Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα.Άννα περαστικά στη φίλη σου.Μην ανυσηχείς,δεν θα είναι κάτι σοβαρό απο τη στιγμή που βρήκανε τουλάχιστον οτι δεν έχει τη γρίπη.Πολλές φορές συμβαίνει να μην πέφτει εύκολα ο πυρετός αλλά με τα αντιβιωτικά που της έχουν δώσει θα πέσει.

Η μπουμπού σήμερα είναι απύρετη και η μυτούλα της δεν τρέχει (αφού χτες την είχα πλακώσει στους ορούς) αλλά της το γυρισε σε λίγο βήχα.Γάλα δεν ήπιε πάλι το πρωί και φρουτόκρεμα που της έφτιαξα δεν έφαγε πολύ.Μάλλον της ξίνιζε λίγο απ'ότι κατάλαβα.Σήμερα της έβαλα και λίγο ακτινίδιο,ίσως γι'αυτό.Εσείς τους βάζετε πολλά φρουτάκια?πορτοκάλι,μανταρίνι?

καλορίζικο το τικεράκι...περαστικούλια...εγώ μπανάνα,μήλο αχλάδι και πορτοκάλι,ακτινίδιο μετά τον 7ο είπε η γιατρός

Καλά Λιζάκι εγώ το ίδιο κάνω συνέχεια. Μια τα ανοίγω, μια τα σκουραίνω... Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή! :tongue:

Λοιπόν κορίτσια φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα.... Φάγαμε... Που λέει ο λόγος ρε παιδί μου... Στην αρχή (που δεν ήξερε τι τον περίμενε) κάτι έφαγε, αλλά μετά ξίνιζε την μούρη του, τραβιότανε, κάποια στιγμή μάλιστα αναγούλιασε και νόμισα πως θα τα έβγαζε, αλλά οκ. Δεν τον πίεσα πολύ σήμερα... Πήραμε της Nutricia για αρχή μιας και πίνουμε το γάλα, είπαμε να πάρουμε και την κρέμα, αφού ο παιδίατρος δεν μας σύστησε κάποια συγκεκριμένη... Αλήθεια, εσείς τι μάρκα τους δίνετε? Επίσης το ρυζάλευρο το δίνουμε και με μπιμπερό?

εμείς δπκιμάσαμε νουνου,nestle και τις καταβρόχθιζε..τώρα nutricia της αρέσει αλλα όχι όπως οι άλλες

καλη αρχη, Σοφακι!!! και εμεις σημερα 3τη φορα φαγαμε κρεμουλα, πηρα της Νεστλε που δεν εχει ζαχαρη και μου φαινεται μια χαρα τα παει..δεν τρςει ποσοτητα βεβαια και δεν τον πιεζω, μετα τρςει και απο το στηθος.. φρουτοκρεμα ποτε θα ξεκινησετε??? ο δικος μου ξεκινισε απο το πορτοκαλι, εχτες ήπιε χυμο από μισο πορτοκαλακι, όλα καλα, δεν ξίνισε καθολου, εκανα κακακια σε 10 λεπτα ( χι χι) αλλα το βραδυ κατι τον ενοχλουσε, εβγαζε γουλιες τεραστιες και εκλαιγε πολύ.. δεν ξερω μηπως είναι επειδη ξεκινησαμε όλα αυτά… εσεις, Σοφια, πως τα πατε με τις γουλιες τωρα???

εμας ετσι μας ειπε :

1 μερα - λιγο χυμο πορτοκαλι

2 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι

3 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι+αχλαδι

4 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι+αχλαδι+μπανανα

καπως ετσι, μετα μαλλον βλεπω τι του αρεσει και αναλογα κανω τους συνδιασμους... ετσι δεν ειναι???

βρε κοριτσια, μου λεει η μαμα μου οτι εχτες εκλαιγε μαλλον επειδη του δωσαμε το πορτοκαλι που ειναι πολυ οξυνο, του ανεβαιναν ολα τα υγρα παλι πανω και του καιγαν το λαιμουδακι.. ξερω και εγω...μηπως να μην δινω καθολου πορτοκαλι????????????? τι λετε βρε μανουλες???????

