Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τουλάχιστον ξεμπερδεύεις με μια μια τις δουλειές βρε παιδί μου κάτι είναι κι αυτό:)

αυτο σκεφτομαι κι εγω.

χτες βρηκα ευκαιρια και συνδυασα διαφορα.

πηγαμε τα παιδια σε παιδοτοπο σε εμπορικο που ειχε και μεγαλο μαρκετ και εκανα ολο τον ανεφοδιασμο του γραφειου.

Παντως με τον υπνο δεν ειναι παντα θεμα συστηματος και προγραμματος.

εγω ξερω πολλα ζευγαρια που ειχαν βαλει το μωρο στο δωματιο του απο την πρωτη κιολας μερα και ξαφνικα στα 2 αρχισε να πηγαινει στο κρεβατι τους.

Ισως αν ηταν και ο αγγελος στο σπιτι να μπορουσαμε να ειμαστε πιο αυστηροι στο θεμα, αλλα δεν αντεχω να πηγαινοερχομαι μεσα στη νυχτα και το πρωι να ξυπναω για δουλεια και ολη μερα μετα σερι με τα παιδια.

Με το ενα ειναι και πιο ευκολα τα πραγματα.

Οταν ειναι δυο ομως, το ενα ξυπναει το αλλο και μπορει να καταληξεις να πηγαινοερχεσαι ολη νυχτα.

Προσωπικα δεν αντεχω.

Τωρα παντως της καναμε μια σοβαρη συζητηση της δεσποινας και της εξηγησαμε οτι απο εδω και μπρος θα υπαρξουν συνεπειες.

Απλα πραγματα. "αν δεν κοιμασαι και δεν αφηνεις και τη μαμα να κοιμηθει, την αλλη μερα δε θα μπορειτε να κανετε τα πραγματα που θελεις και κανετε."

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ πονεμένη ιστορία ο ύπνος.Δεν ξέρεις πως το σκέφτομαι από Οκτώβρη που θα έχουμε και νέο μέλος στην οικογένεια!

Είμαι τόσο κομμάτια σήμερα πάλι που δεν ξέρω πως θα βγει η μέρα μου ως τις 4! Και στις 9 έχουμε να κάνουμε και εμβόλιο της μικρής! Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Και η 1η εγκυμοσύνη μου ήταν άσχημη, αλλά αυτή μου φαίνεται παραείναι! Δεν μπορώ να δουλέψω!

Εν τω μεταξύ ο πατέρας μου από εχθές χειροτερεύει. Υπάρχει περίπτωση ο όγκος να είχε δημιουργηθεί πρώτα στα οστά, όπως μας είπε κάποιος άλλος γιατρός, και μετά στους πνεύμονες! Δηλαδή τόσο καιρό απλά χάναμε χρόνο!:( Θα μπορούσε να κάνει μια εξέταση που σκανάρει στην ουσία όλο το σώμα, για να δούμε τα σημεία που πάσχουν, αλλά ο γιατρός του δεν μας είπε ποτέ! Τι να πω δε ξέρω! Είμαι τόσο ζαλισμένη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, αλλά ούτε και να βοηθήσω πουθενά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εδω αλλη μια αυπνη μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την αγγελικη παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο τισ 01.00 πανω!!!!την πηρα στο κρεβατι μασ και ξεσαλωσε!!!!την πηγα μετα στην κουνια σπαραζε!!απελπισια!!!στο τελοσ κοιμηθηκε στο κρεβατι μασ...

μπιζελακι σε εψαχνα χτεσ-προχτεσ!!ευχομαι να βρεισ συντομα δουλεια!!!

βαλι καλωσ μασ ηλθεσ!!!!

τσιπουριτσα φουυυυυυυυ!σου φυσηξα την γκαστρω- ενεργεια του καφε μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α σου δινω και το δικο μου μεριδιο -απο την γκαστρω-ιωση!!!

