Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας!!! κοριτσοπουλα!!!!

βρε να ρωτησω??

ο μικρος τωρα που συνηθισε το φρεσκο γαλα του βαζω 300μλ οσο χωραει το μπουκαλι και το πινει οολλοοο

μηπως ειναι πολυ?????:roll::roll::roll:

η κοιλιτσα του κανει γρρρ σαν να χωνευει μετα και λεω μη βαρυστομαχιαζει:confused::confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια, Καλό μήνα.

Για λυστε μου μια απορία ρε παιδια.

Τι θερμομετρο χρησιμοποιείτε για τα μικρά. Εχω δύο και νομιζω οτι κανενα δεν παιρνει σωστα τη θερμοκρασια. Και η Ιλιανα εχει πυρετο σημερα και δεν μπορω να καταλαβω ποσο. Την αισθανομαι ζεστή, αλλα δεν μπορω να παρω τη σωστή θερμοκρασία για να ξερω να δωσω αντιπυρετικο ή όχι.

4Rnfp3.png

To κλασσικό θερμόμετρο που τοποθετείται στη μασχάλη και ένα αφής που το ακουμπάς στο μέτωπο και δείχνει τη θερμοκρασία. Γιατί νομίζεις ότι το δικό σου δε δείχνει σωστή θερμοκρασία;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

hello helen.

Γιατι το μεσημερι με πηραν απο το σταθμο οτι εχει πυρετο, τωρα το απογευμα την αισθανομαι ζεστη και τα δυο θερμομετρα δειχνουν αλλα ντ' αλλων. κανω 4 διαφορετικες μετρησεις με το καθενα, και καθε φορα δειχνουν και αλλη θερμοκρασια, παντα κατω του 37 ομως. Αλλα ειναι ζεστή και τα χερακια της ειναι κοκκαλο που ειναι δειγμα οτι εχει πυρετο, αλλα δεν ξερω ποσο.

Τελικα την εγδυσα, την ακινητοποιησα και της εβαλα το μασχάλης και εδειξε 38. ο θεος βοηθός, ελπιζω να μην ειναι παραπανω

4Rnfp3.png

ο μικρος τωρα που συνηθισε το φρεσκο γαλα του βαζω 300μλ οσο χωραει το μπουκαλι και το πινει οολλοοο

η κοιλιτσα του κανει γρρρ σαν να χωνευει μετα και λεω μη βαρυστομαχιαζει:confused::confused::confused:

Και η δικια μου πινει ενα τεραστιο σεικερ εδω και πολυυυυυ καιρο.

Τι θερμομετρο χρησιμοποιείτε για τα μικρά. Εχω δύο και νομιζω οτι κανενα δεν παιρνει σωστα τη θερμοκρασια. Και η Ιλιανα εχει πυρετο σημερα και δεν μπορω να καταλαβω ποσο. Την αισθανομαι ζεστή, αλλα δεν μπορω να παρω τη σωστή θερμοκρασία για να ξερω να δωσω αντιπυρετικο ή όχι.

Εχω ενα αναλογικο και ενα ψηφιακο της OMRON, αρκετα καλο σε συγκριση με αλλα. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι εμπιστευομαι περισσοτερο το αναλογικο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Με το καλο το μωρο σου!!!

Πατα πανω στα δικα μας, σε οποιο σου αρεσει τελος παντων και θα μπεις σε ενα site οπου θα επιλεξεις το χαρακα (ειναι το κατω μερος του τικερακίου που σ'αρεσει) και το ανθρωπακι, θα βαλεις ημερομηνια τελευταιας περιοδου νομιζω οτι ζηταει και τελος θα σου το βγαλει ετοιμο και απο κατω καποια λινκ.Ενα απο αυτα θα ειναι url=http.... κλπ

αυτης της μορφης. Θα κανεις αντιγραφη και στον πινακα ελεγχου σου θα πας επεξεργασια υπογραφης και θα το κανεις επικολληση εκει!

