Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα.Άννα περαστικά στη φίλη σου.Μην ανυσηχείς,δεν θα είναι κάτι σοβαρό απο τη στιγμή που βρήκανε τουλάχιστον οτι δεν έχει τη γρίπη.Πολλές φορές συμβαίνει να μην πέφτει εύκολα ο πυρετός αλλά με τα αντιβιωτικά που της έχουν δώσει θα πέσει.

Η μπουμπού σήμερα είναι απύρετη και η μυτούλα της δεν τρέχει (αφού χτες την είχα πλακώσει στους ορούς) αλλά της το γυρισε σε λίγο βήχα.Γάλα δεν ήπιε πάλι το πρωί και φρουτόκρεμα που της έφτιαξα δεν έφαγε πολύ.Μάλλον της ξίνιζε λίγο απ'ότι κατάλαβα.Σήμερα της έβαλα και λίγο ακτινίδιο,ίσως γι'αυτό.Εσείς τους βάζετε πολλά φρουτάκια?πορτοκάλι,μανταρίνι?

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Χτες δεν πρόλαβα να μπώ καθόλου, μιας και είχαμε ρεκτιφιέ με την αδελφή μου... Ήρθε μου έβαψε τα μαλλιά, φτιάξαμε νύχια και διάφορα άλλα και το απόγευμα είχαμε τσάρκες! Τελικά δεν τα έκανα με τη μια ξανθά, έκανα ανταύγες οι οποίες βγήκαν πολύ πετυχημένες μπορώ να πω, άρεσαν και στον Γιάννη και ίσως την επόμενη φορά τα ανοίξω περισσότερο... Αναλόγως τα κέφια... Θα βάλω και καμιά φωτό στο fb να μου πείτε γνώμες :tongue:

Άντε καλή αρχή στον αλητάκο μας!!!!!;););););) Φιλιά από τη γοργονίτσα... Συμπεθέρα θα έρθεις στη συνάντηση?!??!?!?!

Φιλιά και από μας πολλά πολλά!!!

Για συνάντηση κορίτσια εμένα δεν με κόβω δυστυχώς :( Μόνο όταν κανονίσουμε με τα μπεμπάκια θα είμαι πρώτη πρώτη :D

Πάντως φαίνεται πως περάσατε τέλεια και ζηλεύωωωωωωωωωωω :(

Σοφάκι πως πήγε η κρέμα;;;

Τελικά δεν του δώσαμε χτες μιας και ήμαστε έξω, οπότε θα δώσουμε σήμερα το απόγευμα! Για να δούμε :D

Λοιπόν επισήμως ζητάμε το χέρι της γοργονίτσας .

Είμαστε καλά παιδία και με προίκα. Μπορώ να σε λέω συμπεθέρα από δω και πέρα?? Ε συμπεθέρα?? Αν και δεν ήμαστε από την Κρήτη αν δεν μας την δώσεις θα την κλέψουμε (είναι τρελοί αυτοί οι Κερκυραίοι).

Ράνια μου ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σ'αγαπώ αλλά η γοργονίτσα είναι δική μας! Τα κανονίσατε εσείς στην συνάντηση παλιοκόριτσα και θα μας πάρετε το κορίτσι έτσι εύκολα νομίζετε??? :lol:

Ράνια μου - συμπεθέρα Β' θα πρέπει να τα βρείς με τη συμπεθέρα Α' (_sofia_) καθώς ο αλητάκος της μας έχει ξεμυαλίσει αλλά όπως σου είπα και στο φατσοβιβλίο να τα γνωρίσουμε τα παιδιά και να δούμε πώς θα τα πάνε;););););) (Αχ και το έλεγε ο αστρολογικός χάρτης της γοργονίτσας που μου έβγαλε η τρελλή η κολλητή μου, ότι θα είναι άστατη στα αισθηματικά και δεν έδωσα σημασία.... Να τα τώρα!!!!)

