Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω 2,5 μήνες ακόμα μέχρι να αναλάβει(ελπίζω) η μάνα μου κ να επανέλθουμε πλήρως....

Καλέ που το είδες το κρύο κ πάγωσαν τα πόδια σου????:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω 2,5 μήνες ακόμα μέχρι να αναλάβει(ελπίζω) η μάνα μου κ να επανέλθουμε πλήρως....

Ειμαι κρυουλιαρα εγω!!!

1080006qhgws2qbqj.jpg

Kαλημέρα, σε λίγο θα γίνεται κάτι ανάλογο στο φόρουμ...

Κατερινα, λεω να εξορισουμε τις εγκυες, γιατι εχουν αρχισει και γινονται επικινδυνα τα πραγματα εδω μεσα!:tongue:

Κοίτα παραλίγο να την πατήσω αυτό το μήνα, πως και πως περίμενα ν' αδιαθετήσω!:):):)

Προσέξτε λοιπόν, είναι άκρως επικίνδυνα τα πράγματα, μοιράζονται μωρά και ψάχνουν οικογένεια για να μπουν!!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Α μπορεί επειδή είναι ανανέωση νέου τύπου....εμάς τα δικά μας ήταν τα παλιά παλιά κ δεν έγινε ανανέωση αλλά έκδοση από την αρχή! ;) Πάλι καλά να λες....κ πάλι καλά που το είδε στον ύπνο του....;)

Εμείς σήμερα περιμένουμε το βράδυ τη θεία του άντρα μου να οργανώσουμε το ταξίδι μας....δεν έχουμε πει ακόμα τίποτα σε κανέναν γιατί η πεθερά μου δεν γουστάρει που κάνουμε τόσο παρέα με την αδελφή της(δεν μπορεί να μάθει κ τι λέμε γι'αυτό:mrgreen:) κ μου είπε η αδελφή της μην της πεις τπτ κ μας γκαντεμιάσει! :lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Άντε καλέ που θα τις διώξουμε...αφήστε τις να μαθαίνουμε κ ευχάριστα!! :D (κ να κολήσει κ καμιά άλλη:tongue::tongue::tongue:)

Να κολλησεις εσυ! Οχι γενικα κι αοριστα καμια αλλη!

Εδω κοιμαται με καλτσες...!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Να κολλησεις εσυ! Οχι γενικα κι αοριστα καμια αλλη!

Εδω κοιμαται με καλτσες...!!!

Χαχχαα κ εγώ κ όποια άλλη θέλει....Κατερίνα?! :tongue::tongue::tongue:

Τις κάλτσες είπαμε τις φοράει για να μπορεί να τρέξει γρήγορα στη Τότα....:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημερα γκαστρουλες.... χαχαχα

φοβαμαι και να μπω μεσα τωρα πια!!

Σαν τον γιο της γριπης.. χαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Αντε μια χαρά...εγώ ξεσπάω στον κακομοίρη το βαγγελάκο, που βέβαια απο τη ζηλια του έχει μεταμορφωθεί σε ένα άλλο παιδί!!! :mrgreen::mrgreen:

Καλή επιτυχία στον μπαμπάκα σου, θα περιμένουμε νέα σας.

ια τετοια μεταμορφωση εχει παθει και η δεσποινα.

Μου εχει διαλυσει τα νευρα μιλαμε.

Με ρώτησε η κοπέλα ( η οποία είναι εξαιρετική) που κρατάει τον μικρό τα πρωινά εάν θα τον στείλω στον παιδικό σταθμό από το φθινόπωρο για να προγραμματίσει κι εκείνη τί θα κάνει την επόμενη χρονιά. Προβληματίζομαι καθώς από τη μια κοινωνικοποιείται το παιδάκι οταν πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, από την άλλη είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί της (εργαζόταν στον παιδικό που πήγαινε η κόρη μου και την είχε δασκάλα). Το ιδανικό θα ήταν να τον στείλω όταν θα έχει συμπληρώσει τα δυόμιση δηλαδή του χρόνου το Φεβρουάριο αλλά η κοπέλα ενδιαφέρεται για ολόκληρη την επόμενη χρονιά...

Εγω λεω να τον αφησεις με την κοπελα αλλη μια χρονια απο τη στιγμη που και τα λεφτα ειναι ιδια και που η κοπελα ειναι δασκαλα και αρα γνωριζει πως να τον απασχολει καταλληλα.

Μολις ανοιξει και ο καιρος, να της πεις να τον βγαζεις καθημερινα εξω στην παιδικη χαρα, ωστε να παιζει και να βλεπει αλλα παιδακια.

Μαρια μονο υπομονη μπορεις να κανεις και να ξερεις οτι τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.

