Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Αλλο ενα όμορφο σκ πέρασε!

Οι φωτογραφίες σας απο τον παιδότοπο δείχνουν οτι περάσατε τέλεια!

Ποσο ζηλεύω που δεν μπορώ να έρθω...

Εμεις πήγαμε στο πάρτυ που σας έλεγα αλλα τελικά δεν ντυθήκαμε καρναβαλάκια...

Περάσαμε πολύ ωραία και ο Νικόλας ξεσάλωσε!

Εμαθε να ανεβαίνει και να τΣουλάει μόνος του στην τσουλιθρα.

Κυριακή τον αφήσαμε στην γιαγιά του και πήγαμε για φαγητό με ένα φιλικό μασ ζευγάρι!!

Ηταν ενα όμορφο σκ!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι εγω εχω προβλημα με τις τσουληθρες...ανεβαινει πανω ορθια και κουτρουβαλαει το χαζο,δεν καθεται...με φωναξε και η κοπελα που τα προσεχε στον παιδοτοπο να μου το πει...:rolleyes:

Κατερίνα τον δικο μου τον έβλεπα απο μακρία.

Στην αρχή ανέβαινε καθόταν και γΥρνούσε μπρούμυτα και τσουλούσε με την κοιλιά.!!

Μετα αφου πήρε τον αέρα τσουλούσε κανονικα!

Φυσικα τον βοηθούσε κ λιάκι η κοπέλα;)

ΤαΡα θα συμφωνήσω μαζι σου! Τα παιδάκια μας τα αγαπάμε τα λατρεύουμε ειναι όλη μας η ζωή αλλα καπου κάπου χρειαζόμαστε και ενα ραντεβουδάκι με τον συντροφό μασ!;);)

Επίσης να σας πώ κορίτσια μου ότι απο το Σάββατο ξεκινήσαμε το κανονικό γάλα!!

Επιτέλους!!! Στην πρώτη γουλια μου έκανε μαι φατσούλα αηδίας..κ φυσικα δεν το ήπιε..

Εχθές το βράδυ του πήρα φρέσκο γάλα και με κόλπα ήπιε 100 γρ

Σήμερα το πρώί μόνος του ήπιε 150γρ

Σιγά σιγά στρώνει!

Σας αφήνω τώρα μιας κ μονη μου μιλάω αλλα ειναι ώρα να μπούνε οι φακές στην κατσαρόλα να μαγειρευτουν!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια..!!

Η χθεσινή χοριακή ήταν 4.500..!!

Θα περιμένω να επιστρέψει η γιατρός μου τη Δευτέρα, να της πω τα νέα..!!

Εν τω μεταξύ, τον τελευταίο μήνα-αγνοώντας την εγκυμοσύνη-έχω τσακίσει του κόσμου τα χωριάτικα λουκάνικα και τα κοκορέτσια, για να μην αναφέρω τα 2 πιάτα μαγειρίτσα...!!! Παει το έμβρυο... με χοληστερίνη θα βγει...!!

Επειδή δεν πολυθυμάμαι, θαλασσινά απαγορεύονται....???

τα ωμα θαλασσινα απαγορευονται και τα οστρακα ακομα και μαγειρεμενα.

μπορεις ομως να φας χταποδι ή γαριδες πχ μαγειρεμενα και φυσικα ψαρια, αλλα να προτιμας μικρα, πχ σαρδελα και γαβρο.

εντοσθια προσπαθησε να μην τρως.

Αννα, προμηνυεται αγριο βραδυ! Αν χασουν, δε θα μου μιλαει ο Φωτης!!!:mrgreen:

εμενα ηταν λεει και ικανοποιημενος γιατι το αποτελεσμα δεν ηταν καθαρο και κανονικα λεει ο παναθηναικος κερδισε:rolleyes:

Φατσακι στις ναυτιες βοηθαει και το ροφημα τζιντζερ.

Ηρθε και ο οτε και συνεδεσε.

τι γινεται τους λεω τωρα θα δουλευουν τα τηλεφωνα, το φαξ, το ιντερνετ?

Οοοοχι μου λενε, πρεπει να φερεται και ηλεκτρολογο να κανει δουλεια:rolleyes:

Χριστινα ειχες δικιο με το τηλ κεντρο, ευτυχως που με βρισε η φιλεναδα μου το σαββατο και μου λεει "ποσο τρελλη εισαι που θα δωσεις 1000 ευρω για να στελνεις γραμμες στον εαυτο σου? και γραμματεα οταν παρεις, παλι σε πρωτη φαση δεν το εχεις αναγκη"

Ποσο ανακουφιστηκα. Δεν ηταν μονο τα λεφτα, αλλα και η φασαρια που δε λεει να τελειωσει τιποτα.