Όπως και να 'χει έχουμε προτεραιότητα... Αχ αχ αχ γοργονίτσα σφάζονται παλλικάρια στην ποδιά σου από τώρα!!! Συμπεθέρα νομίζω πως την πάτησες για τα καλά... Να δούμε ο συμπέθερος τι χαρές θα κάνει με τα γυρίσματα της κόρης του!!! :lol::lol::lol:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλησπερα στις μανουλες :)

Αννα... ευχομαι περαστικα στην κουμπαρα σου! Οπως και να ΄χει στο νοσοκομειο οταν υπαρχει πυρετος που δεν υποχωρει ειναι υποχρεωμενοι να προχωρησουν σε εξειδικευμενες εξετασεις...

Ταρα... τελεια τα νεα της Μαριλενας!!! :)

Απ΄οτι ειδα στις φωτο στο φεις... η συναντηση σας ηταν τελεια!

Και απ΄οτι εκρινα και απο το περιεχομενο των πιατων, και πολυ... γευστικη! :-P

Επισης οι μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου κουκλες!!!!!!!!!!

Σοφακι... με γεια το μαλλι!! Εγω κανω ακριβως το αντιθετο, προσπαθω να τα σκουρυνω σταδικα, αλλα ειναι πολυ σπαστικο γιατι βγαινει η ξανθια η ριζα και φαινεται αηδια!!! Οποτε μαλλον θα εγκαταλειψω την προσπαθεια!!!

Σημερα κοριτσια, απο το πρωι φυγαμε και με τους τρεις νεαρους για το jumbo... και στη συνεχεια πηγαμε για φαγητο σε ενα ιταλικο εστιατοριο!!!

Τελεια ηταν... και ο μπεμπης, ως συνηθως ΚΥΡΙΟΣ!!! :D

Μονο με το παιχνιδι που του πηρα χεστηκε πανω του απο το φοβο!!!

Αυτο το Winnie το αρκουδακι που οταν κουναει το μωρο την κουδουνιστρα, κουνιεται και ο αρκουδος και τραγουδαει!!!

Μιλαμε για ΤΟ ΚΛΑΜΑ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

να αυτο!!!

5541857m.jpg

Επεξεργάστηκαν by lisa

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα

εμεις σημερα πηγαμε στο κουκου για τα τελευταια δωρα στο κουκου και πηρα στον μικρουλη μου μια μπαλιτσα που χοροπηδαει και οταν την εβαλα σε λειτουργια με κοιτουσε τρομαγμενος

εχει πολυ πλακα ετσι οπως χοροπηδαει και ελπιζω να την συνηθισει

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Αννα δεν χορταινω να βλεπω τις φωτογραφιες της κορουλας σου αλλα και τα σχολια σου ειναι ολα τα λεφτα

την θελουμε για γυναικα μας ειναι πολυ ομορφη!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Σοφακι... με γεια το μαλλι!! Εγω κανω ακριβως το αντιθετο, προσπαθω να τα σκουρυνω σταδικα, αλλα ειναι πολυ σπαστικο γιατι βγαινει η ξανθια η ριζα και φαινεται αηδια!!! Οποτε μαλλον θα εγκαταλειψω την προσπαθεια!!!

Καλά Λιζάκι εγώ το ίδιο κάνω συνέχεια. Μια τα ανοίγω, μια τα σκουραίνω... Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή! :tongue:

Λοιπόν κορίτσια φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα.... Φάγαμε... Που λέει ο λόγος ρε παιδί μου... Στην αρχή (που δεν ήξερε τι τον περίμενε) κάτι έφαγε, αλλά μετά ξίνιζε την μούρη του, τραβιότανε, κάποια στιγμή μάλιστα αναγούλιασε και νόμισα πως θα τα έβγαζε, αλλά οκ. Δεν τον πίεσα πολύ σήμερα... Πήραμε της Nutricia για αρχή μιας και πίνουμε το γάλα, είπαμε να πάρουμε και την κρέμα, αφού ο παιδίατρος δεν μας σύστησε κάποια συγκεκριμένη... Αλήθεια, εσείς τι μάρκα τους δίνετε? Επίσης το ρυζάλευρο το δίνουμε και με μπιμπερό?

