Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμαμαι ορθια!!...πολυ ξενυχτι!!!σημερα μετα απο πολλα βραδυα ,δεν ξυπνησε η αγγελικη!!!!!!!!!αλλα παρ ολαυτα μου αφησε αντικαταστατρια...την αδελφη τησ!!!!!ολο το βραδυ εκλαιγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανωσ την πειραξε το prevenar που βαλαμε...

και μεσα σε ολα εγω να ψηνομαι στον πυρετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα δεν εξηγειτε αλλιωσ αυτεσ μαλλον καθε βραδυ συνενοουνται ποια θα μεινει ξυπνη να φυλαει καραουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!

κατερινακι οσο για τα νευρα που ειπεσ,αλλο τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα στην θωμαιτσα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή όποτε ξαναμπείς...για πες που θα βρω αυτό το ρόφημα τζίντζερ? Πουλάνε έτοιμο και που? ή πρέπει να το φτιάξω εγώ? Σώθηκες τώρα. Πάντως κάποια υπόθετα primperan που μου έδωσε ο γιατρός δεν κάνουν τίποτα!

σε μαγαζια με βιολογικα, σε μαγαζια με μπαχαρικα, σε καποια φαρμακεια και σε μεγαλα μαρκετ.

μπορεις να παρεις και φρεσκο τζιντζερ επισης απο μαρκετ η πολυ ενημερωμενο μαναβη και να το βρασεις.

Πλάκα κάνεις, και τα απέφευγα στην πρώτη εγκυμοσύνη...!!!

Θενκίτο...!!

Καλησπέρα, κοριτσάκια..!!

Το απόγευμα θα πάω για τη 2η χοριακή και να δει η γιατρός το σάκο και σε ποιά εβδομάδα είμαι (ακόμη να το συνειδητοποιήσω)..!!

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησαν και οι ανακατωσούρες-αναγούλες, τί μπορώ να κάνω γι' αυτό; Στον Παναγιωτη με ταλαιπωρούσαν μέχρι τον 7ο μήνα..!! Καμια σόδα επιτρεπεται ή συμπεριλαμβάνεται στα ανθρακούχα....??

τα οστρακα ειναι τα επικινδυνα, καθετι ωμο και τα πολυ μεγαλα ψαρια λογω υδραργυρου.

η αντιληψη οτι τα ανθρακουχα πειραζουν το μωρο θεωρειται εντελως αστεια, εως και κομπογιαννιτικη.

τα ανθρακουχα απλα ενοχλουν το ηδη επιβαρυμενο εντερο της εγκυου και καλο ειναι να αποφευγονται.

αν ομως ειναι το μονο που σε ηρεμει απο ανακατωσουρες κλπ, πιες καμμια σοδα:)

Κατσε βρε, και της Γιωτας και της Κασσιανης και τοσα αλλα πηγαινουν παιδικο αλλα δεν αρρωσταινουν συνεχεια.Και περυσι δεν αρρωσταιναν συνεχεια που ηταν πρωτη χρονια...Εδω το παιδι ειναι βδομαδα παρα βδομαδα αρρωστο...

edit..

Την πρωτη φορα που πανε παιδικο τα παιδια, σε οποια ηλικια και αν συμβει αυτο, θα αρρωστησουν περισσοτερο απο το μεσο ορο.

μαλιστα εχει φανει οτι παιδια τα οποια πηγαινουν κατευθειαν μεγαλα σχολειο, χωρις να εχουν μεχρι τοτε συχνη επαφη με παιδια και ιωσεις, ειναι πολυ πιο ευαλωτα στους ιους.

απο εκει και περα ειναι και θεμα παιδιου, καθως ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, αλλος πιο ευαισθητος και αλλος πιο ανθεκτικος.

τεραστιο ρολο παιζει ο θηλασμος.

η δεσποινα οταν πηγε 18 μηνων αρρωστησε μια μονο φορα γερα και μετα ειχε ολον τον καιρο μονο βηχα και συναχι, κατι που ο γιατρος βρηκε εντελως φυσιολογικο για τον πρωτο χρονο σχολειου.

