Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τσα να είμαι και εγώ!!!!!

με είχατε χάσει ε!!!!!

κορίτσια μου είχατε λείψει παρά πολύ από εδώ .... να είναι καλά το Χριστινάκι που με κατατοπίσει που είσαστε!

κορίτσια προσεχώς τα νέα μου...

Αντε πες καλέ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλή όρεξη και καλή ξεκούραση!! Κι' εγώ μακαρόνια ολικής αλέσεως έφτιαξα, για τα παιδιά όμως μόνο!! :mrgreen::mrgreen: Εγώ έφαγα τις φρυγανιές μου (χωρίς ζάχαρη βέβαια) με άπαχο τυράκι!!!:rolleyes::rolleyes:
Δεν είναι τέλεια τα ολικής; Εσύ γιατί όχι;

WN6Op3.png

Δεν είναι τέλεια τα ολικής; Εσύ γιατί όχι;

Μακράν καλύτερα από τα κανονικά!!! Ε, είπα να προσέχω λίγο λόγω υψηλών τιμών γλυκόζης!!!Εφαγα την Κυριακή, νομίζω ότι μια φορά την εβδομάδα καλά είναι (μόνη μου έφτιαξα τη διατροφή, αλλά θα πάω στον γιατρό σήμερα να μου δώσει και τη δική του)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Καλα, πως βαζει ολοκληρο παιδι στο νιπτηρα?:confused:

Γιατι καλε, κι εγω στο νιπτηρα την πλενω οταν εχει κανει κακα!

Εχω την ακολουθη ερωτηση:

Εκανα συνδεση στον οτε isdn, δηλ θα εχω δυο νουμερα και ιντερνετ.

στο ενα νουμερο θα συνδεσω μονο το φαξ και θελω να βαλω τηλεφωνικο κεντρο + δυο τηλεφωνικες συσκευες.

Ξερει καποια να μου πει τι πρεπει να κανω και ποσο θα μου κοστισει περιπου?

Κας, εχω ενα φίλο που δουλεύει σε μια μικρή σχετικά εταιρεία που κάνουν αυτή τη δουλειά. Το μικρή το ανέφερα γιατί δεν ειναι κανα μεγαθήριο να σε γδάρουν. Αν θες πες μου να σου δωσω το τηλεφωνο του να τον παρεις, να σε βοηθησει σε ότι θες, να σου προτεινει λύσεις και να σου κάνει και προσφορά.

Ευχαριστω παρα πολυ!

τα καναμε χτες τα γενεθλια μας στον παιδικο σταθμο με τουρτα με πριγκηπισσες, μπουκαλακια για φουσκες για ολα τα παιδακια, καραμουζες κλπ και περασανε ωραια και η δεσποινα ηταν πολυ χαρουμενη και περηφανη.

Να τη χαίρεσαι, να την καμαρώσεις οπως επιθυμεί.

Γιατι στα κρεβατια ολων μας εχεις καμερες????Κι αν θες να ξερεις εχθες κοιμηθηκα χωρις και ετρεχα ξυπολυτη στις 6 να ξανακοιμησω την Τοτα...

Παω να φαω τη μακαροναδα μου, συγχιστηκα!!!

Εχμμμ, κι εγω κοιμαμαι με κάλτσες οταν κάνει κρύο.

Αντε βρε δημητρα κι αμα παει καλα το γραφειο, θα σε παρω γραμματεα:D

Να πάει η Δήμητρα στη δική μου θέση, και να ερθω εγω σε σενα; Κοριτσια αν δεν ημασταν εν μεσω οικονομικής κρίσης, μπορεί και να δήλωνα παραίτηση σήμερα. Θεωρω οτι στα 13 χρόνια που δουλευω, σήμερα ήταν η χειρότερή μου μέρα επαγγελματικά.

4Rnfp3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;

Καλά, σε γενικές γραμμές...:roll::roll: Ο μπαμπάς σου?

Γιατι καλε, κι εγω στο νιπτηρα την πλενω οταν εχει κανει κακα!

Και εγώ!!