το πορτολάλι μπαίνει συνήθως τελευταίο και μάλιστα λίγο λίγο..

Χαχαχχααχ Βατραχάκι στη στέλνω από τώρα πακέτο.....άλλο που δεν θέλω να έρχομαι στα μέρη μου συχνότερα....άλλος αέρας,άλλοι άνθρωποι, άλλος πλανήτης ρε παιδί μου!!!!

Γυρίσαμε κ από τα ψώνια(δεν ήταν κ πολλά),φάγαμε κ τη βανίλια μας σήμερα....χθες της είχα δώσει 3 κουταλάκια δοκιμαστικά αλλά επειδή ξετρελάθηκε σήμερα της έδωσα ολόκληρο γεύμα....εγώ που τη δοκίμασα αηδία μου φάνηκε ενώ τα φρούτα το πρωί φυσικά όσο αφήνει το τρώω εγώ για δωδεκατιανό! :-P Εγώ έχω πάρει Nestle κρέμα Σοφάκι ανευ ζάχαρης είναι!:wink: Τώρα σε λίγο θα φάμε κ το τελευταίο γεύμα μας κ νάνι....κ αύριο άντε πάλι δουλειά....ευτυχώς που είναι κουτσή εβδομάδα κ ευτυχώς που θα πάρουμε κ το δώρο :tongue: Αλήθεια δώρο πέρνουμε κ από το Ίκα ή από τον Οαεδ κάτι???(έγω θεωρητικά κάθομαι με το εξάμηνο μεταξύ μας εεεε):!:

Ευχαριστώ κορίτσια για τα περαστικά σας...Τα νεότερα της κουμπάρας είναι ότι έχει πάει μέχρι κ διευθυντης παθολογικής και την είδε κ της είπε ότι άλλη μια γυναίκα είχαν έτσι με πολλές μέρες με ψηλό πυρετό της είχαν κάνει λέει 200,000 χιλιάδων ευρώ εξετάσεις δεν βρήκαν τίποτα κ μετά από κάποιες μέρες έπεσε ο πυρετός κ έφυγε!Επίσης της 'κάηκαν' οι φλεβες από τις αντιβιώσεις κ εχθές την τρύπησαν σχεδόν 40 φορές για να της πάρουν αίμα από μοιριαία αρτηρία αλλά δεν τα καταφεραν..... κ φυσικά στεναχωριέται κ κλαίει πλέον αφού κουράστηκε και έχει κ 2 μωρά στο σπίτι....ας ελπίσουμε αύριο που θα κάνει κολωνοσκόπηση κ γαστροσκόπηση να ξεκαθαρίσει το τοπίο! :!:

εγώ κάνω παραπάνω και τρώω κι εγώ...χαχα...

από μοιριαία αρτηρία;;;μήπως φλέβα..τι να κάνουν το αρτηριακό αίμα;;;καταρχήν υπαρχει και η κερκιδική και ωλένια αρτηρία για να πάρουν στο χέρι και πονάει λιγότερο...τι την τσίμπησαν εκεί;;τεσπα

επίσης βάζουν τις αντιβιώσεις να τρέχουν γρήγορα για εξοικονόμηση χρόνου ή δεν κάνουν σωστά την διάλυση και οι φλέβες τεντώνουν..κρίμα γιατί είναι και συνάδελφοι και δεν θέλω να κατηγορώ

δεν ξέρω αν θυμάστε για την φίλη μου που σας είπα πως γέννησε πρόσφατα και το κοριτσάκι είχε πρόβλημα..δυστυχώς το αγγελούδι μας ταξίδεψε μακριά σήμερα το πρωί.....Σπυριδούλα θα μας λείψεις καρδιά μου...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια καλησπέρα.

