Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κι εγω στην πλατεια θεατρου πηγαινα.Περασα σχετικα γρηγορα λογω εγκυμοσυνης!!!Πριν τους παππουδες δλδ.Στο ΙΚΑ στην Δροσοπουλου τα γραφεις κι εσυ?

Ρε Μαρια τωρα που το σκεφτηκα, σου ηρθε το αυτοκολλητο για ανανεωση του βιβλιαριου σου??Εμας εδω μονο σε μια εχει ερθει και δε θελω να τρεχω στο ΙΚΑ γμτ..

Ναι από τον Ιανουάριο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στους συναδερφους μου ηρθαν απο τον Ιανουαριο, εμενα δεν μου ηρθε μαλλον επειδη ειχα την αδεια μητροτητας, πρεπει να παω στο ΙΚΑ να θεωρησω το βιβλιαριο. ΟΥΦ!!! Βαρεθηκα με την ουρα και τη χαρτουρα του ΙΚΑ! οχι τιποτα αλλο σε 1 μηνα γενναω και δεν θα εχω τακτοποιησει τα χαρτια μου!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Στους συναδερφους μου ηρθαν απο τον Ιανουαριο, εμενα δεν μου ηρθε μαλλον επειδη ειχα την αδεια μητροτητας, πρεπει να παω στο ΙΚΑ να θεωρησω το βιβλιαριο. ΟΥΦ!!! Βαρεθηκα με την ουρα και τη χαρτουρα του ΙΚΑ! οχι τιποτα αλλο σε 1 μηνα γενναω και δεν θα εχω τακτοποιησει τα χαρτια μου!

Δεν ξερω αν εμενα δε μου ηρθε λογω της αδειας.Δεν ηρθε και σε αλλη συναδελφο που εργαζοταν κανονικα. Αντε ξεκινα να κανεις τα χαρτια σου, με την κοιλια μπροστα θα περασεις σιγουρα πιο γρηγορα;)

Καλημέρα-καλημέρα.Καλό μήνα.Ετσι λέμε τυπικά γιατί δεν το βλέπω βέβαια.Μια απ'τα ίδια τον κόβω κι'αυτόν,τελος πάντων.Τι κένετε?Η μικρή σχολείο σημερα.Συνήλθε προς το παρόν,τώρα πειμένω να δώ τι άλλο θα μου φέρει.Γιατί δεν μπορεί,κάτι θα φέρει.Το τελευταίο διάστημα δεν κάνει και καλό ύπνο,δεν ξέρω γιατί.Κοιμάται αγκαλιά μου και ενώ όταν μετά απο λίγο την άφηνα στο κρεβάτι της κοιμόταν,τώρα μου ξυπνάει και θέλει πάλι αγκαλιά.Σήμερα ξύπνησε απο τις 4:30 και περιμέναμε υπομονετικά να περάσει η ώρα να ετοιμαστούμε για το σχολείο.Ελπίζω να αρχίσει να κουράζεται τώρα που ξεκίνησε πάλι και να μου κοιμάται πάλι κανονικά.

SI5Yp3.png

Τα νεύρα μου...

Ρώτησα κάτι το αφεντικό για έναν πελάτη και μου λέει στο ξεκάρφωτο...ε δεν ξέρω και αν δεν μπορείς πάρε άδεια 10 μήνες να κάτσεις σπίτι σου, να είσαι ήρεμη και άλλες μπούρδες.

Και φυσικά επειδή ποτέ δεν μασάω τα λόγια μου του απάντησα...

Μη μου λες τέτοια πράγματα, είμαι χάλια και έρχομαι στη δουλειά να εξυπηρετήσω όσο μπορώ, δεν είμαι μακάκας, με ξέρεις τόσα χρόνια!:evil: Ε μετά από αυτό φάνηκε πόσο τους πείραξε που εμεινα έγκυος!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Τα νεύρα μου...

Ρώτησα κάτι το αφεντικό για έναν πελάτη και μου λέει στο ξεκάρφωτο...ε δεν ξέρω και αν δεν μπορείς πάρε άδεια 10 μήνες να κάτσεις σπίτι σου, να είσαι ήρεμη και άλλες μπούρδες.

