Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ε, ναι κι εγώ αυτό του είπα του Βασίλη ότι πρέπει να το πάρουμε πρώτα απόφαση να είμαστε σίγουροι και μετά όσο καιρό πάρει να μην έχουμε πισωγυρίσματα:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε, ναι κι εγώ αυτό του είπα του Βασίλη ότι πρέπει να το πάρουμε πρώτα απόφαση να είμαστε σίγουροι και μετά όσο καιρό πάρει να μην έχουμε πισωγυρίσματα:):):):)

Μηπως να στειλεις το βασιλακη στην κουνια της μικρης????αφου κατα βαθος αυτος θελει να κοιμαται με την κορη του!!!:mrgreen:

Ήρθα κ εγώ...δουλειά δεν έκανα στο ίκα ο πνευμολονόγος είχε πάρει άδεια,ο παθολόγος αρνήθηκε να μου γράψει για το αναπνευστικό φάρμακα κ ας μπορούσε όπως μου είπαν στη γραματεία(η γραμματεία μπορεί να λέει ότι θέλει μου είπε εμένα δεν είναι αρμοδιότητα μου να γράψω για το αναπνευστικό) κ ήταν και από δημόσιο νοσοκομείο η συνταγή...ο ένας στον άλλο κ απορώ με τον εαυτό μου γιατί δεν πήγα καρφί στον διευθυντή!:rolleyes: Άλλα είχε τόσο κόσμο που περίμενα μισή ώρα να κάνω μια ερώτηση,τα γερόντια σου κλείνουν τη πόρτα στη μούτρα κ δεν σε αφήνουν ούτε λέξη να ρωτήσεις.....σε τι χώρα ζούμε ρεεεεε????? :confused::confused:Τώρα θα βρω έναν από τη περιβόητη λίστα των ιδιωτών για να πάω το απόγευμα ή θα πάω σε άλλο παθολόγο στο άλλο ίκα που έχουμε κοντά!

Για ξεκινήστε να βγάζετε τα κάγκελα από τα κρεβατάκια! ;););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ti κάνετε κορίτσια?Μόλις γύρισα απο το κομμωτήριο.Πήγα και χτενίστηκα λίγο αλλά θέλουν και βάψιμο τα μαλλιά μου.Απο Δευτέρα θα πάω να τα βάψω.Μετά έχω να φτιάξω και τα νύχια μου.Είπα να κάνω baute σήμερα μιας και δεν έχω τι άλλο να κάνω.

SI5Yp3.png

Κασσιανή πώς κοιμηθήκατε σήμερα?

Αποψε που ηταν ο μπαμπας της στο σπιτι, φυσικα κοιμηθηκε σερι και το πρωι ξυπνησε χαρουμενη για το σχολειο.

Το ξερω οτι στενοχωριεται που λειπει ο μπαμπα ςτης, αλλα κι εγω τι να κανω?

Γιωτα δεν στελνεις κανενα πμ με τα στοιχεια αυτου που λες για το κεντρο?

Μ' εφαγε μια συναδελφος οτι αργουνε δηθεν πολυ απο τον οτε να κανουνε τη συνδεση και πηγα και εκανα την αιτηση απο τωρα πιστευοντας οτι θα εχω τηλεφωνο σε κανενα μηνα.

Και τελικα με πηρανε και θα το συνδεσουνε τη δευτερα κιολας.

Οποτε εγω θα πληρωνω παγια για να εχω τηλεφωνο σε ενα αδειο γραφειο:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Ναι για να έρχεται μετά μόνη της να ανεβαίνει στο κρεβάτι!!!!!!

Η Ζωή πάντως που πρώτα ξύπναγε κ μόλις πηγαίναμε να τη δούμε έβαζε τα κλάματα αν δεν την παίρναμε στη κρεβατοκάμαρα,πλέον δεν ξυπνάει το βράδυ κ το πρωί έρχεται στο κρεβάτι μας μετά τις 8 για να μας ξυπνήσει....αχ το προηγούμενο σάββατο ήρθε καρφί από τη μεριά μου κ μου τράβαγε το πάπλωμα κ έλεγε μανούλα,μανούλα...κ είχε πάρει κ ένα εκπαιδευτικό βιβλιαράκι που της έχουμε πάρει για να παίξουμε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Λιωνωωωωω:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Η Ζωή πάντως που πρώτα ξύπναγε κ μόλις πηγαίναμε να τη δούμε έβαζε τα κλάματα αν δεν την παίρναμε στη κρεβατοκάμαρα,πλέον δεν ξυπνάει το βράδυ κ το πρωί έρχεται στο κρεβάτι μας μετά τις 8 για να μας ξυπνήσει....αχ το προηγούμενο σάββατο ήρθε καρφί από τη μεριά μου κ μου τράβαγε το πάπλωμα κ έλεγε μανούλα,μανούλα...κ είχε πάρει κ ένα εκπαιδευτικό βιβλιαράκι που της έχουμε πάρει για να παίξουμε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Λιωνωωωωω:tongue:

Αυτο το μετα τις 8 με τσακισε...:(:(:(

κι'εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο της.Απο μικρή είχε στρώσει και μου κοιμάται όλο το βράδυ.Και κοιμάται στο δωμάτιο της.Την βάζω για ύπνο και φεύγω.Μέσα σε 5-10 λεπτά έχει κοιμηθεί.Αρκεί βέβαια να είναι η ώρα της.Γιατί αν την βάλεις νωρίτερα και δεν νυστάζει κάθεται όρθια στο κρεβάτι της και φωνάζει,μια μαμά μια μπαμπά μέχρι να πάει κάποιος και αν δεν πάμε την βλέπω απο την κάμερα που πετάει το νάνι της και πρέπει να πάω να της δώσω και να την ξαναβάλω για ύπνο.

SI5Yp3.png

κι'εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον ύπνο της.Απο μικρή είχε στρώσει και μου κοιμάται όλο το βράδυ.Και κοιμάται στο δωμάτιο της.Την βάζω για ύπνο και φεύγω.Μέσα σε 5-10 λεπτά έχει κοιμηθεί.Αρκεί βέβαια να είναι η ώρα της.Γιατί αν την βάλεις νωρίτερα και δεν νυστάζει κάθεται όρθια στο κρεβάτι της και φωνάζει,μια μαμά μια μπαμπά μέχρι να πάει κάποιος και αν δεν πάμε την βλέπω απο την κάμερα που πετάει το νάνι της και πρέπει να πάω να της δώσω και να την ξαναβάλω για ύπνο.

Καλα Δημητρα η δικια σου δεν πιανεται, παει και παιδικο και κουραζεται πολυ!!

Καλα Δημητρα η δικια σου δεν πιανεται, παει και παιδικο και κουραζεται πολυ!!

ναι και μάλλον δεν της φτάνει ο ύπνος εκεί αφού κοιμάται μόνο 1-1:30 ώρα,ενώ σε εμένα τα σκ μου κοιμάται τα μεσημέρια 2 μπορεί και 3 ωρίτσες.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...