Θύμησέ μου, σε ταξιδιωτικό δουλεύεις;

ταξιδιωτικο κ ενοικιασεισ αυτοκινητων...
Εδω ειναι χειροτερα. Ακομη και στο προνηπιο τα παιρνουν με κληρωση...και καλα...:roll:

α!!κι εδω ετσι εχω ακουσει!!
To μονο που εχω να πω ειναι οτι ο Κωνσταντινος μου προερχεται απο ενα αρνητικο τεστ!! οποτε αν δε δεις την ακατανομαστη...
κι εμενα ετσι ηταν στην πρωτη μου εγκυμοσυνη...και οχι μονο 1 αρνητικο τεστ αλλα 4!!!!!γι αυτο και στισ αλλεσ δυο,κατευθειαν πηγα για χοριακη!!!!
AYTA που τονισα νιωθω και εγω!!!!!!!!!
κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μωρο ναι μεν ξυπναει αλλα του βαζω πιπιλα κ κοιμαται!!η αγγελικη ομωσ?που ξυπναει και τσιριζει?!!!δεν το αντεχω αλλο το νυχτερινο εγερτυριο.....

απο την αλλη ομωσ λεω μεσα στα νευρα μου την νυχτα,ασ ειναι καλα και οι δυο τουσ κ ασ με ξυπνουν...

Δεν ξερω, νομιζω οτι εχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στο γραφείο απεναντι στο προσωπό μου ανευ λόγου και αιτίας. Δεν θελω να λεω μεγαλες κουβεντες, αλλα αισθανομαι πολύ αρνητισμό γύρω μου. Τι να πω; Μακαρι να βγω ψευτρα και ολα αυτα να υπαγονται στο γενικοτερο κλίμα της γκρίνιας και της μουρμούρας λογω της οικονομικής κρίσης και της οχι καλής πορείας της εταιρείας.

σμουτσακι τι να πω!!ολη αυτη η παραγραφοσ που εγραψεσ εκφραζει απολυτα εμενα τισ 2 φορεσ που ειχα μεινει εγκυοσ ενω ημουν ακομα στο γραφειο!!!!καθε μερα εκλαιγα απο την ψυχροτητα κ τον αρνητισμο!!!!!αυτο ηταν κ ενασ λογοσ που επαιρνα αδειεσ επαπιλουμενησ(οχι οτι δεν ηταν επαπειλουμενεσ ,αλλα ενα παραπανω..)

και τωρα αυτα σκευτομαι κ ειμαι λιγο δυστακτικη στο να γυρισω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Λοιπον το εχω βαρος...τη νυχτα με πιανουν τα νευρα μου,τα κλαματα δεν τα βαζω ευκολα αλλα η μικρη αποψε με φοβηθηκε και τωρα με ρωταει η μανα μου τι εγινε και ειναι κολλημμενη πανω της...απλα φωναζω και την ξαπλωνω επιμονα στο κρεβατι.Αν της ζητησω συγγνωμη θα καταλαβει αραγε?Δεν ελεγχομαι τη νυχτα γμτ...

Aχ πονεμένη ιστορία ο ύπνος.Δεν ξέρεις πως το σκέφτομαι από Οκτώβρη που θα έχουμε και νέο μέλος στην οικογένεια!

Είμαι τόσο κομμάτια σήμερα πάλι που δεν ξέρω πως θα βγει η μέρα μου ως τις 4! Και στις 9 έχουμε να κάνουμε και εμβόλιο της μικρής! Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Και η 1η εγκυμοσύνη μου ήταν άσχημη, αλλά αυτή μου φαίνεται παραείναι! Δεν μπορώ να δουλέψω!

Εν τω μεταξύ ο πατέρας μου από εχθές χειροτερεύει. Υπάρχει περίπτωση ο όγκος να είχε δημιουργηθεί πρώτα στα οστά, όπως μας είπε κάποιος άλλος γιατρός, και μετά στους πνεύμονες! Δηλαδή τόσο καιρό απλά χάναμε χρόνο!:( Θα μπορούσε να κάνει μια εξέταση που σκανάρει στην ουσία όλο το σώμα, για να δούμε τα σημεία που πάσχουν, αλλά ο γιατρός του δεν μας είπε ποτέ! Τι να πω δε ξέρω! Είμαι τόσο ζαλισμένη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, αλλά ούτε και να βοηθήσω πουθενά!

