Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κι εγω νουλακ...εδινα και advance αλλα ο γιατροσ μου ειπε να δινω νουλακ γιατι το φρεσκο δεν εχει λεει το απαιτουμενο σιδηρο...

παρολα αυτα σημερα -αυριο θα δοκιμασω και φρεσκο ,μηπωσ το πιει καλυτερα!!!

χεμο και καοτονικ δεν τησ βαζω....θα θελα να μαθει το γαλα ωσ γαλα.τωρα αν χειροτερεψει η κατασταση δεν ξερω πωσ θα πραξω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω νουλακ...εδινα και advance αλλα ο γιατροσ μου ειπε να δινω νουλακ γιατι το φρεσκο δεν εχει λεει το απαιτουμενο σιδηρο...

παρολα αυτα σημερα -αυριο θα δοκιμασω και φρεσκο ,μηπωσ το πιει καλυτερα!!!

χεμο και καοτονικ δεν τησ βαζω....θα θελα να μαθει το γαλα ωσ γαλα.τωρα αν χειροτερεψει η κατασταση δεν ξερω πωσ θα πραξω...

Εγω εφτασα στη χειροτερη των χειροτερων....ενα νυχι βαζω μη νομιζεις...κατα τ'αλλα 5 γαλατα αλλαξα!

ξαναγυρισα....

μα που χαθηκατε ολεσ?δεν νομιζω να εχετε καθησει ολεσ στο τσατ,ε????αυτο ειναι ε?κι εγω που δεν σκαμπαζω απο αυτα????θα μιλαω μονη μου ε???χε χε!!!!

ξαναφευγω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!

Κατερινα, εγω εφτιαχνα συχνα μιλκ σεικ μπανανα στον Αντωνη. Εβαζα στο μπλεντερ μπανανα, γαλα εβαπορε και ελαχιστη ζαχαρη, την οποια σταδιακα εκοψα τελειως. Για να το φτιαξεις σκετο ομως, ναι, θελει παγωτο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

Μαριαννα να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!!!!!!!!!!

πολυχρονος και να τον καμαρωνετε παντα!!!!!

εμεις σημερα πηγαμε στον μικρο μας ξαδερφουλη για παιχνιδι

τον εντυσα και καρναβαλακι!!!!

ποτε παιζανε ποτε μαλωνανε χαμος

γυρισαμε περιπου στις 2.30 ο Νικολας κουτουλουσε απο την νυστα δεν καθοταν στο καρεκλακι του για φαγητο...εκλαιγε

του δωσα κι εγω ενα μπουκαλι γαλα η πιε το μισο και κοιμαται αγκαλια με το υπολοιπο...:confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

γεια σας!!! κοριτσοπουλα!!!!

βρε να ρωτησω??

ο μικρος τωρα που συνηθισε το φρεσκο γαλα του βαζω 300μλ οσο χωραει το μπουκαλι και το πινει οολλοοο

μηπως ειναι πολυ?????:roll::roll::roll:

η κοιλιτσα του κανει γρρρ σαν να χωνευει μετα και λεω μη βαρυστομαχιαζει:confused::confused::confused:

Οχι μωρέ, καλά είναι τα 300... Κάποτε τόσο έπινε κι εμένα, τώρα άμα πιει 200αρι χαίρομαι
χτεσ βρε κοριτσια μια μπουκια με κοτοπουλο την ειχε η αγγελικη 3 ολοκληρα τεταρτα μεσα στο στομα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απελπισια!!!!!ειναι καινουριο κολπο αυτο,ενω δεν ανοιγε καν το στομα τησ ,τωρα το ανοιγει,μου κανει το χατηρι αλλα δεν καταπινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κατερινα ακουσ??????)

Κι ο δικός μου τα ίδια εδώ και κάτι μέρες (εκτός αν του αρέσει πραγματικά αλλά και πάλι αργεί). Το ίδιο έκανα κι εγώ μικρή :rolleyes:
Εγω της εδινα νουλακ απο 13 μηνων, ειχα προσπαθησει δελτα advance αλλα δεν της αρεσε μαλλον.Τωρα της παιρνω ολυμπος βιολογικο η απλο, φρεσκο.
Εγώ νουλάκ

WN6Op3.png

Το χω παρατηρήσει όταν κάποια παιδιάκια της παρέας δεν πολυ πίνουν γάλα πίνει η Ζωή...εμείς 300 εδώ κ κάποιες μέρες κ ζητάει κ άλλο:confused: Frisogrow σκόνη ακόμα πίνουμε....

Όλες στο τσατ ήμαστε Ειρήνη για να μας μην μας ψάχνεις! :-P:razz::-P

Μαριάννα να χαίρεσαι τον Αντωνάκη σου...να ναι γερός κ ευτυχισμένος!:D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...