Μη μου λες τέτοια πράγματα, είμαι χάλια και έρχομαι στη δουλειά να εξυπηρετήσω όσο μπορώ, δεν είμαι μακάκας, με ξέρεις τόσα χρόνια!:evil: Ε μετά από αυτό φάνηκε πόσο τους πείραξε που εμεινα έγκυος!

Ε τι περιμενες βρε Μαρια??Τουλαχιστον ας μη λεγανε τις βλακειες τους..Εμενα στη σκεψη οτι μπορει να ξαναμεινω μου λεει, μη μου κανεις τετοια...πες στον Κωστα μακρια κλπ:confused::confused:

Μαρία ε πες κ εσύ στο γιατρό σου να σε βγάλει σε επαπειλούμενη.....πληρώνεσαι τον βασικό μισθό από το ίκα κ έχεις κ το κεφάλι σου ήσυχο! Έτσι έκανε κ η γκαστρούλα που έχουμε εδώ όταν τη ζόρισαν κ την παρακαλάγανε μετά να γυρίσει! ;)

http://www.alphatv.gr/Movies-and-Series/Special-Events/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B9-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%A1%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B7-2011.aspx Για να μας δείτε ως πασχαλίτσες τη Κυριακή! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας...Κατ'αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις απαντήσεις σας στο θέμα μου...σας υπερ-ευχαριστώ....

Χτες,λοιπόν,δεν μιλήσαμε καθόλου και το βράδυ κοιμήθηκα στο παιδικό στρωματσάδα...πιο πολύ για να μην είμαι στο ίδιο κρεβάτι μαζί του αν κι αυτός νόμιζε ότι κοιμήθηκα εκεί λόγω του παιδιού..τέλος πάντων...σήμερα δεν ξέρω πώς θα είναι το κλίμα...

Η αλήθεια είναι ότι στην μαμά μου κι εγώ δύσκολα θα πήγαινα αλλά ήταν μια σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό λόγω της ταραχής μου..δεν θέλω να τους στεναχωρώ με κάτι που θα περάσει για'μας αλλά στους γονείς μου θα μείνει και θα χαλάσει όλη την καλή εντύπωση που έχουν για τον Κώστα...ο μπαμπάς μου θα τον έδερνε σίγουρα,ούτε και στην αδερφή μου μπορώ να μιλήσω για τον ίδιο λόγο...

Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας είναι πολύ ήρεμος και ξεπερνάει εύκολα τον θυμό του.Μαριάννα μου,ναι έχουμε προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια,μαλώνουμε-σκοτωνόμαστε-δεν μιλιόμαστε αλλά σε 2-3 μέρες είναι πάλι όλα εντάξει,σε τέτοιο σημείο δεν έχουμε φτάσει ποτέ...οι κολλητοί του μου λέγανε ότι στα 37 του χρόνια μόνο 2 φορές έχει ξεφύγει και τον έχουν δει σε έξαλη κατάσταση,μάλλον αυτή ήταν η 3η...ελπίζω να μην ξαναγίνει γιατί τότε σίγουρα θα φύγω από το σπίτι γιατί κι εγώ πιστεύω ότι αν το κάνει μια φορά μπορεί να το ξανακάνει και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό..ο Κώστας νομίζει ότι είμαι πολύ αυστηρή και μαλώνω συνέχεια το παιδί κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ μαλακός και δεν της χαλάει χατήρι και κάπου εκεί έρχονται οι συγκρούσεις...Άννα,προσπαθούμε να μην μαλώνουμε μπροστά στο παιδί,ή τουλάχιστον εκείνη την στιγμή θα διαφωνίσουμε λίγο και θα το συνεχίσουμε άλλη στιγμή που το παιδί δεν είναι μπροστά..αλλά χτες πραγματικά είχαμε ξεφύγει τελείως..εκείνος μάλλον,γιατί εγώ ήμουν πολύ ήρεμη...