Αυριο πχ πρεπει να ερθουν να βαλουν θυροτηλεφωνο, γιατι η πολυκατοικια εβαλε καινουργιο ταμπλο και η δικια μου ιδιοκτητρια δεν ειχε βαλει μεσα συσκευη και αυτη που υπαρχει δεν επικοινωνει:rolleyes:

Η δεσποινα την παρασκευη μου διελυσε τα νευρα, καθολου δεν κοιμηθηκαμε και το πρωι του σαββατου της ειπαμε οτι η μαμα ειναι κουρασμενη και θα φυγει απο το σπιτι για να ξεκουραστει.

Το βραδυ ηταν παναγια.

Δεν μπορω ουτε να χτυπαω το παιδι μου, ειμαι τελειως αντιθετη, ουτε στον ποπο δε θεωρω οτι εχω δικαιωμα να σηκωσω χερι, ουτε φυσικα και να τσακωνομαι μαζι της.

Παρα τη δουλεια, παρα τα οποια προβληματα της ζωης, παντα ημουν πολυ ηρεμη με το παιδι μου και θελω να παραμεινω.

Θα ακολουθησουμε λοιπον την οδο της τιμωριας, με τη στερηση καποιων πραγματων ως συνεπεια στη συμπεριφορα της, καθως ειναι βεβαιο οτι το κανει επιτηδες και ειναι σε ηλικια που μπορει μια χαρα να καταλαβει οτι οι συμπεριφορες εχουν και συνεπειες.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωι ειχαμε παιδοντοκτορι!!!!εξετασε και τισ δυο!!!

η αγγελικη εφτασε τα 12 κιλακια και 91 εκατοστα!!!!αλλα παρολο τα 12 κιλα φαινεται πολυ αδυνατουλα,ισωσ λογω υψουσ ή σωματοτυπου?τι να πω!!

εγω μια ζωη και στα 49-50 κιλα που ημουν παχυα με θεωρουσα...ευτυχωσ που δεν μου πηρε!!!

αχ περασατε σουπερ στον παιδοτοπο,φανηκε και στισ φωτο!!!!!ετσι μου ρχετε να παρω το αγγελικιδιον και να ελθουμε στην επομενη συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ περασατε σουπερ στον παιδοτοπο,φανηκε και στισ φωτο!!!!!ετσι μου ρχετε να παρω το αγγελικιδιον και να ελθουμε στην επομενη συναντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aν πράγματι έρθεις θα είναι μια ιστορική συνάντηση, θα αφήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να έρθουμε όλες!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Η δεσποινα την παρασκευη μου διελυσε τα νευρα, καθολου δεν κοιμηθηκαμε και το πρωι του σαββατου της ειπαμε οτι η μαμα ειναι κουρασμενη και θα φυγει απο το σπιτι για να ξεκουραστει.

Το βραδυ ηταν παναγια.

Δεν μπορω ουτε να χτυπαω το παιδι μου, ειμαι τελειως αντιθετη, ουτε στον ποπο δε θεωρω οτι εχω δικαιωμα να σηκωσω χερι, ουτε φυσικα και να τσακωνομαι μαζι της.

Παρα τη δουλεια, παρα τα οποια προβληματα της ζωης, παντα ημουν πολυ ηρεμη με το παιδι μου και θελω να παραμεινω.

Θα ακολουθησουμε λοιπον την οδο της τιμωριας, με τη στερηση καποιων πραγματων ως συνεπεια στη συμπεριφορα της, καθως ειναι βεβαιο οτι το κανει επιτηδες και ειναι σε ηλικια που μπορει μια χαρα να καταλαβει οτι οι συμπεριφορες εχουν και συνεπειες.

Είπαμε να είμαστε καλοί παιδαγωγοί αλλά όχι και να γίνουν μικροί τύρρανοι τα παιδιά μας.

Κι ένα χαστουκάκι γρήγορο, είναι αποτελεσματικό ενίοτε, τα συνεφέρνει από την υστερία που μπορεί να τα πιάσει. Δε λέμε να τα χτυπάμε και τα τους μειώνουμε τη αυτοεκτίμηση αλλά κι ένα δυνατό ταρακούνημα μπορεί να τα μαζέψει όταν τα γλυκά λόγια και οι παραινέσεις δεν πιάνουν τόπο, ειδικά μάλιστα όσο μεγαλώνουν και καταλαβαίνουν. Eπίσης η στέρηση πραγμάτων ή μια ολιγόλεπτη τιμωρία για να σκεφτούν καλύτερα χρειάζεται όσο μεγαλώνουν, εξάλλου στη ζωή δε θα είναι όλα ρόδινα, ούτε όπως θα ήθελαν πάντοτε να είναι.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωι ειχαμε παιδοντοκτορι!!!!εξετασε και τισ δυο!!!

η αγγελικη εφτασε τα 12 κιλακια και 91 εκατοστα!!!!αλλα παρολο τα 12 κιλα φαινεται πολυ αδυνατουλα,ισωσ λογω υψουσ ή σωματοτυπου?τι να πω!!

εγω μια ζωη και στα 49-50 κιλα που ημουν παχυα με θεωρουσα...ευτυχωσ που δεν μου πηρε!!!