σ ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα:D

yvRqp2?r=1299003333

hello helen.

Γιατι το μεσημερι με πηραν απο το σταθμο οτι εχει πυρετο, τωρα το απογευμα την αισθανομαι ζεστη και τα δυο θερμομετρα δειχνουν αλλα ντ' αλλων. κανω 4 διαφορετικες μετρησεις με το καθενα, και καθε φορα δειχνουν και αλλη θερμοκρασια, παντα κατω του 37 ομως. Αλλα ειναι ζεστή και τα χερακια της ειναι κοκκαλο που ειναι δειγμα οτι εχει πυρετο, αλλα δεν ξερω ποσο.

Τελικα την εγδυσα, την ακινητοποιησα και της εβαλα το μασχάλης και εδειξε 38. ο θεος βοηθός, ελπιζω να μην ειναι παραπανω

Mην ανησυχείς, αν είναι ευδιάθετη και φέρεται φυσιολογικά, δεν θα είναι παραπάνω.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα εγώ έχω ένα μετώπου με υπέρυθρες κ το χω τσεκάρει κ με άλλα 2 ψηφιακά που έχω κ δεν έχει μεγάλη απόκλιση +-1 δέκατο;) Περαστικά στη μικρή!

Η Ζωή χθες ήρθε στο κρεβάτι μας μόνη της..σκαρφάλωσε από τη μεριά μου κ κοιμήθηκε μαζί μας...υποθέτω ότι 1 στις 10 που έρχεται δεν πειράζει ε??? Ή να τη πέρνω από το χέρι κ να την πηγαίνω πίσω στο κρεβάτι της???

Τις στολές για το καρναβάλι ακόμα δεν τις είδαμε γιατί τις πήρε ο κουμπάρος μου κ δεν πήγαμε να τις πάρουμε...η Ζωή τελικά θα είναι λουλουδάκι όπως κ όλα τα μικράκια...κ οι μεγάλοι θα ήμαστε Πασχαλίτσες! ;)

Τσιγάρο κόβουμε από αύριο κάναμε οικονομία χθες κ έχουμε κ για σήμερα! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!! κοριτσοπουλα!!!!

βρε να ρωτησω??

μη με τσαντιζεις τωρα....κι εμενα τοσο επινε...σημερα το πρωι μιαη ωρα καναμε για 150...

Εγω χρησιμοποιω υδραργυρου πλεον.Εχω και ψηφιακο δικο μας αλλα αργει να σηκωσει, και τα δυο τα δικα μας παντως δειχνουν καλυτερα απο το δικο της το ηλεκτρονικο...κι εχω την εντυπωση οτι αυτο εγραφε και μεσα πως ειναι πιο ακριβες οταν το βαζεις στο κωλαρακι!

Καλημερα!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα εγώ έχω ένα μετώπου με υπέρυθρες κ το χω τσεκάρει κ με άλλα 2 ψηφιακά που έχω κ δεν έχει μεγάλη απόκλιση +-1 δέκατο;) Περαστικά στη μικρή!

Μη χρησιμοποιειτε τετοια πραματα ειδικα στα παιδια!!!!Αν ειναι RFID λειτουργει με μικροτσιπ!

Μίλησα, δεν πούλησα, ας έρθουν να με πιάσουν, δεν έχω δώσει ποτέ μαύρο γι'αυτό τον λόγο ;)

Αμα κάνουμε λογοκρισία και σε τέτοια σωθήκαμε.

Η Κας επειδή ξέρω ότι δουλεύει πολύ με το excel νομίζω (βλ. μέχρι και οργάνωση ντουλάπας) θα βολευτεί. Αν δεν το ξέρει το outlook μάλλον μπελάδες θα της προσθέσουμε :lol:

Μωρε το ξερω το outlook και το χρησιμοποιω κιολας, αλλα στο νετμπουκ δε μου χρειαζεται. μονο να διορθωνω και να τυπωνω κανα εγγραφο θελω.,

Για να δουμε, μου ειπε η ασκουμενη θα μου το βαλει εκεινη, οπως εκανε και στο δικο της, τη νομιμη δοκιμαστικη εκδοση.

