Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Περίφημα...!! Τί επιτρέπεται, είπαμε....???? :roll::lol::lol::lol:

Θενκτίτο, Αννούλα, με το καλό κι εσείς...!!! :-D:-D:-D

Ευχαριστούμε!!!;) Μοσχαράκι μοσχαράκι κάνει καλό!:mrgreen:

Η συνυφαδα μου το χειριστηκε πολυ ωραια το θεμα. Απο μικρα τα παιδια, μαζευαν χρηματα σε κουμπαρα για να πανε καποια στιγμη στη eurodisney. Ειχαν ενα στοχο, και πραγματικα μετα απο τοσα χρονια ειχαν μαζεψει 1500-2000 ευρω! Τα εξοδα του ταξιδιου λοιπον βγηκαν απο τις οικονομιες των παιδιων, τα οποια ηταν πολυ περηφανα που επιτευχθη ο στοχος τους και το καταευχαριστηθηκαν! Και βεβαια θα το θυμουνται σε ολη τους τη ζωη!

Κωνσταντινα, κομμενα τα εντοσθια τωρα! Μπλιαχ!

Μπράβο της....κ εμένα μια φίλη μου το έκανε αυτό κ πήγαν τα Χριστούγεννα...είναι νομίζω από τους καλύτερους τρόπους να μάθεις στα παιδιά κ να έχουν στόχους κ να αποταμιεύουν!:wink: Θα συμφωνήσω κ στο μπλιαχ!:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσιαααα!!

Ξύπνησα νωρίς νωρίς μπας κ προλάβω να κάνω μπάνιο πριν ξυπνήσει η αντάρτισα γιατί χθες με κοίμησε μαζί της στο κρεβάτι της(δηλαδή στο πάτωμα εγώ)....καλά με τη πεθερά θα τα βάλω πάλι που την άφησε να κοιμηθεί μέχρι τις 7 παρά κ την έβαλα 11 τη μικρή να κοιμηθεί κ τελικά κοιμήθηκε γύρω στις 12 ούτε ξέρω τι ώρα ήταν ακριβώς....:rolleyes:

Ούτε αμάξι τελικά θα έχουμε σήμερα κ θα χρησιμοποιήσουμε με το επαγγελματικό να έρθουμε στο παιδότοπο.....μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαμε ένα που είχε μισό μισό ο στεφ με τον αδελφό του...αλλά ο αδελφός του τώρα θέλει να το πουλήσουν....από τη μία λέγαμε να του δώσουμε τη διαφορά κ να το κρατήσουμε αλλά είναι 5 χρονών αμάξι από την άλλη να πουληθεί κ να κρατήσουμε τα λεφτά για προκαταβολή να πάρουμε ένα άλλο καινούριο...στο δεύτερο καταλήξαμε αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι κ θα πρέπει να βάλουμε κ άλλος χρέος(έχουμε κ το σπίτι) στο κεφάλι μας....έχουμε κ του πατέρα μου που μπορούμε προσωρινά να έχουμε για όπου χρειαστεί να πάμε απόγευμα....δεν ξέρω....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

paint-town-red.gif

Kαλημερα! Εμεις αφησαμε τη Μαριαλενα στη γιαγια χθες και ειχαμε τον Αντωνη εδω να ανεβοκατεβαινει ο πυρετος. Η νυχτα μας τελικα ηταν ηρεμη, ειχε καποια στιγμη 38,5, δεν εδωσα ντεπον και κατεβηκε μονος του. Μιλησα και με το γιατρο, και ενω ημουν ησυχη γιατι εχω φτιαξει ομοιοπαθητικο φαρμακειο, μου ειπε ενα αλλο φαρμακο και αναρωτιομουν που θα το βρω σαββατιατικα. Για εξωφρενικα καλη μου τυχη, εφημερευει σημερα η δικη μας φαρμακοποιος, οποτε γλυτωσαμε το τρεξιμο.

Να ευχηθω να περασετε καλα σημερα, και οπως λεει και η εικονα, να βαφτει ΚΟΚΚΙΝΗ η πολη αποψε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

age.png age.png

Μαριάννα εννοείται!!!! Με έχει ζαλίσει ο δικός μου εδώ κ κάτι μέρες πόσα θα φάμε...κ τόυ λέω το πόσα θα φάτε το ξέρεις????:tongue::tongue::tongue:

Το έκανα το μπανάκι μου κ η μικρή ακόμα κοιμάται...:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω σημερα βρεχει !!!παρα πολυ ομωσ!!καταρακτεσ!!!!!!!προσ το παρον παλι ειμαι αποκλεισμενη καθωσ σασ εχω εξηγησει για τον δρομο που γινεται ποταμοσ!!!!

