Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ξέρεις κάτι; Ισως έχετε μερικώς δίκιο κι οι δύο. Δεν βάζετε κάτω 2 καταστάσεις που ο ένας κατηγορεί τον άλλο, να βρείτε μια μέση λύση; Μπορεί να φαίνεσαι αυστηρή όντως. Μπορεί κι αυτός να είναι χατηράκιας. Κι εμείς το περάσαμε αυτό, ανάποδα όμως (όσο κι αν έλεγα πριν γεννήσω ότι θα είμαι αυστηρή). Μας πήρε καιρό αλλά ψιλοσυμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα, συμβιβαστήκαμε σε άλλα.

Κι εμείς χωρίς τα πιτσιρίκια θα είμασταν τα πιο καλά φιλαράκια που υπάρχουν. Όλες οι προστριβές -αλλά και οι χαρές- στη σχέση από αυτά και γιαυτά (τα παιδιά) προέρχονται και γίνονται πλέον.

Τούτο όμως είναι και το πληρέστερο μάθημα ζωής. Όταν έχεις μόνο τον εαυτό σου, την άνεσή σου και την απόλυτη ελευθερία σου δεν έρχεσαι στο σημείο να ζυγίσεις τις δυνάμεις και τα όρια του χαρακτήρα σου, ούτε μαθαίνεις να παραχωρείς στον άλλο ζωτικό χώρο απ' τη ζωή σου.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι μια «Επιστημονική» μελέτη για τη σχέση του ζευγαριού:

Περί έρωτα

Έξυπνος άνδρας + έξυπνη γυναίκα = ειδύλλιο

Έξυπνος άνδρας + χαζή γυναίκα = δεσμός

Χαζός άνδρας + έξυπνη γυναίκα = γάμος

Χαζός άνδρας + χαζή γυναίκα = εγκυμοσύνη

Περί εργασίας

Έξυπνο αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προκοπή

Έξυπνο αφεντικό + χαζός υπάλληλος = παραγωγή

Χαζό αφεντικό + έξυπνος υπάλληλος = προαγωγή

Χαζό αφεντικό + χαζός υπάλληλος = υπερωρίες

Περί αγοράς

Ένας άνδρας πληρώνει για ένα αντικείμενο που χρειάζεται και κοστίζει.

Μια γυναίκα πληρώνει για ένα αντικείμενο που δε χρειάζεται και κοστίζει.

Πόρισμα:

Μια γυναίκα ανησυχεί για το μέλλον μέχρι να βρει σύζυγο.

Ένας άνδρας ποτέ δεν ανησυχεί για το μέλλον, παρά μόνο όταν βρει σύζυγο.

Γενίκευση:

Επιτυχημένος άνδρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα απ' όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.

Επιτυχημένη γυναίκα είναι κάποια που μπορεί να βρει έναν τέτοιο άνδρα.

Περί ευτυχίας

Για να είσαι ευτυχισμένη μ' έναν άνδρα, πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο.

Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Περί ανθεκτικότητας

Οι παντρεμένοι άντρες ζουν περισσότερο από τους ανύπαντρους, αλλά είναι πιο πρόθυμοι να πεθάνουν νωρίτερα.

Περί αλλαγών

Μια γυναίκα παντρεύεται κάποιον ελπίζοντας πως θα τον αλλάξει, αλλά αυτός δεν αλλάζει.

Ένας άντρας παντρεύεται μια γυναίκα ελπίζοντας πως αυτή δε θ' αλλάξει, αλλά, διάολε, αλλάζει!

Περί διαλόγων

Μια γυναίκα έχει την τελευταία λέξη στον καυγά.

Γενίκευση:

Ό,τι πει ένας άνδρας μετά την τελευταία λέξη, είναι η απαρχή ενός νέου καυγά.

Άσκηση:

Πώς μπορείτε να ταπώσετε αυτούς που θέλουν να σας παντρέψουν;

Υπόδειξη:

Οι συγγενείς μου σε όποιο γάμο κι αν πήγαινα μου λέγανε: 'Έλα, τώρα η σειρά σου'.

Σταμάτησαν να το κάνουν μόνο όταν εγώ άρχισα να τους λέω το ίδιο στις κηδείες.

1041491g9zcmdgth0.gif

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Σύ είπας!

:D:D:DΥπάρχουν καλέ και άλλα είδη δημιουργικότητας ή παραγωγικότητας!

Ας πούμε όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες "κυοφορούν" τα έργα τους, τα οποία όταν τελικά "γεννήσουν" τα αισθάνονται ως "παιδιά τους"!

Μα διαφώνησα; Κι εγώ αυτό υπονοούσα :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Πες μας κι εμας να χαρουμε καλε!!!!:mrgreen:

Μαριαλενα ειχ ατην απορια τσουρεκακι εφαγε το γοργονιδιο?

Αν έφαγε λέει..........Να, το έκανε εκτός από το σοκολατένιο κομμάτι φυσικά που δεν την τρώει:):):):):) Της είπα ότι το έστειλε η Κατερίνα!!!!