ειναι ψιλοαπαραδεκτος ο γιατρος που σας λεει τωρα τετοια πραγματα.

με την ιδια λογικη καθε χρονο περιπου ολοι μας θα επρεπε να κανουμε μια ολοσωμη μαγνητικη για να βλεπουμε τι τυχον εχουμε για να το προλαβουμε.

ο ανθρωπος ειχε ενα προβλημα στον πνευμονα και το παρακολουθουσε, τι αλλο να εκανε?

μην τρελαινεσαι μαρια με αυτα.

οι γιατροι και οι δικηγοροι δυστυχως ετσι κανουνε, για να βγαλουνε τους συναδελφους τους αχρηστους και δεν σκεφτοναται τις ψυχικες αν μη τι αλλο συνεπειες αυτων που λενε.

ολως τυχαιως και εμενα ο γιατρος του πατερα μου στην αθηνα, για να βγαλει αχρηστον το γιατρο της θεσσαλονικης, τετοια μου ελεγε και μου εδινε 6 μηνες το πολυ ζωη στον μπαμπα μου.

πριν 3 χρονια αυτο. ολα τυχερα ειναι και δυστυχως καποια στιγμη φτανει η ωρα ολων μας.

Αλλα δεν ξερεις ποια ειναι. Μην τον καταδικαζετε μεσα σας ακομα. ποτε δεν ξερεις.

Βεβαια αυτο ειναι το "θετικο" αυτων των ασθενειων για το περιβαλλον του αρρωστου.

Εχεις την τυχη να προετοιμαζεσαι για αυτο που ειναι για ολους μας αναποφευκτο και ισως και σε καποιο βαθμο να το αποδεχεσαι.

Τι να πει και μια γνωστη μου που ο υγιεστατος κατα τ' αλλα αντρας της επεσε ξαφνικα ξερος διπλα της 53 χρονων απο ανακοπη?

Πως να συνειδητοποιησει σε μια νυχτα οτι εμεινε μονη με χιλιες δυο συνεπειες για τις οποιες δεν ειχε προετοιμαστει ?

Δεν ξερω πως ακουγονται ολα αυτα, αλλα περασα πολλα με τον πατερα μου και σε μια περιοδο που ημουν ηδη ασχημα (ειχα χασει το δευτερο παιδι), τα περασα ολα αναγκαστικα μονη μου, μεσα στο φοβερο περιβαλλον του αγ. σαββα και να πρεπει να λεω και ψεμματα απο πανω.

Μια μερα θυμαμαι ημουν πολυ ασχημα και επρεπε να παω για ενα συμβολαιο.

Με καταλαβε λοιπον η συμβολαιογραφος και αφου με ρωτησε τι εχω (αλλο που δεν ηθελα, απο την απελπισια μου τα ελεγα παντου μπας και ακουσω κατι) και της ειπα οτι ο μπαμπας μου εχει καρκινο και φοβαμαι μηπως πεθανει.

η γυναικα εβαλε τα γελια. "γιατι μου λεει, υπηρχε και πιθανοτητα να μην πεθανει ποτε? να σκεφτεσαι σε καθε περιπτωση οτι ειναι τυχερος που εζησε, εκανε παιδια, τα μεγαλωσε και ειδε και εγγονι, αλλοι δεν εχουν καμμια απο αυτες τις τυχες. και να σου πω μου λεει και κατι. το περασα κι εγω με τον πεθερο μου που τον αγαπουσαμε ολοι πολυ. Ειχαμε τρελλαθει στο νεο του καρκινου και λεγαμε παει ο ανθρωπος. και τελικα μια μερα οντας υγιης απο θεμα αρρωστιας, επεσε απο μια σκαλα και σκοτωθηκε":rolleyes:

ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα:tongue:

Λοιπον το εχω βαρος...τη νυχτα με πιανουν τα νευρα μου,τα κλαματα δεν τα βαζω ευκολα αλλα η μικρη αποψε με φοβηθηκε και τωρα με ρωταει η μανα μου τι εγινε και ειναι κολλημμενη πανω της...απλα φωναζω και την ξαπλωνω επιμονα στο κρεβατι.Αν της ζητησω συγγνωμη θα καταλαβει αραγε?Δεν ελεγχομαι τη νυχτα γμτ...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

αμ καημενη πως νομιζεις εφτασα εγω στο σημειο να δωσω χαστουκι (ελαφρυτατο τονιζω) στο κοριτσακι μου?