..ο Κώστας νομίζει ότι είμαι πολύ αυστηρή και μαλώνω συνέχεια το παιδί κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ μαλακός και δεν της χαλάει χατήρι και κάπου εκεί έρχονται οι συγκρούσεις...

Γιατι απλα δεν το αποδεχεστε αυτο και οι δυο?

Δεν ειναι και τραγικο ο ενας γονιος να ειναι ο πιο αυστηρος και ο αλλος ο πιο μαλακος. Το να τσακωνεστε μπροστα στο παιδι για το παιδι ειναι το ασχημο, καθως το κανετε να αισθανετε πολυ ασχημα. Οτι δηλ οι γονεις του τσακωνονται εξαιτιας του.

Μπορειτε να συμφωνησετε με τον κωστα σε καποιους βασικους κανονες που θα ισχυουν για το παιδι μεσα στο σπιτι (αναλογους με την ηλικια του), ωστε το παιδι να εχει καποιες σταθερες και απο εκει και περα να αποδεχθειτε ο ενας τον χαρακτηρα του αλλου.

Οταν λες οτι εισαι πολυ αυστηρη, αληθεια τι εννοεις?

Γιατι ναι μεν το παιδι απο τον πρωτο χρονο και μετα χρειαζεται καποια ορια και κανονες, αλλα μετα τα 3 - 4 μπορουν οι κανονες να εφαρμοστουν με αυστηροτητα και συνεπειες.

Μεχρι τα 3-4 αυστηροτητα πρεπει να υπαρχει μονο σε ζητηματα που "απειλουν" την υγεια και τη σωματικη ακεραιτοτητα του παιδιου.

Στα υπολοιπα καλο ειναι να αφηνουμε και τιποτα να περναει, ωστε το παιδι να παιρνει και στα σοβαρα το οχι και το μη (αμα τα λες συνεχεια, χανουν την αξια τους) ή πχ σε θεματα συμπεριφορας να μιλαμε μαλακα και γλυκα και οχι ακομα με υφος παρατηρησης.

Τι ειναι αυτο που κανεις και ο κωστας το θεωρει αυστηροτητα?

Τι ειναι αυτο που κανει εκεινος και εσυ το θεωρεις πολυ μαλακο?

Ενα ψηφιακο που μπαινει κατω απο τη μασχαλη.

Στον πυρετο παντως δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζεις με ακριβεια δεκατου ποσο πυρετο εχει το παιδι.

Σημαντικο ειναι αν εχει πυρετο και πως ειναι η διαθεση του και τα υπολοιπα πχ διαρροια, εμετο κλπ

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα,

Μαριάννα σε ποιο νοσοκομείο να πάω? Πες μου αν ξέρεις, αυτή την εποχή δεν μπορώ να δώσω 400 ?, είναι πολλά! Πάω χωρίς ραντεβού?

Δε νομιζω βρε παιδι μου οτι μπορεις να πας σε νοσοκομειο για εξετασεις του τυπου "γεια σας ηρθα".

Τα νοσοκομεις εξυπηρετουν επι τοπου στα επειγοντα, κατα τ' αλλα πρεπει να κλεισεις κι εκει κανονικα ραντεβου.

Φυσικα δεν ειμαι απολυτα βεβαιη. Αν καποια αλλη το εχει κανει και ξερει, ας μας πει να ξεστραβωθουμε:D

yey2p2.png BN4cp2.png

Μη χρησιμοποιειτε τετοια πραματα ειδικα στα παιδια!!!!Αν ειναι RFID λειτουργει με μικροτσιπ!

http://www.souka.gr/product_info.php?products_id=1648&ref=bestprice Αυτό έχω...δεν ξέρω τι μικροτσιπ μου λες...:confused::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...