ετοιμάζω την βάφτιση της μικρούλας μου και ξέχασα να πάρω μαρτύρικά, έχω περιθώρια ακόμη..... μπορώ να τα παραγγείλω, απλά σκέφτομαι αν είναι απαραίτητο....????

γίνεται να μην πάρω καθόλου????

Φυσικα και γινεται να μην παρεις καθολου, δεν ειναι απαραιτητα.

δεν ξέρω αν θυμάστε για την φίλη μου που σας είπα πως γέννησε πρόσφατα και το κοριτσάκι είχε πρόβλημα..δυστυχώς το αγγελούδι μας ταξίδεψε μακριά σήμερα το πρωί.....Σπυριδούλα θα μας λείψεις καρδιά μου...

Πολυ κριμα. :-( Ας τους δινει ο Θεος δυναμη.

685040o5xewmcsn6.gif

Καλημερα, καλη εβδομαδα!

age.png age.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ......καφεδάκι να ανοιξει το μάτι....πολύ κλάμα και γκρίνια χτες...την πήγα στο κρεββάτι της πολλές φορές και πάντα ούρλιαζε..ενώ κοιμόταν βαθιά..αχ!!!!!

Tara ευχάριστα νέα με την κορούλα σου....

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σταχιοφορινα μπορεί να ναι κ φλεβα ότι μου είπε λέω αλλά κ αυτή μπορεί κ να τα μπερδευει....στα χέρια δεν έχει άλλη για να της πάρουν όπως της είπαν! Τέλοσπαντων ελπίζω σήμερα με τις εξετάσεις που έχει να βρεθεί μια άκρη!!!

Λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου....να τους δώσει ο Θεός κουράγιο κ δύναμη να το αντέξουν! Πολύ σκληρή δοκιμασία.....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!

τι ωραια μερα σημερα!!!! αλλα πρεπει να πιαστω να καθαρισω το σπιτι για τις γιορτινες μερες

ο μπεμπουλακος σημερα θα την βγαλει στο δωματιο του γιατι στο σαλονι θα ξεσηκωσω τον τοπο

ευτυχως εχω ησυχο παιδακι και με εφηνει να κανω δουλιτσες

Αννα στειλε την κουκλιτσα μας βασιλισα στο θρονο της θα την εχουμε!!!

οσο για τις φρουτοκρεμες εμεις τρωμε μονο φρουτα μπανανα μηλο αχλαδι

και γινεται πολυ νοστιμη ο μπεμπης τρωει τα μισα απο τα φρουτα που σας εγραψα

μην γελασετε αλλα καμια φορα το βραδυ κανω και για μας ριχνω και κανα μπισκοτακι και γινεται μουρλια!!!

κοντα στον μπεμπη θα τρωμε φρουτα κι εμεις γιατι πριν δεν τρωγαμε καθολου ντροπη μας!!

τατιανακι εγω σε ειχα ρωτησει για το αυτοκινητακι σου που καποτε ηταν ο ερωτας μου!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Πρώτα από όλα να ευχηθώ στην κουμπάρα της Άννας με την βοήθεια του Θεού να μην έχει τίποτα η κοπέλα και να την ταλαιπωρούν αδίκως τόσες μέρες και με τόσες εξετάσεις!!

Staxioforina έπαθα σοκ με αυτό που μας έγραψες με το μωράκι!!!! Κουράγιο (κουβέντα που εύκολα την λες αλλά…………..) καλό ταξίδι στο αγγελούδι.

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Εμείς έχουμε στολή βοηθού Άγιου Βασίλη από τα Mothercare (την οποία έφερε η μαμά μου από Λονδίνο 16 ? ενώ εδώ την έχουν 32,50?), θα της τη βάλω πρώτη φορά σήμερα και θα έρθουμε το απόγευμα στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του γραφείου (τρελλή μάνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:).

Δυστυχως εδω εχουν διπλη τιμη σε σχεση με την αγγλια. Εγω ψωνιζω ον λαιν απο το mothercare.

