Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρήνη οι τιμές στην Αθήνα είναι πολύ πιο ακριβές απ' όσο έχω ακούσει. Είναι ανάλογα με τις ώρες που θα την απασχολήσεις. Παίζει ρόλο και το ότι θα είναι δύο παιδιά.

Για οκτάωρη απασχόληση είναι όσο ο πλήρης βασικός μισθός ενός εργαζομένου (κάπου επτακόσια πενήντα), σε μένα όμως έρχεται πέντε ώρες, αν ερχόταν οκτώ δε θα μπορούσα να την κρατήσω καθώς ο παιδικός σταθμός συμφέρει σαφώς περισσότερο σ' αυτή την περίπτωση.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γκαστρωμενα, να σας κλεισουμε ενα δωματιο ομαδικη κρατηση σε καποιο μαιευτηριο να σας κανουν και εκπτωση?Ετσι κι αλλιως οι περισσοτερες μαζι θα γεννατε και φοβαμαι οτι θα αδειασει το καφε μετα,,,

ελενακι και μαριλουκακι να σασ ρωτησω κατι λιγο αδιακριτο?(αν θελετε απαντατε και με π.μ...)(συγνωμη κιολασ για την ερωτηση!!!)αλλα μια κοπελα που την παιρνεισ σπιτι ποσα περιπου παιρνει?στο περιπου εστω....

λοιπον για να σασ εξηγησω και τον λογο που ρωταω!!!!!!....

επιστρεφω στην δουλεια ,τον ιουνιο και απο τωρα ειμαι πολυ προβληματισμενη οσον αφορα και τα δυο μωρα μου.να τισ παω σε παιδικο ή να παρω μια κοπελα στο σπιτι?αλλα η κοπελα θα τησ καταφερει και τισ δυο?????αλλη λυση ειναι να παραιτηθω και να μην επιστρεψω...

η μικρουλα θα ειναι μολισ 8 μηνων και η αγγελικη 2 χρονων...

Ειρηνάκι όπως λέει και η Ελένη, δε νομίζω ότι μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές της Αθήνας. Κάνε μια έρευνα αγοράς και αποφασίζεις μετά. Σταθμό δεν έχετε κανένα δημόσιο που να μπορείς να τις στείλεις?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ειρηνη δεν εχουν καμμια σχεση οι μισθοι της αθηνας με την επαρχια.

για πολλους λογους.

ας πουμε στο βολο το περισσοτερο που δινουνε για 8ωρο ειναι μολις 600 ευρω και υπαρχουνε και πολλες κοπελες που πανε και με 400.

αφενος ειναι αλλο το κοστος ζωης αφετερου υπολογιζουν οτι λογω μηδενικων αποστασεων, μπορουνε και κανουνε και δευτερη δουλεια.

ας πουμε μια κοπελα που κραταει τα παιδια μιας φιλης μου στο βολο, κραταει το απογευμα παρτ ταιμ αλλο παιδακι.

το να αφησεις τα παιδια με κοπελα και να πας για δουλεια, δεν ειναι μονο θεμας ισοζυγιου μισθου δικου σου - μισθου κοπελας.

ειναι και τα ενσημα σου, ειναι το να καταφερεις να διατηρησεις τη δουλεια σου, ωστε να την εχεις και οταν τα παιδια θα ειναι σε ηλικια που θα πρεπει να πανε ουτως η αλλως σχολειο, οποτε τοτε ισως και να μην ειναι ευκολο να ξαναβρεις δουλεια.

Για μενα ειναι και θεμα ψυχικης ισορροπιας.

Πηγαινεις στη δουλεια και αλλαζεις λιγο παραστασεις, περιβαλλον κλπ.

Ως προς το θεμα της ανατροφης, η κοπελα θα φερεται ετσι οπως θελεις εσυ και τους κανονες θα τους βαλεις εσυ στο σπιτι.

Δεν ξερω βεβαια τι δουλεια κανει ο αντρας σου, κατα ποσο "κινδυνευει" πχ και αρα θα επρεπε να εχεις και εσυ καποιο εισοδημα, αλλα γενικα εχουν δει πολλα τα ματια μου και δε θα συμβουλευα ποτε μια γυναικα να παρατησει τελειως τη δουλεια της και να βασιστει μονο στον συζυγο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ειρηνάκι όπως λέει και η Ελένη, δε νομίζω ότι μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές της Αθήνας. Κάνε μια έρευνα αγοράς και αποφασίζεις μετά. Σταθμό δεν έχετε κανένα δημόσιο που να μπορείς να τις στείλεις?

μαριλουκακι απο οσεσ μαναδεσ ξερω και εχω ρωτησει ,δεν εχει καμια ιδεα περι τιμων!!!!αλλα αν ισχυει ο πληρησ μοισθοσ που λεει και το ελενακι τοτε παει..χαθηκα!!!

οι δημοσιοι, σου παιρνουν τα παιδια μονο απο το φθινοπωρο και μετα και αυτο αφου εχεισ συγκεντρωσει καποια κριτηρια κ αφου εχεισ μαζεψει καποια <μορια>.δηλαδη δεν ειναι σιγουρο και αν θα τησ δεχτουν το σεπτεμβριο..:wink::roll:(υποψιν αυτο ισχυει για εδω....δεν νομιζω και στην αθηνα να ισχυουν τα ιδια...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης είναι πολύ σημαντικό και αυτό που σου λέει η Κασσιανή ότι τη χρειάζεσαι τη δουλειά και για τη δική σου ψυχική ισορροπία και ανεξαρτησία. Εμένα πάει στην κοπέλα πάνω από το μισό του μισθού μου για να καταλάβεις, αλλά εντελώς τη δουλειά δε θα τη σταματούσα. Δε θα έλεγα βέβαια όχι σε κάτι με λιγότερες ώρες:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

μαριλουκακι απο οσεσ μαναδεσ ξερω και εχω ρωτησει ,δεν εχει καμια ιδεα περι τιμων!!!!αλλα αν ισχυει ο πληρησ μοισθοσ που λεει και το ελενακι τοτε παει..χαθηκα!!!

