Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα και απο εμενα

Συμπεθερα σε ευχαριστω για τη συμβουλη το εκανα ,εφαγε αλλα οχι πολυ 5 κουταλακια ...θα δειξει

Πολυ χαρηκα με τα νεα σου , μπραβο ολα καλα πανε

Σταχιοφορινα μου τι να πω , τι μπορεις να πεις????

Αννα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο

απο εχτες ο γιος μου σταματησε να με λεει μαμα και με λεει κυρια μιχοπουλου και οταν τον αποκαλω και εγω με το επιθετο του μου λεει οτι δεν τον λενε ετσι αλλα

Μαριο Croft . .και οτι θα παντρευτει τη ΛΑρα και θα κανουν κροφτακια ...ημαρτον

wow!!!!!!!!ξέρει το παιδί...

staxioforina δεν φανταζεσαι ποσο στεναχωρεθηκα...ασ δωσει ο θεοσ δυναμη στουσ γονεισ να καταφερουν να ανταπεξελθουν απο αυτον τον γολγοθα...καλο του ταξιδι!!!!τελικα μαθατε τι ειχε το μωρακι?

ειδατε κοριτσια και χτεσ βραδυ για ενα μωρακι που πεθανε στο αλτερ?ειχε να ενεργηθει 10 ημερεσ κλαι οπωσ ειπαν οι γονεισ οι γιατροι δεν εδωσαν καθολου σημασια και το μονο που εκαναν στο τελοσ ηταν να του βαλουν υποθετο για ενηλικεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 μηνων χαθηκε το μωρο!!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!μπηκα για λιγο γιατι εχω εξαφανιστει , να δω και τα νεα σασ..

δεν ξέρω...είχε πολλά προβλήματα...

καλα δεν ντρέπονται;;;και η μαμά δεν σκέφτηκε τπτ έστω κάποιος γνωστός να της πει..Παναγιά μουυυυ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια!!!τι κανετε??δεν προλαβαινω να σας διαβασω!!γιατι ειμαι στην δουλεια!!αυριο τελευταια μερα ομως και μετα 7ιανουαριου παλι!!(αδεια χωρισ να πληρωνομαι!!:mad::x:x)

εχθεσ φαγαμε μονο κρεμουλα το απογευμα!!!!τα καταφεραμε!!!!:D:D

αυτα!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

καλησπερα κοριτσακια!!!τι κανετε??δεν προλαβαινω να σας διαβασω!!γιατι ειμαι στην δουλεια!!αυριο τελευταια μερα ομως και μετα 7ιανουαριου παλι!!(αδεια χωρισ να πληρωνομαι!!:mad::x:x)

εχθεσ φαγαμε μονο κρεμουλα το απογευμα!!!!τα καταφεραμε!!!!:D:D

αυτα!!!

καλως την...καιρο εχω να μαθω νεα σου.....ελπιζω τωρα με την αδεια να μπαινεις πιο συχνα!;)

Επεξεργάστηκαν by αργ7

1v0n7ypa5y9lur77.png

καλως την...καιρο εχω να μαθω νεα σου.....ευχομαι τωρα με την αδεια να μπαινεις πιο συχνα!;)

μπαινω εδω και μια εβδομαδα!επανηλθα!!:D:D

ναι τωρα με την αδεια θα μπαινω πιο συχνα!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Γεια σας κοριτσακια ....καλοπερασετε ειδα και καλοφαγατε ε?Για αλλη μια φορα θα πω...ζηλευωωωωωω!!!!!:-(:-(:-(

Αντε βρε κοριτσακι πες το και γεμισαν μια σελιδα με ευχες.:tongue::tongue: παντως με το καλο οποτε κι αν ειναι....:D

μπραβο πολυ χαιρομαι κοριτσακι!:D

ο νονος τα παιρνει κανονικα!Με το καλοοοο!:D

Αυτο δεν το ήξερα!!!!!

