Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι μεν πουλάνε στο φαρμακείο σακουλάκια με αυτοκόλλητο, αλλά μην το βάλεις μόνη σου. Εμείς στο Παίδων που κάναμε, τον έπλυναν να αποστειρωθεί πρώτα και το έβαλε μετά η νοσοκόμα (τσάμπα του το είχα βάλει εγώ απ'το πρωί). Οσο για τις εξετάσεις αίματος (για σίδηρο, φερριτίνη κλπ) έπρεπε να είναι νηστικός

Εχεις δικιο σ'αυτο, η κουμπαρα μου κανει συνεχεια στο μικρο αλλα επειδη ειναι χωριο πηγαινει η βοηθος μικροβιολογου και το βαζει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ σήμερα είπα να αλλάξω τη κούνια του Γεράσιμο και να τον βάλω πια στο κρεβάτι είναι από αυτά τα κρεβάτια που λένε 3+1 δλδ τώρα θα κοιματε σε ένα κανονικό κρεβάτι με την προϋπόθεση ότι θα έχει αυτά τα μαξιλάρια από την προίκα του κρεβατιού τουλάχιστον από την μια πλευρά!!! το άλλο είναι ότι τώρα τα βραδιά που σηκώνετε και έχει το μάτι του καρύδα θα μπορεί να έρθει άνετα κάτω σε μας χωρίς να περιμένει τον μπαμπά του να πάει να τον πάρει!!! εε σήμερα το βραδύ θα έχει πολύ γέλιο. Τώρα το μεσημέρι που τον έβαλα να κοιμηθεί δεν μου έφερε αντίρρησή.... καλό αυτό!!!!

την κούνια λέω να την φτιάξω για την μπέμπα που έρχεται ... η αλήθεια είναι ότι η κούνια αυτή θέλει μια βάση για να την σηκώσουμε λίγο γιατί είναι πολύ χαμηλά κάτω, ξύλα για κάτω το στρώμα και στρώμα και τελικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το φτιάξω η να πάω και να πάρω μια έτοιμη!!!

Περιμένουμε την άδεια να χτίσουμε το σπίτι μας λογικά του χρόνου θα έχουμε μπει στο καινούριο το σπίτι οπότε εκεί θα δώσω μεγάλη βάση το να κάνω τα δωμάτια τον παιδιών έτσι όπως τα ονειρεύομαι!!!

Σαββατοκύριακο περιμένω τα πεθερικά μου και με έχει πιάσει γενικός μια τρελά ξεσηκώματος

αυτα για την ωρα!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΙΤΕ ΠΡΩΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΗ. Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΙΣΧΥΕΙ???

Mια χαρα σου τα ειπαν.

ε βεβαια εχεις χρονια εμπειριας στην πλατη σου!!!(Μαριαννα σ'εφτιαξα???):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν μ΄εφτιαξες λεει!!!:mrgreen:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μόνο με τέτοια πια φτιάχνεται η κωλόγρια χαχαχα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

συνεχιστε, μη σας διακοπτω!!!

Ρε κοριτσια η Μαρια που ειναι???Μαρια μπες να μας πεις πως εισαι!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επειτα απο τον πυρετο που ειχα προχτεσ,απο χτεσ και ακομα δηλαδη εχω γαστρεντεριτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα χω δει ολα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα το κυριοτερο ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυ για τα μωρα!!!!!!αλλα τι να κανω...

και να δειτε που μου την κουβαλησε το παιδοντοκτορι την δευτερα που ηλθε!!!!εχτοσ και αν μου βγηκε απο ψυχολογικο...τα χω αυτα!!:rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

επειτα απο τον πυρετο που ειχα προχτεσ,απο χτεσ και ακομα δηλαδη εχω γαστρεντεριτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τα χω δει ολα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα το κυριοτερο ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυ για τα μωρα!!!!!!αλλα τι να κανω...

και να δειτε που μου την κουβαλησε το παιδοντοκτορι την δευτερα που ηλθε!!!!εχτοσ και αν μου βγηκε απο ψυχολογικο...τα χω αυτα!!:rolleyes:

Ειρηνη μασκα!!!Και περαστικα!

Διαφημίσεις

μαριαννα σου εχω δωσει σημερα τροφη για σχολια αλλα δεν τσιμπασ!!!ή δεν τα εχεισ δει ?!!μαλλον το δευτερο....!!για φωτογραφιεσ + καταστασεισ στο φατσομπουκ μιλαω....

DnfMp3.pngqTarp3.png

μαριαννα σου εχω δωσει σημερα τροφη για σχολια αλλα δεν τσιμπασ!!!ή δεν τα εχεισ δει ?!!μαλλον το δευτερο....!!για φωτογραφιεσ + καταστασεισ στο φατσομπουκ μιλαω....
Δεν πας να κάνεις κακάκια εσύ; :mrgreen:

WN6Op3.png

Περαστικά !!!!

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

και ο δικος μου!!!!!!!!! συναφελφος!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
και ο δικοσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aν πράγματι έρθεις θα είναι μια ιστορική συνάντηση, θα αφήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να έρθουμε όλες!

αχ το πιστευεισ ελενακι οτι προχτεσ το βραδυ ,καθομουν και σκευτομουν πωσ θα γινοταν να ελθω μια μερα???!!!να φερω και το αγγελικιδιον....

αλλα η μπουρμπουλιθριτσα?πο θα την αφησω?

σασ ευχαριστω για τα περαστικα!!!!!!χτεσ μου λεγατε για τον πυρετο κ σημερα γαστρεντεριτιδα!!για να δουμε!!!!

αλλα για τα μωρα εχω σκασει τωρα,εγω θα χασω και κανενα κιλο μια και με την διαιτα δυσκολα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...