4 χρονια δεν εχω ακουμπησει τριχα απο τα μαλλια της και ο,τι ειχαμε να της πουμε παντα της το εξηγουσαμε ηρεμα σα να μιλουσαμε σε μεγαλο ανθρωπο.

τη νυχτα ο,τι και να λεμε ειναι δυσκολα τα πραγματα.

εισαι κουρασμενος, αγριευεσαι κιολας μες στον υπνο σου να ακους φωνες και να τρεχεις, δεν ειναι ευκολο.

yey2p2.png BN4cp2.png

ειρηνη παντα κι εγω αυτο σκεφτομαι.

λεω δοξα τω Θεω που ειναι τα παιδια μου καλα και με ξυπνανε για βλακειες.

αλλα τρελαινεσαι κιολας, κακα τα ψεμματα.

ειτε γιατι εχεις δουλεια το πρωι και γενικα εισαι ολη μερα στο ποδι, ειτε γιατι εισαι σπιτι με τα παιδια και θελεις κι εσυ καποιες ωρες να ηρεμησεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κασσιανή αυτά που γράφεις τα έχω σκεφτεί κι εγώ και έχεις δίκιο. Βασικά στον άλλο γιατρό πήγαμε για μια 3η γνώμη!Πήγε η αδερφή μου βασικά που είχε φαγωθεί...Κοινώς της είπε ότι ότι έχει κάνει ως τώρα ο πατέρας μου από θεραπείες είνα πασαλείματα κατα τη γνώμη του! Απαράδεχτο το βρίσκω κι εγώ, αλλά από την άλλη σκέφτεσαι κι αν είναι έτσι?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια να σκεφτεστε οτι κανετε οτι καλυτερο μπορειτε!Οι γνωμες των γιατρων φυσικα και διχαζονται, ο καθενας οτι να ναι σου λεει.Και συμφωνω βεβαια με την Κασσιανη, αν εχεις κατι στον πνευμονα ψαχνεις τον πνευμονα, αν εχεις στο κεφαλι ψαχνεις το κεφαλι και παει λεγοντας.Δλδ θα πρεπε καθε τοσο να μπαινουμε ολοι σ'ενα νοσοκομειο και να ψαχνομαστε ολοκληροι???Δε γινονται αυτα!Κανετε οτι σας ειπαν οι γιατροι που τον παρακολουθουν!

Κασσιανή αυτά που γράφεις τα έχω σκεφτεί κι εγώ και έχεις δίκιο. Βασικά στον άλλο γιατρό πήγαμε για μια 3η γνώμη!Πήγε η αδερφή μου βασικά που είχε φαγωθεί...Κοινώς της είπε ότι ότι έχει κάνει ως τώρα ο πατέρας μου από θεραπείες είνα πασαλείματα κατα τη γνώμη του! Απαράδεχτο το βρίσκω κι εγώ, αλλά από την άλλη σκέφτεσαι κι αν είναι έτσι?

αμ νομιζεις δεν τα σκεφτομαι και δεν τα σκεφτομουν?

γιατρος καταντησα τοτε, να τα ψαχνω ολα και να λεω εγω στον ογκολογο τι να του γραψει και τι ενεσεις να του δωσει, γιατι καλοι οι γιατροι εκει, αλλα με τοσο κοσμο, ξεχνουσαν κιολας.

αλλα δεν υπαρχει τροπος να εισαι σιγουρος ποιος σου λεει την αληθεια, αφενος γιατι δεν υπαρχει μονο μια αληθεια (στην επιστημη υπαρχουν διαφορες αποψεις και ολες εχουν αληθεια) αφετερου γιατι ο,τι και να σου πουνε δεν ξερεις ποτε (ουτε κι αυτοι) τι θα γινοταν αν....