καθε χρονο ομως (ειναι η 3η της χρονια) αρρωσταινει μια φορα γερα με 40ρια.

ειναι και στο παιδι αυτο.

ο αγγελακος πηγε απριλιο πρωτη φορα και ηταν μολις 9 μηνων.

φετος ειναι ο πρωτος του χειμωνας και εχει κολλησει ιωσεις μεν, τις περναει ομως εντελως "αθορυβα" λογω θηλασμου.

το μονο που με κανει να τον παιρνω ειδηση οτι κατι εχει ειναι οτι δεν τρωει σχεδον καθολου φαγητο και θηλαζει μονο και εχει λιγες μυξουλες.

παιρνει τα ετοιμα αντισωματα απο εμενα και την περναει μια χαρα.

γι αυτο αλλωστε κανω και υπομονη και κραταω ακομα το θηλασμο γιατι περναμε πολυ ευκολα τη χρονια στον παιδικο.

αλλο ενα θεμα ειναι οτι δινουμε πολυ ευκολα αντιβιωσεις στα παιδια με αποτελεσμα να εξασθενουμε το ανοσοποιητικο τους και να τα κανουμε πιο ευαλωτα σε μικροβια και ιους.

αντισταθειτε λιγο στα αντιβιοτικα:)

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλησπερα κοριτσια τι κάνετε? Χτες πηγα και μιλησα στο διευθυντή μου για το θέμα που εγινε την πέμπτη (το επαγγελματικο για οσες ξερουν και οχι για το προσωπικο βεβαια) και φυσικά με υποστήριξε και μου ειπε οτι δεν τίθεται κανενα θέμα. Αντε να μπαινουν τα πραγματα στη θέση τους γιατι αααα.

Κατσε βρε, και της Γιωτας και της Κασσιανης και τοσα αλλα πηγαινουν παιδικο αλλα δεν αρρωσταινουν συνεχεια.Και περυσι δεν αρρωσταιναν συνεχεια που ηταν πρωτη χρονια...Εδω το παιδι ειναι βδομαδα παρα βδομαδα αρρωστο....

και μενα περσυ καθε 15 μερες αρρωστη ηταν, απλα πηγε μονο 3 μήνες και δεν σου φανηκε πολύ.

Της Γιώτας και της Κασσιανής είναι δεύτερη χρονιά όμως, μάλλον αυτό παίζει το ρόλο του.

Σαφως. Η Ιλιάνα φετος τα περναει ολα στο πόδι.

Ακριβώς...εγώ θυμάμαι πέρυσι η Ιλιάνα ήταν συνεχώς με ωτίτιδες....:? Η βαφτιστήρα της πεθεράς μου έχει παιδικό στη Καλαμάτα...κ τις προάλες που είχαν έρθει κ της είπα ότι θα τη βάλω παιδικό Σεπτέμβρη μου λέει...ετοιμάσου...λαρυγγίτιδα,ωτίτιδα,γαστρεντερίτιδα κ άλλα μου είπε που τα περνάνε τα παιδιά στον παιδικό κ ίσος όλα μέσα στη πρώτη χρονιά! :roll:

Σωστά θυμάσαι, δυστηχως έκανε ευαισθησια στα αυτια αλλα ευτυχως φετος παει πολύ καλυτερα.

απο εκει και περα ειναι και θεμα παιδιου, καθως ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, αλλος πιο ευαισθητος και αλλος πιο ανθεκτικος.

αλλο ενα θεμα ειναι οτι δινουμε πολυ ευκολα αντιβιωσεις στα παιδια με αποτελεσμα να εξασθενουμε το ανοσοποιητικο τους και να τα κανουμε πιο ευαλωτα σε μικροβια και ιους.

αντισταθειτε λιγο στα αντιβιοτικα:)

σιγουρα παιζει ρολο και ο οργανισμος, εγω και ο νικος δεν αρρωσταινουμε ευκολα και προφανως το εχει παρει και η Ιλιανα αυτο.

