Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κατι τελευταιο γραφω και αναχωρω!!!!!!

εγραψα το εξησ στο καφε του οκτωβριου...

<<<<<<<φωτεινουλα πηγεσ για τεστακι?περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην μασ κρατασ σε αγωνια!!!!!!!!!στο καφε ιουνιου εν τω μεταξυ εχει πεσει ιωση γκαστριασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω χασει το μετρημα πλεον 7?και περιμενουμε και αλλεσ 2 με αστατη περιοδο!!!οι 3 εγκυμοσυνεσ απο αυτεσ θα ειναι οκτωβριου,μολισ τωρα το εμαθαν τα κοριτσια!!!!

ειναι πλεον κολλητικο!!οποια θελει να μεινει ,ασ μασ κανει καμια επισκεψη και θα κολλησει σιγουρα!!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

και η σκορδοβροχου μασ η τσιπουρα μου απαντησε <<<<<<<<καλέ θα μπουκάρω δεν το συζητώ!!! τόσα σκόρδα σας εχω φέρει!!!!!

χιχχιιχιχιχι

γειά σου βρε φιλενάδα με τις ωραίες κόρες!!!!!!

<3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

και τησ ειπα να μπουκαρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επομενωσ αν σασ παρουσιαστει οσο θα λειπω σκορδιστε την κ εσεισ να τησ φερουμε γουρι απο το καφε μασ!!!!!!!!!τοσο ξεματιασμα μασ εχει ριξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τραβηξω την οθονη μου να μεγαλωσει δλδ γιατι ερχεται η τσιπουρα να την ξεχειλωσει...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα κι'εγώ.Πήγα κι'έπληνα το αυτοκίνητο μας γιατί το είχε κάνει η μπουμπού αγνώριστο.Ελεγα πως θα βρέξει αλλά ευτυχώς τη γλύτωσα.Ετσι το πάρκαρα καθαρό στην πιλοτή.Για πόσο δεν ξέρω.

Ειρήνη για την δουλειά θα σου έλεγα κιεγώ να μην την αφήσεις αν καταφέρεις να βρείς μια κοπέλα για τα παιδιά και σε συμφέρει.Για πολλούς λόγους τους οποίους σου είπαν τα κορίτσια.Εμένα δεν ξέρεις πόσο μου έχει κακοφανεί που δεν δουλεύω τα 3 σχεδόν τελευταία χρόνια.Καμία σχέση όταν δούλευα.

SI5Yp3.png

Α ρε Ειρηνη, τιποτα δεν καταλαβα παλι...:rolleyes:

καλε τι δεν καταλαβεσ??

μηπωσ που παραθεσα τον διαλογο απο το καφε οκτωβριου?αν το ξαναδιαβασεισ θα καταλαβεισ...:rolleyes:(ειναι 2 ξεχωριστα ποστ αναμεσσα σε εμενα που τουσ λεω για τισ εγκυμοσυνεσ του δικου μασ καφε κ οτι εχει πεσει ιωση εγκυμοσυνησ και στο αλλο ποστ οπου απανταει η τσιπουρα...)

τελικα ξαναμπηκα οπωσ ειδατε!!:rolleyes:μολισ μιλησα με τον πατερ και μου ειπε οτι 30/04 παραμονη πρωτομαγιασ που ειχαμε την βαπτισουλα τησ μικρησ εχει και αλλη βαπτιση και μαλιστα δεν ξερει και την ωρα!!!!!του ειχα πει απο παλαιοτερα για την ημερομηνια αλλα το αμελησε προφανωσ...

οπωσ και 01/05 πρωτομαγια εχει και αλλη βαπτιση...

τωρα σκευτομαι για την αλλη μερα του πασχα το απογευμα,δηλαδη την νεα Δευτερα...

θα ειναι και του Α.Γεωργιου οπου θα γιορταζει η μικρη...

σκευτομαι μην δυσκολεψω τουσ καλεσμενουσ ,λογω ημερασ...αλλα δεν νομιζω,ε?

και το θεμα μασ ειναι οτι η βαπτιση δεν μπορει να μετατεθει πιο μετα γιατι η νονα θα ειναι ηδη στον εβδομο-ογδοο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλε τι δεν καταλαβεσ??

μηπωσ που παραθεσα τον διαλογο απο το καφε οκτωβριου?αν το ξαναδιαβασεισ θα καταλαβεισ...:rolleyes:(ειναι 2 ξεχωριστα ποστ αναμεσσα σε εμενα που τουσ λεω για τισ εγκυμοσυνεσ του δικου μασ καφε κ οτι εχει πεσει ιωση εγκυμοσυνησ και στο αλλο ποστ οπου απανταει η τσιπουρα...)

