Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καλημέρα!!! Τι έγινε τελικα;; έφτιαξε ο καιρος ώστε να πας για χοριακή;; όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Έτσι σου έχει πει να μετριέσαι????Δεν είμαι κ ειδική αλλά της πεθεράς μου που έχει διαβήτη της έχει πει 2 ώρες μετά το φαγητό! ;) Την βρήκα τώρα στο chat κ μου είπε εντάξει! ;)Δεν έλεγα να πιάσω κ το τζόκερ??! :tongue:

Α, καλά δε ρώτησα...στην κοσμάρα μου ήμουν γενικώς...είχα συγχιστεί και με το γιατρό μου :rolleyes::rolleyes: Θα μας πει η Μαριαν όταν μπει!! :):)

Ωραία τα νέα της Στέλλας!!:):)

Η Ζωούλα πως είναι???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, καλά δε ρώτησα...στην κοσμάρα μου ήμουν γενικώς...είχα συγχιστεί και με το γιατρό μου :rolleyes::rolleyes: Θα μας πει η Μαριαν όταν μπει!! :):)

Ωραία τα νέα της Στέλλας!!:):)

Η Ζωούλα πως είναι???

http://www.lifescaneurope.com/gr/diabetes/care/monitoring/ όταν φάς ξανά μετρήσου μετά από 2 ώρες! ;) Η Ζωή καλά(λέει η πεθερά);)....λέω του στεφ να πάμε να τη δούμε το απόγευμα κ δεν θέλει γιατί θα μας κρατήσουν για φαγητό κ βαριέται! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

http://www.lifescaneurope.com/gr/diabetes/care/monitoring/ όταν φάς ξανά μετρήσου μετά από 2 ώρες! ;) Η Ζωή καλά(λέει η πεθερά);)....λέω του στεφ να πάμε να τη δούμε το απόγευμα κ δεν θέλει γιατί θα μας κρατήσουν για φαγητό κ βαριέται! :rolleyes:

Ευχαριστώ, πολύ χρήσιμες πληροφορίες!!! :):)

Αν σας αρέσει το φαγητό που θα έχει, πηγαίνετε!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εμ άδικο έχω???...Ωραίο είναι να σου μαγειρεύουν άλλοι!!!:tongue::tongue:

Ναι αμέ αν μαγειρεύουν ωραία το δέχομαι...αλλά η πεθερά μου είναι του πετάω ότι βρω μέσα κ ότι γίνει...:rolleyes: Δεν μας λυπάτε καθόλου...άστα....:oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χαχαχαχαχα!!! Ακριβώς σα τη δική μου!!:tongue::tongue: Με αποκορύφωμα το έτοιμο τζατζίκι μέσα στο κεσεδάκι του, στο τραπέζι την επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων...ε δεν της είπε κανείς να μας καλέσει αν βαριόταν τόσο!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

σήμερα εχουμε έξοδο και ο μικρος θα κοιμηθεί στην μαμά μου τον έχω αφήσει και άλλες φορές αλλα ξέρω οταν γυρίσουμε θα μου λείπει

Πολα και εγω είχα διαβήτη κύησης και μετρίομουν 2 ωρες μετά το φαγητό επισης μου είχε δώσει διατροφή και μέχρι και τα φρούτα ζύγιζα είχα χάσει και 5 κιλά είχα παρει 16 και μετά μου είχαν μείνει 11

επίσης μου είχε δώσει ενα βιβλιαράκι και έκανα εκεί τις καταχωρήσεις.

στην αρχή είναι λιγο ζορι με το μηχανάκι αλλα μετα το συνηθίζεις.

καλό απόγευμα σε όλες καλα να περάσετε φιλιά

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Ρε γμτ έφαγα κάτι φρυγανιές με τυράκι, μετρήθηκα και έδειξε 169...ΕΛΕΟΣ!!!

Eλα ρε και με κοψοχολιασες! Η ξανθια σε ολο της το μεγαλειο!!!:tongue:

Μια ωρα μετα κανεις μετρηση!!!

age.png age.png

Eλα ρε και με κοψοχολιασες! Η ξανθια σε ολο της το μεγαλειο!!!:tongue:

Μια ωρα μετα κανεις μετρηση!!!

Αααααααα!!!! Εχει περάσει το οξυζενέ στον εγκέφαλο τόσα χρόνια βαφές!!! χαχαχαχαχαχα!!! :tongue::tongue::tongue:

Τhanks Μαριάν :):):):)

Από αύριο οι επίσημες μετρήσεις!! Σήμερα έχει παϊδάκια με σαλάτα στη ψηστέρια :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

πολινακι μια ωρα μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

η στελλα τι νεα εχει καλε?ευχομαι καλα!!!!εσεισ κανετε και τσατ και μαθαινετε και τα υπολοιπα νεα των κοριτσιων.......α!!πρεπει να πιασω να το χρησιμοποιω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια (πολα και αννα)εσασ τουλαχιστον σασ μαγειρευει η πεθερα!!!εστω και ενα ετοιμο τζατζικι!!:tongue::tongue::tongue::tongue:εγω που εδω και 3 χρονια δεν εχουμε φαει σπιτι τησ ,τι το λετε?????????????????????????και για να σασ προλαβω ,στο δικο μου ερχετε και τρωει...

καμια φορα μονο αν παμε βραδακυ και ειναι στο τσακιρ κεφι και βαζει κανενα τυροπιτακι στο φουρνο....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αννα δε χρειαζεται να την ξυπνας. Απλα να τη σκουντας, να βλεπεις αν ανταποκρινεται.

Μετα απο χτυπημα στο κεφαλι, καλο ειναι να το ξυπνας το παιδι ισα ισα για να δεις οτι σε αναγνωριζει, ουτε απλο σκουντημα, ουτε και να το σηκωνεις ορθιο.

επισης αμεσως μετα το χτυπημα, καλο ειναι να το βαζεις να σταθει ορθιο και να περπατησει λιγο.

Εμεις την καναμε την τσικνοπεμπτη στο σπιτι μας και πριν απο λιγο τελειωσα το ατελειωτο πλυσιμο πιατων και ταψιων.

Φαγαμε πολυ ωραια κρεατα, πολυ ωραια ψημενα και του χρονου ευχομαι και καλα να περασετε αποψε.

Δεν ειμαι στο γραφειο, γραφω απο το καινουργιο μου νετμπουκ, που ομως δεν εχει office (το θεωρουσα δεδομενο και δεν ειναι:rolleyes:) και αρα δεν μπορω να διαβασω και να διορθωσω εγγραφα ουτε word ουτε excel.

Πωλινα αυτος που σου εδωσε το μηχανακι επρεπε να σου δωσει και γραπτες οδηγιες:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Κας μεγειά το νετμπουκ!!!! :D:D

Οσο για τις οδηγίες έχει μέσα το κουτί και μου το έδειξε και η νοσοκόμα...:tongue::tongue::tongue: Νομίζω ότι το έμαθα!!! Βέβαια, έχω τρυπήσει 2-3 φορές τον Δημήτρη για τα δοκιμαστικά!!:shock::shock::shock:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...