Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

:rolleyes::mrgreen:Εγω παντως θα της παρω ενα γκιογκιο σιγα σιγα να μαθει να καθεται εκει...μαε βλεπω να τρεχω απο πισω της με το χαρτι στο χερι....
Στρώσε εφημερίδες στο σπίτι :cool:
Κορίτσια καταστροφή μου κλείσανε το site από το γραφείο...... Πώς θα σας μιλάω τώρα;;;;
Θα στα στέλνουμε με μέιλ βρε. Η μπαίνε από το κινητό σου χαχα

Καλημερούδια. Επιτέλους και μια μέρα που ήρθα νωρίς στο γραφείο! Αν και τώρα που βλέπω την ώρα, σιγά τη διαφορά, 11 ήρθα... μέχρι να κάνω 2 δουλειές πάει πάλι, πέρασε η ώρα... Ακυρο και σήμερα το ΤΕΒΕ :mad:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι από την Τρίτη το πρωί καθηλωμένη στο σπίτι και τις περισσότερες ώρες στο κρεβάτι. Την Τρίτη το πρωί που ξύπνησα είχα λίγο αίμα και πήγα στο γιατρό.Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Μου είπε ότι κάποιο αγγείο μάλλον έσπασε και μου είπε ξεκούραση. Τη μικρή δεν μπορώ ούτε αγκαλιά να την πάρω ούτε να παίξω μαζί της και είμαι μέσα στις τύψεις. Έχω εδώ ολημερίς τα πεθερικά που με βοηθάνε, να ναι καλά.

Εν τω μεταξύ είμαι μέσα στις ζαλάδες και τους εμετούς.Φοβερό πράγμα, ούτε να φάω μπορώ ούτε να πιω νερό!!! Στην Αλεξάνδρα πάντως δεν ήμουν έτσι, τόσο πολύ!

Το άλλο δεν σας το είπα...την Δευτέρα το βράδυ ο πατέρας μου μπήκε στο νοσοκομείο με δυσπνοια. Ευτυχώς σήμερα βγήκε!Η μάνα μου κουρέλι από τα ξενύχτια.

Αυτά τα υπέροχα νέα από εμένα, πάω να σας διαβάσω, μου λείψατε

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι από την Τρίτη το πρωί καθηλωμένη στο σπίτι και τις περισσότερες ώρες στο κρεβάτι. Την Τρίτη το πρωί που ξύπνησα είχα λίγο αίμα και πήγα στο γιατρό.Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Μου είπε ότι κάποιο αγγείο μάλλον έσπασε και μου είπε ξεκούραση. Τη μικρή δεν μπορώ ούτε αγκαλιά να την πάρω ούτε να παίξω μαζί της και είμαι μέσα στις τύψεις. Έχω εδώ ολημερίς τα πεθερικά που με βοηθάνε, να ναι καλά.

Εν τω μεταξύ είμαι μέσα στις ζαλάδες και τους εμετούς.Φοβερό πράγμα, ούτε να φάω μπορώ ούτε να πιω νερό!!! Στην Αλεξάνδρα πάντως δεν ήμουν έτσι, τόσο πολύ!

Το άλλο δεν σας το είπα...την Δευτέρα το βράδυ ο πατέρας μου μπήκε στο νοσοκομείο με δυσπνοια. Ευτυχώς σήμερα βγήκε!Η μάνα μου κουρέλι από τα ξενύχτια.

Μαρία περαστικά,τουλάχιστον δεν είναι σοβαρό.Πόσο καιρό θα μείνεις στο κρεβάτι σου είπε?Εχεις και το φατσάκι να σου κάνει παρέα!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

kassiani φυσ ορο που καθαριζουμε τη μυτη? στο κουτι του οτρισαλιν γραφει φυσ ορος για τη μυτη

Ο ιδιος ειναι ή θελει ειδικο για τα ματια?