Σε ευχαριστώ!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα

Την Τετάρτη μου ανακοινωσε η κουνιάδα μου πως είναι έγκυος στο πρώτο της.Πηγε όμως το απόγευμα στον γιατρο και της είπε πως δεν έχει παλμό το παιδι και πως η ανάπτυξή του είναι κανονική β χοριακή είχε 2.000 και κατι θα της το αφαιρούσε εκείνη την ώρα αλλα είχε δουλειά και της είπε έλα την Παρασκευή.Την Πέμπτη και μετά απο πίεση δική μου πήγε στην δική μου γιατρο για μια δεύτερη γνώμη, και η δική μου δεν έβλεπε καν παιδι...μόνο σάκο και σχετικά μεγάλο.Αλλα δεν έπρεπε να βιάστεί για την επέμβαση να περιμένει μια εβδομάδα ακόμη..... αν και τα έβλεπε σκούρα.....

Την Παρασκευή πήγε λοιπον για την αφαίρεση και ξαφνικά υπήρχε και παιδι και παλμος..!!!!

Έιχε δύδιμα και το ένα δεν κρατήθηκε το δέυτερο όμως έκανε την εμφανισή του την Πέμπτη το βράδυ.

Είναι θαύμα!!!!θα μπορούσε να της το είχε αφαιρέσει...

Εγώ δεν θα συνέχιζα να πηγαίνω στον ίδιο γιατρο...Δεν είναι θεοι...αλλά τέτοια λάθη είναι απαράδεκτα.

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

καλησπερα και απο εμενα

Συμπεθερα σε ευχαριστω για τη συμβουλη το εκανα ,εφαγε αλλα οχι πολυ 5 κουταλακια ...θα δειξει

Πολυ χαρηκα με τα νεα σου , μπραβο ολα καλα πανε

Σταχιοφορινα μου τι να πω , τι μπορεις να πεις????

Αννα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο

απο εχτες ο γιος μου σταματησε να με λεει μαμα και με λεει κυρια μιχοπουλου και οταν τον αποκαλω και εγω με το επιθετο του μου λεει οτι δεν τον λενε ετσι αλλα

Αχ τι παιδί είναι αυτό????!!! Πρέπει να γελάτε πολύ όμως ε?!:lol:

staxioforina δεν φανταζεσαι ποσο στεναχωρεθηκα...ασ δωσει ο θεοσ δυναμη στουσ γονεισ να καταφερουν να ανταπεξελθουν απο αυτον τον γολγοθα...καλο του ταξιδι!!!!τελικα μαθατε τι ειχε το μωρακι?

ειδατε κοριτσια και χτεσ βραδυ για ενα μωρακι που πεθανε στο αλτερ?ειχε να ενεργηθει 10 ημερεσ κλαι οπωσ ειπαν οι γονεισ οι γιατροι δεν εδωσαν καθολου σημασια και το μονο που εκαναν στο τελοσ ηταν να του βαλουν υποθετο για ενηλικεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 μηνων χαθηκε το μωρο!!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!μπηκα για λιγο γιατι εχω εξαφανιστει , να δω και τα νεα σασ..

Δεν το άκουσα αλλά είναι μεγάλη ανευθυνότητα να μην δώσει ο γονιός προσοχή σε ένα τέτοιο θέμα....δηλαδή που τα δίνεις Θεέ μου τα παιδάκια?Ελεος πια!

κορίτσια καλησπέρα

Την Τετάρτη μου ανακοινωσε η κουνιάδα μου πως είναι έγκυος στο πρώτο της.Πηγε όμως το απόγευμα στον γιατρο και της είπε πως δεν έχει παλμό το παιδι και πως η ανάπτυξή του είναι κανονική β χοριακή είχε 2.000 και κατι θα της το αφαιρούσε εκείνη την ώρα αλλα είχε δουλειά και της είπε έλα την Παρασκευή.Την Πέμπτη και μετά απο πίεση δική μου πήγε στην δική μου γιατρο για μια δεύτερη γνώμη, και η δική μου δεν έβλεπε καν παιδι...μόνο σάκο και σχετικά μεγάλο.Αλλα δεν έπρεπε να βιάστεί για την επέμβαση να περιμένει μια εβδομάδα ακόμη..... αν και τα έβλεπε σκούρα.....

