Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

1-nice-day.gif

Καλημέρα,

Μαριάννα σε ποιο νοσοκομείο να πάω? Πες μου αν ξέρεις, αυτή την εποχή δεν μπορώ να δώσω 400 ?, είναι πολλά! Πάω χωρίς ραντεβού?

Θα παρεις στο 1535 και θα κλεισεις σε οποιο νοσοκομειο θελεις. Εγω πηγαινα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και πληρωνα κρατικο τιμολογιο για τις εξετασεις μου, καμια σχεση δηλαδη με τις ιδιωτικες τιμες.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία μόλις πήρα στο ίκα της περιοχής μου....δεν κλείνεις ραντεβού για τις εξετάσεις προγεννητικού...αφού στις γράψει ο γιατρός πας σε όποιο ίκα σε εξυπηρετεί ένα πρωί τις ώρες που κάνουν αιμοληψίες κ κάνεις τις εξετάσεις σου! Απλά είναι τα πράγματα κ ο γιατρός που σου είπε να κλείσεις ραντεβού βλάκας! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα,

Μαριάννα σε ποιο νοσοκομείο να πάω? Πες μου αν ξέρεις, αυτή την εποχή δεν μπορώ να δώσω 400 ?, είναι πολλά! Πάω χωρίς ραντεβού?

Ρε Μαράκι, όπως τα λέει η Άννα είναι κι εγώ το ίδιο κάνω, πάω στο γιατρό του ΙΚΑ με ραντεβού κανονικά και μου τις γράφει αλλά μετά πάω το άλλο πρωί στις 8:30 και με πέρνουν με προτεραιότητα γιατί είμαι έγγυος. Για δοκίμασε αύριο το πρωί να πας.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι εμενα ραντεβου μου εκλειναν απο το ΙΚΑ.

Αννα ως προς το θερμομετρο, ειχα δει κι εγω διαφημιση σε ενα περιοδικο, η τεχνολογια ανευ επαφης ειναι RFID με ραδιοκυμματα, τη χρησιμοποιουμε σε καρτες εδω στη δουλεια για ανοιγματα πορτας κλπ...εγω δεν θα το χρησιμοποιουσα γιατι τις προγραμματιζω στη δουλεια και φοβαμαι και το χερι μου να βαλω μπροστα στον προγραμματιστη..εχουν μικροτσιπ μεσα και αυτο ειναι που ερχεται σε επαφη με χερι, κεφαλι κλπ...Γνωμη ειπα, οτι νομιζεις, απο την αλλη σου λεει οτι ειναι ιατρικα πιστοποιημενο κλπ, τι να πω. Αν θες διαβασε: http://el.wikipedia.org/wiki/RFID

Διαφημίσεις

Αννα ως προς το θερμομετρο, ειχα δει κι εγω διαφημιση σε ενα περιοδικο, η τεχνολογια ανευ επαφης ειναι RFID με ραδιοκυμματα, τη χρησιμοποιουμε σε καρτες εδω στη δουλεια για ανοιγματα πορτας κλπ...εγω δεν θα το χρησιμοποιουσα γιατι τις προγραμματιζω στη δουλεια και φοβαμαι και το χερι μου να βαλω μπροστα στον προγραμματιστη..εχουν μικροτσιπ μεσα και αυτο ειναι που ερχεται σε επαφη με χερι, κεφαλι κλπ...Γνωμη ειπα, οτι νομιζεις, απο την αλλη σου λεει οτι ειναι ιατρικα πιστοποιημενο κλπ, τι να πω. Αν θες διαβασε: http://el.wikipedia.org/wiki/RFID

Και ο δικος μας ο γιατρος ειναι αρνητικος.

age.png age.png

Επισης Αννα τουλαχιστον μην εχεις το θερμομετρο κοντα σε κινητα τηλεφωνα κλπ γιατι σε μεγαλα μαγνητικα πεδια αποκωδικοποιειται:confused:

ΜΑΡΙΑΝΝΑ....να χαιρεσαι τον Αντωνη σου!Πολυχρονος!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννακι να χαιρεσαι το αντωνακι σου!!!!!!!!!!!!να τον καμαρωνεισ παντα υγιεστατο και ευτυχισμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα μασ την εσκασαν οι γονεισ μου!!!!!!!!!του βαλεντινου ειχε παει ο πατερασ μου και κανονησε ταξιδι στην σμυρνη ,οι δυο τουσ πηγαν για τεσσερισ ημερεσ και μαλιστα στο hilton!!!