εμενα οταν βγηκε ο πατερας μου απο το χειρουργειο, με φωναξε ο γιατρος και μου ειπε "δυστυχως δεν μπορουσα να κανω τιποτα και πηρααποφαση να μην του κανω την πολυ επεμβατικη εγχειριση, να του αφαιρουσα δηλ ολη την ουροδοχο κυστη και να του εφτιαχνα καινουργια και αποφασισα να τον αφησω ετσι και να το παλεψουμε με χημειοθεραπειες και ακτινοβολιες"

αν ο πατερας μου πεθαινε εντος 6μηνου, θα λεγαμε και μπορει να βρισκοταν και κανενας γιατρος να μου το λεγε "αν ειχε κανει τη μεγαλη επεμβαση θα ειχε σωθει". που το ξερεις αραγε?

καναμε τις χημειοθεραπειες και τις ακτινοβολιες και η αρρωστια εξαφανιστηκε εντελως.

μεχρι ποτε? ποιος ξερει αραγε? παντως εχουν περασει 3 χρονια, ειδε την εγγονη του πιο μεγαλη και κανουν ολοκληρη συζητηση μεταξυ τους, ειδε εγγονο, ακουσε και το ονομα του (μεγαλη συγκινηση:P) και τωρα ειναι επισης χαρουμενος που θα ερθει να δει το γραφειο της κορης του.

ο,τι και να σου πει ενας δικηγορος ή ενας γιατρος θα βρεθουνε αλλοι δεκα που θα σου πουνε τα αντιθετα.

δεν βγαζεις ακρη.

η μονη λυση ειναι να δειξεις εμπιστοσυνη σε αυτον που για καποιο λογο σου την εμπνεει και να προχωρησεις.

και να κανεις και την προσευχη σου και να εισαι αισοδοξη.

ο αντρας μου που εχει χασει τη μανουλα του απο αυτην την αρρωστια και ηταν μολις 16 χρονων, μου εχει πει πολυ σκληρα και ψυχρα πραγματα που ομως ειναι αληθεια.

το πιο απλο που κοιταω να θυμαμαι ειναι το "να στενοχωρηθεις οταν συμβει το (οποιο) κακο, οχι προκαταβολικα"

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

το πιο απλο που κοιταω να θυμαμαι ειναι το "να στενοχωρηθεις οταν συμβει το (οποιο) κακο, οχι προκαταβολικα"

Αυτό κάνω πλέον, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει, ιδίως στην κατάσταση που είμαι τώρα! Όταν κάποιες φορές μου έρχονται σκέψεις στο μυαλό του τύπου...''θα προλάβει άραγε να δει το μικρό μου φατσάκι?'', κατευθείαν πάω στην Αλεξάνδρα για παιχνίδι ή πιάνω συζήτηση άσχετη με όποιον βρω μπροστά μου, για να μη σκέφτομαι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

έχει πολλά ωραία μέρη κ το Βέλγιο κ η Γαλλία που είναι πολύ κοντά αλλά κ Αγγλία,Ιρλανδία που μας πρότειναν....
Ok, τώρα μου πόνεσες τον κάλο... Ιρλανδία-έρωτας. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι αν πάτε, είναι αρκετά ακριβά. Α και να έχετε μερικές μέρες να γυρίσετε, μην πάτε και κάτσετε Δουβλίνο κι εκεί μείνετε όλες τις μέρες!
Αχ, ρε κορίτσια εγώ κάτι πρέπει να κάνω να πάει στο κρεβάτι της γιατί δεν κοιμάμαι πια... Σήμερα κοιμόταν πάνω στο πλευρό μου κάθετα όλο το βράδυ........ Θα μου πεις δε σου φταίει κανένας μόνοι σας το αποφασίσατε, αλλά πρέπει να πάει στο δωμάτιό της πριν γεννήσω γιατί αλλιώς θα νομίζει ότι φταίει το μωρό και θα ζηλεύει.
Ασχετο, κούκο λέμε και τον Αλεξ (εκ του αλεκούκος). Η τρίτεκνη Λίζα μου είχε προτείνει να φέρω το παρκοκρέββατο δίπλα μου, όταν της έκανα ακριβώς τα ίδια παράπονα. Και δούλεψε. Πλέον κοιμάται στο παρκοκρέββατο (η κούνια σε αχρηστία παντελώς) δίπλα μας. Τουλάχιστον αν ξυπνήσει είμαστε κοντά. Μόνο το πρωί για το γάλα του έρχεται κρεββάτι μας και βλέπει Μίκυ πίνοντάς το.
Τουλαχιστον η δικια μου δεν κλαιει..τραγουδαει!και γενικα δεν ξυπναει πια νυχτα.σπανια

