Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω θα τα πω κι απο δω

για να μην χανομαστε λογω του τσατ, οσες τα διαβασατε στο τσατ, ξαναδιαβαστε τα κι εδω.

σημερα πηγαμε στην αδελφη του νικου (εχουν ενα αγορακι 3 μηνες μεγαλυτερο απο την Ιλιανα).

Δυστηχως η Ιλιανα δεν μπορει να παιξει καλα με τον ξαδελφουλη της, δεν δειχνουν να τα πηγαινουν καλα ως παιδακια, ελπιζω μεγαλωνοντας να αλλαξει αυτο.

Εκει δεν κοιμηθηκε καθολου, παρολο που ειχαν ολα τα κομφορ τα παιδια, και κοιμηθηκε μιση ωρα στο αμαξι φευγοντας. Εμεις κατευθυνομασταν προς το σουπερ μαρκετ εντωμεταξυ.

Την ξυπνησαμε λοιπον, ήταν που ήταν εκνευρισμενη, μας ακουσε το σουπερ μαρκετ.

Ευτυχως ειχαμε παει στο λιντλ πρωτα (για να παρει ο νικος κατι λουκανικάκια που παιρνει απο εκει, και δεν ειχαμε πολλα πραγματα να παρουμε απο εκει, γιατι η Ιλιανα δεν ηθελε ουτε στο καθισμα του καροτσιου να κατσει, ουτε μεσα στο καροτσι, ουτε αγκαλια ηθελε, ουτε κατω ήθελε. Αφου καποια στιγμή μου λεει κατω, την κατεβαζω, και επεσε κατω και κυλιοταν ουρλιαζοντας!!!!!!!!!

Ω ναι!!!! Αυτα που βλεπω στα βιντεακια και γελαω, το επαθα σημερα!!!!!!!

Μου πεσανε τα μουτρα, την πηρα οπως ημασταν και κατεβηκαμε στο αμαξι μεχρι να τελειωσει ο νικος οπου φυσικα κι εκει εκλαιγε ολη την ωρα, αλλα τουλαχιστον δεν γινομασταν ρεζιλι.

Εννοειται πως μετα γυρισαμε σπιτι και δεν πηγαμε και στο κανονικο σουπερ μαρκετ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααα. Κρύο ε?

Εμεις ετοιμαζομαστε για μεγαάαααλη βολτα σημερα.

Στις 12 θα παμε στο αποκρυατικο παρτυ του παιδικού σταθμού της Ιλιάνας, μετα θα πάμε στους γονείς μου για φαγητό και να δουν την Ιλιάνα ντυμένη, μετά απο τους γονείς του Νίκου να τη δουν και μετα απο τους νονούς της. Την εχω βαλει και κοιμαται τωρα λίγο για να αντεξει.

Παντως διαβαζα αυτα που εγραφα παραπανω, και σκεφτομουν, τελικά ο θεος σου στέλνει ότι μπορείς να αντεξεις. Μισή μερα ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ η Ιλιάνα και μου σπασανε τα νεύρα. Αμα δηλαδή ήταν κανα γκρινιάρικο μωρό πώς θα άντεχα?

Και απαντάω μόνη μου. Δεν θα άντεχα, γι αυτό μου έστειλε την Ιλιάνα που είναι καλοβολο και χαρουμενο παιδάκι, χαχαχ

4Rnfp3.png

Μισή μερα ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ η Ιλιάνα και μου σπασανε τα νεύρα. Αμα δηλαδή ήταν κανα γκρινιάρικο μωρό πώς θα άντεχα?

Και απαντάω μόνη μου. Δεν θα άντεχα, γι αυτό μου έστειλε την Ιλιάνα που είναι καλοβολο και χαρουμενο παιδάκι, χαχαχ

Οταν βλέπεις πως δεν αντέχεις, βάζεις τα kids songs :lol:

Καλημέρα, είμαστε στο πόδι από τις 9. Εχει χλαπακιάσει γάλα και πριν λίγο ένα μπωλ σχεδόν με δημητριακά. Το δε σαλόνι, γεμάααατο παιχνίδια...

WN6Op3.png

1156694iu5wmu0lnm.gif

Καλημερα! Η κορη μου κοιμαται ακομη με το μπαμπα της!

Ειμαστε χωρις θερμανση απο χθες το πρωι γιατι ο απο πανω (διπλοκατοικια ειμαστε) που ειχε την ευθυνη να παραγγειλει πετρελαιο, δεν το εκανε. Ευτυχως εχουμε τζακι, εφερε και μια σομπα απο την πεθερα μου ο αντρας μου, και κατι γινεται. Το κλιματιστικο δεν το αντεχω καθολου, ξηραινει πολυ τον αερα.

Περασα πολυ ομορφα με τους συμμαθητες μου χθες, γελασαμε, ηπιαμε τις ρακες μας, και ειπαμε να το ξανακανουμε συντομα! Τωρα προσπαθω να συνελθω πινοντας το δευτερο καφε...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας.Σήμερα αποφάσισα να πάω να την κοινονήσω την μικρή.Επηρεάστικα κι'απο αυτά που λέγαμε χθες με την Κατερίνα στο chat και πήγα.Το καλό είναι που πήρα και τηλέφωνο να δώ τι ώρα κοινωνάνε και μου είπαν στις 9 και πήγαμε απο τις 8:30 μιας και η μικρή είχε ξυπνήσει σήμερα απο τις 7 και τελικά κοινώνησε στις 10και.Κάποια στιγμή δεν άντεχε και μου έλεγε συνέχεια μαμ και μαμ μέσα στην εκκλησία.Ειδικά όταν είδε να βγαίνουν και τα αντίδορα την κρατούσα με νύχια και με δόντια.Κατα τ'άλλα έκλαιγε ως συνήθως την ώρα της κοινωνίας και τι κι'αν πριν της έλεγα πως θα ανοίξεις το στόμα στον παπούλη και μου το άνοιγε και μου έδειχνε,όταν έφτασε η ώρα είδα κι'έπαθα.Είπαμε να την πηγαίνουμε με τον άντρα μου πιο συχνά τις Κυριακές μπας και συνηθίσει.Την άλλη Κυριακή θα την πάει αυτός.

