Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α πα πα πα πα πα!!! Σόρρυ φιλενάδα, σιχαίνομαι την κηπουρική!!:tongue::tongue::tongue:
Μα γιατί;;; Χαχαχα εμένα ότι πράσινο πέφτει στα χέρια μου ψοφάει αμέσως!
χριστινακι για πες, τι εκπτωση εχει
10% είναι, το έχω σε μέιλ, να στο προωθήσω;

εντιτ: είμαι και γκαβή, το είπαμε! Το έχει κι εδώ: http://www.stamoulis.gr/ViewShopArticle.aspx?ArticleId=7820

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

egg-frying-pan.gif

Μα γιατί;;; Χαχαχα εμένα ότι πράσινο πέφτει στα χέρια μου ψοφάει αμέσως!

Ευτυχως που ο αντρας σου δεν ειναι βαζελος...!!!:tongue:

εντιτ: είμαι και γκαβή, το είπαμε!

Επιτελους το παραδεχτηκε!!!:mrgreen:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Εχθές τρελλή επιτυχία, την έβαλα στην κούνια της είπα καληνύχτα μου είπε "καληνύχτα μανούλα" κι έπεσε χωρίς κιχ μέχρι το πρωί:P:p:p Φτου! Φτου! Μην το ματιάσω το κοριτσάκι μου, τα πάμε περίφημα!!!!

Εγώ πάλι....Ζαλίζομαι ασύστολα! Χάνω τον κόσμο, είναι σαν να αδειάζει όλο το αίμα από το κεφάλι μου, βουίζουν τα αυτιά μου και ξαφνικά μαυρίζουν όλα!!!!! Τι να πω, να έχω κάνει αναιμία μέσα σε 1,5 μήνα? Αρχές Γενάρη που έκανα τις εξετάσεις είχα αιματοκρίτη μια χαρά 43, να μου έπεσε τόσο απότομα? Θα ξανακάνω έτσι κι αλλιώς την άλλη βδομάδα και θα δούμε..... Μπορεί βέβαια να φταίει κι η πίεσή μου που είναι πια μόνιμα στο 8 άντε 9 στο τσακιρ κέφι (η μεγάλη). Τι να πώ?

Μαράκι εσύ πώς πας? Κατερίνα σήμερα τι ώρα ξύπνησε το νυχτοπούλι σου?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!!Ειχα τη φαεινη ιδεα πρωι πρωι να περασω απο Ερμου να ψωνισω...φυσικα ηταν κλειστα ακομα και πληρωσα και ταξι για να ερθω στη δουλεια μετα....

Επισης, θα σκοτωσω τις καθαριστριες που ηρθαν παλι απο τις 7 παρα και μας ξυπνησαν...κατα τ'αλλα το περασμενο Σαββατο συμφωνησαν να ερχονται αργοτερα...:twisted:

Η μικρη χθες ηθελε να παιξει με το μπαμπα της οποτε μου εκανε νοημα μολις εμπαινα στο δωματιο της σα να με σπρωχνει να φυγω και μου λεγε με,με (μεσα δλδ...) δεν με χαλασε και τοσο βεβαια...:mrgreen: αλλα τι αλλο θα δω απο αυτο το παιδι...

Μαριαλενα σου απαντησα παραπανω 10:20-7:00...λογω καθαριστριας...Κατα τ'αλλα βεβαια την ακουσα και 4 παρα και πηγα της εβαλα πιπιλα και κοιμηθηκε αμεσως...Να με δειτε εκεινη την ωρα, γενικα νυχτα μολις την ακουω με τι νευρα και βρισιδι απο μεσα μου σηκωνομαι να γελατε...αλλα στη μικρη το παιζω υπομονετικη μανα;)

Για την πιεση σου και επειδη εχω προβλημα απο μικρη ειδικα τα πρωινα αλλα σε σημειο λιποθυμιας τρωγε κατι αλμυρο το πρωι, πχ τυροπιτα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Η μικρή εχθές ήρθε με γκρίνια απο τον παιδικό,έφαγε βέβαια κανονικά αλλά μετά που την μέτρησα είχε δέκατα.Οταν την έβαλα για ύπνο κατά τις 7 κοιμήθηκε μια χαρά αλλά στις 8 παρά που πήγαινα να την δώ την άκουγα που δεν κοιμόταν καλά και την σήκωσα και είχε 38,5.Της έδωσα deponaki και κοιμληθηκε μια χαρά όλο το βράδυ.Μέχρι τώρα δεν έχει ξανακάνει πυρετό.Αυριο έχουν απεργία και στο σχολείο της οπότε δεν θα λειτουργήσει κι'έτσι είπα να την κρατήσω σήμερα και αύριο και αν είναι καλύτερα να τη στείλω την Πέμπτη κανονικά.

SI5Yp3.png

Περαστικα στη Θωμαιτσα Δημητρα αλλα γιατι αρρωσταινει τοσο συχνα το παιδι???Μηπως στον παιδικο δεν ειναι τοσο καλες οι συνθηκες?Εννοω μηπως τα εχουν στο ρευμα, μηπως πινουν παγωμενα...δεν ξερω τι να πω...

