Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα, προμηνυεται αγριο βραδυ! Αν χασουν, δε θα μου μιλαει ο Φωτης!!!:mrgreen:

Κι εγω τα ιδια τραβαω....Ασε που παλια με επαιρνε μαζι του σε καφετερια και βλέπαμε τους αγωνες του ΠΑΟΚ και σταματησε ξαφνικα γιατι ειμαι λεει γκαντεμω....Εγω ειχα κουμπαρο σπιτι, φοβηθηκε η μικρη απο το νονο της που εβριζε...:confused:

μακαρι!!πολυ το ευχομαι...αντε γιατι πολυ τουπε εχουν τελευταια οι πρασινοι.....:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε θελω τετοια...ΔΕ θελω τετοια...

Nα σας πω τώρα κάτι; Μη με πείτε μελό μετά, προειδοποιΑω! Είστε καλές μαμάδες ρε! Εβλεπα στο παιδοτόπι πως ασχολείστε όλες με όλα τα μικρά μας και πολύ το απολάμβανα. Πήγε σε μια φάση να κλάψει ο Αλεξ, τον παίρνει πχ η Αννα. Ξανά πάλι (καθότι κι ολίγον μαμάκιας), τον παίρνει πχ η Κατερίνα. Του μιλάει η μια, τον χαϊδεύει η άλλη. Πόσο μου αρέσει να αγαπάνε το παιδί μου...

Κατά τα άλλα, πρώτη φορά καθίσαμε μαμάδες μαζί και δεν τρέχαμε από πίσω από τα τριβολάκια. Επρεπε να τα δείτε ντυμένα μασκαραδάκια, σούπερ μούρες όλα!

Θα αφηναμε το παιδι να κλαιει καλε??Ασε που μ'αρεσει να τον παιρνω αγκαλια , ειναι ελαφρυς!!!

Εδω καλε επαιζα κυνηγητο με την Ιλιανα της Γιωτας...αφου το παιδι μου με ειχε φτυσει...:tongue:

Α καλημερα δεν ειπα!Καλη βδομαδα!Χθες κοιμηθηκα 2 ωρες το μεσημερι και το βραδυ αργησα να κοιμηθω...12 και...κατα τις 6 το πρωι ακουω τη μικρη να τραγουδαει...παω της βαζω πιπιλα, της κουναω λιγο το κωλαρακι και της λεω νανι...ευτυχως κοιμηθηκε αμεσως!

Πολυ ωραια περασαμε το Σαββατο!!!Δικη μου η ιδεα ετσι?Μην ξεχνιομαστε!!Οι αποκριες δεν τελειωσαν, ειναι και το αλλο σκ!!!!:)

Χθες πηγαμε μια βολτιτσα για καφε Περιστερι με τον Κωστα αφου ηρθαν οι γονεις μου σπιτι, αλλα μας επιασε βροχη και τελικα γυρισαμε Γαλατσι και τον ειπιαμε...

Εχουμε αρχισει , ο Κωστας δλδ, να ψαχνουμε που θα παμε, τι θα δουμε κλπ Κων/πολη!!!Θα παμε και σε χαμαμ...εχω απορια ομως, εκει χρειαζομαστε μαγιω???:oops:

Καλημέρα.Καλή βδομάδα.Απο το πρωί κάνω δουλειές.Δεν έκανα τίποτα το σκ.Εχθές πήγαμε την μικρή λίγο σ'έναν παιδότοπο το απόγευμα για να παίξει γιατί δεν καθόταν με τίποτα σπίτι όλη μέρα.Αλλά ο καιρός δεν ήταν καλός.Ψιλοέβρεχε το απόγευμα.

SI5Yp3.png

Nα σας πω τώρα κάτι; Μη με πείτε μελό μετά, προειδοποιΑω! Είστε καλές μαμάδες ρε! Εβλεπα στο παιδοτόπι πως ασχολείστε όλες με όλα τα μικρά μας και πολύ το απολάμβανα. Πήγε σε μια φάση να κλάψει ο Αλεξ, τον παίρνει πχ η Αννα. Ξανά πάλι (καθότι κι ολίγον μαμάκιας), τον παίρνει πχ η Κατερίνα. Του μιλάει η μια, τον χαϊδεύει η άλλη. Πόσο μου αρέσει να αγαπάνε το παιδί μου...

Κατά τα άλλα, πρώτη φορά καθίσαμε μαμάδες μαζί και δεν τρέχαμε από πίσω από τα τριβολάκια. Επρεπε να τα δείτε ντυμένα μασκαραδάκια, σούπερ μούρες όλα!

