Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαρία αν δοκίμαζες να της πεις αααα τώρα είσαι μεγάλο κορίτσι πρέπει να παίρνεις εσύ τη μαμά αγκαλιά???? ;) Στη Ζωή πιάνει κ αν είμαι όρθια αγκαλιάζει τα πόδια μου κ μετά κάθομαι κ της λέω έλα θα σε κάνω κ εγώ αγκαλίτσα...ίσα για να ξεχαστεί δηλαδή γιατί παρόλο που είναι μόνο 11 κιλά εγώ έχω θέμα με τα χέρια μου κ δεν αντέχω....:rolleyes:

Η Δέσποινα όπου να ναι λογικά θα μπει να μας πει νέα...της έστειλα νωρίτερα μύνημα κ πήγαινε να πάρει το τεστάκι!!! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχχαχα όντως....το κρύο μας φέρνει πιο κοντά στους άντρες μας....όπως λέει κ ο στεφ 'με εκμεταλεύεσαι για τη ζέστη μου το καλοκαίρι ούτε να σε ακουμπάω δεν θες' :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

κατι τελευταιο γραφω και αναχωρω!!!!!!

εγραψα το εξησ στο καφε του οκτωβριου...

<<<<<<<φωτεινουλα πηγεσ για τεστακι?περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην μασ κρατασ σε αγωνια!!!!!!!!!στο καφε ιουνιου εν τω μεταξυ εχει πεσει ιωση γκαστριασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω χασει το μετρημα πλεον 7?και περιμενουμε και αλλεσ 2 με αστατη περιοδο!!!οι 3 εγκυμοσυνεσ απο αυτεσ θα ειναι οκτωβριου,μολισ τωρα το εμαθαν τα κοριτσια!!!!

ειναι πλεον κολλητικο!!οποια θελει να μεινει ,ασ μασ κανει καμια επισκεψη και θα κολλησει σιγουρα!!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

και η σκορδοβροχου μασ η τσιπουρα μου απαντησε <<<<<<<<καλέ θα μπουκάρω δεν το συζητώ!!! τόσα σκόρδα σας εχω φέρει!!!!!

χιχχιιχιχιχι

γειά σου βρε φιλενάδα με τις ωραίες κόρες!!!!!!

<3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

και τησ ειπα να μπουκαρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επομενωσ αν σασ παρουσιαστει οσο θα λειπω σκορδιστε την κ εσεισ να τησ φερουμε γουρι απο το καφε μασ!!!!!!!!!τοσο ξεματιασμα μασ εχει ριξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθα καλέ! φυσήξτε να κολλήσω!!! χαχαχαχαααα

Να τραβηξω την οθονη μου να μεγαλωσει δλδ γιατι ερχεται η τσιπουρα να την ξεχειλωσει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ντροπή σου καλέ!!!!! από τη λαχτάρα μου να σκορδίσω καλά εβαλα τόσα σκόρδα και ξεχείλωσε η οθόνη σας...... εκτος κι αν αναφέρεσαι στα περήφανα κιλά μου.... που δεν το νομίζω... :)

μιας και ήρθα θα σκορδίσω αλλά διακριτικά αυτή τη φορά!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcRgHsYSdY1VDaEMe-YXkBztsSXvdcJYvSIGGgn8ZoOMYwjYhjSBLw&t=1

χαχαχααα

Ταρα μου κρύβεσαι γιατί φοβάσαι μην σου έρθει γκαστρόσκονη;;;;;;

Σας φιλώ θα έρχομαι .... :wink:

Διαφημίσεις

Υποψιάζομαι ότι μπορεί να κρύωσε γιατί τις προάλες που ήμασταν στην πεθερά είδα ότι κάθε φορά που την αλλάζει πάνα τη βάζει μέσα στο νιπτήρα κ τη πλένει....να ήταν καλοκαίρι οκ αλλά τώρα χειμωνιάτικα δεν θέλει κ πολύ για να κρυώσει κανείς!:?
Κι εμείς 1-2 φορές τη μέρα (όσες κάνει κακά) τον βάζουμε μπάνιο. Με τα μωρομάντηλα ερεθίζεται ο πωπός, κι όσο να 'ναι είναι καλύτερα το πλύσιμο.

Εδω κοιμαται με καλτσες...!!!

Ναι, και είναι η μόνη που το κάνει έχω να δηλώσω :mrgreen:
κανα συνδεση στον οτε isdn, δηλ θα εχω δυο νουμερα και ιντερνετ.

