κανει ασπρα κακα που μυριζουν περιεργα...Δυο φορες απανωτες χθες το παογευμα και 2 σημερα το πρωι...τωρα ειπαμε να μην της δωσουμε φρουτοκρεμα , μονο λιγο μηλο στο χερι...ελπιζω να μη μας περιτριγυριζει τιποτα...

Άσπρα???Τι έφαγε?? Έχεις μυρίσει κλούβιο αυγό???Έτσι μυρίζουν???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άσπρα???Τι έφαγε?? Έχεις μυρίσει κλούβιο αυγό???Έτσι μυρίζουν???

Τι λες καλε πρωι πρωι?Που να το βρω τ κλουβιο αυγο????Καποτε ειχε ο πατερας μου καναρινια και γεννουσαν...Ασπρα εννοω πολυ ανοιχτοχρωμα και βρωμανεεεε.....

Καλημέρα:):):):):) Εμένα να δεις που χθες το απόγευμα ήπιε μια ολόκληρη κούπα (250ml) γάλα μόνο και μόνο επειδή της έριξα μέσα ένα κουταλάκι από τον ελληνικό της μάνας μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (Σημειωτέον ποσότητα πολύ λιγότερη από αυτή που έπινε όταν βούταγε τα μπισκότα στον καφέ της μάνας μου και παπαριάζανε ολόκληρα) Η πλάκα είναι που έγώ νόμιζα ότι τη δούλευα και της έλεγα "Σ' αρέσει ο καφές σου" κλπ. και η τσούγδω όταν τη ρώτησε η μάνα μου "Τι πίνεις Λένα", της απάντησε "ΓΑΛΑ":confused::confused::confused::confused: Μα είναι τελείως σούργελο αυτό το παιδί μου!!!!!!!!

Μαράκι τι έκανες με τις εξετάσεις τελικά? Εγώ πήγα χθες μου τις έγραψε και πήγα σήμερα ωραιότατα χωρίς ραντεβού,περίμενα 15 λεπτά και μετά με πήραν, μου τσάκισαν λίγο τη φλέβα αλλά δεν πειράζει, σε μια βδομάδα θα πάω να τις πάρω:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα ε μόνο εσύ θα με τρελένεις με τα τσιπάκια? :confused::tongue::tongue::tongue:

Αν είχες μυρίσει κλούβιο αυγό θα το θυμόσουν μια ζωή είναι πολύ άσχημη μυρωδιά κ μου έχει τύχει παρόμοια μυρωδιά στα κακά της Ζωής...η μάνα μου λέει έτσι μυρίζουν αν κρυώσει η κοιλίτσα τους...κ όντως την επόμενη μέρα ήταν φυσιολογικά πάλι τα κακά της! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...