Κοριτσια, αν κοψω το γαλα της μικρης, τι να την ταιζω πρωινο-βραδυνο?Μαριαλενα τι τρωει η Λενα?

Τα κορν φλεικς μου τα εφτυσε καταμουτρα..Οσο για βραδυνο εδω δεν τρωμε εμεις το βραδυ θα ταιζω τη μικρη??

Κι εμένα έκοψε τα ξυπνήματα. Εγώ τις προάλλες του έδωσα γάλα και μετά από ώρα έφαγε κι ένα μήλο. Γενικώς κι εμείς ότι υπάρχει από μαγειρευτό μέχρι κρέμα. Ιδιαίτερη αγάπη έχει στα δημητριακά. Δοκίμασε και (μπλιαχ) κουάκερ με γάλα και λίγο μέλι μπαααας και της αρέσει. Δοκίμασε διάφορα δημητριακά, δώστα αρχικά χωρίς γάλα, να τα τρώει σαν πατατάκια. Κόψε ψωμί, τυρί, τοματούλα, αγγουράκι, ότι της αρέσει, βάλτα στο πιατάκι της να τρώει μονάχη της. Εμένα τρελλαίνεται για καρότα. Κι ας έχει φάει, ένα καρότο απαραίτητα το έχει ανα χείρας και μασουλάει. Ψήσε καμιά πατάτα στον φούρνο ολόκληρη. Δώστης σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και μπανάνα (αμερικανιά). Μπάρες δημητριακών...

όλοι μαζί σαν το Μικρό σπίτι στο Λιβάδι
Χαχαχα κι εμείς κάπως έτσι τα πρωινά
Καλά να μη σου πω τότε ότι τα περισσότερα σουκού αυτό δεν ισχύει κ κοιμόμαστε ως τις 9:30-10! ;)
Θα μπορούσε να κάνει μια εξέταση που σκανάρει στην ουσία όλο το σώμα, για να δούμε τα σημεία που πάσχουν, αλλά ο γιατρός του δεν μας είπε ποτέ! Τι να πω δε ξέρω! Είμαι τόσο ζαλισμένη που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα, αλλά ούτε και να βοηθήσω πουθενά!
Δεν είναι απαραίτητο ξέρεις να βοηθήσεις, δεν περιμένουν οι άλλοι τα πάντα από σένα.
Δεν θα το καταλάβει νομίζω μετά από τοσες ώρες. Αλλά συγχωρούν μωρέ τα ψιψίνια. Αλλά να σου πω και κάτι; Πολύ του χεριού τους μας έχουν πια. Το πρωί όταν σηκώνομαι για πιπί, βάζει γοερά κλάμματα μέχρι να με ξαναδεί να γυρνάω στο κρεββάτι. Ε σήμερα δεν άντεξα, άστραψα και βρόντηξα. Πρώτη φορά που δεν έβγαλε κιχ μετά, συνήθως το παίζει πιο "βουγιουκλάκη" και κλαίει χειρότερα. Με εκνευρίζει να με εκμεταλλεύεται τόσο στεγνά κάποιος, κι ας είναι κι ο γιος μου. Οσο σκέφτομαι πόσο τρελλαινόμουν παλιότερα με το κλάμα κι έτρεχα αμέσως, μη και κλάψει πάνω από 3 δευτερόλεπτα... Τώρα απλά με εκνευρίζει αλλά προσπαθώ να τον αγνοώ. Μην παρεξηγηθώ, μιλάω για τα κλάματα τα εκβιαστικά (αν κι ακόμα μερικές φορές υποκύπτω)