στο ενα νουμερο θα συνδεσω μονο το φαξ και θελω να βαλω τηλεφωνικο κεντρο + δυο τηλεφωνικες συσκευες.

Ξερει καποια να μου πει τι πρεπει να κανω και ποσο θα μου κοστισει περιπου?

Γιατί να βάλεις τηλ.κέντρο, θες να στέλνεις γραμμές; Προς το παρόν, αφού θα είσαι μόνη, για να γλιτώσεις κόστος, σύνδεσε το φαξ στη μια γραμμή και με ένα διαχωριστικό σπλιτ βγάλε άλλο ένα καλώδιο για δεύτερη συσκευή, βάλε ασύρματη κι έτσι μπορείς να χρησιμοποιείς το νούμερο του φαξ για να καλείς και να έχεις και την άλλη γραμμή σε άλλο ασύρματο ώστε να σε καλούν
Ευχαριστω παρα πολυ!

τα καναμε χτες τα γενεθλια μας στον παιδικο σταθμο με τουρτα με πριγκηπισσες, μπουκαλακια για φουσκες για ολα τα παιδακια, καραμουζες κλπ και περασανε ωραια και η δεσποινα ηταν πολυ χαρουμενη και περηφανη.

Πολύχρονη!
ναι καλα διαβασατε!!!!πηγαινα 06.00 γιατι εχουμε υποκαταστηματα στο αεροδρομιο και επεστρεφα 23.00.αφου με αυτα τα ωραρια απορρω πωσ <επιασα> και τισ δυο πρωτεσ εγκυμοσυνεσ μου ,που ηταν μεσα στην σεζον..

αυτο γινεται και σαββατοκυριακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη ρεπο μηδεν!!!

Θύμησέ μου, σε ταξιδιωτικό δουλεύεις;
Να τραβηξω την οθονη μου να μεγαλωσει δλδ γιατι ερχεται η τσιπουρα να την ξεχειλωσει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Κακίστρω :cool:
τωρα σκευτομαι για την αλλη μερα του πασχα το απογευμα,δηλαδη την νεα Δευτερα...

θα ειναι και του Α.Γεωργιου οπου θα γιορταζει η μικρη...

σκευτομαι μην δυσκολεψω τουσ καλεσμενουσ ,λογω ημερασ...αλλα δεν νομιζω,ε?

Μια χαρά είναι 2η μέρα του Πάσχα, ίσα ίσα που θα τελειώσει ωραία και η τελευταία τους αργία των ημερών, με μια βάφτιση.
Ρε παιδιά η Αλεξάνδρα θέλει να την παίρνω συνέχεια αγκαλιά! Τι έχει πάθει? και τώρα που δεν κάνει κιόλας! Έχω και τον άντρα μου που της λεει η μαμά δεν μπορεί έχει ένα μωράκι στην κοιλιά :rolleyes: μαλλον γι'αυτό το ζητάει επίμονα η καημένη! Του είπα να σταματήσει να τις λέει τέτοια πράγματα, δεν είναι καλό, καταλαβαίνει και ζηλεύει!
Εγώ χαμηλώνω και τον κοιτάω στα μάτια κρατώντας του τα χέρια και του λέω η μαμά έχει δουλειά τώρα και δεν μπορεί να σε πάρει αγκαλιά. Συνήθως συμβιβάζεται. Αν συνεχίσει την κλάψα προσπαθώ απλά να τον αγνοώ
Ηρθα καλέ! φυσήξτε να κολλήσω!!! χαχαχαχαααα
Φουυυυυυυυυυυυ στο εύχομαι απ'την καρδιά μου

WN6Op3.png

Ναι, και είναι η μόνη που το κάνει έχω να δηλώσω :mrgreen:

Γιατι στα κρεβατια ολων μας εχεις καμερες????Κι αν θες να ξερεις εχθες κοιμηθηκα χωρις και ετρεχα ξυπολυτη στις 6 να ξανακοιμησω την Τοτα...

Παω να φαω τη μακαροναδα μου, συγχιστηκα!!!

Κοριτσάκια μου!

Πήγα στο ίδιο φαρμακείο πήρα το ίδιο τεστ με αυτο που είχα πάρει στο Νικόλα

πήρα κ τις ευχές τησ φαρμακοπειού αλλα...μου βγήκε αρνητικο:(

πήρα και 2 κρουασαν να κεράσω τον άντρα μου για τα ευχάριστα αλλα θα τα φάω κ τα 2 μόνη μου...

μ αρέσει που δεν πήρα και τσιγάρα....

