Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Για πες για πες...ποιες ήσασταν, κανένα συνταρακτικό νέο?

Α ναι, ειμαστε ολες εγγυες..!!!

Λοιπον επειδη ουτε φωτο δε βγαλαμε...πως εγινε αυτο?Μαλλον πεσαμε με τα μουτρα στο φαι και ξεχαστηκαμε...ειμασταν μαριαννα, μαριλου, ειρηνη, χριστινα, κασσιανη,ελενη,πωλινα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον επειδη ουτε φωτο δε βγαλαμε...πως εγινε αυτο?Μαλλον πεσαμε με τα μουτρα στο φαι και ξεχαστηκαμε...ειμασταν μαριαννα, μαριλου, ειρηνη, χριστινα, κασσιανη,ελενη,πωλινα

Κάνουμε και αστειάκια ε?:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ. 3.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ .

Διαφωνω απολυτως. Για μενα ο ανθρωπος που απειλει με σωματικη βια ειναι επικινδυνος, και πιστευω πως καποια στιγμη θα κανει και το επομενο βημα.

Μαρια, μας εχεις αναφερει ξανα προβληματα. Εχει ξαναγινει αυτο?

Εγω θα ελεγα να αντιδρασεις εντονα, μπας και ταρακουνηθει λιγο. Αν περασει ετσι αυτο που εκανε, εχεις χασει το παιχνιδι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Στείλε μου τον τύπο του νετμπουκ να δει ο Α. αν μπορεί να σου βάλει το offce.

Βρε Ελεν! Τι σχέση έχει αν είναι hp ας πούμε ή asus; Σε όλα μπαίνει το office :D Αρκεί να έχει ικανοποιητική μνήμη (τουλάχιστον 1gb) για να μη σέρνεται. Μόνο το light φαντάζομαι θέλει, ένα word κι ένα excel. Αν έχετε παλιότερο (πχ '97 που δεν θέλει ενεργοποίηση ή κάνα σπασμένο) μια χαρά μπαίνει. Αλλιώς ή θα κατεβάσει open office ή θα πάρει ένα φτηνό για word-excel

Γλυκά, γλυκά, γλυκαθήκαμε ατελείωτα. Την επόμενη φορά θα θα φέρω κι εγώ κέρασμα, σε αλμυρές λιχουδιές!

Ναι ναι, αλμυρό βρε παιδιά!

Καλημέρα...Τί καλή δλδ...

Μπήκα για λίγο στα γρήγορα να σας πω κάτι που δεν μπορώ να το πω πουθενά αλλού και θέλω σε κάποιον να μιλήσω...

Σήμερα το πρωί είχαμε έναν άγριο-αγριότατο καυγά με τον Κώστα και έφτασε στο σημείο να...ούτε να το γράψω δεν μπορώ από την ταραχή...έφτασε στο σημείο λοιπόν να υψώσει την γροθιά του μπροστά στο πρόσωπό μου 2 φορές....δεν με χτύπησε αλλά υποψιάζομαι ότι αν δεν κρατούσε το παιδί στο άλλο χέρι μπορεί και να το έκανε....δεν τον έχω ξαναδεί τόσο έξαλο και μόλις έγινε αυτό ξαφνικά χάθηκαν όλα....ο άντρας που αγάπησα και παντρεύτηκα,όλα όλα όλα χάθηκαν....

σκέφτομαι να πάω στην μαμά μου σήμερα αλλά φοβάμαι ότι θα τα κάνω χειρότερα...τί να κάνω???κι αν την επόμενη φορά το κάνει??δεν ξέρω...είμαι πολύ μπερδεμένη και ταραγμένη...

Xαλάρωσε, οι άνθρωποι όταν θυμώνουν ...μεταμορφώνονται. Δε μπορεί κανείς να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να οδηγήσει ο θυμός. Όντως μέσα στο θυμό του δεν είναι εκείνος που γνώρισες και αγάπησες. Γιαυτό μην κρίνεις από την κακιά στιγμή. Ο θυμός θυμίζει την τρέλα, οπότε καλύτερα μην μιλάς, ας το να περάσει και μια άλλη μέρα το συζητάτε.

... και καλύτερα άσε τη μητέρα σου. Εσείς μπορείτε να τα ξαναβρείτε εκείνη θα το θυμάται και οι σχέσεις σας θα επηρρεαστούν.

Να θυμάσαι ότι και στις "καλύτερες οικογένειες" συμβαίνουν αυτά, ακόμα κι ανάμεσα στα αδέρφια. Κάνε λίγη υπομονή και ηρέμησε. Μια άλλη καλύτερη στιγμή θα το συζητήσετε.

Συμφωνώ με την Ελένη. Κι εγώ (ΕΓΩ!!! που διαδήλωνα κατά της βίας!) σήκωσα χέρι στον άντρα μου σε τρελλά νεύρα, και με την αδερφή μου έχω πλακωθεί που αν μου την αγγίξει κανείς τον έσφαξα.

