Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Η Τοτα παλι δεν ακουει τιποτα, πεταει πραματα κατω στο σπιτι (τα παιχνιδια της) της λεω μαζεψε τα και μου λεει μπαμπα..θα τα παρει ο μπαμπας δλδ γιατι να κουραζομαι...δεν ακουνε γμτ, ελπιζω μεγαλωνοντας να στρωσουν...

Μπιζελι κουραγιο με τη μικρη, υπομονη να τη στρωσεις τωρα σιγα σιγα γιατι αν συνεχισει ετσι θα σου γινει νυχτοπουλι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Τοτα παλι δεν ακουει τιποτα, πεταει πραματα κατω στο σπιτι (τα παιχνιδια της) της λεω μαζεψε τα και μου λεει μπαμπα..θα τα παρει ο μπαμπας δλδ γιατι να κουραζομαι...δεν ακουνε γμτ, ελπιζω μεγαλωνοντας να στρωσουν...

Κι εμένα το κάνει αυτό καμιά φορά αλλά της το γυρνάω σε παιχνίδι και την ξεγελάω:P:p:p Βέβαια άμα την πιάσει το ανάποδο δε μας σώζει τίποτα δεν το συζητώ!!!!!!!!!! Είδες, "Δε θέλω" κι Άγιος ο Θεός:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπιζελι κουραγιο με τη μικρη, υπομονη να τη στρωσεις τωρα σιγα σιγα γιατι αν συνεχισει ετσι θα σου γινει νυχτοπουλι...

σαν την δικιά μου δηλαδή.Τώρα τελευταία δεν ακούει καθόλου.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριάννα η χθεσινή βροχή ήταν από τα δάκρυα των παναθηναικών??:tongue::tongue::tongue:

Εμείς χθες είχαμε το μνημόσυνο του θείου...αφήσαμε τη μικρή στη μάνα μου κ ήταν πολύ καλό παιδάκι κ ήσυχο έπαθε πλάκα η μάνα μου κ μου λέει μωρέ αν είναι έτσι ήσυχη μπορώ να τη κρατάω κ ας είμαι όπως είμαι...φυσικά της είπα όχι γιατί ακόμα δεν είναι καλά κ δεν θέλω να κουράζεται καθόλου! ;) Τελειώσαμε στις 3:30 γιατί είχε κ φαγητό,κάτσαμε λίγο στη μάνα μου κ μετά πήγαμε από την αδελφή της πεθεράς μου που ήταν όλο το σόι του στεφ κ παρόλη τη κατάσταση η Ζωή τους έκανε όλους να γελάνε;)....γυρίσαμε στις 8...η μικρή είχε κοιμηθεί από το αμάξι,την άλλαξα,την τάισα χαμπάρι δεν πήρε....στις 3 εμφανίστηκε μαζί με το μαξιλάρι της πάνω στο κρεβάτι μας:shock:...πότε άνοιξε τη πόρτα της πότε ήρθε ούτε φωνούλα δεν ακούστηκε:?: ...κοιμήθηκε αμέσως κ την ξαναπήγα στο κρεβάτι της κ ξύπνησε στις 8!12ωρο ύπνου δηλαδή...:tongue:

Να τον επαναλάβουμε τον παιδότοπο...αυτό το Σάββατο εγώ δεν μπορώ γιατί θα έχω γυναίκα στο σπίτι...ότι επόμενο όμως λογικά θα μπορώ! ;)

Άννα της κλείνεις και την πόρτα του δωματίου της?Της έχεις κάποιο φωτάκι?