Εγώ πάλι....Ζαλίζομαι ασύστολα! Χάνω τον κόσμο, είναι σαν να αδειάζει όλο το αίμα από το κεφάλι μου, βουίζουν τα αυτιά μου και ξαφνικά μαυρίζουν όλα!!!!! Τι να πω, να έχω κάνει αναιμία μέσα σε 1,5 μήνα? Αρχές Γενάρη που έκανα τις εξετάσεις είχα αιματοκρίτη μια χαρά 43, να μου έπεσε τόσο απότομα? Θα ξανακάνω έτσι κι αλλιώς την άλλη βδομάδα και θα δούμε..... Μπορεί βέβαια να φταίει κι η πίεσή μου που είναι πια μόνιμα στο 8 άντε 9 στο τσακιρ κέφι (η μεγάλη). Τι να πώ?

Μαριαλενα εχεις παρα πολυ καλο αιματοκριτη (ουτε στα ονειρα μου δεν εχω δει τετοιο νουμερο!) και προφανως νιωθεις ετσι λογω υποτασης. Να υποθεσω οτι παιρνεις σιδηρο ε?

Να τρως κατι αλμυρο μεν, αλλα οχι τυροπιτα βρε παιδι μου! Ειπαμε να προσεχεις λιγο! Φτιαξε ενα τοστ με μαυρο ψωμι τυρι και γαλοπουλα, μια χαρα ειναι!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν έχω νέα να σας πω!!!

Δήμητρα περαστικά στη κούκλα σου....Κατερίνα την πρώτη χρονιά στον παιδικό έτσι είναι συνέχεια άρρωστα τα παιδιά...κ της κουμπάρας μου ζήτημα να έχουν πάει ένα μήνα συνολικά στον παιδικό...τον υπόλοιπο καιρό είναι σπίτι άρρωστα.....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν έχω νέα να σας πω!!!

Δήμητρα περαστικά στη κούκλα σου....Κατερίνα την πρώτη χρονιά στον παιδικό έτσι είναι συνέχεια άρρωστα τα παιδιά...κ της κουμπάρας μου ζήτημα να έχουν πάει ένα μήνα συνολικά στον παιδικό...τον υπόλοιπο καιρό είναι σπίτι άρρωστα.....:?

Κατσε βρε, και της Γιωτας και της Κασσιανης και τοσα αλλα πηγαινουν παιδικο αλλα δεν αρρωσταινουν συνεχεια.Και περυσι δεν αρρωσταιναν συνεχεια που ηταν πρωτη χρονια...Εδω το παιδι ειναι βδομαδα παρα βδομαδα αρρωστο...

edit..

Της Γιώτας και της Κασσιανής είναι δεύτερη χρονιά όμως, μάλλον αυτό παίζει το ρόλο του.

Ακριβώς...εγώ θυμάμαι πέρυσι η Ιλιάνα ήταν συνεχώς με ωτίτιδες....:? Η βαφτιστήρα της πεθεράς μου έχει παιδικό στη Καλαμάτα...κ τις προάλες που είχαν έρθει κ της είπα ότι θα τη βάλω παιδικό Σεπτέμβρη μου λέει...ετοιμάσου...λαρυγγίτιδα,ωτίτιδα,γαστρεντερίτιδα κ άλλα μου είπε που τα περνάνε τα παιδιά στον παιδικό κ ίσος όλα μέσα στη πρώτη χρονιά! :roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπόν να σας πω.Και στον καλύτερο παιδικό να τα πας δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσουν όλα αυτά που ανέφερε και η Άννα παραπάνω.Οσο και να αερίζεται ο χώρος δεν πάυει να είναι κλειστός χωρός με πολλά παιδάκια μέσα που όλα πιάνουν πάνω -κάτω τα ίδια πράγματα,βάζουν τα χεράκια τους στο στόμα,τρώνε στο ίδιο τραπέζι,κοιμούνται δίπλα-δίπλα στο ίδιο δωμάτιο.Τους πλένουν τα χεράκια βέβαια αλλά υτό δεν αρκεί και αν έστω και ενα παιδάκι είναι συναψωμένο κολλάνε και τα υπόλοιπα.Ετσι είναι ο πρώτος χρόνος.Την Άνοιξη βέβαια τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί τα βγάζουν έξω και παίζουν στην αυλή που έχουν η οποία είναι και μεγάλη και έχουν και ενα σημείο με χώμα οπού πάνε και παίζουν με τα κουβαδάκια τους και εκεί είναι καλύτερα γιατί περνάνε την περισσότερη ώρα τους έξω στην αυλή και ο χώρος μέσα παραμένει ανοιχτός.Μπάινουν μέσα μόνο για φαί και ύπνο οπότε δεν έχουν αυτήν την άμεση επαφή και δεν κολάνε το ένα το άλλο.Γι'αυτό λέω ανυπομονώ να μπεί η Άνοιξη.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...