Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα.Για το γιοιγιο που λετε,και μενα τα κανει κανονικα εδω και 2 μηνεσ τωρα.τησ το πηρα νωρισ βεβαια,αλλα το καταλαβε και τα κανει μονο εκει.μονο το βραδυ ειναι βρεγμενη η πανατησ.οταν θα ερθει η ωρα για να δημιουργησει;),παει παιρνει το γιογιο και με φωναζει να την ξεβρακωσω.αλλα επεσε πολυ εκπαιδευση μεχρι να μαθει τι ειναι.μεχρι και ψιχουλακια εριχνε μεσα για να φαει η Λουση,χαχαχα,μπαιρδεψε τα πιατακια.Κατα τα αλλα,μαθαμε και πλενουμε τα χερια μας,και ειναι ολη την ωρα κατω απο την βρυση,α,και γω στην αλλαξιερα,στο κρεββατι δεν καθεται,σηκωνεται και χοροπηδαει:rolleyes:το θεμα ειναι,οτι το κρεββατι ειναι ικεα,και κλαταρε,και κρεμονται κατι σιδερα απο κατω:confused::confused:και αντε να πω οτι θελουμε καινουριο,ε,δεν θα παρουμε και κανα στρωματακι τησ προκοπης?(αυτην την περιοδο ζηταω και πλυντηριο,χαλασε και αυτο,τα ρουχα ειναι λερωμενα,ακομα και μετα τους 90):confused:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλα μη νομιζεις και η δικια μου δεν ειναι ετοιμη ακομη, απλα τη ρωταω τι κανει και μου λεει κακα, επισης ξερω ποτε τα κανει-μετα το φαγητο οποτε δεν ειναι κακο σιγα σιγα να μαθει να καθεται και αν βγει τιποτα βγηκε:mrgreen::mrgreen:Απλα δεν ξερω τι να κανω με την πανα, να παρω βρακακια?

αμα εισαι σπιτι με το παιδι που ξερεις τα ωραρια του ειναι διαφορετικά, εμενα τα κακα της παντα τα κανει στο σταθμο (πρωι και μεσημερι), στο σπιτι σπανια

Γιωτα οταν λες 850 για 6 μηνες τι εννοεις??:confused::confused::confused:

εφαπαξ δεν πληρωνεις το ποσο?

δηλ πρωτα υο παραβολο κ μετα λιγο καιρο εξοφληση??

Αμα ειναι μεγαλο το ποσό μπορεις να κανεις διακανονισμό. Εμεις θα πληρωνουμε 850 ευρω το μηνα για 6 μηνες.

Ναι βρε Γιωτα δλδ ποσο ημιυπαιθριο εχετε?Εμεις νομιζω γυρω στα 1000 πληρωσαμε για 9 τετραγωνικα εφαπαξ εννοειται.

Βατραχακι ολα μαζι τα πληρωνεις, τωρα για μεγαλα ποσα δεν ξερω, ισως γινεται διακανονισμος.

Εμάς το σπιτι ειναι ισογειο, 105 τετραγωνικά. Τα 60 ειναι δηλωμενα σαν ισογεια παρκινγκ και αποθηκες, και τα υπολοιπα 45 ειναι νομιμα. Καταλαβες τωρα γιατι εχουμε ποσό γυρω στα 4,500 να πληρωσουμε; Αλλα καλυτερα, να νομιμοποιηθουν να ξεμπερδεουμε, γιατι το ειχαμε ενα αγχος, μην κανει καναν ελεγχο η πολεοδομια και πληρωναμε κανα πρόστιμο.

Κορίτσια καταστροφή μου κλείσανε το site από το γραφείο...... Πώς θα σας μιλάω τώρα;;;;

πω πω, κι εγω τοσο που εμπαινα τον τελευταιο καιρο, το φοβομουν, εμεις δεν εχουμε facebook στο γραφείο

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρα περαστικα σασ!!!!!!!!ο δικοσ μου γιατροσ ,μου ειχε πει να δινω γαλα ,αλλα λιγο αραιωμενο και εβαζα μεσα ριζαλευρο.

επισησ μπορεισ να τησ φτιαξεισ κρεμουλα ριζαλευρο που ειναι ο,τι πρεπει γι αυτην την κατασταση...