Δεν πειράζει...την άλλη φορά!! Εχουμε ακόμη περιθώρια!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κοριτσάκια μου!

πήρα και 2 κρουασαν να κεράσω τον άντρα μου για τα ευχάριστα αλλα θα τα φάω κ τα 2 μόνη μου...

Βρε Βατράχι μου την επόμενη φορά, μη το πάρεις κατάκαρδα! Έχεις ακόμα πολλά περιθώρια. Έτσι κι αλλιώς δεν το είχες και στο πρόγραμμα, τυχαίο θα ήταν!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Δεσποινα δεν πειραζει, τον αλλο μηνα, τον παραλλο, φαε και τα κρουασαν σου και παρε και τα τσιγαρα σου προς το παρον και μια χαρα!!!

Παντως μην επαναπαυεσι στο τεστ αν δεν αδιαθετησεις....περιμενε λιγες μερες και πηγαινε για χοριακη

(Ουφ, 2 εγκυμοσυνες θα μου επεφταν πολυ βαριες σημερα...πλακα κανω)

οι δημοσιοι, σου παιρνουν τα παιδια μονο απο το φθινοπωρο και μετα και αυτο αφου εχεισ συγκεντρωσει καποια κριτηρια κ αφου εχεισ μαζεψει καποια <μορια>.δηλαδη δεν ειναι σιγουρο και αν θα τησ δεχτουν το σεπτεμβριο..:wink::roll:(υποψιν αυτο ισχυει για εδω....δεν νομιζω και στην αθηνα να ισχυουν τα ιδια...)

Εδω ειναι χειροτερα. Ακομη και στο προνηπιο τα παιρνουν με κληρωση...και καλα...:roll:

Κοριτσια σημερα ειναι των Αγιων Θεοδωρων???

Ειναι το πρωτο Σαββατο της σαρακοστης, δηλαδη για φετος στις 12/3.

Ταρα μου κρύβεσαι γιατί φοβάσαι μην σου έρθει γκαστρόσκονη;;;;;;

Αστα να πανε! Λεω να αυτοεξοριστω απο δω!!!:mrgreen:

Κασσιανη, να χαιρεσαι τη Δεσποινα!

age.png age.png

Κοριτσάκια μου!

To μονο που εχω να πω ειναι οτι ο Κωνσταντινος μου προερχεται απο ενα αρνητικο τεστ!! οποτε αν δε δεις την ακατανομαστη...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Κασιαννη Να χαιρεσαι την Δεσποινα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ηρθα κι'εγώ.Πήγα κι'έπληνα το αυτοκίνητο μας γιατί το είχε κάνει η μπουμπού αγνώριστο.Ελεγα πως θα βρέξει αλλά ευτυχώς τη γλύτωσα.Ετσι το πάρκαρα καθαρό στην πιλοτή.Για πόσο δεν ξέρω.

Ειρήνη για την δουλειά θα σου έλεγα κιεγώ να μην την αφήσεις αν καταφέρεις να βρείς μια κοπέλα για τα παιδιά και σε συμφέρει.Για πολλούς λόγους τους οποίους σου είπαν τα κορίτσια.Εμένα δεν ξέρεις πόσο μου έχει κακοφανεί που δεν δουλεύω τα 3 σχεδόν τελευταία χρόνια.Καμία σχέση όταν δούλευα.

ειμαι γνωστη αφηρημενη εδω μεσα, αλλα δε δουλευεις στην ερμου????

θα τρελλαθω ρε γμτ...ποσο χαζη ειμαι?:confused:

Γεια σας κι απο εμένα!

Ρε παιδιά η Αλεξάνδρα θέλει να την παίρνω συνέχεια αγκαλιά! Τι έχει πάθει? και τώρα που δεν κάνει κιόλας! Έχω και τον άντρα μου που της λεει η μαμά δεν μπορεί έχει ένα μωράκι στην κοιλιά :rolleyes: μαλλον γι'αυτό το ζητάει επίμονα η καημένη! Του είπα να σταματήσει να τις λέει τέτοια πράγματα, δεν είναι καλό, καταλαβαίνει και ζηλεύει!

εγω διαφωνω εντελως με αυτο. Μην της αναφερετε απο τοσο νωρις για μωρα κτλ γιατι το παιδι δεν καταλαβαινει (ποιο μωρο, που ειναι αυτο το μωρο κλπ) και το μονο ειναι που της δημιουργειται μεσα της αγχος και ανησυχια.

παιρνε την αγκαλια καθιστη και λεγε της οτι η μανουλα εχει τη μεση της και δεν μπορει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...