Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΤΑRA o παιδιατρος μας ειπε πως μετα απο 1,5 χρονων βάζει σε ολα τα παιδακια να κανουν αιματολογικες και ουρα προληπτικα για να δει πως πορευονται. Ο γιατρος μας ειναι πολυ ψειρας γενικα σε πολλα θεματα.

Αρχικό μήνυμα απο Maria-Elena viewpost.gif

Ο δικος μου που ειναι και ηλεκτρολογος τι να πω?

Συναδελφος δηλαδη!

ναι γι΄αυτο μου εχει αλλαξει τα φωτα!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!! Τι καλη δηλαδή μας μουχλιασε τοσες μερες βροχη!!!

Βατραχακι εκατσε το μωρο να του παρουν αίμα? πηγατε πρωί χωρις να εχει φαει? Πρεπει κι η δική μου να κάνει και το σκεφτομαι ειδικά πως θα παρουμε ούρα.

τον κρατουσε ο αντρας μου εγω τα ποδια η μικροβιολογος το χερι και η βοηθος επερνε το αιμα

ευτυχως η κοπελα ηταν γρηγορη και δεν τον ταλαιπωρησαμε πολυ...

φυσικα εκλαψε:cry::cry:

αφου τελειωσαμε ηθελα να του κετεβασω το μανικι και δεν με αφηνε ουτε καν το χερι να του ακουμπησω...:?:???::?

και για τις εξετασεις που κανεμε δεν μας ειπε τιποτε για να ειναι νηστικος

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα!Μονη μου στο γραφειο σημερα, ο συναδελφος απεργει..επισης μου χαλασε το ραδιοφωνακι (δε σκεφτηκα...θα παω να βρω μπαταριες στο service καλε!!!) Επισης,ευτυχως με εφερε ο πατερας μου με δανεικο αυτοκινητο και γλυτωσα το ταξι (το δικο του ειναι χαλασμενο χρονια τωρα,κριμα στο αμαξι...)

Η Τοτα δεν πινει γαλα καθολου,σας το ειπα ε???Σημερα ειδικα 20ml...

Εγω δεν τσακωνομαι πια για δουλειες του σπιτιου και για να ξερετε ειμαστε χωρις φωτακι στο παιδικο δωματιο η μαλλον με ενα μπαταριας αναπληρωματικο 4 νυχτες....τουλαχιστον Αννα ο δικος σου προσπαθησε να το αλλαξει, εμενα μου ανακοινωσε απλα οτι καηκε η λαμπα...:confused:

κι εγω βρε παιδι μου ενα πραγμα για τα ιδια ακριβως φταίω!!!! Για το φωτιστικο που ειναι περιεργο και εχει αυτην την λαμπα και γιατι το διαλεξα. ΠΩ! ΠΩ! μιλαμε σα να τον ακουω. Ο δικος μου που ειναι και ηλεκτρολογος τι να πω?

Εσύ πρέπει να συγχίζεσαι διπλά τότε...φτιάχνει του υπόλοιπου κόσμου τα φώτα κ γκρινιάζει για τα δικά σας!!!! Άντρες καλέ....:tongue::tongue:

Καλημερα!Μονη μου στο γραφειο σημερα, ο συναδελφος απεργει..επισης μου χαλασε το ραδιοφωνακι (δε σκεφτηκα...θα παω να βρω μπαταριες στο service καλε!!!) Επισης,ευτυχως με εφερε ο πατερας μου με δανεικο αυτοκινητο και γλυτωσα το ταξι (το δικο του ειναι χαλασμενο χρονια τωρα,κριμα στο αμαξι...)

Η Τοτα δεν πινει γαλα καθολου,σας το ειπα ε???Σημερα ειδικα 20ml...

Εγω δεν τσακωνομαι πια για δουλειες του σπιτιου και για να ξερετε ειμαστε χωρις φωτακι στο παιδικο δωματιο η μαλλον με ενα μπαταριας αναπληρωματικο 4 νυχτες....τουλαχιστον Αννα ο δικος σου προσπαθησε να το αλλαξει, εμενα μου ανακοινωσε απλα οτι καηκε η λαμπα...:confused:

Α να μην μιλάω καλύτερα αφού υπάρχουν κ χειρότερα δηλαδή???:mrgreen: 3 μέρες τον ζάλιζα:twisted: γιατί όλα τα παιχνίδια της μικρής είναι στο δωμάτιό της πως θα κάθεται το παιδί στα σκοτάδια?:confused:Τώρα να δω πόσες μέρες θα κάνει να βρει τη λάμπα! :tongue::tongue::tongue:

Εμάς εξετάσεις γενικές μας έχει πει η παιδίατρός 2 χρονών να κάνουμε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Για τις εξετασεις που λετε, μεχρι κι εγω εκανα γενικη αιματος ενω ειχα πιει γαλα με δημητριακα αλλα δεν ειχε περασει ακομα μια ωρα...Τα μωρα εννοειται οτι δεν πανε νηστικα..Εμας παντως 2 χρονων μας ειπε ο γιατρος για εξετασεις.