Εχω την ακολουθη ερωτηση:

Εκανα συνδεση στον οτε isdn, δηλ θα εχω δυο νουμερα και ιντερνετ.

στο ενα νουμερο θα συνδεσω μονο το φαξ και θελω να βαλω τηλεφωνικο κεντρο + δυο τηλεφωνικες συσκευες.

Ξερει καποια να μου πει τι πρεπει να κανω και ποσο θα μου κοστισει περιπου?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εχω την ακολουθη ερωτηση:

Εκανα συνδεση στον οτε isdn, δηλ θα εχω δυο νουμερα και ιντερνετ.

στο ενα νουμερο θα συνδεσω μονο το φαξ και θελω να βαλω τηλεφωνικο κεντρο + δυο τηλεφωνικες συσκευες.

Ξερει καποια να μου πει τι πρεπει να κανω και ποσο θα μου κοστισει περιπου?

Κάτσε να ρωτήσω τον καλό μου μπας και μπορεί να μας κατατοπίσει:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Σταματηστε καλε, απο δω και περα οποια μενει εγκυος θα λεμε με το καλο και θα σταματαμε εκει....αντε γιατι εγω το ξανασκεφτηκα και δε θελω ακομα 2ο...λιγο αργα βεβαια...

Εγω λεω να τον αφησεις με την κοπελα αλλη μια χρονια απο τη στιγμη που και τα λεφτα ειναι ιδια και που η κοπελα ειναι δασκαλα και αρα γνωριζει πως να τον απασχολει καταλληλα.

Μολις ανοιξει και ο καιρος, να της πεις να τον βγαζεις καθημερινα εξω στην παιδικη χαρα, ωστε να παιζει και να βλεπει αλλα παιδακια.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, απ' ότι βλέπω όλες είσαστε υπέρ του να μείνει άλλη μια χρονιά στο σπίτι. Βέβαια φοβάμαι μην τον κάνω "βουτυρόπαιδο", είναι και αγόρι. Ως προς την παιδική χαρά ήδη τον πηγαίνει κάθε μέρα -περπατώντας κι ας είναι λίγο μακρυά- για δυό ωρίτσες.

Η αλήθεια είναι ότι τα χρήματα είναι ακριβώς τα ίδια, μόνο αν θα πήγαινε στον παιδικό σταθμό της δουλειάς του συζ. νομίζω θα ήταν δωρεάν, αλλά δεν έχω πάρει πληροφορίες.

Ο παιδικός σταθμός που πήγαινε η Σοφία είναι πολύ καλός (και ακριβός) αλλά για τις ηλικίες από τρία έως έξι καθώς έχει πολύ καλές δασκάλες, πολλές δραστηριότητες, είναι καθαρός και εξοπλισμένος.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε τι ευχαριστα νεα?καθε μερα λοιπον που θα μπαινουμε θα μαθαινουμε και για 1 νεα εγκυμοσυνη?????

κωνσταντινακι μου με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα να πανε και να εχεισ μια υγιησ και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα περσυ που ημουν εγω στο κλαμπ οκτωβριου και σασ προσκαλουσα,δεν ηλθε καμια!!!!μετα απο ενα χρονο σασ ηλθε να ενταχθειτε ολεσ (ενταξει οι περισσοτερεσ)σε αυτο????χα χα!!!!

καλη λευτερια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υγιη μωρακια πανω απο ολα!!!!

ελενακι και μαριλουκακι να σασ ρωτησω κατι λιγο αδιακριτο?(αν θελετε απαντατε και με π.μ...)(συγνωμη κιολασ για την ερωτηση!!!)αλλα μια κοπελα που την παιρνεισ σπιτι ποσα περιπου παιρνει?στο περιπου εστω....

λοιπον για να σασ εξηγησω και τον λογο που ρωταω!!!!!!....

επιστρεφω στην δουλεια ,τον ιουνιο και απο τωρα ειμαι πολυ προβληματισμενη οσον αφορα και τα δυο μωρα μου.να τισ παω σε παιδικο ή να παρω μια κοπελα στο σπιτι?αλλα η κοπελα θα τησ καταφερει και τισ δυο?????αλλη λυση ειναι να παραιτηθω και να μην επιστρεψω...

η μικρουλα θα ειναι μολισ 8 μηνων και η αγγελικη 2 χρονων...

DnfMp3.pngqTarp3.png

και ρωταω ποσα παιρνει η κοπελα γιατι αν ειναι να δινω τα 3/4 του μισθου μου σε αυτην ,τοτε καθομαι σπιτι και τισ μεγαλωνω εγω και οπωσ εγω θελω...

απτην αλλη ειναι και τα ενσημα...

αχ απο τωρα τα γυριζω ολα στο μυαλο μου και αγχωνομαι παρα πολυ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...