Καλημέρα:):):):) Ρε κοπελιά πλάκα μας κάνεις? Γιατί εσύ δεν ήσουν η μάνα του λόχου, δεν τα τάιζες όλα τα μπουμπουκάκια μας?!!?!? Πάντως γενικώς πολύ ωραία περάσαμε και τα μικρουλάκια είχαν πολύ γέλιο με τις στολές τους:P:p:p

Κατερίνα η μικρή έδειχνε όλο χαρά τη μπαλίτσα στο Βασίλη και του έλεγε ¨Η Κατερίνα! Η Κατερίνα!"

Αχ, κορίτσια όλο το ΣΚ κοιμήθηκε στην κούνια της κι εγώ κοιμήθηκα σαν άνθρωπος:):):):):) Μόνο το πρώτο βράδυ έκλαψε 10 λεπτά και μετά σαν πουλάκι κοιμήθηκε όλο το βράδυ!!!!!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι, εμείς πάντως το πήραμε απόφαση, το κρεβάτι μας δε θα το ξαναδεί μπας και στρώσει το πρόγραμμα:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Α καλημερα δεν ειπα!Καλη βδομαδα!Χθες κοιμηθηκα 2 ωρες το μεσημερι και το βραδυ αργησα να κοιμηθω...12 και...κατα τις 6 το πρωι ακουω τη μικρη να τραγουδαει...παω της βαζω πιπιλα, της κουναω λιγο το κωλαρακι και της λεω νανι...ευτυχως κοιμηθηκε αμεσως!

Πολυ ωραια περασαμε το Σαββατο!!!Δικη μου η ιδεα ετσι?Μην ξεχνιομαστε!!Οι αποκριες δεν τελειωσαν, ειναι και το αλλο σκ!!!!:)

Χθες πηγαμε μια βολτιτσα για καφε Περιστερι με τον Κωστα αφου ηρθαν οι γονεις μου σπιτι, αλλα μας επιασε βροχη και τελικα γυρισαμε Γαλατσι και τον ειπιαμε...

Εχουμε αρχισει , ο Κωστας δλδ, να ψαχνουμε που θα παμε, τι θα δουμε κλπ Κων/πολη!!!Θα παμε και σε χαμαμ...εχω απορια ομως, εκει χρειαζομαστε μαγιω???:oops:

Πάρε και το μαγιό σου μαζί καλού κακού.Χώρο δεν πιάνει οπότε αν το χρειαστείς θα το έχεις εύκαιρο.

SI5Yp3.png

Μαριαλεννα μακαρι να μπορουσα να παρω σε ολα τα παιδακια μπαλιτσες!!Μα ειναι ολα ρε παιδια τοσο καλα, ουτε να σηκωσουν χερι...βλεπες αλλα και κανουν ζημιες, χτυπαμε, τα δικα μας ειναι ολα αγγελουδια!!!

Καλημέρα...

Κατάφερα επιτέλους να βρω λίγο χρόνο....η Ιωάννα ακόμα κοιμάται μιας και χτες άργησε λίγο να κοιμηθεί,μας πήρε 11.40 και τώρα περιμένω να ξυπνήσει...το καλό είναι ότι με ξύπνησε μόνο μία φορά μέσα στη νύχτα και ξεκουράστηκα λίγο...όλες τις άλλες νύχτες πηγαινοέρχομαι μέχρι και 5-6 φορές...ανά 2ωρο λες και θηλάζω ένα πράμα....άντε να συνηθίσει να τελειώνουμε...κουράστηκα...εδώ και 1 μήνα περίπου που ξεκινήσαμε την εκπαίδευση έχω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριάννα η χθεσινή βροχή ήταν από τα δάκρυα των παναθηναικών??:tongue::tongue::tongue:

