Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κοριτσια...μολις μου ψιλοανακοινωσε το boss οτι αν παει ετσι και ο Μαρτης θα κλεισει..στο γκρουπ με τις ανεργες κι εμενα παρακαλω σιγα σιγα...ηθελα και ταξιδια τρομαρα μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπωπωπωπω πόσα χρόνια! Το '70 είπαμε τελείωσες το σχολείο; Ελπίζω να μην είναι συμμαθητές από το νηπιαγωγείο γιατί οι μισοί θα ψηφίσουν να βρεθείτε στα καπη κι οι άλλοι μισοί στο β νεκροταφείο αθηνών (για να είστε όλοι μαζί βρε) :rolleyes:

Καλη η προσπαθεια σου να γελασουμε φιλεναδα, αλλα τελικα με πικρανες, εν αγνοια σου βεβαια, γιατι εχουμε χασει τουλαχιστον 3 ατομα απο ασθενειες κυριως...

age.png age.png

Κοριτσια...μολις μου ψιλοανακοινωσε το boss οτι αν παει ετσι και ο Μαρτης θα κλεισει..στο γκρουπ με τις ανεργες κι εμενα παρακαλω σιγα σιγα...ηθελα και ταξιδια τρομαρα μου...

Καλά αυτός δεν έλεγε ότι δεν θα κλεισει προχθές που τον ρώτησες?

Ουφ δύσκολα ρε γμτ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλά αυτός δεν έλεγε ότι δεν θα κλεισει προχθές που τον ρώτησες?

Ουφ δύσκολα ρε γμτ!

Τι να πω ρε Μαρια δυσκολο το βλεπω να κλεισει εχει και τοσο στοκ...αλλα εγω μετα το ταξιδι αρχιζω να ψαχνω σοβαρα....να δω μονο πως θα πηγαινω στις συνεντευξεις..τι ωρα δλδ αν βεβαια με παρει τηλ κανεις...

Διαφημίσεις

Καλη η προσπαθεια σου να γελασουμε φιλεναδα, αλλα τελικα με πικρανες, εν αγνοια σου βεβαια, γιατι εχουμε χασει τουλαχιστον 3 ατομα απο ασθενειες κυριως...

Aχ που να το ξέρω η δόλια βρε πολυαγαπημένη βλαχοπούλου μου; Πάω να το σβήσω σούμπιτη, να μη το βλέπεις!

WN6Op3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΕΣ Η΄ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΓΩ) !!!

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 17/7/2009 ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΝΩ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΙΔΕΜΑ, ΟΥΤΕ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΗΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ? ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?

ΥΓ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ

pm4hp3.pngVPk9p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΕΣ Η΄ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΓΩ) !!!

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 17/7/2009 ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΝΩ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΙΔΕΜΑ, ΟΥΤΕ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΗΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΑΣ? ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ?

ΥΓ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ

Δεν προσπαθεις να την κοιμιζεις καπου αλλου?Εγω πχ την κοιμιζω-ξαπλωνουμε μαζι- στο κρεβατι μου και μετα κοιμισμενη την παω στο δικο της.Τι ωρα ξυπναει απο το μεσημεριανο της υπνο?

Μαρία-Ελενα,

Οι κόρες μας γεννηθήκαν την ίδια ημέρα!:D Ελπίζω όλο αυτό που σου κάνει η μικρή να είναι φάση και να περάσει γρήγορα!Υπομονή, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΑΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΕΕΕ!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 2,30 ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 1,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΞΥΠΝΗΣΕ 4 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12,30 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...... ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΣΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Μαρία-Ελενα,

Οι κόρες μας γεννηθήκαν την ίδια ημέρα!:D Ελπίζω όλο αυτό που σου κάνει η μικρή να είναι φάση και να περάσει γρήγορα!Υπομονή, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι!

ΦΑΤΣΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 33η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΗΤΑΝ 1 ΧΡΟΝΩΝ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ, ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΛΠ, ΚΛΠ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΗ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ). ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Κασσιανή όποτε ξαναμπείς...για πες που θα βρω αυτό το ρόφημα τζίντζερ? Πουλάνε έτοιμο και που? ή πρέπει να το φτιάξω εγώ? Σώθηκες τώρα. Πάντως κάποια υπόθετα primperan που μου έδωσε ο γιατρός δεν κάνουν τίποτα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

τα ωμα θαλασσινα απαγορευονται και τα οστρακα ακομα και μαγειρεμενα.

μπορεις ομως να φας χταποδι ή γαριδες πχ μαγειρεμενα και φυσικα ψαρια, αλλα να προτιμας μικρα, πχ σαρδελα και γαβρο.

εντοσθια προσπαθησε να μην τρως.

Πλάκα κάνεις, και τα απέφευγα στην πρώτη εγκυμοσύνη...!!!

Θενκίτο...!!

Καλησπέρα, κοριτσάκια..!!

Το απόγευμα θα πάω για τη 2η χοριακή και να δει η γιατρός το σάκο και σε ποιά εβδομάδα είμαι (ακόμη να το συνειδητοποιήσω)..!!

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησαν και οι ανακατωσούρες-αναγούλες, τί μπορώ να κάνω γι' αυτό; Στον Παναγιωτη με ταλαιπωρούσαν μέχρι τον 7ο μήνα..!! Καμια σόδα επιτρεπεται ή συμπεριλαμβάνεται στα ανθρακούχα....??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...