Να πάει η Δήμητρα στη δική μου θέση, και να ερθω εγω σε σενα; Κοριτσια αν δεν ημασταν εν μεσω οικονομικής κρίσης, μπορεί και να δήλωνα παραίτηση σήμερα. Θεωρω οτι στα 13 χρόνια που δουλευω, σήμερα ήταν η χειρότερή μου μέρα επαγγελματικά.

Τί έγινε βρε κοριτσάκι???

Ο γιατρός μια χαρά μας βρήκε! Περίπου 2.200 το μωρό, όλα καλά!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω, νομιζω οτι εχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στο γραφείο απεναντι στο προσωπό μου ανευ λόγου και αιτίας. Δεν θελω να λεω μεγαλες κουβεντες, αλλα αισθανομαι πολύ αρνητισμό γύρω μου. Τι να πω; Μακαρι να βγω ψευτρα και ολα αυτα να υπαγονται στο γενικοτερο κλίμα της γκρίνιας και της μουρμούρας λογω της οικονομικής κρίσης και της οχι καλής πορείας της εταιρείας.

Αλλά πολύ χάλια. Αφού σημερα απο το κλαμα που εριξα, οι φακοι μου ειχαν θαμπωσει και δεν εβλεπα. Αυτό το πράγμα το ειχα ξαναπαθει μόνο οταν ειχα μαθει για την παλλινδρομη.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αφού κατάφερα κ σηκώθηκα σήμερα στις 7 ένω κοιμήθηκαμε στις 2 θαύμα είναι αλλά έπρεπε γιατί 8:30 πρέπει να πάω στο ίκα να γράψω φάρμακα της μάνας μου.....

Πήγα κ στον οδοντίατρο κ θα γελάσετε....δεν είναι τίποτα...είναι πιο σκούρα τα ούλα μου επειδή είμαι μελαχρινή κ ίσος αυξήθηκε λίγο η μελαμίνη του οργανισμού μου κ σκούρυναν παραπάνω τώρα...μου λέει 'απλά τώρα αποφάσισες να κοιτάξεις τα δόντια σου!':tongue::tongue::tongue: Οκ έναν καθαρισμό θέλω δεν έχω κάτι άλλο...το μόνο άσχημο που το είχα πάρει κ εγώ χαμπάρι είναι ότι ο ένας ο πάνω φρονιμίτης μου που έσκασε αυτές τις μέρες πάει να βγει τελείως στραβά κ αν με ενοχλήσει θα πρέπει να βγάλουμε ακτινογραφία να δούμε τι πορεία ακριβώς έχει χαράξει κ πως πρέπει να αφαιρεθεί....:rolleyes:

Ήρθαν κ η θεία του άντρα μου χθες για να δούμε για το ταξίδι μας....είδαμε πολλά ωραία μέρη στην ευρώπη που είναι κοντά στο Βέλγιο κ τελικά δεν καταλήξαμε κάπου....θα κλείσουμε εισιτήρια σήμερα αρχικά για Βέλγιο 3 ή 4 με 17/6 κ τα μόνα σίγουρα μέρη είναι το Παρίσι κ η Eurodisney που θα πάμε...έχει πολλά ωραία μέρη κ το Βέλγιο κ η Γαλλία που είναι πολύ κοντά αλλά κ Αγγλία,Ιρλανδία που μας πρότειναν....το αφήσαμε λίγο φλου τελικά αφού ζαλιστήκαμε να κοιτάμε μέρη....:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αντε βρε δημητρα κι αμα παει καλα το γραφειο, θα σε παρω γραμματεα:D

Καλημέρα.Κασσιανή σ'ευχαριστώ και μόνο που το είπες.Ψάχνω και για ημιαπασχόληση ακόμα-ακόμα.Αλλά κάτσε να μπείς κι'εσύ με το καλό στο γραφείο σου να ξεκινήσει η δουλίτσα και να πας πολύ καλά και εδώ είμαστε εμείς.Ελπίζω κι'εγώ βέβαια μέχρι τότε να έχω βρεί κάτι γιατί ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