WN6Op3.png

Χριστίνα δεν έχω ιδέα για την Ιρλανδία....8,5 ώρες δρόμος καρφί είναι το Δουβλίνο αν δεν σταματήσουμε πουθενά...πράγμα αδύνατο βέβαια με τη μικρή έτσι λέγαμε να διανυκτερέυσουμε κάπου κ να το σπάσουμε στη μέση...από την άλλη δεν έχω ιδέα τι ομορφιές μπορεί να έχει...εντάξει Παρίσι eurodisney κ κάτι άλλα μέρη γύρω γύρω στη Γαλλία που μας είπαν καλά έδειχναν αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με την Ιρλανδία....4-5 μέρες θα γυρνάμε το Βέλγιο κ τις άλλες 9-10 θα πάμε την εκδρομή μας που θα είναι σε μία από τις 2 κατευθύνσεις!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

χαιρετιζω τα κοριτσια οοοοολαααααααααααα...τι κανετε?εγω ειμαι μονη στο μαγαζι και βαριεμαι.και εμεις κοιμομαστε αγκαλιτσα και οι 3 εδω και 2 εβδομαδες.μεχρι τψρα κοιμοτανε στην κουνια της χωρισ προβληματα,πριν 2 εβδομαδες αρρωστησε,την πηραμε στο κρεββατι 4 μερες για να την προσεχουμε και μας εμεινε...:rolleyes:.τι θα κανουμε δεν ξερω.καθε φορα που την βαζω στην κουνια ΤΣΙΡΙΖΕΙ μαμαααααααααααααα και γινεται μπλε απο το κλαμα.το λυπαμαι μωρε αλλα λυπαμαι και τα βυ..ια μου,κοντευουν να γινουν πλακε απο την πολλη κλωτσια ρε γαμωτο γιατι κοιμαται οπωσ κατσει.:mrgreen:κατα τα αλλα,κινηση στην δουλεια 0,η πεθερουλα δεν ειναι καλα,εινει νοσοκομειο για εξετασεις προσ τον παρον και βλεπουμε.δεν μπορω ρε παιδια,μια γυναικα που πορολα τα 60 της,ετρεχε σαν κοπελιτσα τωρα να την βλεπω τοσο πεσμενη.τεσπα θα δουμε τι υα πουν οι γιατροι...σας επρηξα ε?αντε απο δω και περα να ακουμε μονο χαρουμενα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Χριστίνα δεν έχω ιδέα για την Ιρλανδία....8,5 ώρες δρόμος καρφί είναι το Δουβλίνο αν δεν σταματήσουμε πουθενά...πράγμα αδύνατο βέβαια με τη μικρή έτσι λέγαμε να διανυκτερέυσουμε κάπου κ να το σπάσουμε στη μέση...από την άλλη δεν έχω ιδέα τι ομορφιές μπορεί να έχει...εντάξει Παρίσι eurodisney κ κάτι άλλα μέρη γύρω γύρω στη Γαλλία που μας είπαν καλά έδειχναν αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με την Ιρλανδία....4-5 μέρες θα γυρνάμε το Βέλγιο κ τις άλλες 9-10 θα πάμε την εκδρομή μας που θα είναι σε μία από τις 2 κατευθύνσεις!;)
Τι ομορφιές μπορεί να έχει; Θα καταρρεύσω. Γκούγκλαρε μαρή λίγο! Πάρτε μαζί εμένα για οδηγό σας!!!

http://www.google.gr/images?q=ireland&hl=en&prmd=ivnsm&source=lnms&tbs=isch:1&ei=ZWReTbKhGcar8QPowOBZ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBUQ_AUoAQ&biw=1276&bih=606

Δήμητρα: http://www.pros4s.gr/ActivePros4s.aspx?oId=81&ref=newsletter

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...