οι δημοσιοι, σου παιρνουν τα παιδια μονο απο το φθινοπωρο και μετα και αυτο αφου εχεισ συγκεντρωσει καποια κριτηρια κ αφου εχεισ μαζεψει καποια <μορια>.δηλαδη δεν ειναι σιγουρο και αν θα τησ δεχτουν το σεπτεμβριο..:wink::roll:(υποψιν αυτο ισχυει για εδω....δεν νομιζω και στην αθηνα να ισχυουν τα ιδια...)

Ειρήνη, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι αυτός ο μισθός σε σας, για παράδειγμα λιγότερα από αυτά που έγραψα -κάπου πεντακόσια- δίνει μια φίλη μου στα Χανιά σε μια κοπέλα που την έχει συνεχώς στο σπίτι για όλο το εισοσιτετράωρο και έχει τρία παιδιά, βέβαια πάντα της δίνει να φροντίζει το ένα από αυτά.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

κασσιανη μολισ το παρατηρησα ..εχει το δεσποινακι σου γενεθλια?να τα χιλιασει!!!!παντα ευτυχισμενη και υγιεστατη να ειναι!!!να την χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω παρα πολυ!

τα καναμε χτες τα γενεθλια μας στον παιδικο σταθμο με τουρτα με πριγκηπισσες, μπουκαλακια για φουσκες για ολα τα παιδακια, καραμουζες κλπ και περασανε ωραια και η δεσποινα ηταν πολυ χαρουμενη και περηφανη.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

οσον αφορα αυτα που μου ειπεσ ,ολα αυτα σκευτομαι κι εγω....

ολα οσα μου ανελυσεσ τα εχω ηδη βαλει κατω και υπολογιζω τα υπερ και τα κατα...

απλα το θεμα ειναι οτι η δουλεια μου δεν ειναι μια απλη δουλεια γραφειου με 8ωρο στανταρ και λογικα δικαουμαι και μειωμενο...

πριν φυγω (ειδικα στισ καλοκαιρινεσ σεζον)χτυπαγα τρελα ωραρια!!!!τρελα οταν λεω 06.00-23.00!!!!!!!!!!ναι καλα διαβασατε!!!!πηγαινα 06.00 γιατι εχουμε υποκαταστηματα στο αεροδρομιο και επεστρεφα 23.00.αφου με αυτα τα ωραρια απορρω πωσ <επιασα> και τισ δυο πρωτεσ εγκυμοσυνεσ μου ,που ηταν μεσα στην σεζον..

αυτο γινεται και σαββατοκυριακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη ρεπο μηδεν!!!

εννοειται οτι αν επιστρεψω τωρα δεν γυρναω με αυτα τα ωραρια...αντε να πηγαινω 06.00 και να ξεκαθαρισω οτι 14.00 θα φευγω...

μαλλον πρεπει να κανω μια συζητηση με το αφεντικο και μετα αποφασιζω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

αλλα ειναι και αυτο που λετε και το ξερω κιολασ!!οτι ειναι και η ψυχικη ηρεμια,οτι θα βγενω εξω απο το σπιτι!!!!!!!βεβαια κατα ποσο ψυχικη ηρεμια που στην δουλεια πολλεσ φορεσ εωσ και καθημερινα (τα καλοκαιρια ειδικα) γινεται τησ ακατανομαστησ τοσο απο φωνεσ οσο και νευρα αλλα λεμε τωρα!!!

δεν θυμαστε που εγω η ιδια ελεγα προχτεσ στο κατερινακι οτι να δει την δουλεια τησ σαν ενα ξεσκασμα απο τισ υποχρεωσεισ του σπιτιου κτλ???

παντωσ κοριτσια σασ ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σασ!!!θα τα βαλλω ολα κατω και πιστευω να βρω την καλυτερη λυση και για μενα αλλα και τα παιδια μου,γενικα την οικογενεια μου!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κατι τελευταιο γραφω και αναχωρω!!!!!!

εγραψα το εξησ στο καφε του οκτωβριου...

<<<<<<<φωτεινουλα πηγεσ για τεστακι?περιμενουμε τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην μασ κρατασ σε αγωνια!!!!!!!!!στο καφε ιουνιου εν τω μεταξυ εχει πεσει ιωση γκαστριασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω χασει το μετρημα πλεον 7?και περιμενουμε και αλλεσ 2 με αστατη περιοδο!!!οι 3 εγκυμοσυνεσ απο αυτεσ θα ειναι οκτωβριου,μολισ τωρα το εμαθαν τα κοριτσια!!!!

ειναι πλεον κολλητικο!!οποια θελει να μεινει ,ασ μασ κανει καμια επισκεψη και θα κολλησει σιγουρα!!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

και η σκορδοβροχου μασ η τσιπουρα μου απαντησε <<<<<<<<καλέ θα μπουκάρω δεν το συζητώ!!! τόσα σκόρδα σας εχω φέρει!!!!!

χιχχιιχιχιχι

γειά σου βρε φιλενάδα με τις ωραίες κόρες!!!!!!

<3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

και τησ ειπα να μπουκαρει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

επομενωσ αν σασ παρουσιαστει οσο θα λειπω σκορδιστε την κ εσεισ να τησ φερουμε γουρι απο το καφε μασ!!!!!!!!!τοσο ξεματιασμα μασ εχει ριξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...