ιδιο ειναι

Το θυμαμαι που το ειχες πει για το καθισμα της τουαλετας και της πηρα, ταυτοχρονα μου εδωσε και η κολλητη μου ενα γιογιο που δεν την ειχε βολεψει. Στο γιογιο καθοταν κανονικα, το καθισμα της τουαλετας ουτε να το δει. οποτε τωρα ειναι μαζεμενα ολααααα.

Τη διαφορα με την πανα βρακακι δεν την ειχα σκεφτει, αλλα εχεις δικιο. Εγω της φοραω κανονικες πανες ευτυχως.

Εμενα εχει αρχισει να τα λεει παντως αφου τα εχει κανει φυσικά. Αλλα η δασκαλα της μου ειπε το κανουν αυτο τα παιδακι παρολο που δεν ειναι έτοιμα.

ετοιμα ειναι οταν καταλαβαινουν και το ανακοινωνουν εστω και δευτερολεπτα πριν. οταν το λενε αφου τα κανουν ειναι ενα πρωτο σταδιο, αλλα οχι για να ξεκινησεις.

στο γιογιο καθοταν γιατι το εβλεπε σαν παιχνιδι, σαν καρεκλακι παιδικο, ενω στην τουαλετα δεν ηθελε γιατι απλα δεν ειναι ακομα ετοιμη.

ετσι την πατανε οι περισσοτεροι με το γιογιο και μετα δεν ξεκολλαει το παιδι ή το βλεπεις να παιρνει το γιογιο και να τα κανει πχ στο σαλονι.

Καλησπέρα κορίτσια,

μαλλον εχεις αγορι τωρα και σε ανακατευει πολυ:D

οπως καταλαβαινετε μια και το εχω το ρημαδι, μπαινω και λιγο.

εγω ομως δεν το πηρα για να μπαινω στο ιντερνετ, αλλα για να μπορω να γραφω και κανα εγγραφο και αφενος δεν εχει οφις, αλλα και η δοκιμαστικη εκδοση που προσπαθω να κατεβασω μαλλον σερνεται.

εχω απογοητευτει εντελως. μου ειπε και ο τυπος απο το πλαισιο

ξερετε αυτα ειναι κυριως για να σερφαρετε:rolleyes:

μα αν ηθελα χρυσε μου μονο να μπαινω στο ιντερνετ θα εβαζα απλα ιντερνετ στο κινητο μου, δε θα κυκλοφορουσα με αυτο το πραγμα που κοντευω να παθω αυχενικο

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα κοριτσια.τα νευρα μου κουρελια...εχω ενα σπιτι ΜΠΑΧΑΛΟ,και δεν ξερω απο που να αρχισω.προς το παρον πινω καφε.μαλλον πρεπει να παρω το οσκαρ ανοικοκυρευσιας,γιατι δεν εξηγητε αλλιως.το θεμα ειναι οτι προτιμω να παιζω με την κατερινα,παρα να μαζευω,και ετσι οταν ερχεται το σκ.πελαγωνω...ευτυχως που εχει χαλια καιρο γιατι αν ειχε καλο θα την εβγαζα βολτα και θα παρεμενε μπαχαλο.ξερω τι φταιει...η μανα μου,που δεν με εστρωσε οταν επρεπε;)και μου το λεγε,θε με θυμηθεις:confused:ουφ,παω πριν ξυπνησει

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημέρα κορίτσια επιτέλους από κανονικό υπολογιστή κι όχι από το κινητό που σας δάβαζα χθες στο γραφείο:):):):):) Η πλάκα είναι ότι δε μας κόψανε κανένα άλλο site έχουμε κανονικά facebook κλπ απλά δε μπορώ να μπω στο φόρουμ γκρρρρρρρ.........