Την Παρασκευή πήγε λοιπον για την αφαίρεση και ξαφνικά υπήρχε και παιδι και παλμος..!!!!

Έιχε δύδιμα και το ένα δεν κρατήθηκε το δέυτερο όμως έκανε την εμφανισή του την Πέμπτη το βράδυ.

Εγώ δεν θα συνέχιζα να πηγαίνω στον ίδιο γιατρο...Δεν είναι θεοι...αλλά τέτοια λάθη είναι απαράδεκτα.

Αλλο πάλι κ αυτό....πάλι καλά που σώθηκε η ψυχούλα.....τελικά όσον αφορά τόσο σοβαρα ζητήματα και 2-3 γνώμες πρέπει να παίρνουμε!

Λοιποοοον....σχετικά εευχάριστα τα νέα κ με την κουμπάρα μου....η κολωνοσκόπηση και η γαστροσκόπηση ήταν καθαρές και είναι κ απύρετη από χθες το βράδυ....τώρα αύριο θα την δει πάλι ο διευθυντής της παθολογικής κ βλέπουμε .... της ευχήθηκα να είναι το τελευταίο της βράδυ στο νοσοκομείο κ αύριο να πάει σπίτι της να κάνει γιορτές με τα παιδάκια της....πάντως αυτό που συζητάγαμε επειδή της είπε ο πατέρας της για 3 περιστατικά που άκουσε στον κύκλο του με πολλές μέρες μόνο πυρετό κ σε μία περίπτωση ένας είχε 17 μέρες πυρετό είναι μήπως έχει κάνει καμμιά μεταλλαξη ο ιος κ δεν τον εντοπίζουν!:shock::shock::shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

δεν ξέρω αν θυμάστε για την φίλη μου που σας είπα πως γέννησε πρόσφατα και το κοριτσάκι είχε πρόβλημα..δυστυχώς το αγγελούδι μας ταξίδεψε μακριά σήμερα το πρωί.....Σπυριδούλα θα μας λείψεις καρδιά μου...

Ρε κορίτσια, μαύρισα ρε κορίτσια :(

Οι ορμόνες υποτίθεται έχουν επανέλθει σε κανονικά επίπεδα; Από χτες ρίχνω τρελλό κλάμμα! Διαβάζω τώρα κι αυτά και δεν κρατιέμαι... Διάβασα και σε ένα αγγλικό περιοδικό για ένα υδροκέφαλο παιδάκι που έζησε (με δυσκολίες) μέχρι τα 10 του, και νααααααααααα τα ζουμιά...

Στο μεταξύ σταχιοφορίνα, εγώ κλαίω τώρα που πέθανε το ένα από τα δίδυμα. Πάω καλά ρε παιδιά;

Δυστυχως εδω εχουν διπλη τιμη σε σχεση με την αγγλια. Εγω ψωνιζω ον λαιν απο το mothercare.

Την πατήσαμε, δεν ξέρω αν είναι φορέβερ ή προσωρινό, αλλά τις έκοψαν τις παραγγελίες για Ελλάδα, κάτι με το τελωνείο μου είπε η συμπεθέρα Ειρήνη.
Οχι, πηρα ενα αλλο κατα λαθος, αλλα το καταλαβα αμεσως και γυρισα πισω και ολα καλα.
Να είχε και κάνα μάτσο 500αρικα ε; Θα το φόραγα και θα έτρεχα μέχρι Μαραθώνα :lol:
Φιλενάδα Χριστίνα, where r u??
Φίλη Πολ, εδώ είμαι, διάβασα τώρα τα γραπτά σας από Σάββατο μέχρι και σήμερα. Με έλιωσε στο πήγαιν'έλα ο μικρός για να κοιμηθεί απόψε, τελικά στο τελευταίο κλάμα τον βρήκα κάθετα στο κρεββάτι. Ευτυχώς ξεράθηκε τώρα. Είμαι κομμάτια γιατί τρέχω λόγω δουλειάς. Αλλά δεν παραπονιέμαι γιατί προσπαθώ να βγάλω σπασμένα. Μόνο που δεν βλέπω πολύ το παιδί. Αλλά οκ, μόλις ηρεμήσει η δουλειά θα με φάει στη μάπα πάλι :cool:

