Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καλημέρα!!! Τι έγινε τελικα;; έφτιαξε ο καιρος ώστε να πας για χοριακή;; όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

οχι οδηγιες χρησης, οδηγιες για το ποτε πρεπει να μετριεσαι

αλλο ειναι το σακχαρο νηστικη το πρωι, αλλο αμεσως μετα το φαγητο και αλλο μια ή δυο ωρες μετα.

στη φαση που εισαι πιο πολυ σημασια εχει να μετρηθεις μετα το φαγητο, ή μια ή δυο ωρες, αναλογα τι θελει ο γιατρος.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι οδηγιες χρησης, οδηγιες για το ποτε πρεπει να μετριεσαι

αλλο ειναι το σακχαρο νηστικη το πρωι, αλλο αμεσως μετα το φαγητο και αλλο μια ή δυο ωρες μετα.

στη φαση που εισαι πιο πολυ σημασια εχει να μετρηθεις μετα το φαγητο, ή μια ή δυο ωρες, αναλογα τι θελει ο γιατρος.

Μου είπε ότι θα μετριέμαι πρωί νηστική, μετά το πρόγευμα, μετά το γεύμα και το δείπνο - αλλά η θεόχαζη δε ρώτησα πόση ώρα μετά!! Επίσης, πρέπει να αποκτήσω και ένα νορμάλ και σταθερό πρόγραμμα φαγητού (που πολύ με δυσκολεύει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τέλειωσε και η σημερινή μέρα.Μόλις έφυγαν και το ζευγάρι που ήρθε,ο ξάδερφος του άντρα μου.Ο συνάδελφος του δεν ήρθαν τελικά γιατί κάτι έτυχε στην μαμά του και την πήγαν νοσοκομείο.Οπότε είμασταν εμείς οι 4 κι'έτσι δεν κάναμε πολλά.Η μικρή μου ήρθε απο τον παιδικό σήμερα και μου γράψανε οτι έκανε 2 φορές διάροια και εδώ στο σπίτι μου έκανε άλλες 5 φορές.Απο την ώρα που ήρθε δεν προλάβαινα να αλλάζω πάνες.Πήρα και το γιατρό και μου είπε διατροφή και αν συνεχίσει τότε δίνουμε και φάρμακα αλλά δεν πιστεύει.Το βράδυ μου είπε τσάι και οχι γάλα.Δεν μπορώ,έχω κουραστεί,μια το ενα,μια το άλλο.Αυριο πάλι δεν θα την στείλω σχολείο να την κρατήσω και ΣΚ μέσα μήπως περάσει.

SI5Yp3.png

Εδω παντως βρεχει για τα καλα, παει η τσικνοπεμπτη..σας τη χαλασε:tongue:ειπαν και για επικινδυνα καιρικα φαινομενα το απογευμα...

Παει το ταξιδακι μου κοριτσια....φευγει η συναδελφος για αγγλια 12 μαρτιου, δεν εχω κανεναν να με αντικαταστησει...:(:(:(

Επικίνδυνα ξ-επικίνδυνα, ο μπαμπάς μου έψησε :D

Οσο για την αντικατάσταση, ρώτα τον αν θέλει να σε αντικαταστήσω εγώ :cool:

Ολη μέρα στους δρόμους σήμερα! Μέχρι και σε πελάτη τον πήρα τον μικρό. Ευτυχώς δηλ γιατί τον κέρασαν κάτι και μασούλησα κι εγώ που πεινούσα το υπόλοιπο χαχαχαχα. Μαζευτήκαμε απόγευμα στο σπίτι, κοιμήθηκε μια ώρα και μετά σηκώθηκε όοοολο νεύρα και γκρίνια. Συνήλθε γύρω στις 10 πια, αφού χτύπησε την απαραίτητη τσίκνα από τα ψητά και στάνιαρε. 11.30 ξεράθηκε επιτέλους...

Πάω κι εγώ να ξεραθώ..

WN6Op3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις επαθα ενα πατατρακ...

ο μικρος επεσε απο την αλλαξιερα κι εσκασε κατω με τον ποπο:(:(:(

κοκκινισε στην περιοχη της ουριτσας..

το καημενουλη μου

και ημουν ακριβως διπλα του γτ....:(:(:(:( δεν προλαβα να τον πιασω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

κατα τα αλλα βγηκαμε χθες εξω οι τρεις μας

εντυσα τον μικρο Αστεριξ αλλα ουτε που φαινοταν αφου ειχε το μπουφαν του

καναμε μια βολτιτσα αλλα ειχε πολυ κοσμο ,καρναβαλια και πολλα μπαμ μπουμ απο δυναμιτακια και ολα αυτα τα χαζα

καθισαμε για σουβλακια να το τσικνισουμε και στις 9 ειμασταν σπιτι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

απο χθες ο μικρος μου πινει οοοοολλλοοο του το γαλα!!!

μονο 5 μερες κρατησε η αλλαγη απο το υποαλλεργικο!!!!

κορτσια ξερει καμια αν οι δηλωσεις για τους ημιηαιθριους πηρε παραταση??? λεγαν κατι για τελη Απριλη

ισχυει τελικα????