Αλλα αυτό με τις αντιβιωσεις ειναι πραγματικοτητα, ακομα και για εμας τους μεγαλους. Πολύς κοσμος ειναι του φαρμακου, εγω καθολου και προσπαθω να τα αποφευγω οσο μπορω και φυσικά και στην Ιλιάνα.

4Rnfp3.png

γιωτα κι εμεισ μια απο τα ιδια...εγω να φανταστεισ εστω και μισο αναβραζον ντεπον να πιω και ειμαι μια χαρα...προφανωσ επειδη δεν εχω μαθει στα φαρμακα...

η μπουρμπουληθρα χτεσ 5 μηνων τησ εδωσα πρωτη φορα ντεπον ...οσο και να προσπαθουσα να το αποφειγω ,τελικα εδωσα καθωσ η κατασταση ηταν και ειναι ακομα στο απροχωρητο...

καλο βραδυ κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας φιλενάδες μου!

Λίγο αργά αλλα δίνω το παρον !!

Μέχρι και σήμερα η ακατονόμαστη άφαντη...

Το πρωί δεν άντεξα κ κουκούλωσα τον μικρό στο καρότσι κ πήγα για χοριακή που είναι αρνητικη.

Ελπίζω τώρα με το σίγουρο αρνητικο αποτέλεσμα να μου φύγει το αγχος κ να μου έρθει!!

Θα περιμένω κι αν όχι τοτε θα

Πάω στο γιατρό

Μόνο ευχομαι μην είναι τίποτε κακό..

Σήμερα κάναμε κ στον μικΡό εξετάσεις για το σίδηρο αύριο τα αποτελέσματα.

Μέτα ο μπαμπάκας μας πήγε για καφε στον παιδότοπο.

Πίναμε το καφεδάκι μας κ καμαρωναμε το παιδάκι μας να τρέχει κ να παίζει!!

Καλό βράδυ!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια.Τελικά η μικρή απύρετη χθες όλη μέρα οπότε αύριο θα πάει σχολείο κανονικά μιας και σήμερα λόγω της απεργίας δεν έχουν.Εχθές το απόγευμα ήρθε και η ξεδερφούλα της στο σπίτι και παίζανε μαζί και ούτε που ακούστηκε.Οταν είναι μόνη της μόνο την ακούμε που βαριέται και θέλει να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί της.Αφού όταν φύγανε εχθές είχε πάει 10 ώρα που άλλες φορές απο τις 9 δεν κρατιέται και την βάζω για ύπνο.

SI5Yp3.png

Γειά σας φιλενάδες μου!

Λίγο αργά αλλα δίνω το παρον !!

Μέχρι και σήμερα η ακατονόμαστη άφαντη...

Το πρωί δεν άντεξα κ κουκούλωσα τον μικρό στο καρότσι κ πήγα για χοριακή που είναι αρνητικη.

Ελπίζω τώρα με το σίγουρο αρνητικο αποτέλεσμα να μου φύγει το αγχος κ να μου έρθει!!

Θα περιμένω κι αν όχι τοτε θα

Πάω στο γιατρό

Μόνο ευχομαι μην είναι τίποτε κακό..

Σήμερα κάναμε κ στον μικΡό εξετάσεις για το σίδηρο αύριο τα αποτελέσματα.

Μέτα ο μπαμπάκας μας πήγε για καφε στον παιδότοπο.

Πίναμε το καφεδάκι μας κ καμαρωναμε το παιδάκι μας να τρέχει κ να παίζει!!

Καλό βράδυ!!

Καλημερα!!! Τι καλη δηλαδή μας μουχλιασε τοσες μερες βροχη!!!