Θα ανέβω στα μέρη σου πιθανώς προπαραμονή κρίστμας, θα σε πάρω αύριο αν είναι να σε κεράσω κόφι

Δηλαδή είσαι η πεθερά της Κρόφταινας; Του Κρόφτη η μάνα; Αχαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει στο γέλιο (το ανώμαλο της κατάστασής μου, 10 σειρές πιο πάνω έγραφα κι έκλαιγα!).

Τα νέα μου εν συντομία: δουλειά πολλή, δεν παραπονιέμαι. Απλώς δυστυχώς δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να δουλέψω όσο μεθοδικά δούλευα πριν γεννήσω.

Ο Μπραντης ο Πίτης (αντίζηλος του Μάριου Κρόφτη χαχαχαχαχαχα) έχει ψιλοστρώσει στον ύπνο κι έχει στραβώσει στο φαί. Φρούτα σκέτα που έτρωγε το παιδί μου και τον καμάρωνε ούλη η γειτονιά (λέμε τώρα), ούτε να τα φτύσει πλέον. Φερμουάρ το στόμα, αφού φοβήθηκα μην τον τραυματίσω ακόμα και με το κουτάλι σιλικόνης, φανταστείτε

δύναμη που ασκούσα κι εγώ κι αυτός! Τελικά κατέληξα στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Βρήκα κάτι έτοιμες φρουτόκρεμες σε μπολάκι (nutricia νομίζω είναι) και τις τρώει ευχάριστα. Επίσης πήρα και σκόνη Νουνού φρουτόκρεμα. Τι να κάνω ρε κορίτσια από το ολότελα; Όταν είμαι σπίτι, χτυπάω μήλο ή αχλάδι ή συνδυασμό με σκόνη φρουτόκρεμας μαζί, σκέτα δεν τα τρώει καθόλου. Όταν είναι με την μαμά μου ή τα μπολάκια nutricia ή σκόνη. Όσο για πατατοκολόκυθο ούτε λόγος! Ενώ ξεκινήσαμε ελπιδοφόρα το μεσημεριανό με όλα τα καλά του θεού (πατάτα, κολοκύθι, κρεμμύδι, σέλινο και καρότο), τώρα φτου κι απ'την αρχή ένα ένα τα δίνω να δούμε ποιο δεν γουστάρει έτσι στα ξαφνικά... Έβρασα και κρέας απόψε, θα του δώσω αύριο με βρασμένη πατάτα-καρότο. Κι αν δεν φάει θα του τα φορέσω καπέλο! Καλά, η μάνα μου θα το κάνει, εγώ θα λείπω :lol:

Λοιπόν, μετά το λιτό και περιεκτικό μηνυματάκι μου (γκουχ) την κάνω για κρεββάτι city με το καλό. Σας φιλώ στα κοτσίδια κι επειδή δεν ξέρω πότε θα προλάβω να ξαναμπώ, Μέρι Χριστούγεννα σας εύχομαι και να χαίρεστε τα πιπινέλια σας! Και όχι άλλους θανάτους και αρρώστιες παναγία μου!