SI5Yp3.png

Όταν της λέω να μαζέψει τα παιχνίδια μου λέει "μαμά"...γιατί,της λέω,η μαμά τα πέταξε??όποιος τα πετάει τα μαζεύει..μετά από 5 λεπτά κι αφού καταλάβει ότι αν δεν τα μαζέψει δεν συνεχίζω το παιχνίδι τα μαζεύει τελικά...όχι θα την αφήσω έτσι...αν και σε γενικές γραμμές την έχω μάθει από μικρή να τα βάζει στην θέση τους μετά το παιχνίδι,οπότε δεν έχω μεγάλο πρόβλημα....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Όταν της λέω να μαζέψει τα παιχνίδια μου λέει "μαμά"...γιατί,της λέω,η μαμά τα πέταξε??όποιος τα πετάει τα μαζεύει..μετά από 5 λεπτά κι αφού καταλάβει ότι αν δεν τα μαζέψει δεν συνεχίζω το παιχνίδι τα μαζεύει τελικά...όχι θα την αφήσω έτσι...αν και σε γενικές γραμμές την έχω μάθει από μικρή να τα βάζει στην θέση τους μετά το παιχνίδι,οπότε δεν έχω μεγάλο πρόβλημα....

κι'εγώ την βάζω να τα μαζεύει κυρίως όταν τα πετάει αλλά επειδή έτσι κάνει και στον παιδικό που τα μαζεύουν το ίδιο θέλω να κάνει και σπίτι.

SI5Yp3.png

Δήμητρα αφήνω λίγο ανοιχτή τη πόρτα της κ φως στο διάδρομο αλλά μπαίνει κ φως από το δρόμο στο δωμάτιό της...όχι ότι έχει ανάγκη...όπως κ εγώ επειδή έχουμε ανοιχτά μάτια βλέπουμε πολύ καλά στο σκοτάδι....αν θέλει ξέρει να ανάψει κ το φως της! :tongue::tongue::tongue: Αλλά είχε πολύ πλάκα που ήρθε με το μαξιλάρι της αγκαλιά! :lol::lol::lol:

Καλά Μαριαλένα δεν είπα ότι τη μαύρισε κιόλας:tongue::tongue::tongue:...αλλά το χέρι το σηκώνει...όσο κ να της λέμε κακό το κάνει πάλι...τώρα λέω να αδιαφορώ τελείως όταν το κάνει :confused: Της έδωσε κ μια στα χέρια η πεθερά μου τις προάλλες(έχει θράσσος βέβαια που μας το είπε κιόλας) κ ίσος γιάυτό τώρα να το κάνει κ πιο συχνά :oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

week_38.gif

Kαλημερα! Ειμαι home alone και απολαμβανω τον καφε μου μη ησυχιαααααα!!! Βγηκαμε χθες βραδυ για ενα ποτο και μετα γυρισαμε σπιτι, αναψαμε τζακι και αραξαμε με μια παγωμενη μπουκαλα ρακη! Ηταν υπεροχα! Αργοτερα θα παω στη γιαγια να παραλαβω τα τεκνα. Καλα κι ευλογημενα να ειναι, αλλα ποσο αναγκη εχουμε να ξεφευγουμε που και που, να ηρεμει το κεφαλι μας και να νιωθουμε συντροφοι!

Αννα στην επιστροφη φαγαμε μεγαλο πηξιμο στην Αγια Παρασκευη γιατι ειχαν μαζευτει πανω απο 1000 βαζελοι εξω απο την ΕΡΤ για να διαμαρτυρηθουν, ειχαν κλεισει τη Μεσογειων και υπηρχε μεγαλη αστυνομικη δυναμη.

Η αληθεια ειναι οτι το αποτελεσμα του αγωνα δεν ηταν καθαρο...

age.png age.png

Μαριάννα παρόλο που δεν ξέρω κ πολλά από ποδόσφαιρο έτσι όπως μου εξήγησε ο στεφ τις 2φάσεις-γκολ μάλλον έχουν δίκιο....δεν το είδα κ όλο το παιχνίδι γιατί η Ζωή ήθελε να βάλει μάους στη τηλεόραση οπότε κλεινόμασταν κατά διαστήματα στο δωμάτιο! :rolleyes:

Αναρωτιόμουν κ εγώ σήμερα γιατί έβαζες τραγούδια στο φεις στις 2-3 τα ξημερώματα :tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...