Η Ζωή έχασε 350γρ. αυτό το μήνα που ήταν άρρωστη από τα 11 πήγαμε στα 10650 κατρακυλήσαμε στη καμπύλη βάρους...κ ύψος τον προηγούμενο είχε 88 φαντάσου πόσο αδύνατη δείχνει...:( Άντε πάρτε το καραβάκι κ ελάτε! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα! Ειμαι home alone και απολαμβανω τον καφε μου μη ησυχιαααααα!!! Βγηκαμε χθες βραδυ για ενα ποτο και μετα γυρισαμε σπιτι, αναψαμε τζακι και αραξαμε με μια παγωμενη μπουκαλα ρακη! Ηταν υπεροχα! Αργοτερα θα παω στη γιαγια να παραλαβω τα τεκνα. Καλα κι ευλογημενα να ειναι, αλλα ποσο αναγκη εχουμε να ξεφευγουμε που και που, να ηρεμει το κεφαλι μας και να νιωθουμε συντροφοι!

1610813gpdl8fuylr.gif2109875ven0fsnumc.gif

Εγω χθες το βραδυ ειπα να κοιμηθω πιο αργα και τα καταφερα, ειδα λιγη tv με τον Κωστα, βεβαια ειχα σκοπο να φαμε και ποπ κορν αλλα τα εφτιαξε ο Κωστας νωρις και μας τα εφαγε η Παναγιωτα...εβλεπε που βουταγαμε το χερι στη γαβαθα και βουταγε κι αυτη...:cry::cry:

Ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι το Σαββατο θα κανουμε το δευτερο reunion με τους συμμαθητες μου! Θα δω ατομα που εχω να δω πααααααρα πολλα χρονια και περιμενω πως και πως να νοσταλγησω λιγο τα μαθητικα μου χρονια! Θα περιμενω να γυρισει ο Φωτης απο το γηπεδο και θα αναχωρησω!!!

age.png age.png

Το Fatsaki που ειναι???Γιατι δεν ηρθε το Σαββατο???

Εδώ είμαι...κουνάει το καράβι πολύυυυ!!! Ζήλεψα πολύ που είδα τις φωτό! Ελπίζω την επόμενη φορά να έρθουμε κι εμείς

Έλα ντε?!?! Μαράκι όλα καλά? Πώς είσαι?

Πέρασα ένα εφιαλτικό ΣΚ! Ναυτίες, εμετούς, ζαλάδες! Άστα να πάνε. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, έχει λιγότερα μποφόρ.

week_38.gif

Kαλημερα! Ειμαι home alone και απολαμβανω τον καφε μου μη ησυχιαααααα!!! Βγηκαμε χθες βραδυ για ενα ποτο και μετα γυρισαμε σπιτι, αναψαμε τζακι και αραξαμε με μια παγωμενη μπουκαλα ρακη! Ηταν υπεροχα! Αργοτερα θα παω στη γιαγια να παραλαβω τα τεκνα. Καλα κι ευλογημενα να ειναι, αλλα ποσο αναγκη εχουμε να ξεφευγουμε που και που, να ηρεμει το κεφαλι μας και να νιωθουμε συντροφοι!

Πολύ σημαντικό, καλά κάνετε!

Αννα στην επιστροφη φαγαμε μεγαλο πηξιμο στην Αγια Παρασκευη γιατι ειχαν μαζευτει πανω απο 1000 βαζελοι εξω απο την ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθουν, ειχαν κλεισει τη Μεσογειων και υπηρχε μεγαλη αστυνομικη δυναμη.

Η αληθεια ειναι οτι το αποτελεσμα του αγωνα δεν ηταν καθαρο...

Ε τώρα τι να λέμε, ακόμα κι ένας άσχετος θα καταλάβαινε ότι ο ΠΑΟ ήταν ο νικητής τελικά! Για να μην παρεξηγούμαι, εγώ ΑΕΚ είμαι, αλλά η αλήθεια φάνηκε! Οι Ολυμπιακοί παίξτε το κινέζοι, μη μιλάτε καθόλου! Καλά ο Μαρινάκης εντελώς γελοίος!

Αφήστε παιδιά το ΣΚ ήταν απαίσιο, δεν σηκώθηκα σχεδον καθόλου από το κρεβάτι. Ούτε στην πίτα που κόβαμε στη δουλειά δεν πήγα, φυσικά τους εξήγησα το λόγο! Την Κυριακή ο Αλέξης πήρε τη μικρή και την πήγε παιδότοπο μαζί με το νονό της! Ευτυχώς να βγει και λίγο το παιδί.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ειμαι πολυ χαρουμενη, γιατι το Σαββατο θα κανουμε το δευτερο reunion με τους συμμαθητες μου! Θα δω ατομα που εχω να δω πααααααρα πολλα χρονια και περιμενω πως και πως να νοσταλγησω λιγο τα μαθητικα μου χρονια! Θα περιμενω να γυρισει ο Φωτης απο το γηπεδο και θα αναχωρησω!!!
Ξουτ κακό κείμενο, ξουτ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...