SI5Yp3.png

Καλημερα!

Δημητρα εγω ειδα ετσι τον καιρο και δεν την πηγα, βοηθεια σας!!:tongue::mrgreen::mrgreen:Το κεφαλι της το κρατουσαν οταν κοινωνουσε?Η δικια μου δεν κλαιει αλλα εκει τσαντιζεται...

Ειμαι home alone!!!Η μικρη στη μανα μου (πηγα κι εγω χλαπακιασα και ηρθα!)και ο Κωστας στον αδερφο του, δεν εχω καμια ορεξη να κανω δουλειες...μονο ξεσκονισμα καναμε με τη μικρη χθες και σιδερωμα...βαριεμαι να κανω και μπανιο..ποναω και ολοκληρη...οι ωμοι μου ρε κοριτσια, βαρυνε πολυ αυτο...χθες δε μπορουσα να κανω ουτε τη μαρεγκα να αυγοκοψω τα γιουβαρλακια...

Χθες πηγαμε athens heart για coffee, ειχε κι ενα μαγο γι ατα παιδακια υποτιθεται, πηγαμε στο δωρεαν παιδοτοπο, στο τρενακι και το καρουσελ που εχουν ακομα απο τα Χριστουγεννα και ξεραθηκε στο αυτοκινητο η Τοτα απο τις 2 οποτε συνεχισ και σπιτι μεχρι 4:30..Το βραδυ κλασικα 9ωρο, 11-8 με μια μικρη διακοπη τη νυχτα...

Α ναι καλε ξεχασα, η Τοτα εχει μια μουρη χαλια...ηταν μερα τουμπας χθες, μια που εκανε τραμπαλα το πρωι και χτυπησε κι εσκισε το χειλι της, εεεετρεχε το αιμα...μια στο σπιτι που σκονταψε απο ορθια ουτε ξερω πως και ειναι κατακοκκινη και φουσκωμενη κατω απο το ματι της και η τριτη επεσε μαζι με το καροτσακι της αλλα εκει δεν ειδα σημαδι....

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Η μικρή μόλις κοιμήθηκε...είχαμε πάει στη μαμά μου σήμερα για φαγητό κ όποτε πάμε η μικρή δεν κοιμάται με τίποτα κ όλη την ώρα είναι καβάλα στον πατέρα μου κ κάνουν ντει ντει!:tongue:

Καλέ έχουμε κ άλλη εγκυμονούσα...μπήκα καταλάθος σε άλλο καφέ(Σεπτέμβρης 2011) κ την είδα....δεν πολυμπαίνει βέβαια σε μας....πολύ κολητική η ίωση της γκαστριάς!:lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

a-monday-again.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Τριτη μερα ταλαιπωριας σημερα. Εχουμε αναψει τζακι, κλιματιστικο + υγραντηρα και σομπα αλογονου στο μπανιο. Ελπιζω να μας φερουν πετρελαιο σημερα, και αν ακουσετε για εγκλημα στην Παιανια, θα΄μαι εγω που θα΄χω σκοτωσει τον απο πανω...:evil:

age.png age.png

Καλημέρα!!!!! Σήμερα μου δουλεύει το φόρουμ στη δουλειά οπότε ας ελπίσουμε την Παρασκευή να ήταν κάτι παροδικό:)

Πω πω ρε Μαριάννα μ' αυτό το κρύο χωρίς θέρμανση?!?!?!?!? Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Ελπίζω να σας φέρουν γρήγορα πετρέλαιο και να μη συνεχιστεί πολύ αυτή η κατάσταση.

Αχ, κορίτσια χθες για ακόμη μια φορά περάσαμε πολύ ωραία.... Δεν ξέρω αν φταίνε οι ορμόνες της εγκυμοσύνης αλλά μετά που γυρνούσα σπίτι σκεφτόμουν ότι είαμι πολύ τυχερή που σας γνώρισα και σας έχω για παρεούλα, γιατί όπως σας έχω πει με τις φίλες μου έχουμε μια "διαφορά φάσης" και δεν είναι πάντα εύκολο. Αφού γύρισα σπίτι και αντί να πέσω ξερή ως συνήθως ήμουν μέσα στην καλή χαρά, έκατσα με το Βασίλη, τα λέγαμε αφού κοιμήθηκε η μικρή, έκανα δουλειές, ευχαριστήθηκα ένα μπανάκι καιμετά κοιμήθηκα:) Ανανεώθηκα πολύ με το χθεσινό και ήθελα να σας ευχαριστήσω:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλη βδομαδα! Τι μου κανατε χθες με τοσα γλυκα??Κοντεψα να σκασω το βραδυ, μου ερχοταν να τα βγαλω, ανακατευοταν το στομαχι μου,χαλια...Μαλλον δεν επρεπε να φαω κι εκεινο το τελευταιο ντονατακι...γενικα ειναι και το εντερο μου χαλια καμια βδομαδα τωρα, χαπακωθηκα παλι χθες για να κοιμηθω...

Η μικρη κοιμηθηκε στη μανα μου τελικα και ακομα δε μ'εχουν παρει τηλ να δω τι κανουν...:rolleyes:Τωρα λεω να παρω..

Μαριαννα χωρις θερμανση????Εδω με 2 aircondition και εχω ξυλιασει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...