Εμένα έχει φτιάξει μόνη της πρόγραμμα ως εξής:

07:30 τη θηλάζω πριν φύγω για το γραφείο

11:30 (καμιά φορά και 12) τρώει φρουτόκρεμα (2 φρούτα)

15:30 εδώ και 2 μέρες τρώει πατάτα και σήμερα θα βάλουμε και καρότο και μετά λίγο γάλα

18:30 κρέμα βανίλια (που θέλω να την αλλάξω με κάτι άλλο και η γιατρός δε με αφήνει....:mad::-x:-x:-x)

22:00 τη θηλάζω και μετά κοιμάται σερί μέχρι το πρωί

Με κάτι συναδέλφους που το συζητούσαμε μου έλεγαν ότι κοιμάται αργά αλλά αφού μόνη της το έχει φτιάξει το πρόγραμμά της και τη βολεύει και αφού βολεύει κι εμάς μια και ο Βασίλης γυρνάει αργά για να προλαβαίνει να τη βλέπει, δε θέλω να της το αλλάξω :tongue:

Οι συναδελφοι μαλλον εχουν υποψη τους παιδια 3 χρονων...

Και πολυ νωρις κοιμαται και πολυ κοιμαται μαλιστα...:P

Ο βηχας προερχεται απο τις μυξες. Πολυ ορο, και τιποτε αλλο.

Αυτο!

Έτσι ακριβώς είναι η μαμά μου!!!Πανικοβάλεται με το παραμικρό....μου σπάει τα νεύρα..αφού σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω τί να πρωτοκάνω,να ηρεμήσω την μάνα μου ή να σώσω την κατάσταση???:confused:

Εγώ πάλι είμαι τέρας ψυχραιμίας....:)

Εμενα η μανα μου δεν μας πηγαινε ποτε σε γιατρο και δεν πηραμε ποτε φαρμακα. Τωρα με τα εγγονια της, αν ακουσει οτι εχουν ενα 38 κανει σαν υστερικη. Μην ακους τους αλλους, εσυ εισαι η μητερα και να κανεις αυτο που νομιζεις καλυτερο.

Αλλά,ρε κορίτσια,δεν την τρώει...με τίποτα....τί να κάνω????Σήμερα έπρεπε να φάει 8 κουταλιές και έφαγε με το ζόρι και με κλάμματα 4...στεναχωριέμαι που δεν τρώει γιατί σιγά σιγά πρέπει να συνηθίζει,πως θα γίνει δηλαδή??Ανήμερα Χριστουγέννων ξεκινάμε φρούτα και μέχρι τότε πρέπει το 1 γεύμα να αντικατασταθεί από κρέμα..εμείς ακόμα παλεύουμε...:-(:sad::-(

Μην το πιεζεις το μωρο, θελει και λιγο χρονο. Επισης δεν τρωνε ολα το ιδιο.

εχω μια ερωτηση στις μανουλες που θηλαζουν, μετα ας πουμε τη φρουτοκρεμα θηλαζετε αν το ζητανε τα μωρα???? μας ειπε η ντοκ να πινουμε και νερακι...μαριλου, εσυ μονο 2 φορες θηλαζεις???? εγω παντως ηξερα οτι κυρια τροφη για τα θηλαζοντα μενει παντα το γαλα..

αλλη μια ερωτηση, οταν ειναι μπουκωμενα τα μωρα βαζουμε μονο ορο???η ορο και αποφρακτηρα??? εμας μας ειπε η παιδιατρος να βαζουμε και σταγονες Garamat μαζι με ορο στη μυτουλα....

Τα μωρα που θηλαζουν δε χρειαζονται νερο εξτρα. Επισης τα φρουτα εχουν κατα 80% νερο. Μετα την κρεμα η τα φρουτα, προσφερε το στηθος και αν το θελει καλως. Αν δεν το θελει, αφησε το .Μονο ορο βαλε στη μυτουλα.