Βατραχακι ακουσα σημερα το πρωι οτι πηραν παραταση μεχρι τελος Ιουνιου.Το τσεκαρα μολις και σε μια εφημεριδα.Αντε βρε, πλερωστε κι εσεις, εμεις τα σκασαμε το καλοκαιρι....:(

Πολινα κι η κουμπαρα μου μια ωρα μετα το φαγητο μετριοταν..τη λυπομουν την καημενη, ζυγιζε τα παντα, αφου μας εκανε τραπεζι, ειμασταν κι οι δυο εγκυες, εγω χλαπακιαζα κοκκινιστο κι αυτη ψαρακι ψητο με σαλατα...:(Εγω βεβαια δεν ειχα κανει καν καμπυλη...

Εμεις χθες δεν τσικνησαμε, ο Κωστας εβλεπε μπαλα τρωγοντας ηλιοσπορους μεχρι αργα κι εγω με Τοτα κλασικα επαιζα...Αυτο το παιδι κοιμηθηκε οσο κι εγω σημερα 11-7...ελπιζω τωρα να ξανακοιμηθει γιατι την ξυπνησαν, κι εμενα μαζι και δεν ηθελε καν να σηκωθει απο το κρεβατι...

Μαριλου θελω φωτο απο χθες!!!!:mrgreen:

Καλημέρα.Σήμερα απο το πρωί δεν μου έχει κάνει καθόλου διάροια.Και το βράδυ κοιμήθηκε μια χαρά,κανένα πρόβλημα.Της έδωσα βέβαια για πρωινό μια φρυγανιά με μαρμελάδα που είπε ο γιατρός και τσάι.Εγώ πιστεύω πως δεν είναι γαστρεντερίτιδα.Μήπως άρπαξε κανά κρυωματάκι στην κοιλιά και γι'αυτό είχε τις διάροιες χθες.Θα δώ πως θα πάει και σήμερα κι'εύχομαι να πέρασε.Κατα τ'άλλα πρωί-πρωί μάζευα το χαμό που γινόταν στην κουζίνα μου απο χθες.Γιατί χθες δεν είχα κουράγιο να κάνω τίποτα.Είχαμε πιεί καιτα κρασάκια μας και είμασταν κάπως!

SI5Yp3.png

Πόλα κι'εγώ ξέρω πως μετριέσαι κανονικά η μία ώρα μετά φαγητού ή δύο ανάλογα το πως το θέλει ο γιατρός.Οχι αμέσως μετά το φαγητό γιατί θα σου δείξει υψηλή μέτρηση και δεν είναι η σωστή.Αντε τουλάχιστον τελειώνεις σε λίγο.Πέρασε ο καιρός.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς χθες παραγγείλαμε απέξω,ήπιαμε κ το κρασάκι μας κ είδαμε μια ταινία...χαλαραααα ;)

Βατραχάκι δεν είναι κάπως μεγάλος για να τον βάζεις ακόμα στην αλλαξιέρα:confused: Ελπίζω να μη πονάει ο γαμπρούλης μου! :roll:

Δήμητρα περαστικά!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!! Περασα μια τραγικη νυχτα:cry: με τη μικρη, πυρετο, βηχα, εμετο, κλπ μηπως ξερει καποια να μου πει την τσιμπλα πως την καθαριζω απο τα ματια εκτος απο το χαμομηλι???? πολυ τσιμπλα μιλάμε!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμείς χθες παραγγείλαμε απέξω,ήπιαμε κ το κρασάκι μας κ είδαμε μια ταινία...χαλαραααα ;)

Βατραχάκι δεν είναι κάπως μεγάλος για να τον βάζεις ακόμα στην αλλαξιέρα:confused: Ελπίζω να μη πονάει ο γαμπρούλης μου! :roll:

Δήμητρα περαστικά!!!

και που να τον αλλαξω καλεεεε!!!!!

στο κρεββατι μου????

Καλημερα!!! Περασα μια τραγικη νυχτα:cry: με τη μικρη, πυρετο, βηχα, εμετο, κλπ μηπως ξερει καποια να μου πει την τσιμπλα πως την καθαριζω απο τα ματια εκτος απο το χαμομηλι???? πολυ τσιμπλα μιλάμε!!!

Εμεις ειχαμε μεγαλο προβλημα με τσιμπλες οταν η μικρη ηταν περιπου 2-3 μηνων. Φτασαμε σε σημειο να βαζουμε αλοιφες και κολυρια.Ειχε κλεισει το ματι της. Φυσιολογικο ορο βαζε προς το παρον απο αυτον που βαζεις στη μυτη της .τωρα αν δεις πως ειναι μονιμο και δεν υποχωρει ρωτα τον παιδιατρο!Περαστικα!

Βατραχακι ακομα αλλαξιερα???Ελεος!Αλλαζε τον στο κρεβατι σου και για να μην ποναει η μεση σου να εισαι καθιστη σχεδον μπροστα στο κρεβατι οταν τον αλλαζεις.

ωραια!!!! μολις το ακουσα κι απο τον Παπαδακη!!!!! πηραν παραταση!!!!

Κατερινα πολυ βιαστηκατε να πληρωσετε καλε!!!!!

εγω θα πληρωσω τελευταιες μερες!!!

αφου μου τα περνουν αδικα κι εγω θα τα δωσω στο τελος:twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...