Ασε να περάσει η μέρα, να καταλαγιάσει ο θυμός κι αύριο με πιο ηρεμία να μιλήσετε και να συμφωνήσετε πως ότι κι αν συμβαίνει, χέρι δεν πρέπει να σηκωθεί. Και μάλιστα να είναι θεατής και το παιδί. Δες πως θα πάει κι αναλόγως πράττεις. Μη βιάζεσαι

WN6Op3.png

Διαφωνω απολυτως. Για μενα ο ανθρωπος που απειλει με σωματικη βια ειναι επικινδυνος, και πιστευω πως καποια στιγμη θα κανει και το επομενο βημα.

Μαρια, μας εχεις αναφερει ξανα προβληματα. Εχει ξαναγινει αυτο?

Εγω θα ελεγα να αντιδρασεις εντονα, μπας και ταρακουνηθει λιγο. Αν περασει ετσι αυτο που εκανε, εχεις χασει το παιχνιδι.

Ίσως ξέρεις περισσότερα για τη συγκεκριμένη περίπτωση, εγώ αναφέρθηκα γενικά, γιατί όλοι μπορούμε να έρθουμε σε ανάλογη κακή στιγμή...

Στις μέρες μας όμως όταν κάποιος, ότι κι αν είναι, σύζυγος, γονιός, αδελφός, αδελφή, συνάδελφος απειλήσει σοβαρά με σωματική βία, δε μένει έτσι, τιμωρείται και μάλιστα αυστηρά. Από την απειλή όμως μέχρι την πραγματοποίησή της υπάρχει μια απόσταση. Εξαρτάται βέβαια πάντοτε και από τον άνθρωπο με τον οποίο έχει να κάνει κανείς.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα...Τί καλή δλδ...

Μπήκα για λίγο στα γρήγορα να σας πω κάτι που δεν μπορώ να το πω πουθενά αλλού και θέλω σε κάποιον να μιλήσω...

Σήμερα το πρωί είχαμε έναν άγριο-αγριότατο καυγά με τον Κώστα και έφτασε στο σημείο να...ούτε να το γράψω δεν μπορώ από την ταραχή...έφτασε στο σημείο λοιπόν να υψώσει την γροθιά του μπροστά στο πρόσωπό μου 2 φορές....δεν με χτύπησε αλλά υποψιάζομαι ότι αν δεν κρατούσε το παιδί στο άλλο χέρι μπορεί και να το έκανε....δεν τον έχω ξαναδεί τόσο έξαλο και μόλις έγινε αυτό ξαφνικά χάθηκαν όλα....ο άντρας που αγάπησα και παντρεύτηκα,όλα όλα όλα χάθηκαν....

σκέφτομαι να πάω στην μαμά μου σήμερα αλλά φοβάμαι ότι θα τα κάνω χειρότερα...τί να κάνω???κι αν την επόμενη φορά το κάνει??δεν ξέρω...είμαι πολύ μπερδεμένη και ταραγμένη...

Mαρία κι'εγώ θα σου έλεγα να μην πας απο την μητέρα σου γιατί ακόμα κι'αν θες να ξεφύγεις και να πας σε αυτήν θα καταλάβει οτι κάτι τρέχει και δεν νομίζω να θες να μπεις σε αυτή την διαδικασία.Το μόνο σίγουρο είναι πως αν της μίλαγες θα έπαιρνε το μέρος σου όπως κάθε γονιός άλλωστε γιατί πάντα το παιδί του έχει δίκιο και μετά οι σχέσεις σας θα γίνονταν χειρότερες με τον άντρα σου.Σίγουρα να μην το αφήσεις να περάσει έτσι αλλά πάρε τον χρόνο σου και δώστου κι'εκεινού το χρόνο να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και μετά κάτσε να το συζητήσετε.Λύση υπάρχει και θα έρθει μέσα απο συζήτηση των δυό σας σε ήρεμο κλίμα.

SI5Yp3.png

Συμφωνώ με την Ελένη. Κι εγώ (ΕΓΩ!!! που διαδήλωνα κατά της βίας!) σήκωσα χέρι στον άντρα μου σε τρελλά νεύρα, και με την αδερφή μου έχω πλακωθεί που αν μου την αγγίξει κανείς τον έσφαξα.

Ασε να περάσει η μέρα, να καταλαγιάσει ο θυμός κι αύριο με πιο ηρεμία να μιλήσετε και να συμφωνήσετε πως ότι κι αν συμβαίνει, χέρι δεν πρέπει να σηκωθεί. Και μάλιστα να είναι θεατής και το παιδί. Δες πως θα πάει κι αναλόγως πράττεις. Μη βιάζεσαι

Συμφωνω και στην τελικη πανω στα νευρα σου σηκωνεις και το χερι δεν το ξανακατεβαζεις ομως να χτυπησεις κι εσενα Μαρια ο αντρας σου δε σε χτυπησε!Και περιμενα φυσικα να το παραδεχτει καποια αλλη πχ Χριστινα για να πω κι εγω οτι εχω δειρει τον Κωστα, εχει σηκωσει κι αυτος χερι αλλα φυσικα το ξανασκεφτηκε!!!Φτανεις στα ορια σου καποιες φορες και πρεπει να συγκρατεισαι να μην τα ξεπερασεις!