Τσικνοπέμπτη που λέτε περάσαμε τέλεια, η Λένα με την ξαδέρφη της δώσανε ρέστα στην ταβέρνα, τσικνίσανε κανονικότατα, τραγουδάγανε και χορεύανε μια χαρα:):):):)

Σήμερα έχω βάρδια στο μαγαζί για να πάει ο μπαμπάς μου το κυνήγι του μιας και είναι το τελεταίο ΣΚ της περιόδου κι έτσι το γοργονίδιο πήγε για καφέ με το μπαμπά του. Ήταν πολύ χαρούμενη όταν την ετοίμαζα που θα πάνε βόλτα τα δυό τους κι έλεγε "Μπαμπούλη μου..... Όμοπος (όμορφος), καλός πολύ καλός!!!!!!!!!!"

dWXVp3.png

YqUap3.png

movie-weekend.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

Μην εχεις τυψεις Μαρια για τη μικρη, πρεπει να προστατεψεις το μωρακι που εχεις στην κοιλια σου τωρα, εχει προτεραιοτητα! Λιγη υπομονη μονο! Θα σκεφτεσαι εμενα που το περασα αυτο απο την αρχη ως το τελος και στις δυο εγκυμοσυνες.

Επισης καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη και με αλλα συμπτωματα. Δεν εχει καμια σχεση με το φυλο. Εγω 3 εγκυμοσυνες που βιωσα, ειχα ακριβως ιδιο πρωτο τριμηνο! Ειναι δυσκολα, αλλα πιστευω θα ηρεμησεις σε λιγες εβδομαδες.

Καλημερα κοριτσια!

Χθες βραδυ μαζευτηκαμε στον κουνιαδο μου για φαγοποτι. Περασαμε πολυ καλα και επιστρεψαμε στις 1 με τα παιδια ξυπνια! Η Μαριαλενα δεν κρατησε πολυ τη στολη της, ηθελε να τη βγαλει συντομα. Γενικα δεν την πηρε με καλο ματι, και σκεφτομαι στο παρτυ των Αγγλικων που θα παμε την Παρασκευη, να μην τη ντυσω.

Αποψε εχω το reunion με τους συμμαθητες μου και το περιμενω πως και πως!

age.png age.png

Καλημερα απο την βροχερη Σερρες....πριν λιγο εριχνε και κατι νυφαδες χιονιου:shock::shock: αλλα ευτυχως σταματησε!!

θελω να ρθει η ανοιξη!!!!!!!!!!!!!

φτανει τοσο χειμωνα!!!!

σημερα μου φαινεται θα την βγαλουμε στο σπιτι μας...ο μπαμπας μας εχει λιγο συναχι και λεμε να αραξουμε

να σας πω και οτι το αγορακι μου εμαθε στη γευση του φρεσκου γαλακτος και πινει πια 240γρ!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα με λιγο νεσκουικ μεσα:mrgreen::mrgreen:

χωρις αυτο αηδιαζει..

χθες πηγα και πηρα τις εξετασεις του μικρου και η κοπελα στο εργαστηριο μου ειπε πως αν χρειαζοταν να ειναι νηστικος θα μου το ελεγε και η γιατρος μου ειπε οτι οι εξετασεις ειναι εξαιρετικες!!!!!!!!

σημερα εχουμε σουπιτσα βραστο!!! το επιβαλει η μερα

Μαρακι μου υπομονη κουραγιο και θα γινουν τα πραγματα καλυτερα οσο μεγαλωνει το σπορακι σου!!!

φιλακια και απο τον Νικολα που καθεται διπλα μου τρωει κοφλεικς σαν γαριδακια και χωνει την μουσουδα του μπροστα στον υπολογιστη!!!!!!:-D:grin::-D

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι από την Τρίτη το πρωί καθηλωμένη στο σπίτι και τις περισσότερες ώρες στο κρεβάτι. Την Τρίτη το πρωί που ξύπνησα είχα λίγο αίμα και πήγα στο γιατρό.Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό!