αααα βλέπω εδώ πέρα δεν είναι μονό του 2009 αλά και του 2011

και οχι μονο βαλι μου!!!!εχουμε και του 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η μπουρμπουληθρα μου καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και οπως λεει και η εικονα, να βαφτει ΚΟΚΚΙΝΗ η πολη αποψε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

μακαρι!!πολυ το ευχομαι...αντε γιατι πολυ τουπε εχουν τελευταια οι πρασινοι.....:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

περαστικα στο αντωνακι σου μαριαννα!!!

κοριτσια καλα να περασετε στο παιδοτοπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Nα σας πω τώρα κάτι; Μη με πείτε μελό μετά, προειδοποιΑω! Είστε καλές μαμάδες ρε! Εβλεπα στο παιδοτόπι πως ασχολείστε όλες με όλα τα μικρά μας και πολύ το απολάμβανα. Πήγε σε μια φάση να κλάψει ο Αλεξ, τον παίρνει πχ η Αννα. Ξανά πάλι (καθότι κι ολίγον μαμάκιας), τον παίρνει πχ η Κατερίνα. Του μιλάει η μια, τον χαϊδεύει η άλλη. Πόσο μου αρέσει να αγαπάνε το παιδί μου...

Κατά τα άλλα, πρώτη φορά καθίσαμε μαμάδες μαζί και δεν τρέχαμε από πίσω από τα τριβολάκια. Επρεπε να τα δείτε ντυμένα μασκαραδάκια, σούπερ μούρες όλα!

WN6Op3.png

Πολύ ωραία περάσαμε να το επαναλάβουμε σύντομα...μη σας πω κ βδομάδα παρά βδομάδα!!!...αν έπαιζε κ η Ζωή μόνη της όπως η Παναγιώτα της Κατερίνας θα έπινα κ δεύτερο καφέ!:PΤζάμπα αγχώνεται αυτή καμία ανάγκη δεν την έχει η κόρη της!:tongue::tongue::tongue: Καλά ρε Χριστίνα μἀρέσει που το σχολιάζεις αυτό....κ ξένο παιδάκι να ήταν θα το αφήναμε να κλάψει???Πόσο μάλλον τον Αλεκούκο που όλες τον θέλουμε γαμπρό κ τον είχαμε κ έναν άντρακλα στη παρέα!;) Ποιο κουτί πήρες σπίτι???:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

xaxaaxa, τα μοιρασαμε αννα, και πηραμε και απο τα δυο η καθεμια. κι εγω περασα πολυ ωραια και νομιζω και η Ιλιανα. Ολα τα παιδακια ηταν σουπερ με τις στολες τους. Πολυ ωριαα η ιδεα να τα παμε ντυμενα. Μπηκαμε λιγο στο κλίμα.

4Rnfp3.png

Πολύ ωραία περάσαμε να το επαναλάβουμε σύντομα...μη σας πω κ βδομάδα παρά βδομάδα!!!...αν έπαιζε κ η Ζωή μόνη της όπως η Παναγιώτα της Κατερίνας θα έπινα κ δεύτερο καφέ!:PΤζάμπα αγχώνεται αυτή καμία ανάγκη δεν την έχει η κόρη της!:tongue::tongue::tongue: Καλά ρε Χριστίνα μἀρέσει που το σχολιάζεις αυτό....κ ξένο παιδάκι να ήταν θα το αφήναμε να κλάψει???Πόσο μάλλον τον Αλεκούκο που όλες τον θέλουμε γαμπρό κ τον είχαμε κ έναν άντρακλα στη παρέα!;) Ποιο κουτί πήρες σπίτι???:tongue::tongue::tongue:
Δεν το λέω συγκεκριμένα για τον Αλεκούκο ρε, ότι ενδιαφέρεστε και για τα άλλα παιδάκια εννοώ, παράδειγμα ήταν ο Αλεξ. Εχω δει πολλές μαμάδες να τις ενδιαφέρει μόνο το δικό τους παιδί και να είναι μέχρι και εχθρικές με τα υπόλοιπα. Αυτό ήθελα να τονίσω.