Α, ρώτησα και για το αυτοκόλλητο γιατί έχω αύριο ραντεβού στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι επειδή το ΙΚΑ έχει καθυστερήσει να τα στείλει, ισχύει αυτό που έληξε χθες μέχρι τις 31/03

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αν έφαγε λέει..........Να, το έκανε εκτός από το σοκολατένιο κομμάτι φυσικά που δεν την τρώει:):):):):) Της είπα ότι το έστειλε η Κατερίνα!!!!

Α, ρώτησα και για το αυτοκόλλητο γιατί έχω αύριο ραντεβού στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι επειδή το ΙΚΑ έχει καθυστερήσει να τα στείλει, ισχύει αυτό που έληξε χθες μέχρι τις 31/03

Α ωραια να περιμενω κι αυτο το μηνα δλδ

Α λες τότε να μη στείλω τον άντρα να ανανεώσει στο ΙΚΑ; Γιατί έχω εμβόλιο μικρού μεθαύριο.

Κατ θα σας πω όταν ξέρω σίγουρα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα...δεν έχουμε σκοπό να ξαναπάρουμε τσιγάρα...λέγαμε γι'αυτό για να το έχουμε σαν παρηγοριά να το πω?? σε κάποια δυσκολία που σε άλλη περίπτωση θα ανάβαμε τσιγάρο....θεωρητικά δεν βλάπτει κ πιστεψέ με το κόστος είναι μικρό σε σχέση με το τι χαλάμε σε τσιγάρα...ο στεφ καπνίζει σχεδόν 2 πακέτα τη μέρα......εγώ θα πήγαινα στον πνευμονολόγο να μου γράψει τα φάρμακα που μου έλεγε που θα με βοηθοήσουν αλλά έχω ακούσει διάφορα κ γι'αυτά....όπως κ να χει εγώ καπνίζω γύρω στα 13 χρόνια κ δεν είναι εύκολο να απαλλαγώ...:roll:

Eγω καπνιζω 20 χρονια, αλλα 3-4 τσιγαρα την ημερα. Αν καπνιζεις πολυ και δε μπορεις να το ελαττωσεις, καλυτερα οντως να το κοψεις.

Καλά πήγα ΙΚΑ εχθές και μου έγραψε να κάνω τις αιματολογικές σε 1 ΜΗΝΑ:?:twisted: Και όχι στο ΙΚΑ μου , αλλα στη πλατεία θεάτρου!!! Μάλλον δεν το γλυτώνω το 400αρι ?.

Γιατι δεν πας σε δημοσιο νοσοκομειο?

Κι εμείς χωρίς τα πιτσιρίκια θα είμασταν τα πιο καλά φιλαράκια που υπάρχουν. Όλες οι προστριβές -αλλά και οι χαρές- στη σχέση από αυτά και γιαυτά (τα παιδιά) προέρχονται και γίνονται πλέον.

Τούτο όμως είναι και το πληρέστερο μάθημα ζωής. Όταν έχεις μόνο τον εαυτό σου, την άνεσή σου και την απόλυτη ελευθερία σου δεν έρχεσαι στο σημείο να ζυγίσεις τις δυνάμεις και τα όρια του χαρακτήρα σου, ούτε μαθαίνεις να παραχωρείς στον άλλο ζωτικό χώρο απ' τη ζωή σου.

Με καλυψες απολυτως!

age.png age.png

Καλό μήνα, κορίτσια...!!

:D:D:D:D:D:D

Πωπω δε μπορώ ακόμα να συνηθίσω το νέο σου τίκερ χαχα
Eγω καπνιζω 20 χρονια, αλλα 3-4 τσιγαρα την ημερα. Αν καπνιζεις πολυ και δε μπορεις να το ελαττωσεις, καλυτερα οντως να το κοψεις.

Η το κόβεις ή δεν το κόβεις, εγώ αυτό πιστεύω πάντως. Κι αφού δεν μου ήταν τόσο εξαιρετικά δύσκολο στην εγκυμοσύνη, απορώ γιατί είμαι τόσο ηλίθια και ξανακύλησα

WN6Op3.png

Πωπω δε μπορώ ακόμα να συνηθίσω το νέο σου τίκερ χαχα

Ούτε κι εγώ, χαχαχαχα...!!!! :lol:

Εν τω μεταξύ, από χθες που ανέφερες τα κοκκοράκια, μ' έχει πιάσει κάτι, έτσι μου 'ρχεται να πάω ν' αγοράσω καμια κούτα να βρίσκονται, σλουρπ..!! :cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Ούτε κι εγώ, χαχαχαχα...!!!! :lol:

Εν τω μεταξύ, από χθες που ανέφερες τα κοκκοράκια, μ' έχει πιάσει κάτι, έτσι μου 'ρχεται να πάω ν' αγοράσω καμια κούτα να βρίσκονται, σλουρπ..!! :cool:

Εγώ δεν είχα όμως ζαλάδες και τάση για εμετό έτσι; Εγώ είχα παλλινδρόμηση από την αρχή και καούρες και με κάλμαρε κάπως το κοκκόρι. Τι να σου πω, μπορεί να ήταν και πλασίμπο. Δοκίμασέ το, χάνεις κάτι; Πάρε τσούπα τσουπ μωρέ κι εσύ άμα δε βρεις κοκκοράκι :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...