Για τις εξετασεις που λετε, μεχρι κι εγω εκανα γενικη αιματος ενω ειχα πιει γαλα με δημητριακα αλλα δεν ειχε περασει ακομα μια ωρα...Τα μωρα εννοειται οτι δεν πανε νηστικα..Εμας παντως 2 χρονων μας ειπε ο γιατρος για εξετασεις.

Αναλογως τις εξετασεις Κατερινα. Για απλη γενικη αιματος δεν απαιτειται νηστεια. Ουτε για ορμονες, ανοσολογικες κλπ. Για ολες τις βιοχημικες ομως απαιτειται, δηλ. σιδηρος, φερριτινινη, ζαχαρο, χοληστερινη, τριγλυκεριδια κλπ.

age.png age.png

Αναλογως τις εξετασεις Κατερινα. Για απλη γενικη αιματος δεν απαιτειται νηστεια. Ουτε για ορμονες, ανοσολογικες κλπ. Για ολες τις βιοχημικες ομως απαιτειται, δηλ. σιδηρος, φερριτινινη, ζαχαρο, χοληστερινη, τριγλυκεριδια κλπ.

Δεν προσεξα οτι μιλαμε για σιδηρο,εγω για γενικες λεω αλλα απ'οτι ξερω και γι'αυτες παντα μετα απο νηστεια πηγαινα..

για το σιδηρο και φερριτινη καναμε

αλλα κανεις δεν μας ειπε να ειναι νηστικος...:confused::confused::confused:

και μαλιστα η κοπελα που δουλευει στο μικροβιολογικο ειναι φιλη και της ειπα να τον φερω το απογευμα για να ειμαστε με τον μπαμπα του κλπ

και τοτε δεν μου ειπε να ειναι νηστικος:confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσοπουλα,ολα καλα?και εγω στην δουλεια μονη μου σημερα:D,σε μια αδεια ΚΩΝ/ΛΕΩΣ,ουτε αυτοκινητα δεν περνανε...τι να πω.προς το παρον απολαμβανω την ελληνικουρα μου.και μενα για εξετασεις μου ειπε για 2 χρονων,αλλα τα ουρα πως θα τα παρουμε?:rolleyes:

ο δικος μας καυγας παλι ειναι για ενα κολοπαρτακι στην σκαλα στο σαλονι,οταν εμεινα εγκυος ειπαμε θα το βαλουμε...τιποτα,γεννησα...τιποτα,περπατησε...τιποτα ακομα.μαλλον περιμενει να παει στο πανεπιστημιο για να το φτιαξει(γιατι λεει τα ετοιμα ειναι μαπες κ δεν του αρεσουν).

αβυσσος η ψυχη των ανδρων:rolleyes:

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

καλημερα κοριτσοπουλα,ολα καλα?και εγω στην δουλεια μονη μου σημερα:D,σε μια αδεια ΚΩΝ/ΛΕΩΣ,ουτε αυτοκινητα δεν περνανε...τι να πω.προς το παρον απολαμβανω την ελληνικουρα μου.και μενα για εξετασεις μου ειπε για 2 χρονων,αλλα τα ουρα πως θα τα παρουμε?:rolleyes:

ο δικος μας καυγας παλι ειναι για ενα κολοπαρτακι στην σκαλα στο σαλονι,οταν εμεινα εγκυος ειπαμε θα το βαλουμε...τιποτα,γεννησα...τιποτα,περπατησε...τιποτα ακομα.μαλλον περιμενει να παει στο πανεπιστημιο για να το φτιαξει(γιατι λεει τα ετοιμα ειναι μαπες κ δεν του αρεσουν).

αβυσσος η ψυχη των ανδρων:rolleyes:

Αντριντιμ αφου εισαι ΔΙΠΛΑ μου δεν κανεις εκτροπη να ερθεις για καφε???Εδω,κατω απο τη γεφυρα ειμαι:D:D

ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΦΑΓΩΘΗΚΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΚΥΚΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΓΓΑΡΕΨΑ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ. Ε ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ, ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΓΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΠ ΚΛΠ. :mad::mad::mad:!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

χαχαχαχαχα Μαρια-Ελενα ενα θα σου πω, χθες γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και ειχε μετακινησει για αλλη μια φορα μεσα σε ενα μηνα το φουρνακι μικροκυμματων.Και να μη σ'αρεσει μου λεει εγω το εβαλα εκει.Μια το παει αριστερα απο τη βρυση,μια δεξια...οτι ναναι και να ελεγα οτι μαγειρευει αυτος....εγω ασχολουμαι με την κουζινα!

Για τα ουρα εχει σακουλακια στο φαρμακειο αυτοκολλητα!

και μενα για εξετασεις μου ειπε για 2 χρονων,αλλα τα ουρα πως θα τα παρουμε?:rolleyes:

Ναι μεν πουλάνε στο φαρμακείο σακουλάκια με αυτοκόλλητο, αλλά μην το βάλεις μόνη σου. Εμείς στο Παίδων που κάναμε, τον έπλυναν να αποστειρωθεί πρώτα και το έβαλε μετά η νοσοκόμα (τσάμπα του το είχα βάλει εγώ απ'το πρωί). Οσο για τις εξετάσεις αίματος (για σίδηρο, φερριτίνη κλπ) έπρεπε να είναι νηστικός

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...