SI5Yp3.png

Δεν ξερω, νομιζω οτι εχει ξεκινήσει ένας πόλεμος στο γραφείο απεναντι στο προσωπό μου ανευ λόγου και αιτίας. Δεν θελω να λεω μεγαλες κουβεντες, αλλα αισθανομαι πολύ αρνητισμό γύρω μου. Τι να πω; Μακαρι να βγω ψευτρα και ολα αυτα να υπαγονται στο γενικοτερο κλίμα της γκρίνιας και της μουρμούρας λογω της οικονομικής κρίσης και της οχι καλής πορείας της εταιρείας.

Αλλά πολύ χάλια. Αφού σημερα απο το κλαμα που εριξα, οι φακοι μου ειχαν θαμπωσει και δεν εβλεπα. Αυτό το πράγμα το ειχα ξαναπαθει μόνο οταν ειχα μαθει για την παλλινδρομη.

Καλημέρα.... Κοριτσάκι ξέρεις πολύ καλά ότι καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες, αλλά πραγματικά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!!!!!!!!! Αρκετό χρόνο από τη ζωή μας μας τρώνε οι δουλειές και οι γκρίνιες, εγώ αποφάσισα μετά την πίεση Σεπτέμβρη - Νοέμβρη ότι απλά δεν τους χαλαλίζω περισσότερο χρόνο απ' όσο πρέπει και σε καμία περίπτωση δε θα το ξανααφήσω να με επηρρεάσει τόσο. Δύσκολο να το τηρήσεις πάντα το ξέρω από πρώτο χέρι αλλά τουλάχιστον αν το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου, βάζεις και λίγο φρένο:D

Πολινάκι μεγάλωσε ο μπέμπης ε!??!!? Μια χαρά. Για τα πονάκια τι σου είπε? Κανονίσατε για ΡΕΑ τελικά?

Άννα πάλι καλά που δεν είναι τίποτα, κοίτα τι μαθαίνει κανείς πάντως ε?!?! Όσο για το ταξίδι σας όπου και να πάτε θα είναι μια χαρά και η Ζωίτσα θα το καταευχαριστηθεί:tongue::tongue::tongue:

Κασσιανή πώς κοιμηθήκατε σήμερα?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.Πρεπει να πιω 5 καφεδες για να ξυπνησω...καιρο ειχα να το ζησω το αποψινο! Η μικρη χθες ψιλοκαηκε απο το γκαζακι (μολις το ειχα σβησει), λιγο 2 δαχτυλακια,απλα κοκκινησε δεν εχει σημαδι.Μετα κλαμα κακο, γαλα με τιποτα,ξυπνησε στις 5 και σφου ειδα οτι δεν ξανακοιμοταν εκανα ενα γαλα και πηγα.Ρε παιδια, θα με τρελανει αυτο, μολις το ειδε το ηθελε, παω να της το δωσω κλαμα, το αφηνω κατω το ηθελε κ.ο.κ.Τελικα δεν ειπιε, με επιασαν και τα νευρα μου, εβαλα τις φωνες , φοβηθηκε και κοιμηθηκε 6:30...ε ακομα κοιμαται...

good-morning-coffee.gif

Κι' εγώ μακαρόνια ολικής αλέσεως έφτιαξα, για τα παιδιά όμως μόνο!! :mrgreen::mrgreen: Εγώ έφαγα τις φρυγανιές μου (χωρίς ζάχαρη βέβαια) με άπαχο τυράκι!!!:rolleyes::rolleyes:

Eμενα παλι δε μου αρεσουν τα μακαρονια ολικης αλεσης!