βατραχακι θα πονεσε ο καημενουλησ ε?να μασ τον φιλησεισ!!!!

να ρωτησω κατι εαν ξερετε?η γαστρεντεριτιδα ,δηλαδη το μικροβιο τησ ,μεταφερεται και με το σαλιο?π.χ αν μιλαω καπου ή αν φτερνιστω και δεν φοραω μασκα???ή κολλαει απο τα χερια π.χ αν δεν εχω πλυθει καλα?γνωριζετε?ρωταω γιατι ειναι ιωση που δεν εχει να κανει με το αναπνευστικο συστημα..

οσον αφορα τα χερια και καθαριοτητα,κοντευω πλεον να βγαλω και το δερμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!συνεχεια με οινοπνευμα και octenisept(φανταστικα οτι κ αυτο κανει καλο..)ειμαι ,χωρια η χλωρινη!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!!

1. Το Μαράκι που είναι τόσες μέρες???

2. Συμπαθητικά περάσαμε χθες, ψήσαμε παϊδάκια και κοτόπουλο με σαλατούλα και ήπια και μισό ποτήρι κρασί!!

3. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας , αλλά δε σας ξαναρωτάω ΤΙΠΟΤΑ!!! (Εμότικον τεράστια μούτζα) Στο χαρτί που θα σημειώνω τις μετρήσεις λέει 1 ώρα μετά το φαγητό!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πάντως όταν σηκώθηκα είχα 83!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τα ματακια καθαριζουν απο τις τσιμπλες με φυσ ορο και χαμομηλι και ξαχωριστη γαζουλα σε καθε ματι.

το παιδι δειχνει ποτε ειναι ετοιμο για να βγαλει πανες και καλο ειναι πριν απο αυτα τα σημαδια να μην βγαζουμε γιογιο και λοιπα συμπραγκαλα για να μην το παρει για παιχνιδι.

Επισης καλο ειναι να μην παρετε γιογιο αλλα καθισμα τουαλετας, ωστε να μαθει κατευθειαν στη λεκανη.

Πολλα παιδια δυσκολευονται πολυ να κανουν τη μεταβαση απο το γιογιο στη λεκανη και υπαρχουν τοτε πισωγυρισματα.

Επισης καλο ειναι να μην χρησιμοποιησετε πανα - βρακακι, ωστε το παιδι να διαχωρισει μεσα του τα πραγματα "πανα φοραμε οταν τα κανουμε πανω μας - βρακακι οταν μαθουμε στην τουαλετα"

Υπαρχουν βεβαια περισσοτερα ατυχηματα ετσι, αλλα ειναι πιο ξεκαθαρη η αλλαγη και η μεταβαση στη νεα κατασταση.

Γι αυτο και οταν ειναι ετοιμα και μονο τοτε, τους εξηγουμε οτι τωρα πια πηγαινεις στην τουαλετα και φορας βρακακι.

Καλο τους κανει που θα λερωθουνε μερικες φορες (φυσικα ουτε τα μαλωνουμε ουτε το κανουμε θεμα, απλα εξηγουμε οτι τωρα με το βρακι δεν μπορεις πια να τα κανεις πανω σου) γιατι καταλαβαινουν τη διαφορα.

Πιστευω ομως οτι ειναι νωρις για τα μωρα μας.

Η αλλαγη ή πρεπει να γινει απο πολυ μωρο (υπαρχει μια σχετικη θεωρια και συστημα) ή αν δεν γινει τοτε, η επομενη καταλληλη εποχη ειναι περιπου στα 2,5 και σιγουρα οχι πριν τα δυο.

Το παιδι πρεπει να εχει και σχετικα καλη λεκτικη επικοινωνια για να ξεκινησεις την αλλαγη.

Αυτο ειναι και το πρωτο σημαδι, οτι μολις τα κανει, τα ανακοινωνει.

Το επομενο σημαδι που τοτε μπορεις να ξεκινησεις, ειναι να αρχισει να τα λεει πριν τα κανει, εστω και τελευταια στιγμη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!

1. Το Μαράκι που είναι τόσες μέρες???

2. Συμπαθητικά περάσαμε χθες, ψήσαμε παϊδάκια και κοτόπουλο με σαλατούλα και ήπια και μισό ποτήρι κρασί!!

3. Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας , αλλά δε σας ξαναρωτάω ΤΙΠΟΤΑ!!! (Εμότικον τεράστια μούτζα) Στο χαρτί που θα σημειώνω τις μετρήσεις λέει 1 ώρα μετά το φαγητό!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πάντως όταν σηκώθηκα είχα 83!!!

Ψησαμε κι εμεις και φαγαμε σα βοδια:rolleyes:

τι δε ρωτας βρε??

εμεις φταιμε?

αφου σου παμε μια ωρα μετα το φαι ή το πρωι τελειως νηστικη:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ψησαμε κι εμεις και φαγαμε σα βοδια:rolleyes:

τι δε ρωτας βρε??

εμεις φταιμε?

αφου σου παμε μια ωρα μετα το φαι ή το πρωι τελειως νηστικη:tongue:

Παιδί μου, για εμένα την ηλίθια λέω...δηλ ότι σας ρωτάω, και δεν κοιτάω καλύτερα να δω τι γράφει το χαρτί :mrgreen::mrgreen::mrgreen: μάλλον δε το εξέφρασα σωστά εεεε???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

kassiani φυσ ορο που καθαριζουμε τη μυτη? στο κουτι του οτρισαλιν γραφει φυσ ορος για τη μυτη

Ο ιδιος ειναι ή θελει ειδικο για τα ματια?

Ο ιδιος ειναι και για τα ματακια!Πρε και γαζες και σκουπιζε το ματακι σιγα σιγα...

Επισης καλο ειναι να μην παρετε γιογιο αλλα καθισμα τουαλετας, ωστε να μαθει κατευθειαν στη λεκανη.

Πολλα παιδια δυσκολευονται πολυ να κανουν τη μεταβαση απο το γιογιο στη λεκανη και υπαρχουν τοτε πισωγυρισματα.

Επισης καλο ειναι να μην χρησιμοποιησετε πανα - βρακακι, ωστε το παιδι να διαχωρισει μεσα του τα πραγματα "πανα φοραμε οταν τα κανουμε πανω μας - βρακακι οταν μαθουμε στην τουαλετα"

Αυτο ειναι και το πρωτο σημαδι, οτι μολις τα κανει, τα ανακοινωνει.

Το επομενο σημαδι που τοτε μπορεις να ξεκινησεις, ειναι να αρχισει να τα λεει πριν τα κανει, εστω και τελευταια στιγμη.

Το θυμαμαι που το ειχες πει για το καθισμα της τουαλετας και της πηρα, ταυτοχρονα μου εδωσε και η κολλητη μου ενα γιογιο που δεν την ειχε βολεψει. Στο γιογιο καθοταν κανονικα, το καθισμα της τουαλετας ουτε να το δει. οποτε τωρα ειναι μαζεμενα ολααααα.

Τη διαφορα με την πανα βρακακι δεν την ειχα σκεφτει, αλλα εχεις δικιο. Εγω της φοραω κανονικες πανες ευτυχως.

Εμενα εχει αρχισει να τα λεει παντως αφου τα εχει κανει φυσικά. Αλλα η δασκαλα της μου ειπε οτι το κανουν αυτο τα παιδακι παρολο που δεν ειναι έτοιμα.

Το αλλο που κανει δεν σας το εχω πει. επειδη το πρωι μονιμως φευγουμε με την ψυχη στο στομα, παμε μεσα απο στενα, και πεφτω πανω σε καποιους που πανε με 20 και δεν υπαρχει τροπος διαφυγης, οποτε παταω ελαφρα την κορνα και λεω αντε αντε αντε...

Ε η Ιλιανα με το που ακουσει κορνα, φωναζει αντεεεεε

4Rnfp3.png

Το αλλο που κανει δεν σας το εχω πει. επειδη το πρωι μονιμως φευγουμε με την ψυχη στο στομα, παμε μεσα απο στενα, και πεφτω πανω σε καποιους που πανε με 20 και δεν υπαρχει τροπος διαφυγης, οποτε παταω ελαφρα την κορνα και λεω αντε αντε αντε...

Ε η Ιλιανα με το που ακουσει κορνα, φωναζει αντεεεεε

Προχθες απο το Γαλατσι μεχρι το Περιστερι στον παιδοτοπο που πηγαιναμε η Τοτα φωναζε αντε μπαμπα...σε ολο το δρομο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...