τελικα ξαναμπηκα οπωσ ειδατε!!:rolleyes:μολισ μιλησα με τον πατερ και μου ειπε οτι 30/04 παραμονη πρωτομαγιασ που ειχαμε την βαπτισουλα τησ μικρησ εχει και αλλη βαπτιση και μαλιστα δεν ξερει και την ωρα!!!!!του ειχα πει απο παλαιοτερα για την ημερομηνια αλλα το αμελησε προφανωσ...

οπωσ και 01/05 πρωτομαγια εχει και αλλη βαπτιση...

τωρα σκευτομαι για την αλλη μερα του πασχα το απογευμα,δηλαδη την νεα Δευτερα...

θα ειναι και του Α.Γεωργιου οπου θα γιορταζει η μικρη...

σκευτομαι μην δυσκολεψω τουσ καλεσμενουσ ,λογω ημερασ...αλλα δεν νομιζω,ε?

Δευτερα του Πασχα εννοεις?Αν ναι,ειναι αργια οποτε δε δυσκολευεις κανεναν!

Κοριτσια σημερα ειναι των Αγιων Θεοδωρων???

Όχι...θα γιόρταζε ο μπαμπάς μου...θα το χα μάθει :tongue:...είναι κινητή...νομίζω είναι το Σάββατο μετά τη Καθαρά Δευτέρα....:wink:

Κι εμενα ο πεθερος μου,ετσι ξερω κι εγω απλα το ειδα στο μετρο το πρωι...ουυυυυ τις θελουν και μας μπερδευουν?

Κι εμενα ο πεθερος μου,ετσι ξερω κι εγω απλα το ειδα στο μετρο το πρωι...ουυυυυ τις θελουν και μας μπερδευουν?

Ε τι μπερδευεσαι αφού οι περισσότερες γιορτές είναι 3-4-5 φορές το χρόνο! :rolleyes:

Ειρήνη μικρή...κράτα τη δουλειά σου κ αν βρεις παιδικό να παίρνει κ τη μπουρμπουλήθρα βάλτες κ τις 2 μαζί να τη προσέχει κ η Αγγελικούλα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κι απο εμένα!

Κων/να με το καλό εύχομαι, αν τελικά είσαι εγκυούλα!

Κασσιανή να χαίρεσαι το μεγάλο σου μπουμπούκι, πάντα ευτυχισμένη!

Μαριάννα χα σε γελάσανε που θα φύγουμε οι γκαστρούλες από εδώ!:mrgreen:Εδώ θα μείνουμε να σας κολλήσουμε όλες!:mrgreen:

Σήμερα είμαι επίσης χάλια, ναυτία λες και είμαι στο καράβι!:(

Η μικρή είναι σπίτι με μαμά και αδερφή και από ότι μου λενε λέει συνέχεια μαμά το γλυκό μου και όπου βλέπει κοπέλες με μαλλί σγουρό στα περιοδικά, λέει μαμά πάλι!

Ρε παιδιά η Αλεξάνδρα θέλει να την παίρνω συνέχεια αγκαλιά! Τι έχει πάθει? και τώρα που δεν κάνει κιόλας! Έχω και τον άντρα μου που της λεει η μαμά δεν μπορεί έχει ένα μωράκι στην κοιλιά :rolleyes: μαλλον γι'αυτό το ζητάει επίμονα η καημένη! Του είπα να σταματήσει να τις λέει τέτοια πράγματα, δεν είναι καλό, καταλαβαίνει και ζηλεύει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα δε γίνεται να σταματήσεις να την πέρνεις αγκαλιά και στο λέω εγώ που έχει φτάσει αισίως 12,5 κιλά η Λένα. Απλώς προσπάθησε να την παίρνεις καθιστή όσο περισσότερο γίνεται:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοίτα δε γίνεται να σταματήσεις να την πέρνεις αγκαλιά και στο λέω εγώ που έχει φτάσει αισίως 12,5 κιλά η Λένα. Απλώς προσπάθησε να την παίρνεις καθιστή όσο περισσότερο γίνεται:)

Εγω αν καθομαι με τραβαει απο το χερι να σηκωθω να την παρω ορθια:confused:

Αυτό κάνω, αλλά αυτή θέλει όρθια να είμαι και κλαίει σπαρακτικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...