Και αυτό το αφιερώνουμε στη γοργονίτσα που μας κάνει "νερά" :P

http://www.youtube.com/watch?v=PMzb_H1RS3w

Επεξεργάστηκαν by _sofia_

Λοιπόν κορίτσια φάγαμε την πρώτη μας κρεμούλα.... Φάγαμε... Που λέει ο λόγος ρε παιδί μου... Στην αρχή (που δεν ήξερε τι τον περίμενε) κάτι έφαγε, αλλά μετά ξίνιζε την μούρη του, τραβιότανε, κάποια στιγμή μάλιστα αναγούλιασε και νόμισα πως θα τα έβγαζε, αλλά οκ. Δεν τον πίεσα πολύ σήμερα... Πήραμε της Nutricia για αρχή μιας και πίνουμε το γάλα, είπαμε να πάρουμε και την κρέμα, αφού ο παιδίατρος δεν μας σύστησε κάποια συγκεκριμένη... Αλήθεια, εσείς τι μάρκα τους δίνετε? Επίσης το ρυζάλευρο το δίνουμε και με μπιμπερό?

καλη αρχη, Σοφακι!!! και εμεις σημερα 3τη φορα φαγαμε κρεμουλα, πηρα της Νεστλε που δεν εχει ζαχαρη και μου φαινεται μια χαρα τα παει..δεν τρςει ποσοτητα βεβαια και δεν τον πιεζω, μετα τρςει και απο το στηθος.. φρουτοκρεμα ποτε θα ξεκινησετε??? ο δικος μου ξεκινισε απο το πορτοκαλι, εχτες ήπιε χυμο από μισο πορτοκαλακι, όλα καλα, δεν ξίνισε καθολου, εκανα κακακια σε 10 λεπτα ( χι χι) αλλα το βραδυ κατι τον ενοχλουσε, εβγαζε γουλιες τεραστιες και εκλαιγε πολύ.. δεν ξερω μηπως είναι επειδη ξεκινησαμε όλα αυτά… εσεις, Σοφια, πως τα πατε με τις γουλιες τωρα???

Εσείς τους βάζετε πολλά φρουτάκια?πορτοκάλι,μανταρίνι?

εμας ετσι μας ειπε :

1 μερα - λιγο χυμο πορτοκαλι

2 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι

3 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι+αχλαδι

4 μερα - μηλο+χυμο πορτοκαλι+αχλαδι+μπανανα

καπως ετσι, μετα μαλλον βλεπω τι του αρεσει και αναλογα κανω τους συνδιασμους... ετσι δεν ειναι???

βρε κοριτσια, μου λεει η μαμα μου οτι εχτες εκλαιγε μαλλον επειδη του δωσαμε το πορτοκαλι που ειναι πολυ οξυνο, του ανεβαιναν ολα τα υγρα παλι πανω και του καιγαν το λαιμουδακι.. ξερω και εγω...μηπως να μην δινω καθολου πορτοκαλι????????????? τι λετε βρε μανουλες???????

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχχααχ Βατραχάκι στη στέλνω από τώρα πακέτο.....άλλο που δεν θέλω να έρχομαι στα μέρη μου συχνότερα....άλλος αέρας,άλλοι άνθρωποι, άλλος πλανήτης ρε παιδί μου!!!!