καλη αρχη, Σοφακι!!! και εμεις σημερα 3τη φορα φαγαμε κρεμουλα, πηρα της Νεστλε που δεν εχει ζαχαρη και μου φαινεται μια χαρα τα παει..δεν τρςει ποσοτητα βεβαια και δεν τον πιεζω, μετα τρςει και απο το στηθος.. φρουτοκρεμα ποτε θα ξεκινησετε??? ο δικος μου ξεκινισε απο το πορτοκαλι, εχτες ήπιε χυμο από μισο πορτοκαλακι, όλα καλα, δεν ξίνισε καθολου, εκανα κακακια σε 10 λεπτα ( χι χι) αλλα το βραδυ κατι τον ενοχλουσε, εβγαζε γουλιες τεραστιες και εκλαιγε πολύ.. δεν ξερω μηπως είναι επειδη ξεκινησαμε όλα αυτά… εσεις, Σοφια, πως τα πατε με τις γουλιες τωρα???

εμας ετσι μας ειπε :

1 μερα - λιγο χυμο πορτοκαλι

2 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι

3 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι+αχλαδι

4 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι+αχλαδι+μπανανα

καπως ετσι, μετα μαλλον βλεπω τι του αρεσει και αναλογα κανω τους συνδιασμους... ετσι δεν ειναι???

βρε κοριτσια, μου λεει η μαμα μου οτι εχτες εκλαιγε μαλλον επειδη του δωσαμε το πορτοκαλι που ειναι πολυ οξυνο, του ανεβαιναν ολα τα υγρα παλι πανω και του καιγαν το λαιμουδακι.. ξερω και εγω...μηπως να μην δινω καθολου πορτοκαλι????????????? τι λετε βρε μανουλες???????

Να του το δωσεις αραιωμενο με νερο.

Τα φρουτα πρεπει να δινονται ενα καθε φορα για να βλεπεις αντιδρασεις.

Αννα ευχομαι ολα να πανε καλα με τη φιλη σου.

staxioforina πολυ λυπαμαι για το μωρακι.

ταρα ειδες που ολα στρωνουν? πολυ χαρηκα.

Η συναντηση μας μου αρεσε παρα πολυ. Πολυ χαρηκα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κορίτσια έχουμε γεμίσει δόντια εκτός από τα δύο κάτω που τα έχουμε βγάλει από 3,5 μηνών και τα δύο πάνω που πεταχτήκανε πριν μια εβδομάδα τώρα βγάζουμε άλλα δύο κάτω, ευτυχώς όμως δεν έχουμε γρίνια ούτε το βράδυ, εκτός από το ότι πέσει στα χέρια μας απευθείας μπαίνει και στο στόμα μας για μασούλημα μέχρι τελικής πτώσεις.

Κας τελικά τι έγινε με το παλτό το βρήκες ή τελικά έφυγες «γυμνή»??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Φρούτα μας είπε να ξεκινήσουμε σε 4-5 μέρες μετά το ρυζάλευρο. Και μας είπε: 2 μέρες αχλάδι, 2 μέρες μήλο, 2 μέρες μπανάνα, 2 μέρες βερύκοκο (πρέπει να τον ρωτήσω με τι να το αντικαταστήσω) και τελευταίο το πορτοκάλι. Οι γουλιές εμάς μάλλον έχουν καλυτερέψει, μιας και δεν βγάζει σε κάθε γεύμα, αλλά όταν βγάζει, βγάζει πάρα πολύ...

Θα πάρω τη Nestle λοιπόν την επόμενη φορά... Βασικά έλεγα να τις δοκιμάσω όλες...

Αχ, Σοφακι, Χρονια σας πολλα!!!!!!!! Γινατε 5 μηνων!!!!!!!!!!!!!!

εμεις αυριο κλεινουμε τους 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε Τατιανάκι!!!! Χτες είχε γενέθλια ο Γιάννης. Βέβαια όπως πάντα αυτός ο άνθρωπος ούτε τα δικά του γενέθλια δεν θυμάται, πάλι καλά που είμαι εγώ...

Να τα χιλιάσετε κι εσείς Τατιανάκι!!!!!!