Aφού δεν είναι κάτι ανησυχητικό, μην το κάνεις εσύ, κάτσε ξάπλα και προσπάθησε να προσαρμοστείς. Η μικρή δεν θα πάθει τίποτα που δεν την παίρνεις αγκαλιά. Κι εγώ δεν τον παίρνω λόγω μέσης. Ας έρχεται δίπλα σου στο κρεββάτι ή στην πολυθρόνα :)
καλημερα κοριτσια.τα νευρα μου κουρελια...εχω ενα σπιτι ΜΠΑΧΑΛΟ,και δεν ξερω απο που να αρχισω.
Χαχαχα να δείτε που είναι δικιά μου τούτη!
Καλημέρα κορίτσια επιτέλους από κανονικό υπολογιστή κι όχι από το κινητό που σας δάβαζα χθες στο γραφείο:):):):):) Η πλάκα είναι ότι δε μας κόψανε κανένα άλλο site έχουμε κανονικά facebook κλπ απλά δε μπορώ να μπω στο φόρουμ γκρρρρρρρ.........
Μπαίνε στο τσατ στο φέις, άλλωστε οι κλασσικές κουτσομπόλες εκεί είμαστε
Καλημερα απο την βροχερη Σερρες....πριν λιγο εριχνε και κατι νυφαδες χιονιου:shock::shock: αλλα ευτυχως σταματησε!!

θελω να ρθει η ανοιξη!!!!!!!!!!!!!

φτανει τοσο χειμωνα!!!!

ΟΧΙ ΟΧΙ θέλω κι άλλο! Με την άνοιξη θα αρχίσουν οι ζέστες, οι ιδρώτες και το χειρότερο όλων... ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!! Καλά είμαστε με το κρυάκι μας, το τζάκι μας, το χουχούλιασμα.. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που κρυώνουν οι άστεγοι και τα ζώα... Από προχτές έχω άσχημο ύπνο όσο σκέφτομαι έναν μαυρούκο, τον Ζακ. Αυτός είναι νέο παιδί, περνάει απ'τη γειτονιά πλέον κάθε μεσημέρι γιατί του δίνει φαί η μαμά μου και ρούχα. Αλλά προχτές ήταν μαραμένος ο κακομοίρης. Του είχαν πάρει τα λεφτά και τον είχαν διώξει από κει που έμενε και κοιμόταν στα παγκάκια. Κι απ'έξω απ'έξω ζήταγε στέγη. Κι ο πατέρας μου του είπε ότι δεν έχουμε χώρο δυστυχώς :( Και όλοι το φέρναμε βαρέως. Πως εμπιστεύεσαι ρε γαμώτο έναν ξένο (όχι στην καταγωγή, ξένο προς εσένα εννοώ, ας ήταν κι έλληνας) να βάλεις στο σπίτι σου; Θυμάστε την περασμένη εβδομάδα που έκαναν θρύψαλλα το πρόσωπο μιας γυναίκας ενώ την έκλεβαν; Ετσι, στα καλά του καθουμένου, αφού δεν αντιστάθηκε, της έσπασαν τα μούτρα. Πολλά τα αν... Αλλά από την άλλη καθόλου χριστιανικό να αφήνεις έναν άνθρωπο στη μοίρα του ενώ μπορείς να τον βοηθήσεις... Αυτά τα δυο είναι στη ζυγαριά και με στεναχωρούν πολύ, πότε γέρνει απ'τη μια, πότε απ'την άλλη...

Τα άλλα δυο υπαρξιακά μου θα σας τα αναλύσω αργότερα...

