Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Καλημέρα!!! Τι έγινε τελικα;; έφτιαξε ο καιρος ώστε να πας για χοριακή;; όλα να πάνε καλά!!! Περιμένουμε!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Που λέτε είπα να κάνω την κόρη μου λίγο πιο "κοκέτα" και της πήρα τη αστερο-νεραϊδοστολή για φέτος. Πήγαμε σ' ένα πάρτυ και τί φόρεσε; Την προπέρσυνη στολή ινδιάνας. Την επόμενη εβδομάδα στο μάθημα μπαλέτου τους είπαν να πάνε ντυμένες, περιποιημένες και πώς θέλει να ντυθεί η μπαλαρίνα; Κουτάβι. Πού θα βρεις τη στολή τη ρωτάω. Θα βάλω καφέ ρούχα και μια μάσκα μου λέει. Όπως βλέπετε η στολή που της πήρα θα μείνει στην ντουλάπα... και η προσπάθεια να την κάνω πιο κοκέτα άκαρπη.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα,τι κανετε?εγω εχω πηξει στις αποδειξεις,και προβλεπεται πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μακρια η μερα.:mad:περιμενω και την ακατονομαστη σημερα-αυριο αλλα δεν το βλεπω:Pξουτ ξουτ,να φυγεισ απο δω,να πασ αλλου;)...και οπως ακουω και στο freedom,απ'το 70 και μετα μας εχουν πνηξει στα σκατα,να δεις τι σου χω για μετα:shock:(γεια σου ρε βασιλαρα)

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!

ααχχχ!!!!! επιτελους μου ηρθε η ακατονομαστη!!!!!!!!!!!!! επιτελους!!!!

χορευω πρωι πρωι!!!!:-P:razz::-P

Αννουλα περαστικα στην Ζωουλα...αχ αυτο το καφαλακι :(:(

τι θα κανουμε σημερα τσικνοπεμπτη δεν ξερω ακομη???

θελαμε να βγουμε με τον μικρο εξω αλλα κανει κρυο....

πρωι πρωι με πηρε η πεθερα μου για να μου πει να τις παμε τον μικρο για να βγουμε εξω

αλλα δεν ξερω θα δουμε

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εδω παντως βρεχει για τα καλα, παει η τσικνοπεμπτη..σας τη χαλασε:tongue:ειπαν και για επικινδυνα καιρικα φαινομενα το απογευμα...

Παει το ταξιδακι μου κοριτσια....φευγει η συναδελφος για αγγλια 12 μαρτιου, δεν εχω κανεναν να με αντικαταστησει...:(:(:(

Διαφημίσεις

Kαι τα εισητήρια;

Δεν ξερω τωρα περιμενω οταν ερθει το αφεντικο να το συζητησουμε μπας και παω, πηρα στην airtickets που εχω κλεισει εισητηρια και θα με παρουν να δω τιο γινεται σε περιπτωση ακυρωσης.Το ξενοδοχειο μπορω να το ακυρωσω. Τοσα χρονια εδω μεσα ερχομουν μεχρι και με 39 πυρετο..μου εβγαζε την ψυχη για να μου δωσει αδεια και ποτε δεν την επαιρνα ολοκληρη, απο τον τοκετο και μετα αρχισα να παιρνω ολη την αδεια μου αλλα δεν κρατησε πολυ...ειναι κι αυτος ενας λογος που θελω να φυγω απο εδω μεσα...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κατερινακι.....

λοιπον ,αν του ξεκαθαριζεσ οτι δεν σου ακυρωνουν τιποτα και αν εσυ δεν παρεισ την αδεια,θα χασεισ 2 χιλιαρικα (που δεν νομιζω να ειναι τοσα...)ετσι μηπωσ και τον πιασεισ στο φιλοτιμο....

αννακι περαστικα τησ ζωουλασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ακομα συνεχιζω με την γαστρεντεριτιδα...το μονο που ευχομαι να ειναι απο κρυωμα ή απο ψυχολογικο...ξερω γω...

τα μωρα τρεμω μην κολλησω...

με το οινοπνευμα αγκαλια ειμαι!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Να' μαι κι' εγώ!!!

Μαριάννα και Κατερίνα έχετε δίκιο!! Πολύ χάλια μέρα για έξοδο σήμερα!! Ολα τα σκ@τοκρέατα θα βγάλουν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νομίζω πως είμαι παντελώς ηλίθια...αυτό το μηχανάκι του σακχάρου ανάθεμα κι' αν κατάλαβα πως δουλεύει :oops::oops::oops:

Τα ψιλοπήρα και με το γιατρό μου ο οποίος επιμένει για το Μητέρα (θα πάει να μιλήσει στη διοίκηση για καλύτερη τιμή) γιατί πιστεύω ότι την αράζει εκεί και βαριέται να πηγαινοέρχεται :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να' μαι κι' εγώ!!!