Θέλω κι εγώ να βρω επιτέλους μια άκρη,ένα κοινό σημείο επαφής,να καθίσουμε να τα πούμε όλα για όλα γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να χωρίσω και να γίνει η κόρη μου μπαλάκι ανάμεσά μας και να νιώθει απόριψη και εγκατάλειψη..Αυτά απο'μένα...σας υπερ-ευχαριστώ και πάλι...πολλά φιλιά!!

Α..καλό μήνα!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Στην εγκυμοσυνη δεν το ειχες κοψει??Θα μου πεις εγω το εκοψα και το ξαναρχισα...αλλη βλακει αυτη..
Nαι, καλές είμαστε κι εμείς...
Καλημέρα...τα ίδια και χειρότερα! Αυτή τη στιγμή έχουν ''ασπρίσει όλα''!!!
Βρε μπας και χιονίζει; :lol:
Να σου πω το σκέφτομαι! Σήμερα με έφερε ο πεθερός στη δουλειά για να μην οδηγήσω...

Καλά πήγα ΙΚΑ εχθές και μου έγραψε να κάνω τις αιματολογικές σε 1 ΜΗΝΑ:?:twisted: Και όχι στο ΙΚΑ μου , αλλα στη πλατεία θεάτρου!!! Μάλλον δεν το γλυτώνω το 400αρι €.

Πιο μακριά δεν βρήκες;
Κι εμένα πήγε ο άντρας μου να θεωρήσει σήμερα γιατί έχει εμβόλιο ο μικρός μεθαύριο κι είδε την ουρά κι έφυγε!
Τα νεύρα μου...

Το πιστεύεις ότι ένας λόγος απ'τους διάφορους που με έκαναν να αποφασίσω να ξεκινήσω μόνη μου δουλειά ήταν αυτός; Ηξερα σίγουρα ότι θα άκουγα μπηχτές συνέχεια και το απέφυγα πριν μείνω έγκυος για να είμαι ήσυχη!

Kαλό μήνα κορίτσια!

(Επίσης δημιουργικό & παραγωγικό όπως τον προηγούμενο).

Κατάλαβα, όλες γκαστρούλες μας θες!

WN6Op3.png

ο Κώστας νομίζει ότι είμαι πολύ αυστηρή και μαλώνω συνέχεια το παιδί κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ μαλακός και δεν της χαλάει χατήρι και κάπου εκεί έρχονται οι συγκρούσεις...
Ξέρεις κάτι; Ισως έχετε μερικώς δίκιο κι οι δύο. Δεν βάζετε κάτω 2 καταστάσεις που ο ένας κατηγορεί τον άλλο, να βρείτε μια μέση λύση; Μπορεί να φαίνεσαι αυστηρή όντως. Μπορεί κι αυτός να είναι χατηράκιας. Κι εμείς το περάσαμε αυτό, ανάποδα όμως (όσο κι αν έλεγα πριν γεννήσω ότι θα είμαι αυστηρή). Μας πήρε καιρό αλλά ψιλοσυμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα, συμβιβαστήκαμε σε άλλα.

WN6Op3.png

Γειά σας...Κατ'αρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις απαντήσεις σας στο θέμα μου...σας υπερ-ευχαριστώ....

Χτες,λοιπόν,δεν μιλήσαμε καθόλου και το βράδυ κοιμήθηκα στο παιδικό στρωματσάδα...πιο πολύ για να μην είμαι στο ίδιο κρεβάτι μαζί του αν κι αυτός νόμιζε ότι κοιμήθηκα εκεί λόγω του παιδιού..τέλος πάντων...σήμερα δεν ξέρω πώς θα είναι το κλίμα...

Η αλήθεια είναι ότι στην μαμά μου κι εγώ δύσκολα θα πήγαινα αλλά ήταν μια σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό λόγω της ταραχής μου..δεν θέλω να τους στεναχωρώ με κάτι που θα περάσει για'μας αλλά στους γονείς μου θα μείνει και θα χαλάσει όλη την καλή εντύπωση που έχουν για τον Κώστα...ο μπαμπάς μου θα τον έδερνε σίγουρα,ούτε και στην αδερφή μου μπορώ να μιλήσω για τον ίδιο λόγο...

Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας είναι πολύ ήρεμος και ξεπερνάει εύκολα τον θυμό του.Μαριάννα μου,ναι έχουμε προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια,μαλώνουμε-σκοτωνόμαστε-δεν μιλιόμαστε αλλά σε 2-3 μέρες είναι πάλι όλα εντάξει,σε τέτοιο σημείο δεν έχουμε φτάσει ποτέ...οι κολλητοί του μου λέγανε ότι στα 37 του χρόνια μόνο 2 φορές έχει ξεφύγει και τον έχουν δει σε έξαλη κατάσταση,μάλλον αυτή ήταν η 3η...ελπίζω να μην ξαναγίνει γιατί τότε σίγουρα θα φύγω από το σπίτι γιατί κι εγώ πιστεύω ότι αν το κάνει μια φορά μπορεί να το ξανακάνει και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό..ο Κώστας νομίζει ότι είμαι πολύ αυστηρή και μαλώνω συνέχεια το παιδί κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ μαλακός και δεν της χαλάει χατήρι και κάπου εκεί έρχονται οι συγκρούσεις...Άννα,προσπαθούμε να μην μαλώνουμε μπροστά στο παιδί,ή τουλάχιστον εκείνη την στιγμή θα διαφωνίσουμε λίγο και θα το συνεχίσουμε άλλη στιγμή που το παιδί δεν είναι μπροστά..αλλά χτες πραγματικά είχαμε ξεφύγει τελείως..εκείνος μάλλον,γιατί εγώ ήμουν πολύ ήρεμη...

Θέλω κι εγώ να βρω επιτέλους μια άκρη,ένα κοινό σημείο επαφής,να καθίσουμε να τα πούμε όλα για όλα γιατί το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να χωρίσω και να γίνει η κόρη μου μπαλάκι ανάμεσά μας και να νιώθει απόριψη και εγκατάλειψη..Αυτά απο'μένα...σας υπερ-ευχαριστώ και πάλι...πολλά φιλιά!!

Α..καλό μήνα!!!

Χαίρομαι που ηρέμησες!!! Οκ οι άντρες ειναι ολο παρατηρησεις οσον αφορα το μεγαλωμα του παιδιου, ολα τα ξέρουν. ΥΠΟΜΟΝΗ λοιπον!!!

Αμαν τον ανθρωπο τον βγαλαμε ΤΕΡΑΣ !!!

ΥΓ γεμισε τον τυψεις, δεν υπαρχει χειροτερο :-D:grin::D

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Μπιζελακι εγω κολλησα σ'αυτο το προσπαθουσα να βαλω για υπνο τη μικρη και δεν κοιμοταν...Κι η δικια μου ξυπναει απο τις 6:30 και προσπαθω το ζωον να την ξαναβαλω για υπνο...το μονο που κερδιζω ειναι νευρα...Αφου ξερω οτι αν δεν περασουν τουλαχιστον 2 ωρες δεν προκειται να ξανακοιμηθει!Και ο Κωστας φωναζει τι παιδευεσαι???Αφου δεν κοιμαται...Αυτο που θελω να σου πω ειναι μη φτανεις στο σημειο να τσακωνεσαι για τετοια πραγματα, οι περισσοτεροι αντρες τα βλεπουν ολα πιο χαλαρα απο εμας, θα μου πεις εμεις τραβαμε το φορτιο συνηθως αλλα ετσι ειναι!!Και μηπως πρεπει κι εμεις να τα βλεπουμε ολα πιο χαλαρα σαν αυτους????

Κατάλαβα, όλες γκαστρούλες μας θες!

Σύ είπας!

:D :D:DΥπάρχουν καλέ και άλλα είδη δημιουργικότητας ή παραγωγικότητας!

Ας πούμε όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες "κυοφορούν" τα έργα τους, τα οποία όταν τελικά "γεννήσουν" τα αισθάνονται ως "παιδιά τους"!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...