Οσο για τις φρυγανιες που λες, ειχαν γινει ο εφιαλτης μου. Η διατροφη που μου ειχαν δωσει ελεγε 1 φλυτζανι γαλα με 2 φρυγανιες για πρωινο, και ανεβαινε το ζαχαρο στα υψη! Παιρνω φρυγανιες χωρις ζαχαρη, ελαφρως καλυτερα... Τελικα μου εκοψαν τη μια, και το πρωινο μου ηταν ενα φλυτζανι γαλα και μια φρυγανια...:(

Πολυ ασχημο συναισθημα να περνας τοσες ωρες στη δουλεια κατω απο τετοιες συνθηκες.΄Η ξεκαθαρισε το κλιμα εκει, μηπως ειναι η ιδεα σου, ή αρχισε να ψαχνεις και για κατι αλλο. Το ξερω οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα, αλλα ποσο θα αντεχεις και τοσο στρες εκει μεσα?

Ο αντρας μου εχει αρχισει πολυβιταμινες... Σηκωνεται ερειπιο καθε πρωι απο την αϋπνια. Τι πραγμα ειναι αυτο πια? Ποσο χρονων πρεπει να φτασουν για να κοιμουνται σερι στα κρεβατια τους και να μην κοβουν βολτες? Μια φιλη μου ειπε οτι αυτο το φαινομενο μπορει να κρατησει ως τα 7... Βοηθεια μας...

age.png age.png

Μαριαννα...θες να μου σπασεις τα νευρα δεν εξηγειται αλλιως....5 παρα γυρναει ο κωστας και μου λεει:το μωρο ειναι ξυπνιο... χ@@@κα του απανταω....σηκω εσυ!τελικα σηκωθηκα εγω και πριν λιγο που μιλησαμε του λεω γιατι δεν σηκωθηκες τη νυχτα εσυ?Δε μπορουσα μου λεει...λες κι εγω μπορουσα...:evil:Λοιπον,εγω μου το ξεκαθαρισα,παιδι κι αλλο σε 2 χρονια!

Αχ, ρε κορίτσια εγώ κάτι πρέπει να κάνω να πάει στο κρεβάτι της γιατί δεν κοιμάμαι πια... Σήμερα κοιμόταν πάνω στο πλευρό μου κάθετα όλο το βράδυ........ Θα μου πεις δε σου φταίει κανένας μόνοι σας το αποφασίσατε, αλλά πρέπει να πάει στο δωμάτιό της πριν γεννήσω γιατί αλλιώς θα νομίζει ότι φταίει το μωρό και θα ζηλεύει. Νομίζω θα αφήσω το Βασίλη να αναλάβει όπως είχε κάνει στις αρχές και είχε μάθει το κρεβάτι της μια χαρά:):):):)

Καλέ το άλλο δε σας το είπα, χθες που της έβαζε ο Βασίλης πυτζάμες και την ετοίμαζε για ύπνο, τον αγκαλιάζεικαι του λέει: "μπαμπούλη μου είσαι πολύ κούκος!!!!!!" Περιττό να σας πω ότι ο καλός μου χάζεψε για το υπόλοιπο της βραδιάς......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αχ, ρε κορίτσια εγώ κάτι πρέπει να κάνω να πάει στο κρεβάτι της γιατί δεν κοιμάμαι πια... Σήμερα κοιμόταν πάνω στο πλευρό μου κάθετα όλο το βράδυ........ Θα μου πεις δε σου φταίει κανένας μόνοι σας το αποφασίσατε, αλλά πρέπει να πάει στο δωμάτιό της πριν γεννήσω γιατί αλλιώς θα νομίζει ότι φταίει το μωρό και θα ζηλεύει. Νομίζω θα αφήσω το Βασίλη να αναλάβει όπως είχε κάνει στις αρχές και είχε μάθει το κρεβάτι της μια χαρά:):):):)

Αν την κοιμιζετε στο κρεβατι σας και μετα την πατε κοιμισμενη στο δικο της?Εγω ετσι κανω!

Καλέ το άλλο δε σας το είπα, χθες που της έβαζε ο Βασίλης πυτζάμες και την ετοίμαζε για ύπνο, τον αγκαλιάζεικαι του λέει: "μπαμπούλη μου είσαι πολύ κούκος!!!!!!" Περιττό να σας πω ότι ο καλός μου χάζεψε για το υπόλοιπο της βραδιάς......

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:καλα καλε,κούκο τον ειπε,οχι κούκλο πες του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...