WN6Op3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σήμερα η μέρα μου από το πρωί ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στη Ζωή...ο μπαμπάς μας έχει πάει να βοηθήσει στη μετακόμιση της γιαγιάς του κ θα γυρίσει το απόγευμα...είχα τη γυναίκα που μου καθαρίζει βδομάδα παρά βδομάδα κ τα έκανε όλα εκείνη(εντάξει είχα κάνει όλο το σίδερο μεσοβδόμαδα) κ απόλαυσα τα παιχνίδια με τη Ζωούλα!:D

Είμαι έξω φρενών με τη πεθερά μου κ ατάκες που πέταγε χθες που είχαμε πάει να χαιρετήσουμε την αδελφή της που φεύγαν σήμερα για Βέλγιο...σηκώθηκα κ έφυγα στη 1 ώρα που έκατσα γιατί πραγματικά μία σταγόνα ακόμα κ θα ξεχείλιζε το ποτήρι....έχω αρχίσει κ πιστεύω πλέον ότι αυτό προσπαθεί να γίνει άγριος καυγάς για το παιδί για να βγει μετά κ από πάνω λέγοντάς μου 'δεν φτάνει που σας βοηθάω κ τη κρατάω...':rolleyes: Χθες έψαχνα μέχρι τις 1 το βράδυ παιδικούς σταθμούς....βρήκα 2 σχετικά κοντά μου κανα 2 χιλιόμετρα με τα πόδια κ αν από βδομάδα δεν μας δώσει το οκ η γιατρός για να κρατάει το παιδί η μανούλα μου θα πάω να τους δω για να τη βάλω κάπου μέχρι κ το Μάη γιατί μετά έτσι κ αλλιώς 3-17/6 έχω άδεια!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπόν η μικρή εκεί που μου έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα ξεκίνησε τα ίδια.Απο το πρωί δεν μου είχε κάνει διάροια αλλά μου έκανε το απόγευμα 2 φορές.Γεινικά δεν έχει τρελά κέφια,έχει γκρίνια και ήθελε όλο αγκαλιά και έδειχνε να την πονάει η κοιλιά της.Τώρα το βράδυ μετά το μπάνιο και ενώ την είχα πάλι αγκαλιά στο σαλόνι για να κοιμηθεί μου έκανε και εμετό.Ευτυχώς την κατάλαβα απο το βήξιμο και την έτρεξα στην κουζίνα και δεν πολυγίναμε χάλια.Αντε να δούμε κι'αύριο.

SI5Yp3.png

καλησπερα κοριτσια

εμενα δημητρα ευτυχως απο την πεμπτη που μου ειπαν απο το σταθμο οτι εκανε δυο φορες διαροια, σ εμενα δεν εχει κανει καθολου. αρα μαλλον ηταν τυχαιο.

Χτες το πρωι την εβαλα να κοιμηθει για κανα μισαωρο για να αντεξει μεχρι το μεσημερι (ειχε ξυπνησει απο τις 07:30 και στις 10:30 την ξαναεβαλα για λιγο) και ξερετε τι ωρα ξυπνησε?

Στις 15:15, αφου την ξυπνησα εγω πια για να δω μηπως δεν ειναι καλα. Φαντασου κουραση που ειχε μαζεψει το πουλακι μου. Και ηταν τοσο ηρεμο χτες το καημενο, ολο το απογευμα την βγαλαμε ξαπλα στο διπλο κρεβατι με παιχνιδια και το απογευμα που ηρθε ο νικος, νωρις για τα δεδομενα του, εκατσε κι αυτος εκει, και η αληθεια ειναι οτι για πρωτη φορα στα χρονικά, η Ιλιάνα έκατσε γυρω στη μια ωρα και επαιζε με κατι οργανωμενα και συγκεντρωμενα, χωρις να μας ενοχλεί (μαζι μας ηταν βεβαια στην κρεβατοκαμαρα) μετα ηρθε και χουχουλιασε αναμεσά μας και χαζολογησε λιγο στην τηλεοραση που ηταν ανοιχτη (που δεν βλεπει ΠΟΤΕ), αφου καποια στιγμή την ξεχασα οτι ηταν αναμεσα μας, ηταν τοσο ησυχη...

Μεγαλωνει το κοριτσακι μου. Εχει αρχισει και λεει και μερικες 2λεξες προτασεις πια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...