Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα δε χρειαζεται να την ξυπνας. Απλα να τη σκουντας, να βλεπεις αν ανταποκρινεται.

Καλά δεν θα τη σηκώσω κιόλας...από το παίδων μου είχαν πει να την ενοχλώ μέχρι να ανοίξει τα μάτια της....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι, ΔΕΝ πήγαινα για 2ο, δεν ξέρω ΠΩΣ έγινε.......!!!

Η γιατρός απουσιάζει μέχρι τη Δευτέρα, στο κιν, δεν την βρίσκω.

Με ενδιαφέρει να είναι ΓΕΡΟ κι ας προέκυψε κι έτσι...!!

συμπεθέραααααααααααααααααααααααααααααα..τι διαβάζω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;συγχαρητήρια κοριτσάκι μου με ενα γερο μωράκι;)

καλησπέρα σε όλες

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Δήμητρα κ αυτή δεν έδειχνε μετά να ενοχλείται παρά μόνο όταν τη χάιδευα στο κεφάλι για να δω αν πονάει....βασικά εκείνο το σημείο που χτύπησε πίσω από το δεξί αυτί προς κέντρο είναι έτσι κ αλλιώς κάπως διογκωμένο κ ίσος γι'αυτό να μην το πήραμε χαμπάρι το καρούμπαλο...δεν νομίζω να εμφανίστηκε μετά από τόσες ώρες.....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!!

Αννα κορίτσι μου πολλά περαστικά στη Ζωούλα σου!! Δεν θα είναι τίποτα, μην ανησυχείς, απλά έχε λίγο το νου σου.

Εχω διαβητολόγο σήμερα και βαριέεεεεεμαι!!!!

Αυτές τις ημέρες μ' έχει πιάσει η προκοπή και φτιάχνω ντουλάπες, ρούχα, ό,τι δεν έχω κάνει 3 χρόνια...Χθες είχα ανέβει στη σκάλα και καθάριζα τη ντουλάπα, αλλά δεν έχω πολλές αντοχές...πονούσα αρκετά και σταμάτησα κάποια στιγμή :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

419-Day1.gif

Αυτές τις ημέρες μ' έχει πιάσει η προκοπή και φτιάχνω ντουλάπες, ρούχα, ό,τι δεν έχω κάνει 3 χρόνια...Χθες είχα ανέβει στη σκάλα και καθάριζα τη ντουλάπα, αλλά δεν έχω πολλές αντοχές...πονούσα αρκετά και σταμάτησα κάποια στιγμή :rolleyes::rolleyes:

Kαλε τι κανεις εσυ τετοια ωρα ξυπνια?:confused: Και σε επιασε η προκοπη με την κοιλια στο στομα? Βαλε τη γυναικα που ερχεται να σου καθαρισει τις ντουλαπες, δεν ειναι δουλειες για εγκυους αυτες!;)

Καλημερα!

Ο Αντωνης χθες αργα τη νυχτα εκλαιγε απο πονο στο αυτι... Του εδωσα ντεπον και ηρεμησε γρηγορα. Περιμενω να ξυπνησει να δω πως ειναι και θα παρω τηλεφωνο τον παιδιατρο.

age.png age.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!! ΑΝΝΑ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!! ΠΗΡΕΣ ΓΕΡΗ ΤΡΟΜΑΡΑ Ε!!!!

SMOUTS ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ... ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΝ ΧΑΛΑΣΤΩ..... ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

POLA ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 33W 1D ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Μ΄ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΟΠΗ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ, ΠΛΕΝΩ, ΚΑΘΑΡΙΖΩ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ? ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΓΩ ΑΝ ΚΙ ΕΒΑΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΚΙΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ.

Nadine ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΥΡΙΣΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα και καλή Τσικνοπέμπτη να χουμε.Σήμερα θα έρθουν ο ξάδερφος του άντρα μου με την γυναίκα και το παιδάκι τους και ενας συνάδελφος του άντρα μου με την γυναίκα του και θα ψήσει ο άντρας μου.Η μικρή μου βέβαια θα κοιμάται κανονικά απο νωρίς,έτσι λέω τουλάχιστον γιατί αύριο λεχει σχολείο και δεν θέλω να την βγάλω απο το πρόγραμα της.Τώρα αν δεν καταφέρει να ξυπνήσει με την φασαρία εδώ καλά θα είναι.Οπότε σήμερα θα τρέχω και δεν θα φτάνω.Ηδη απο τα χαράματα κάνω δουλειές γιατί σε λίγο πρέπει να φύγω για κομμωτήριο που είχα κλείσει ραντεβού να βάψω τα μαλιά μου,μετά να πάω για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και μετά πάλι σπίτι για ετοιμασίες.Ευτυχώς τουλάχιστον που η μικρή είναι καλά και δεν έκανε πυρετό απο προχθές και έτσι πήγε σχολείο.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! "Τσιτσιπέπη" σήμερα που μου είπε και το γοργονίδιο το πρωί και δεν ήθελε να πάω στο γραφείο για να βάλουμε τις στολές μας και να βγούμε όπως της έχω υποσχεθεί:tongue::tongue::tongue::tongue: Τελικά την έπεισα να κάνει υπομονή μέχρι το βράδυ που θα γίνει η πανηγυρική έξοδος της οικογένειας και τώρα είμαι στο γραφείο και τρώω τα λυσσακά μου να περάσει η μέρα για να φτάσει η ώρα της εξόδου:):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλή Τσικνοπέμπτη! :D

Ξημερώσαμε καλά...η Ζωή ξύπνησε μόνη της το βράδυ κ ήρθε στο κρεβάτι μας κ βολεύτηκε φυσικά δεν την πήγα στο κρεβάτι της γιατί ένοιωθα κ εγώ μια σνασφάλεια....αφού με κλώτσαγε συνέχεια δεν προσπάθησα καν να τη ξυπνήσω...σήμερα που έπιασα ξανά το κεφάλι της δε μου φαίνεται τόσο μεγάλο το καρούμπαλο όπως χθες....κανονικά πρέπει να την έχω όρθια ευθεία το κεφάλι κ να την ακινητοποιήσω κάπως για να δω τι γίνεται πραγματικά αλλά σιγά που θα κάτσει! :rolleyes:

Εμείς σήμερα λέγαμε να πάμε στη μαμά μου αλλά μάλλον θα πάμε στη πεθερά μου για να δω κ πως είναι η μικρή....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Θα το τσικνησετε αποψε???Εμεις εχουμε χρονια να βγουμε τσικνοπεμπτη, απο το 2006, ειμασταν αρραβωνιασμενοι τοτε με τον Κωστα, ειχαμε βγει μεγαλη παρεα και ολη νυχτα ξερνουσα...ολα τα σαπια σημερα τα βγαζουν!!Θα ψησουμε τις μπριζολες μας κι ενα λουκανικο που εστειλε η γιαγια μου και αυτο ειναι ολο, ουτως η αλλως που να κραταω τη μανα μου μεχρι αργα για να βγουμε...

Η Τοτα λυσσαξε στο παιχνιδι παλι χθες στον παιδοτοπο, η μυτουλα της ειναι λιγο μπουκωμενη μερες τωρα και δεν ξερω γιατι ισως ζεσταινοταν τη νυχτα και κλαψουριζε απο τις 6 παρα μεχρι τις 7:30 που ξυπνησε εντελως...η πλακα χθες ηταν που εβαλαν στον παιδοτοπο ενα τραγουδι της Πατυ και μολις το ακουσε η δικια μου αρχισε να χορευει το σουργελο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...