Βατραχακι εκατσε το μωρο να του παρουν αίμα? πηγατε πρωί χωρις να εχει φαει? Πρεπει κι η δική μου να κάνει και το σκεφτομαι ειδικά πως θα παρουμε ούρα.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Έχει κανένα φεγγάρι???Από χθες το απόγευμα τρωγόμαστε σα τα κοκόρια με τον στεφ για βλακείες...σήμερα το πρωί τσακωθήκαμε γιατί στο φωτιστικό του παιδικού κάηκε η λάμπα κ έκανε πόση ώρα να τη βγάλει γιατί είναι περίεργο,κ έχει κ μια ασυνήθιστη λάμπα κ σιγά μη βρούμε τώρα κ μπλα μπλα μπλα...εγώ φταίω λέει που διάλεξα αυτό το φωτιστικό! :shock::-P

Άντε να πάρουμε τη μικρή σήμερα σπίτι που δεν μας αφήνει χρόνο να ασχοληθούμε με χαζομάρες! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

after-first-cup.jpg

η μπουρμπουληθρα χτεσ 5 μηνων τησ εδωσα πρωτη φορα ντεπον ...οσο και να προσπαθουσα να το αποφειγω ,τελικα εδωσα καθωσ η κατασταση ηταν και ειναι ακομα στο απροχωρητο...

Περαστικα Ειρηνη...

Βατραχακι εκατσε το μωρο να του παρουν αίμα? πηγατε πρωί χωρις να εχει φαει? Πρεπει κι η δική μου να κάνει και το σκεφτομαι ειδικά πως θα παρουμε ούρα.

Γιατι θα κανετε εξετασεις?

age.png age.png

Έχει κανένα φεγγάρι???Από χθες το απόγευμα τρωγόμαστε σα τα κοκόρια με τον στεφ για βλακείες...σήμερα το πρωί τσακωθήκαμε γιατί στο φωτιστικό του παιδικού κάηκε η λάμπα κ έκανε πόση ώρα να τη βγάλει γιατί είναι περίεργο,κ έχει κ μια ασυνήθιστη λάμπα κ σιγά μη βρούμε τώρα κ μπλα μπλα μπλα...εγώ φταίω λέει που διάλεξα αυτό το φωτιστικό! :shock::-P

Δεν ειμαστε κοντα να σου φερω εγω λαμπα!

Δικιο εχει ο ανθρωπος, εσυ φταις! Οταν διαλεξες το φωτιστικο, επρεπε να ρωτησεις και πώς αλλαζει η λαμπα!:mrgreen:

age.png age.png

Δεν ειμαστε κοντα να σου φερω εγω λαμπα!

Δικιο εχει ο ανθρωπος, εσυ φταις! Οταν διαλεξες το φωτιστικο, επρεπε να ρωτησεις και πώς αλλαζει η λαμπα!:mrgreen:

Ναι κ θα το θυμόμασταν 4 χρόνια μετά! :tongue::tongue: Η πλάκα είναι ότι στην αρχή άλλαξε το ντίμερ νόμιζε ότι χάλασε αυτό....αφού δεν ήταν αυτό του λέω πρώτα τη λάμπα κοιτάει ο κόσμος:mrgreen:(πρώτος καυγάς εκεί) την ανοίγει είχε λιώσει κιόλας,μάλλον βραχυκύκλωσε για κάποιο λόγο:confused: κ δεν έβγαινε με τίποτα(τα νεύρα του δεύτερος καυγάς:tongue:)...αλλά αυτά συμβαίνουν κ στις καλύτερες οικογένειες:lol: ....μαζί τα διαλέξαμε τα φωτιστικά κ μάλιστα αυτός είχε ξετρελαθεί με αυτό το φωτιστικό γιατί είναι σαν γλάρος κ η αρχική σκέψη ήταν να κάνουμε βυθό το παιδικό δωμάτιο! ;) Αλλά δεν τα θυμάται αυτά...εγώ εγώ φταίω! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άντε να πάρουμε τη μικρή σήμερα σπίτι που δεν μας αφήνει χρόνο να ασχοληθούμε με χαζομάρες! :mrgreen:

κι εγω βρε παιδι μου ενα πραγμα για τα ιδια ακριβως φταίω!!!! Για το φωτιστικο που ειναι περιεργο και εχει αυτην την λαμπα και γιατι το διαλεξα. ΠΩ! ΠΩ! μιλαμε σα να τον ακουω. Ο δικος μου που ειναι και ηλεκτρολογος τι να πω?

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...