Εμείς χθες είχαμε το μνημόσυνο του θείου...αφήσαμε τη μικρή στη μάνα μου κ ήταν πολύ καλό παιδάκι κ ήσυχο έπαθε πλάκα η μάνα μου κ μου λέει μωρέ αν είναι έτσι ήσυχη μπορώ να τη κρατάω κ ας είμαι όπως είμαι...φυσικά της είπα όχι γιατί ακόμα δεν είναι καλά κ δεν θέλω να κουράζεται καθόλου! ;) Τελειώσαμε στις 3:30 γιατί είχε κ φαγητό,κάτσαμε λίγο στη μάνα μου κ μετά πήγαμε από την αδελφή της πεθεράς μου που ήταν όλο το σόι του στεφ κ παρόλη τη κατάσταση η Ζωή τους έκανε όλους να γελάνε;)....γυρίσαμε στις 8...η μικρή είχε κοιμηθεί από το αμάξι,την άλλαξα,την τάισα χαμπάρι δεν πήρε....στις 3 εμφανίστηκε μαζί με το μαξιλάρι της πάνω στο κρεβάτι μας:shock:...πότε άνοιξε τη πόρτα της πότε ήρθε ούτε φωνούλα δεν ακούστηκε:?: ...κοιμήθηκε αμέσως κ την ξαναπήγα στο κρεβάτι της κ ξύπνησε στις 8!12ωρο ύπνου δηλαδή...:tongue:

Να τον επαναλάβουμε τον παιδότοπο...αυτό το Σάββατο εγώ δεν μπορώ γιατί θα έχω γυναίκα στο σπίτι...ότι επόμενο όμως λογικά θα μπορώ! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριαλεννα μακαρι να μπορουσα να παρω σε ολα τα παιδακια μπαλιτσες!!Μα ειναι ολα ρε παιδια τοσο καλα, ουτε να σηκωσουν χερι...βλεπες αλλα και κανουν ζημιες, χτυπαμε, τα δικα μας ειναι ολα αγγελουδια!!!

Ναι όχι που είναι δικά μας (κουκουβά - κουκουβά!!!) αλλά είναι πολύ καλά τα μπεμπάκια μας:):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Η δικιά μου σήκωσε χέρι μάλλον δεν την είδες....νομίζω στη Λένα...:confused::(:(:( Πρώτα βάραγε μόνο τη πεθερά μου....μέσα στο σουκού όμως χτύπησε κ εμένα κ τον στεφ από 2-3 φορές...πως να της το εξηγήσω να μην το κάνει????Της λέμε ότι δεν πρέπει κ μετά κάνει καλό καλό...αλλά δεν παύει να σηκώνει το χέρι....:-(:sad::-(:sad::-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1249844gbyabjm7c8.png

Καλημέρα!

Τί όμορφες οι φωτογραφίες σας με τα ζουζούνια ντυμένα αποκριάτικα!

Κι εσείς μαζί τους περήφανες κι ευτυχισμένες μαμάδες!

Κι εμείς πήγαμε σε δύο γιορτές το Σάββατο το πρωί και το απόγευμα, μόνο που ο Νικόλας ούτε να τη βλέπει δεν ήθελε τη στολή...

Χθες φάγαμε μαζί με τη μελλοντική νονά του, να δούμε πώς θα τον σηκώσει στη βάπτισή του τον Μάιο.

Καλή εβδομάδα σας εύχομαι!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλα κι εγω τρωω απο τη δικια μου που και που αλλα εξω με τα αλλα παιδακια ειναι κιουρια...και λιγο χαζο, και τα παιχνιδια της παιρνουν και δε μιλαει...Δεν ξερω αν φαινονταν προχθες 2 γρατσουνιες στη μυτη μου...ε αυτη μου τις εκανε...

Ελενη ακομα δεν τον εχετε βαφτισει????Το κρατας καλα το κρητικο το εθιμο βλεπω!!!

Η δικιά μου σήκωσε χέρι μάλλον δεν την είδες....νομίζω στη Λένα...:confused::(:(:( Πρώτα βάραγε μόνο τη πεθερά μου....μέσα στο σουκού όμως χτύπησε κ εμένα κ τον στεφ από 2-3 φορές...πως να της το εξηγήσω να μην το κάνει????Της λέμε ότι δεν πρέπει κ μετά κάνει καλό καλό...αλλά δεν παύει να σηκώνει το χέρι....:-(:sad::-(:sad::-(

Καλά κι εσύ κάτι μεταξύ χάδι και μπάτσα ήταν δεν ήταν φοβερό:) Νομίζω ότι είναι φάση, αν δεν της δώσεις σημασία και απλά της εξηγήσεις θα καταλάβει. Τώρα αν επιμένει μπορείς να της το πεις και λίγο πιο έντονα. Δεν είναι επιθετικό παιδάκι πάντως μια χαρά την είδα εγώ:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι η δικιά μου το έκανε κάπου κάπου...την εξηγούσα ότι είναι κακό αυτό που κάνει και δεν αρέσει καθόλου στην μαμά και σταματούσε...άλλες φορές την έβαζα τιμωρία...τώρα πιά μόλις ακούει τιμωρία σταματάει αμέσως...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...