Αλήθεια δώρο πέρνουμε κ από το Ίκα ή από τον Οαεδ κάτι???(έγω θεωρητικά κάθομαι με το εξάμηνο μεταξύ μας εεεε):!:

Πάλι καλά που το ανέφερες!!! Απ'ότι είδα στα χαρτιά του εξαμήνου, το δώρο λέει είναι γύρω στα 270 ευρώ! Είναι δυνατόν ρε κορίτσια? Λιγότερα κι από τα μισά? :confused:

ααααααααα, και καπια κοπελα με ρωτησε αν χωραει το καροτσι μας στο αμαξακι που πηρα, στο παντακι μου ( η ερωτηση εγινε μερικες βδομαδες πριν, δηλαδη οτι θυμαμαι χαιρομαι χα χα)..λοιπον η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω... δεν εχω δοκιμασει..εχουμε και αλλο αμαξι του συζυξ, εκει χωρανε ολα..αλλα πιστευω χωραει, γιατι εχω καροτσι πολυ καλο και ελαφρυ και διπλωμενο πολυ μικρο... θα δειξει!!!!!!!!!!!!!!!

Εμάς στο swiftaki χωράει ίσα ίσα, πάλι καλά που έχουμε και το άλλο!

Ότι και να πω λίγο θα είναι!!! Κουράγιο... :(:(:(

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

Στη θεση του ηταν, εγω εκανα λαθος και πηρα ενα αλλο παρομοιο.

Το γελοιο ειναι που το παρομοιο ηταν extra small και παρολα αυτα μου εκανε, το εβαλα και εφυγα κυρια...:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Κορίτσια έχουμε γεμίσει δόντια εκτός από τα δύο κάτω που τα έχουμε βγάλει από 3,5 μηνών και τα δύο πάνω που πεταχτήκανε πριν μια εβδομάδα τώρα βγάζουμε άλλα δύο κάτω, ευτυχώς όμως δεν έχουμε γρίνια ούτε το βράδυ, εκτός από το ότι πέσει στα χέρια μας απευθείας μπαίνει και στο στόμα μας για μασούλημα μέχρι τελικής πτώσεις.

ΚΑΣ Τι παίχτηκε έχασες το παλτό σου?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εμάς μας πέρασε το συναχάκι και είμαστε καλύτερα, ευτυχώς!

Εχθές είχε πολύ καλή μέρα και ήθελα το πρωί να βγάλω έξω λίγο το μπουμπούκι αλλά πουυυυυυ!Ήρθε ο''μελλοντικος'' νονός της το πρωί για καφέ και μετά πλακώσαν τα πεθερικά για φαγητό.Πολύ ωραία πέρασα ... τι να σας πω!!!

Το απόγευμα πάω κομμωτήριο να βγάλω αυτές τις χαζές ανταύγειες που έχω και έχουν ξεθωριάσει.Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι μέχρι θανάτου τα κομμωτήρια αλλά τι να κάνω?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Το απόγευμα πάω κομμωτήριο να βγάλω αυτές τις χαζές ανταύγειες που έχω και έχουν ξεθωριάσει.Η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι μέχρι θανάτου τα κομμωτήρια αλλά τι να κάνω?

Κι εγω το ιδιο, συν οτι τωρα δεν υπαρχει χρονος για κομμωτηριο, οποτε ερχεται μια κοπελα στο σπιτι και εχω σωθει!

age.png age.png

Κι εγω το ιδιο, συν οτι τωρα δεν υπαρχει χρονος για κομμωτηριο, οποτε ερχεται μια κοπελα στο σπιτι και εχω σωθει!

Βολικό μου ακούγεται! Άσε μένω Πατήσια και πρέπει να πάω Ν.Κόσμο για το μαλλί. Μιλάμε σκότωμα!Αλλά είναι η μόνη κομμώτρια που ευχαριστιέμαι!Σε όσες άλλες έχω πάει το έχω μετανοιώσει.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...