WN6Op3.png

κορίτσια καλησπέρα

άντε να μην πω τπτ πιο βαρύ...αφού η χοριακή είναι αρκετή...το πιο απλό..να ξαναέκανε γιανα δει αν αυξάνεται...είναι δυνατόν;;;..το μυαλό είναι αλλού..άλλωστε στην αρχή δεν φαίνονται και πολλά...θεούλη μου...:mad::x:x εγώ θα άλλαζα γιατρό γιατί μια φορά έκανε λάθος και δεν πρόσεξε..άρα πως να τον εμπιστευτώ ξανά;με το καλό το μωράκι

Χριστινάκι μου κι εγώ κλαίω όταν ακούω δυσάρεστα με παιδάκια..πάντως αυτό με τα κακά ήταν απαράδεκτο....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα.Μετά απο 10 μέρες επιτέλους ήπιαμε γάλα το πρωί!Αμάν αυτά τα δόντια.Πολύ βάσανο.Και δεν πρέπει να είναι έτσι όλα τα δόντια.Αλλά κάποιο θα μας ταλαιπωρεί περισσότερο γιατί στο πρώτο δεν τα είχαμε αυτά.Ετρωγε κανονικά.Τώρα μένει ν'αρχίσει σιγά-σιγά να τρώει και τη χορτόσουπα γιατί μέχρι τώρα δεν.Θα προσπαθήσω να της δώσω στις 1:30 γιατί απο τις 11 που τρώει φρουτόκρεμα δεν νομίζω οτι θα πεινάει πάλι στη 1.Σήμερα το πρόγραμμα έχει ψώνια στο σούπερ μάρκετ,μετά λαική και μετά λέω να φτιάξω κι'εγώ τους κουραμπιέδες μας και τα μελομακάρονα.Αν δεν τα προλάβω και τα 2 σήμερα θα συνεχίσω κι'αύριο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ,

Κρύο σήμερα αρκετό. Ξεκινάμε σήμερα φρουτόκρεμα και λαχανόσουπα επιτέλους!!

Χτες πήγαμε στο γιατρό για εμβόλιο και για να μας δει μια χαρά είμαστε 8100 με 74 εκατοστά. Ο γιατρός με εκνεύρισε χτες αρκετά γιατί λέει επιμένω να θηλάζω, γιατί θεωρεί ότι δεν έχω τόσο γάλα για να χορτάσει το μωρό ενώ τον τελευταίο μήνα πήρε 350 γραμ. (δηλαδή πόσο θα έπρεπε να πάρει?) και στην τελική αν ήθελε να πάρει περισσότερο βάρος γιατί εγώ δεν έχω γάλα ας τον ξεκίναγε νωρίτερα με φρουτόκρεμα, και τέλος γιατί επιμένει ότι στο παιδί θα πρέπει να του δίνω σίδηρο πρωί και βραδύ γιατί με το γάλα μου δεν παίρνει σίδηρο,(εξετάσεις σιδήρου δεν του κάνει και εγώ σίδηρο να χτυπιέται κάτω δεν του δίνω). Θα μου πείτε γιατί δεν τον αλλάζω , θα σας πω γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ έμπειρος γιατρός και γενικά έλεγε από την αρχή για το ξένο γάλα και εγώ δεν τον άκουγα αλλά από χτες δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι να τον αλλάξω.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

000200AE.gif

Καλημερα! Χρονια Πολλα στις Αναστασιες μας!!!

Ρανια, μου γυρισε το ματι με τον γιατρο σου! Εγω προφανως θα τον σιχτιριζα και δε θα ξαναπατουσα! Αν ειναι δυνατον ρε παιδια!

Τρελλαθηκα που διαβαζα για τα διδυμα. Τι τραγικα λαθη ειναι αυτα...:evil:

Επεξεργάστηκαν by TARA

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χριστινάκι τι να σου πω? Να ρθω να μου κάνεις κανα ιδιαίτερο μέσα σε όλα? :tongue: Υπομονή μια φάση είναι θα περάσει!Και μένα που κ που με πιάνει το παράπονο...με έπιασε πχ γιατί ήθελα να έρθω στη συνάντηση αλλά πρέπει πρώτα να έχω τακτοποιημένο το παιδί κ μετά όλα τα άλλα....αλλά οκ μου πέρασε την άλλη μέρα που βγήκαμε για ψώνια :-P

Ράνια εμένα μου έχει πει η παιδίατρος από τον 4ο μήνα κ μετά αν περνουν γύρω στα 300-400γρ. είναι μια χαρά....συνέχισε το θηλασμό κ αν πεινάει το παιδί εσύ το βλέπεις οπότε αν δεν έχεις γάλα δίνε του ξένο....όσο για τον σίδηρο χθες αυτό μου έλεγε η μάνα μου....ότι παλιά οι γιατροί δίνανε κ βιταμίνες κ της λέω για ποιο λόγο αν τρώνε σωστά? Μήπως κ εσένα είναι 'παλιός' παιδίατρος?????????;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

000200AE.gif

Καλημερα! Χρονια Πολλα στις Αναστασιες μας!!!

