Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στη θεση του ηταν, εγω εκανα λαθος και πηρα ενα αλλο παρομοιο.

Το γελοιο ειναι που το παρομοιο ηταν extra small και παρολα αυτα μου εκανε, το εβαλα και εφυγα κυρια...:rolleyes:

Εγώ πάλι όταν με είδα στις φωτο συνειδητοποίησα πόσο χοντρή είμαι και όχι κορίτσια δεν ψάχνω για κομπλιμέντα.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Εγώ πάλι όταν με είδα στις φωτο συνειδητοποίησα πόσο χοντρή είμαι και όχι κορίτσια δεν ψάχνω για κομπλιμέντα.

Αυτός είναι ο λόγος που έχω σταματήσει να βγαίνω φωτό! :tongue::tongue::tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Ναι σιγά που θα σκάσουμε κιόλας!!!! Παιδιά κάναμε, η κάθε μια θέλει το χρόνο της για να επανέλθει μην τρελαίνεστε. Ούτε εμένα μ' αρέσει έτσι που έχω γίνει αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα και δε θα πέσω και στην κατάθλιψη ορίστε μας!!!!;);););););) Κιλά είναι, με λίγη προσπάθεια μόλις νιώσουμε έτοιμες θα τα διώξουμε:-P:-P:-P:-P:-P:-P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

μόλις επέστρεψα σπίτι από δουλειές, είχα μαζί μου και τον μπέμπη καθώς είχε καλό καιρό.

Ράνια οι φωτογραφίες σε αδικούν (δεν το λέω έτσι) το σκεφτούμουν όταν τις έβαζα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Εγώ το έχω συνειδητοποιήσει εδώ και καιρό, αλλά δεν κάνω και τίποτα για να το αλλάξω....:tongue::tongue:

Ας όψονται οι συναντήσεις!!!!:rolleyes:

Ναι σιγά που θα σκάσουμε κιόλας!!!! Παιδιά κάναμε, η κάθε μια θέλει το χρόνο της για να επανέλθει μην τρελαίνεστε. Ούτε εμένα μ' αρέσει έτσι που έχω γίνει αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα και δε θα πέσω και στην κατάθλιψη ορίστε μας!!!!;);););););) Κιλά είναι, με λίγη προσπάθεια μόλις νιώσουμε έτοιμες θα τα διώξουμε:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Μια ψιλοκατάθλιψη με πιάνει, αλλά μου περνάει μολίς φάω γλυκά!!!!:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια, καλή εορταστική εβδομάδα να έχουμε!!!:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Staxioforina λυπήθηκα πάρα πολύ για το αγγελούδι. Καλό του ταξίδι... :-(:sad:

Tara πολύ καλά τα νέα σας!! Μπράβο, συνεχίστε έτσι!!!:D:D:D:D

Άννα περιμένουμε τα νέα της κουμπάρας!! Ελπίζω κι΄εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Φιλενάδα Χριστίνα, where r u??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα και απο εμενα

Συμπεθερα σε ευχαριστω για τη συμβουλη το εκανα ,εφαγε αλλα οχι πολυ 5 κουταλακια ...θα δειξει

Πολυ χαρηκα με τα νεα σου , μπραβο ολα καλα πανε

Σταχιοφορινα μου τι να πω , τι μπορεις να πεις????

Αννα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο

απο εχτες ο γιος μου σταματησε να με λεει μαμα και με λεει κυρια μιχοπουλου και οταν τον αποκαλω και εγω με το επιθετο του μου λεει οτι δεν τον λενε ετσι αλλα

Μαριο Croft . .και οτι θα παντρευτει τη ΛΑρα και θα κανουν κροφτακια ...ημαρτον

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Γεια σας κοριτσακια ....καλοπερασετε ειδα και καλοφαγατε ε?Για αλλη μια φορα θα πω...ζηλευωωωωωω!!!!!:-(:-(:-(

Καλημέρα, μανούλες.....!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές, την άλλη Κυριακή είναι η βάπτιση.....!!

Αντε βρε κοριτσακι πες το και γεμισαν μια σελιδα με ευχες.:tongue::tongue: παντως με το καλο οποτε κι αν ειναι....:D
2527407oqsrykluil.gif

Καλημερα κοριτσια! Πολυ ωραιες φωτογραφιες! Μπραβο, και του χρονου!

Ο Φωτης δεν πηγε τελικα γηπεδο χθες, τελευταια στιγμη ακυρωθηκαν τα σχεδια που ειχαμε και εμεινε σπιτι, αλλα ετσι κι αλλιως εγω μεσημερι δεν επαιζε να ερθω.

Λιζακι, Αννουλα... περιμενουμε τα ευχαριστα!!!:tongue:

Η Μαριαλενα πηγε στο παιδικο δωματιο επιτελους χθες βραδυ, κοιμηθηκε μια χαρα στο κρεβατι της, γελαγε το πρωι και χαζευε γυρω γυρω και ο Αντωνης...κύριος! Σωα και αβλαβη ηταν και τα δυο το πρωι!!!

Επισης, οι εξετασεις της για τον υποθυρεοειδισμο ηταν αψογες αυτη τη φορα. Η TSH επεσε επιτελους στα φυσιολογικα, πρωτη φορα απο τοτε που γεννηθηκε, οποτε δεν αλλαξαμε κατι στη δοσολογια του Τ4, συνεχιζουμε κανονικα και ειμαστε μια χαρα!

μπραβο πολυ χαιρομαι κοριτσακι!:D
κορίτσια καλησπέρα.

ετοιμάζω την βάφτιση της μικρούλας μου και ξέχασα να πάρω μαρτύρικά, έχω περιθώρια ακόμη..... μπορώ να τα παραγγείλω, απλά σκέφτομαι αν είναι απαραίτητο....????

γίνεται να μην πάρω καθόλου????

ο νονος τα παιρνει κανονικα!Με το καλοοοο!:D

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα

Συμπεθερα σε ευχαριστω για τη συμβουλη το εκανα ,εφαγε αλλα οχι πολυ 5 κουταλακια ...θα δειξει

Πολυ χαρηκα με τα νεα σου , μπραβο ολα καλα πανε

Σταχιοφορινα μου τι να πω , τι μπορεις να πεις????

Αννα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο

απο εχτες ο γιος μου σταματησε να με λεει μαμα και με λεει κυρια μιχοπουλου και οταν τον αποκαλω και εγω με το επιθετο του μου λεει οτι δεν τον λενε ετσι αλλα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

staxioforina δεν φανταζεσαι ποσο στεναχωρεθηκα...ασ δωσει ο θεοσ δυναμη στουσ γονεισ να καταφερουν να ανταπεξελθουν απο αυτον τον γολγοθα...καλο του ταξιδι!!!!τελικα μαθατε τι ειχε το μωρακι?

ειδατε κοριτσια και χτεσ βραδυ για ενα μωρακι που πεθανε στο αλτερ?ειχε να ενεργηθει 10 ημερεσ κλαι οπωσ ειπαν οι γονεισ οι γιατροι δεν εδωσαν καθολου σημασια και το μονο που εκαναν στο τελοσ ηταν να του βαλουν υποθετο για ενηλικεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 μηνων χαθηκε το μωρο!!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!μπηκα για λιγο γιατι εχω εξαφανιστει , να δω και τα νεα σασ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλησπερα και απο εμενα

Aυτο το παιδι ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ!!!:lol::lol::lol:

age.png age.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Άπαιχτος ο μικρός!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Aπίθανος ο Μάριος Croft!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...