Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

τα γνωστα: "ειμαι μικρο παιδακι και φοβαμαι" " αφου ειμαι το παιδακι σου και μ' αγαπας" "θελω τον μπαμπα μου" κλπ.

μετα που μιλησε με τον πατερα της στο τηλ (ο οποιος τη μαλωσε χοντρα) ηταν σα βρεγμενη γατα και μου ελεγε "ελα μανουλα να σε φιλησω και να σου πω συγγνωμη".

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ρε κοριτσια τι αγαπη και αδυναμια της εχω (οσο περνανε τα χρονια ακομη περισσοτερο), αλλα τη νυχτα ειναι τρομερο, μου ρχεται να βαλω τα κλαμματα.

AYTA που τονισα νιωθω και εγω!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ :)

Βατραχάκι θα στηθούμε παρέα και θα κολλήσουμε! μην το συζητάς κάν... καλομελέτα κι έρχεται!!!!!!!

σας χαιρετώ και σας σκορδίζω once again!

Garlic-Funny-Face_15348_crop-480x371.jpg

Κι εγω νιωθω ασχημα γιατι ενταξει χαστουκι δεν εχω δωσει στο μωρο αλλα τη νυχτα με πιανουν τα νευρα μου(οταν ξυπνουσε δλδ) και επειδη δεν ξαναξαπλωνε δεν ηξερα τι να κανω, τη νυχτα χανω τον ελεγχο απο την κουραση..καποιες φορες τελικα εβγαινα στο μπαλκονι να κανω κανα τσιγαρο μπας και ηρεμησω....απλα την εβαζα με το ζορι να ξαπλωσει...εκλαιγε αυτη...αλλα Κασσιανη να μη σε ξενυχταει ο μικρος και να σε ξενυχταει η μεγαλη ειναι πακετο,δικιο εχεις!

ετσι ακριβως σκεφτομαι κι εγω τα τελευταια χρονια, εχω καταλαβει και εχω αναγνωρισει πολλα.

σημερα το πρωι που ημουν σε κακη κατασταση και μιλουσα στο τηλ με τον αγγελο, καποια στιγμη του ειπα "δεν ξερω αν ειμαι κακη μανα και της εδωσα χαστουκι, αλλα εχασα τον ελεγχο, δεν αντεξα".

μετα μου ελεγε "δεν εισαι κακη μανουλα, εισαι η πιο καλη μανουλα στον κοσμο":rolleyes:

Μιας και δεν ειχα αρκετες τυψεις απο μονη μου...

Ωχ σε καλόπιανε κιόλας μετά! Και ένιωθες ακόμα χειρότερα ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσάκια μου!

Πήγα στο ίδιο φαρμακείο πήρα το ίδιο τεστ με αυτο που είχα πάρει στο Νικόλα

πήρα κ τις ευχές τησ φαρμακοπειού αλλα...μου βγήκε αρνητικο:(

πήρα και 2 κρουασαν να κεράσω τον άντρα μου για τα ευχάριστα αλλα θα τα φάω κ τα 2 μόνη μου...

μ αρέσει που δεν πήρα και τσιγάρα....

Δεν πειράζει...την άλλη φορά!! Εχουμε ακόμη περιθώρια!!

Αααααν δεν είσαι τελικά μη σκας έχεις χρόνο μπροστά σου...μας βλέπω παρέα σε κάποιο από τα επόμενα καφέ! ;););)

Κατερίνα μια χαρά θα μας τα αναγνωρίσουν.

Εγώ από όταν έκανα παιδί της τα αναγνώρισα όλα της μαμάς μου, η οποία έχει σταθεί βράχος παντού και πάντα. Αν και δεν ήμουν ποτέ δύσκολο παιδί!Αλλα καταλαβαίνω πολλά πράγματα τώρα!

Συμφωνώ....εγώ πάλι ημουν πολύ δύσκολο παιδί...την παίδεψα πολύ κ νοιώθοντας πλέον τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα για το παιδί της χαίρομαι γιατί θα μπορούσε να έχει πολύ άσχημη στάση σε πολλά θέματα κ εκείνη πάντα με έπαιρνε με το καλό που λένε κ αυτό μου το χει περάσει κ μένα...βλέπω καμιά φορά τον στεφ που εκνευρίζεται με κάποια πράγματα κ προσπαθώ να τον κάνω να καταλάβει πως τώρα πια που καταλαβαίνει τα πάντα η Ζωή μπορούμε να της εξηγούμε σχεδόν τα πάντα κ να μαθαίνει να φέρεται σωστά...βασικά είμαι υπερ του να φερόμαστε στα παιδιά όπως στους ενήλικες κ μέσα από κουβεντούλα να κατανοούν τι κάνουν λάθος κ να μην το ξανακάνουν!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

πω πω κορίτσια σήμερα έχω χάσει την μπάλα... Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω!!

Τσιπουρίτσα εύχομαι να κόλλησες απο τις εγκυούλες μας!!! Ολα με το καλό!!

Το Σάββατο έχουμε παρτάκι γενεθλίων και μετα τα παιδάκια θα πάνε στην γιαγιάκα και οι μεγάλοι θα βγούνε για ποτάκι!

Χα! Χα! Καλό ε!!!

Ισως τα ντύσουμε και καρναβαλάκια!

Αν ναι θα βάλω κι εγώ ένα καπελάκι κ γιαλια!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσόπουλα πλησιάζει η ώρα να την κάνω σιγά σιγά. Επιτέλους αλλη μια μαρτυρική μέρα έφτασε στο τέλος! Ουφ!

Παω κι εγώ να φάω τη μακαρονάδα μου Κατερίνα, έχω ξελιγωθεί!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσόπουλα πλησιάζει η ώρα να την κάνω σιγά σιγά. Επιτέλους αλλη μια μαρτυρική μέρα έφτασε στο τέλος! Ουφ!

Παω κι εγώ να φάω τη μακαρονάδα μου Κατερίνα, έχω ξελιγωθεί!

Kαλή όρεξη και καλή ξεκούραση!! Κι' εγώ μακαρόνια ολικής αλέσεως έφτιαξα, για τα παιδιά όμως μόνο!! :mrgreen::mrgreen: Εγώ έφαγα τις φρυγανιές μου (χωρίς ζάχαρη βέβαια) με άπαχο τυράκι!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τσα να είμαι και εγώ!!!!!

με είχατε χάσει ε!!!!!

κορίτσια μου είχατε λείψει παρά πολύ από εδώ .... να είναι καλά το Χριστινάκι που με κατατοπίσει που είσαστε!

κορίτσια προσεχώς τα νέα μου...

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Γειά σου Βάλι!!

Μας έλειψες κι εμάς!

Αντε με το καλο και το επόμενο μωράκι σου!! Το τεταρτο είναι?

Πολύτεκνη ε!!!

Οποτε μπορέσεις γράψε μας τα νέα σου!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...