Τα κουτιά μοιράστηκαν, μισό περιεχόμενο απ'το καθένα μετακόμισε στο άλλο :wink:

WN6Op3.png

Δεν το λέω συγκεκριμένα για τον Αλεκούκο ρε, ότι ενδιαφέρεστε και για τα άλλα παιδάκια εννοώ, παράδειγμα ήταν ο Αλεξ. Εχω δει πολλές μαμάδες να τις ενδιαφέρει μόνο το δικό τους παιδί και να είναι μέχρι και εχθρικές με τα υπόλοιπα. Αυτό ήθελα να τονίσω.

:lol::lol::lol::lol: ξύπνιες! :P:p:p

Καλά ένα δίκιο το έχεις σχετικά με κάποιες μαμάδες....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα δεν μασ λετε και τι περιειχαν τα κουτια?????????!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

χαιρομαι πολυ που περασατε τοσο ωραια με τα παιδακια σασ!!!!!!!!!!!!ποσο πολυ θα θελα να ημουν κι εγω εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρεχοντασ!!!χε χε!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια!!!

Χθες δεν έγραψα, ήμουν χάλια, με τάσεις λιποθυμίας και εμετού, μάλλον απο την αφαγία (είμαι η του ύψους ή του βάθους όπως φαίνεται :rolleyes::rolleyes:)

Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας από τον παιδότοπο!! Και του χρόνου τα μασκαραδάκια!!;););)

Γιωτάκι μου καταλαβαίνω πόσο ψυχοφθόρο είναι αυτό που βιώνεις :(:( Και εγώ παλιά στη δουλειά έκλαιγα συχνά (χωρίς να είναι άσχημα τα πράγματα) , αφού με είχαν μάθει και προσπαθούσαν να μη με στεναχωρούν :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Απλά, προσπάθησε να μη σε παίρνει από κάτω και εκείνη τη στιγμή να σκέφτεσαι την Ιλιάνα και τον άντρα σου και το ότι είσαστε μια χαρά και ακόμη καλύτερα!!:):)

Τώρα τα νέα μου από το γιατρό...μου έδωσε διατροφή και θα πάμε μαζί την Πέμπτη στον ενδοκρινολόγο να μου δώσει μηχανάκι και να δει και τις εξετάσεις του θυρεοειδή. Κατα τ' άλλα μια χαρά, εκεί που πονάω είναι που σπρώχνει το μωρό (είναι με το κεφάλι κάτω). Τώρα για την επιλογή μαιευτηρίου δεν έχω αποφασίσει ακόμη...;);) Τηλεφώνησα στο Γαία σήμερα και μου είπαν να πάρω από Δευτέρα να μιλήσω με μια συγκεκριμένη κυρία μήπως μου κάνουν καλύτερη τιμή (τα καλά της κρίσης!!!). Πάντως το να παζαρεύουμε και τα μαιευτήρια, πρωτάκουστο μου φαίνεται!! Παλιά, ούτε που θα το διανοούμασταν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παρήγγειλα και 2 νυχτικάκια από Αγγλία - ελπίζω να μου χωράνε, χαχαχαχαχα!!:mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ Σόρρυ για το τεράστιο ποστ!!!:oops::oops:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ηρθα κι'εγώ.Περάσαμε πολύ ωραία σήμερα.Ολα τα παιδάκια ήταν κουκλάκια με τις στολές ντυμένα.Αν και για λίγο που της κράτησαν αλλά ωραία ήταν.Του χρόνου θα παραμείνουν περισσότερη ώρα ντυμένα φαντάζομαι.Παίξανε,βγάλαμε φωτό θα μπώ κιέγώ να βάλω μετά στο fb καθώς μόλις τώρα με άφησε η μικρή που την έβαλα για ύπνο.Στο γυρισμό βρήκαμε απίστευτη κίνηση και απο τη μία καλό ήταν γιατί η μικρή κοιμήθηκε αλλιώς δεν ξέρω τι θα την έκανα με τόση κίνηση και να την έχω και να κλαίει.Φτάσαμε κατά τις 2:30,έφαγε αλλά μετά είχε ξαγρυπνήσει και μέχρι να την ξανακοιμήσω πήγε 4 και.Επεσα κι'εγώ για μια ωρίτσα και ξεκουράστηκα.Τώρα ο άντρας μου πήγε να δεί τον αγώνα στον ξαδερφο του και ήταν να πάμε κιέμείς να παίξουν λίγο μαζί οι ξαδερφούλες αλλά δεν είχα κουράγιο και δεν πήγαμε.Πάω να βάλω φωτό.Α!Επίσης φεύγοντας νομίζω ξέχασα να χαιρετήσω και το Κατερινάκι αλλά είχε πιάσει πολύ γκρίνια την μικρή και φύγαμε λίγο βιαστικά.sorry.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...