Μαριάννα και Κατερίνα έχετε δίκιο!! Πολύ χάλια μέρα για έξοδο σήμερα!! Ολα τα σκ@τοκρέατα θα βγάλουν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νομίζω πως είμαι παντελώς ηλίθια...αυτό το μηχανάκι του σακχάρου ανάθεμα κι' αν κατάλαβα πως δουλεύει :oops::oops::oops:

Τα ψιλοπήρα και με το γιατρό μου ο οποίος επιμένει για το Μητέρα (θα πάει να μιλήσει στη διοίκηση για καλύτερη τιμή) γιατί πιστεύω ότι την αράζει εκεί και βαριέται να πηγαινοέρχεται :rolleyes::rolleyes:

Αλλα δε σου ελεγε αρχικα???Οτι παει οπου θελεις εσυ?

Αλλα δε σου ελεγε αρχικα???Οτι παει οπου θελεις εσυ?

Ασε Κατερινάκι...δε μου το αποκλείει, αλλά δε το κάνει κιόλας!! Τα νεύρα μου...μου είπε ο δημήτρης να πάμε μαζί την επόμενη εβδομάδα να του μιλήσει εκείνος...ε, δε μπορώ να του βάλω και το μαχαίρι στο λαιμό...Απλά ελπίζω ότι θα του αρνηθούν από το Μητέρα και έτσι θα έχω ένα πάτημα :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ασε Κατερινάκι...δε μου το αποκλείει, αλλά δε το κάνει κιόλας!! Τα νεύρα μου...μου είπε ο δημήτρης να πάμε μαζί την επόμενη εβδομάδα να του μιλήσει εκείνος...ε, δε μπορώ να του βάλω και το μαχαίρι στο λαιμό...Απλά ελπίζω ότι θα του αρνηθούν από το Μητέρα και έτσι θα έχω ένα πάτημα :rolleyes::rolleyes:

Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα στην τιμη?Αλλα και παλι νομιζω οτι δε σου αρεσε κιολας το μητερα..

Θα δεχτει ομως ιδιως αν του μιλησει και ο αντρας σου;)

Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα στην τιμη?Αλλα και παλι νομιζω οτι δε σου αρεσε κιολας το μητερα..

Θα δεχτει ομως ιδιως αν του μιλησει και ο αντρας σου;)

Είναι και γνωστός υποτίθεται :rolleyes::rolleyes:

Μονόκλινο Μητέρα: 7400 (θα ρωτήσει αν μπορώ να χρεωθώ δίκλινο και να πάρω μονόκλινο - αλλα και πάλι γύρω στα 5100 έρχεται)

Μονόκλινο Ρέα: περίπου 4100 (με την έκπτωση 30% που κάνει στις τρίτεκνες)

Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά!!

Ρε γμτ έφαγα κάτι φρυγανιές με τυράκι, μετρήθηκα και έδειξε 169...ΕΛΕΟΣ!!!

Α, επίσης ο ενδοκρινολόγος με ψιλοέκραξε για τα κιλά...βέβαια στη δική του ζυγαριά φαινόμουν +3 πιο πάνω από τη δική μου που ζυγίστικα το πρωί. Πριν από εμένα ήταν μια κοπέλα που πρέπει να ήταν πάνω από 100 κιλά - σ' αυτήν τι θα είπε άραγε??? Χαχαχαχχαχαχαχαχα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πολίνα αμέσως μόλις έφαγες μετρήθηκες?????Αν πας στο Ρέα θα σου στείλω καλούδια στο κυλικείο από τη δουλειά!:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια υπάρχει κανένα νέο από τη Στέλλα τη θεσσαλονικιἀ??

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πολίνα αμέσως μόλις έφαγες μετρήθηκες?????Αν πας στο Ρέα θα σου στείλω καλούδια στο κυλικείο από τη δουλειά!:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια υπάρχει κανένα νέο από τη Στέλλα τη θεσσαλονικιἀ??

Ναι, 5-10 λεπτά μετά (αφού επιτέλους κατάλαβα πως λειτουργεί το τρυπητήρι :tongue::tongue::tongue:) Θέλω τα καλούδια ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

Κάτι έγραψε στο chat χθες, αλλά δεν πρόλαβα να το δω :(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ναι, 5-10 λεπτά μετά (αφού επιτέλους κατάλαβα πως λειτουργεί το τρυπητήρι :tongue::tongue::tongue:) Θέλω τα καλούδια ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

Κάτι έγραψε στο chat χθες, αλλά δεν πρόλαβα να το δω :(

Έτσι σου έχει πει να μετριέσαι????Δεν είμαι κ ειδική αλλά της πεθεράς μου που έχει διαβήτη της έχει πει 2 ώρες μετά το φαγητό! ;) Την βρήκα τώρα στο chat κ μου είπε εντάξει! ;)Δεν έλεγα να πιάσω κ το τζόκερ??! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...