Ρανια, μου γυρισε το ματι με τον γιατρο σου! Εγω προφανως θα τον σιχτιριζα και δε θα ξαναπατουσα! Αν ειναι δυνατον ρε παιδια!

Τρελλαθηκα που διαβαζα για τα διδυμα. Τι τραγικα λαθη ειναι αυτα...:evil:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χριστινάκι τι να σου πω? Να ρθω να μου κάνεις κανα ιδιαίτερο μέσα σε όλα? :tongue: Υπομονή μια φάση είναι θα περάσει!Και μένα που κ που με πιάνει το παράπονο...με έπιασε πχ γιατί ήθελα να έρθω στη συνάντηση αλλά πρέπει πρώτα να έχω τακτοποιημένο το παιδί κ μετά όλα τα άλλα....αλλά οκ μου πέρασε την άλλη μέρα που βγήκαμε για ψώνια :-P

Ράνια εμένα μου έχει πει η παιδίατρος από τον 4ο μήνα κ μετά αν περνουν γύρω στα 300-400γρ. είναι μια χαρά....συνέχισε το θηλασμό κ αν πεινάει το παιδί εσύ το βλέπεις οπότε αν δεν έχεις γάλα δίνε του ξένο....όσο για τον σίδηρο χθες αυτό μου έλεγε η μάνα μου....ότι παλιά οι γιατροί δίνανε κ βιταμίνες κ της λέω για ποιο λόγο αν τρώνε σωστά? Μήπως κ εσένα είναι 'παλιός' παιδίατρος?????????;)

Τάρα και εμένα μου ψιλό- γύρισε το μάτι μου χτες γιατί το παιδί δεν πεινάει και του λέω ότι αν πεινούσε και δεν του έφτανε το γάλα μου δεν θα γκρίνιαζε? και μου λέει ότι « όχι γιατί έχει βολευτεί με το βυζί μου»?? Μην σας πω ότι κάποια στιγμή πρέπει να μου είπε «καλά βγάλε τα απωθημένα σου με το θηλασμό» αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι άκουσα καλά. Το τρελό ξέρεις πιο είναι ότι τον προηγούμενο μήνα σε σχετική κουβέντα για τον θηλασμό μου είπε ότι είναι το καλύτερο που θηλάζω αλλά μου λέει για το ξένο γάλα γιατί είναι σκλαβιά για την γυναίκα δεν μπορεί να πάει πουθενά κτλ, κτλ, και του λέω γι αυτό πήρα αδεία από την δουλεία μου για να μπορέσω να το κάνω και με κοίταγε λες και ήμουν εξωγήινη. Τι να πω και όχι Άννα είναι σχετικά νέος (50άρης).

Τι να πω από χτες δεν έχω λόγια. Και με έχει πείραξε αυτό με το σίδηρο. Ο άντρας μου επίσης θέλει να μην του πούμε ότι δεν του δίνουμε σίδηρο για να μην φανεί ότι τον «γράφουμε» εγώ πάλι θέλω να είμαι ειλικρινείς ότι ούτε σίδηρο του δίνω ούτε βιτανίνη Α και D (aquasol) , αν θέλει να δει αν έχει έλλειψη να μου πει να του κάνω εξετάσεις και αν έχει να το αντιμετωπίσουμε αν όχι γιατί το παιδί να μπει στα σεβάσματα από τώρα??

Σας έπρηξα με το μεγάλο post αλλά έχω σκάσει από χτες.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...