χαιρομαι πολυ για τουσ γονεισ μου ,χρονια το σχεδιαζαν και ολο και κατι γινοταν και το ανεβαλλαν συνεχωσ...αφου 4 χρονια τωρα μπαινοβγεναν νοσοκομεια συνεχωσ...εχω χασει πλεον το μετρημα των εγχειρησεων!!!

μοναχα που εχασα εστω και την μικρη (οση μπορουσε κι εκεινη ,λογω του μαγαζιου...)βοηθεια απο την μητερα μου(αν και σε μενα εμοιαζε μεγαλη βοηθεια...)

τελευταια εχουν ξεσαλωσει και τα δυο μωρα...

αρχισαμε και στερεεσ τησ μπουρμπουληθρασ ,δεν πολυτρωει ομωσ ,οπωσ και η αγγελικη κι ετσι παμε 2 ωρεσ το καθε γευμα!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ βρε κοριτσια μια μπουκια με κοτοπουλο την ειχε η αγγελικη 3 ολοκληρα τεταρτα μεσα στο στομα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απελπισια!!!!!ειναι καινουριο κολπο αυτο,ενω δεν ανοιγε καν το στομα τησ ,τωρα το ανοιγει,μου κανει το χατηρι αλλα δεν καταπινει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κατερινα ακουσ??????)

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΑΚΟΥΩΩΩΩ ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗ!!!! Επρεπε να με δεις το πρωι με το γαλα....μιση ωρα αφου καταφερα να της βαλω το μπιμπερο στο στομα να το κραταει εκει και που και που να κυλαει και απο κατω...εγκεφαλικο παθαινω καθε πρωι...το βραδυ φυσικα το καταργησα, κρεμα στο εξης, ε μα πια με εσκασε!Εκει να δεις να εκτοξευεται η κρεμα παντου αφου τη φτυνει!!!:confused::mad::xΤα υπολοιπα τα τρωει, φαγητο δλδ..

αν σου πω οτι εμεισ καθε πρωι μα καθε πρωι το γαλα (τα 150μ.λ )τα παλευουμαι απο τισ 08.30 εωσ τισ 11.00 τι θα πεισ?????????????????????????????????????αυτο γινεται καθε πρωι...πινει λιγο και μετα λιγο και μετα παλι...πιο μετα την παιρνει η μητερα μου κατω ,το ξαναζεσταινουν εωσ που παει 11.00 και τα παραταμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σημειωτεον οτι εμενα δεν τρωει ουτε φρουτα ουτε φαγητο....μεχρι που και το αυγο που λατρευε εκοψε!!!!στα φρουτα ομωσ ειχε ελθει ενα διαστημα που τα ειχα παρατησει απο την αγανακτηση μου!!!τωρα ομωσ ειμαι πεισμωμενη με το θεμα φρουτα και την καταφερνω μετα απο 1-2 ωρεσ να φαει λιγο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

αν σου πω οτι εμεισ καθε πρωι μα καθε πρωι το γαλα (τα 150μ.λ )τα παλευουμαι απο τισ 08.30 εωσ τισ 11.00 τι θα πεισ?????????????????????????????????????αυτο γινεται καθε πρωι...πινει λιγο και μετα λιγο και μετα παλι...πιο μετα την παιρνει η μητερα μου κατω ,το ξαναζεσταινουν εωσ που παει 11.00 και τα παραταμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω μεχρι μια ωρα το ειχα παλεψει με το γαλα...τωρα πια (βαζω και καοτονικ)απαξ και το βγαλει απο το στομα της δεν το ξαναβαζει με τιποτα!Και να σκεφτεις οτι μεχρι πριν κανα μηνα που εκοψε ξαφνικα και φαγητο και γαλα, στο φαγητο επανηλθε αλλα το γαλα καθολου...επινε ολο το μπουκαλι...Το βραδυ τι της δινεις?Γαλα?Δεν το κανεις κρεμα κι εσυ να ησυχασεις???

Να κανω μια ερωτηση... δινετε φρεσκο γάλα? ποιο γαλα για παράδειγμα? Εγω ακομα δινω σκονη αλλα ενω το πινει ολο πρωι βραδυ φαινεται να μην χορταινει και δεν ειναι κιολας καμια φαγανη.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...