Γυρίσαμε κ από τα ψώνια(δεν ήταν κ πολλά),φάγαμε κ τη βανίλια μας σήμερα....χθες της είχα δώσει 3 κουταλάκια δοκιμαστικά αλλά επειδή ξετρελάθηκε σήμερα της έδωσα ολόκληρο γεύμα....εγώ που τη δοκίμασα αηδία μου φάνηκε ενώ τα φρούτα το πρωί φυσικά όσο αφήνει το τρώω εγώ για δωδεκατιανό! :-P Εγώ έχω πάρει Nestle κρέμα Σοφάκι ανευ ζάχαρης είναι!:wink: Τώρα σε λίγο θα φάμε κ το τελευταίο γεύμα μας κ νάνι....κ αύριο άντε πάλι δουλειά....ευτυχώς που είναι κουτσή εβδομάδα κ ευτυχώς που θα πάρουμε κ το δώρο :tongue: Αλήθεια δώρο πέρνουμε κ από το Ίκα ή από τον Οαεδ κάτι???(έγω θεωρητικά κάθομαι με το εξάμηνο μεταξύ μας εεεε):!:

Ευχαριστώ κορίτσια για τα περαστικά σας...Τα νεότερα της κουμπάρας είναι ότι έχει πάει μέχρι κ διευθυντης παθολογικής και την είδε κ της είπε ότι άλλη μια γυναίκα είχαν έτσι με πολλές μέρες με ψηλό πυρετό της είχαν κάνει λέει 200,000 χιλιάδων ευρώ εξετάσεις δεν βρήκαν τίποτα κ μετά από κάποιες μέρες έπεσε ο πυρετός κ έφυγε!Επίσης της 'κάηκαν' οι φλεβες από τις αντιβιώσεις κ εχθές την τρύπησαν σχεδόν 40 φορές για να της πάρουν αίμα από μοιριαία αρτηρία αλλά δεν τα καταφεραν..... κ φυσικά στεναχωριέται κ κλαίει πλέον αφού κουράστηκε και έχει κ 2 μωρά στο σπίτι....ας ελπίσουμε αύριο που θα κάνει κολωνοσκόπηση κ γαστροσκόπηση να ξεκαθαρίσει το τοπίο! :!:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ax, ξεχασα να πω ευχαριστω στη Λιζα, εφτιαξα τα μελομακαρονα της ( πρωτη φορα στη ζωη μου) και βγηκαν τελεια!!! να φανταστειτε εχτες αργα τα εφτιαξα και σημερα σχεδον τελειωσανε... ο αντρας μου γλυκα δεν τρωει, εγω και η μαμα μου... καταλαβατε τωρα... πρεπει να ξαναφτιαξω..

Λοιπον κοριτσακια, θελω και μια συνταγη για κοτοπουλο γεμιστο, κατι γιορτινο ... εχει καμια καλη συνταγη?????????????????

ααααααααα, και καπια κοπελα με ρωτησε αν χωραει το καροτσι μας στο αμαξακι που πηρα, στο παντακι μου ( η ερωτηση εγινε μερικες βδομαδες πριν, δηλαδη οτι θυμαμαι χαιρομαι χα χα)..λοιπον η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω... δεν εχω δοκιμασει..εχουμε και αλλο αμαξι του συζυξ, εκει χωρανε ολα..αλλα πιστευω χωραει, γιατι εχω καροτσι πολυ καλο και ελαφρυ και διπλωμενο πολυ μικρο... θα δειξει!!!!!!!!!!!!!!!

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

Τατιανακι εμας πορτοκάλι θα είναι το τελευταίο από τα φρούτα!

καλα και εγω ετσι ηξερα..τι να πω... δεν βρηκα ακομα παιδιατρους που να εχουν την ιδια αποψη σε κατι...:confused::confused::confused:

jwbueiou2qa7no0o.png

empty.gif

empty.gif

κορίτσια καλησπέρα.

ετοιμάζω την βάφτιση της μικρούλας μου και ξέχασα να πάρω μαρτύρικά, έχω περιθώρια ακόμη..... μπορώ να τα παραγγείλω, απλά σκέφτομαι αν είναι απαραίτητο....????

γίνεται να μην πάρω καθόλου????

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...