Γενικά πρέπει να φυλαγόμαστε από την κακή στιγμή, καθώς όπως λένε όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.

Όλοι μας αν καθίσουμε να συζητήσουμε Κατερίνα έχουμε να αναφέρουμε πάμπολλα τέτοια οικογενειακά περιστατικά. Εδώ όμως θα τα διάβαζε όλος ο κόσμος...

Διαφημίσεις

Μαρία καταρχάς να σου πω ότι θεωρώ τελείως λάθος να φωνάζετε κ να κοπανάτε πόρτες μπροστά στο παιδί γιατί πλέον καταλαβαίνουν πολύ καλά τι τους γίνεται τα παιδάκια μας κ δεν θες να μεγαλώσει με τέτοιες εικόνες;)...αυτό από μόνο του είναι μια βάση ώστε να αρχίσετε να μιλάτε ήρεμα κ πολιτισμένα με τον άντρα σου κ να λύνεται τα προβλήματα σας...το ότι σήκωσε χέρι για μένα σημαίνει ότι για κάποιο λόγο έχει φτάσει στα όρια του...πρέπει να του ζητήσεις να μιλήσετε να σου πει τα παράπονά του κ ύστερα να τον ρωτήσεις αν μπορεί κ αυτός να ακούσει τα δικά σου...οι σχέσεις ειδικά όταν είναι μικρά τα παιδιά έχω διαπιστώσει πλέον ότι δοκιμάζονται σχεδόν κάθε μέρα! Για μένα το να φύγεις από το σπίτι δεν αποτελεί λύση αν δεν είσαι αποφασισμένη να χωρίσεις με αυτόν τον άνθρωπο...θα στεναχωρήθούν πολύ οι άνθρωποι σας κ σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο...ίσος γίνουν κ χειρότερα....εγώ αν βρισκόμουν στη θέση σου θα αφηνα το πράγμα να ηρεμήσει,θα έστελνα το παιδί κάπου για 2-3 μέρες κ θα καθόμουν να μιλήσω κ να λύσω τα προβλήματα ή να φαγωθώ μέχρι τέλους...:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κάνουμε και αστειάκια ε?:tongue:

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγειν...

Μπορεί να μην είμαστε πράγματι όλες έγκυες αλλά είμαστε περισσότερο λιχούδες από έγκυες (τουλάχιστον εγώ).

Τίν' τούτο βρε παιδιά; Θα 'ναι το κρύο μάλλον που φταίει. Και δεν αναφέρομαι βέβαια μόνο στα χθεσινά εδέσματα...

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγειν...

Μπορεί να μην είμαστε πράγματι όλες έγκυες αλλά είμαστε περισσότερο λιχούδες από έγκυες (τουλάχιστον εγώ).

Τίν' τούτο βρε παιδιά; Θα 'ναι το κρύο μάλλον που φταίει. Και δεν αναφέρομαι βέβαια μόνο στα χθεσινά εδέσματα...

Ναι ναι σιγουρα το κρυο φταιει!!!!:rolleyes::tongue:

Βρε Ελεν! Τι σχέση έχει αν είναι hp ας πούμε ή asus; Σε όλα μπαίνει το office :-D Αρκεί να έχει ικανοποιητική μνήμη (τουλάχιστον 1gb) για να μη σέρνεται. Μόνο το light φαντάζομαι θέλει, ένα word κι ένα excel. Αν έχετε παλιότερο (πχ '97 που δεν θέλει ενεργοποίηση ή κάνα σπασμένο) μια χαρά μπαίνει. Αλλιώς ή θα κατεβάσει open office ή θα πάρει ένα φτηνό για word-excel

Για να μάθω τί μνήμη έχει ρωτούσα κι εγω τί μοντέλο είναι...

Δε λετε ομως οτι περισσοτερο δεν εφαγαν οι εγκυες, αλλα εγω η μοσχαρα:tongue:

Σταματημο δεν ειχα...:rolleyes:

Μπιζελακι φυσικα και η σωματικη βια ειναι απαραδεκτη, αλλα εχω την εντυπωση οτι αν ο αντρας σου ηταν αυτου του στυλ, θα ειχε συμβει το κακαο εδω και πολυ μα πολυ καιρο.

Αλλο σηκωνω τη γροθια μου γιατι ειμαι εξαλλος απο θυμο και αλλο χτυπαω.

Η αποσταση οσο και αν φαινεται μικρη, ειναι πολυ μεγαλη.

Δε θα μπορουσα να σου πω τι να κανεις με τον αντρα σου, αυτο που μπορω να πω ειναι οτι οταν υπαρχει παιδι, αξιζει να προσπαθεις για να μεινει το παιδι σε μια ενωμενη οικογενεια.

Οσο για τη μητερα σου, προσωπικα εχω την αποψη οτι δεν πρεπει ποτε μα ποτε το ζευγαρι να μεταφερει στους γονεις αυτα που συμβαινουν μεσα στο γαμο.

Εσεις μπορει να θελετε και να τα ξαναβρειτε, η σχεση ομως με τα πεθερικα, δεν διορθωνεται ευκολα και πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με αυτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...