Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα καλημερααααα!!!

Κωνσταντίνα μου με το καλό εύχομαι....το πότε θα κάνουμε παιδί δεν προγραμματίζεται...όσο κ αν προσέχεις αν θέλει ο Θεός να στο δώσει δεν έχεις επιλογή!;)

Χθες κοιμήθηκα από τις 10 μιλάμε για τον απίστευτο πονοκέφαλο...πολύ άσχημο μάτι μου ειπαν η αδελφή κ η μαμά της πεθεράς μου που με ξεμάτιασαν...σήμερα είμαι περδίκι πάντως!;) Το βραδάκι κατά τις 8 θα πάω στον οδοντίατρο να δω τι είναι αυτό με τα ούλα....δεν μου πε τπτ από το τηλ πρέπει να σε δω μου λέει....

Η μικρή 4:30-5:30 ήταν ξύπνια με μύξες....ελπίζω να είναι τυχαίο κ να μην έχει αρρωστήσει πάλι.....:rolleyes: Υποψιάζομαι ότι μπορεί να κρύωσε γιατί τις προάλες που ήμασταν στην πεθερά είδα ότι κάθε φορά που την αλλάζει πάνα τη βάζει μέσα στο νιπτήρα κ τη πλένει....να ήταν καλοκαίρι οκ αλλά τώρα χειμωνιάτικα δεν θέλει κ πολύ για να κρυώσει κανείς!:?

Κι'εγώ Άννα στις 10 κοιμήθηκα με το που τελείωσε η ζωή της άλλης ξεράθηκα.Η πεθερά σου πως την πλένει την μικρή ακόμα στον νιπτήρα?Εννοώ πως την σηκώνει?Εγώ δεν άντεχα απο τη μέση μου απο ενα σημείο και την πλένω στο μπάνιο μόνο μετά τα κακά.Στα τσίτσα με μωρομάντηλο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

964409lfq89rzfv8.gif

Οχι, να σου πω την αλήθεια αποφεύγω τους παιδότοπους...δε θέλω να κολλήσουμε κάτι γιατί ούτε κουράγιο πολύ έχω να φροντίζω την κάρολ, αλλά και για μένα θα είναι δύσκολο...:rolleyes:

Kαι εγκυος να μην εισαι, το σκεφτεσαι οταν εχεις δυο παιδια να πας σε παιδοτοπο σε εποχη ιωσεων. Ενα αρρωστο παλευεται...τα δυο ειναι συμφορα!

Υποψιάζομαι ότι μπορεί να κρύωσε γιατί τις προάλες που ήμασταν στην πεθερά είδα ότι κάθε φορά που την αλλάζει πάνα τη βάζει μέσα στο νιπτήρα κ τη πλένει....να ήταν καλοκαίρι οκ αλλά τώρα χειμωνιάτικα δεν θέλει κ πολύ για να κρυώσει κανείς!:?

Καλα, πως βαζει ολοκληρο παιδι στο νιπτηρα?:confused:

age.png age.png

Καλημέρα!!!!! Μωρέ τι Baby boom είναι αυτό που χτύπησε το γκρουπάκι?!?!?!!? Μπράβο κορίτσια μπράβο;););););)

Κωνσταντίνα ελπίζω όλα να πάνε καλά και να έχεις κι εσύ μια τέλεια εγκυμοσύνη:D:D:D:D - Θα βάλουμε τη συνάντηση Σάββατο που θα είσαι κι εσύ για να το γιορτάσουμε (sorry Πολινάκι.....)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!!Δεν τη γλυτωνω δλδ....για αλλη περιμενα ν'ακουσω σημερα για αλλη ακουσα???:confused:Κωνσταντινα να πανε ολα καλα!Συγχαρητηρια!!!!Μιλα με το γιατρο σου για την ακτινοβολια!!!!

Εγω τωρα δλδ οταν βγαινουμε με τοσες εγκυες που θα καθομαι να κανω το τσιγαρακι μου???Χριστινα βλεπω να μας εξοριζουν παρεα!!!

Με αυτα που ακουω απο σας καθε μερα εβλεπα στον υπνο μου οτι γεννουσα το 2ο και μαλιστα φυσιολογικα...το ονειρο τελειωσε στις 6 που ξυπνησε η Τότα, ευτυχως καταφερα ευκολα να την ξανακοιμισω μεχρι τις 8!

Διαφημίσεις

Κι'εγώ Άννα στις 10 κοιμήθηκα με το που τελείωσε η ζωή της άλλης ξεράθηκα.Η πεθερά σου πως την πλένει την μικρή ακόμα στον νιπτήρα?Εννοώ πως την σηκώνει?Εγώ δεν άντεχα απο τη μέση μου απο ενα σημείο και την πλένω στο μπάνιο μόνο μετά τα κακά.Στα τσίτσα με μωρομάντηλο.

Κι εγω και η μανα μου στο νιπτηρα την πλενουμε, εννοειται μονο στα κακά.Η μανα μου την καταφερνει και καθεται στην ακρη του νιπτηρα και μια χαρα!!

Ναι κ όμως μπορεί....είναι βαθύς ο νιπτήρας της κ την βάζει κ στέκεται όρθια όπότε τη πλένει από τη μέση κ κάτω γι'αυτό λέω ότι μπορεί να κρύωσε εκεί γιατί της βρέχει κ τα πόδια 5-6 φορές τη μέρα που την αλλάζει...τώρα το πρωί που ξύπνησε πάντως δεν είχε μυξούλες ούτε κανένα άλλο σύμπτωμα....άντε γιατί δεν θέλω πάλι να χάσω τον παιδότοπο!!!:(:(:(:(:(

Συμπεθέρα που είσαι να μας πεις νέα???!! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μα στο νιπτηρα αν τη βαλεις να στηριχτει ειναι καλυτερα και για τη μεση μας...στο μπανιο σκυβεις, χειροτερα ειναι...

Καλα βρε Αννα, καθε φορα που την αλλαζει την πλενει??Οδηγιες δεν της εδωσες??Και η Τοτα προχες που καναμε το γυρο του τετραγωνου, ρουθουνιζε και ετρεξαν λιγο νερο οι μυξες αλλα μετα επανηλθε!

Μαριαννα...ωραια η κουπα αλλα μικρη...αν δεις τη δικια μου θα τρομαξεις!!!

Kαζανι ε? Εχω κι εγω μεγαλες, αλλα τελικα δεν τις πολυχρησιμοποιω, γιατι κρυωνει γρηγορα ο καφες!

Κατερινα, λεω να εξορισουμε τις εγκυες, γιατι εχουν αρχισει και γινονται επικινδυνα τα πραγματα εδω μεσα!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kαζανι ε? Εχω κι εγω μεγαλες, αλλα τελικα δεν τις πολυχρησιμοποιω, γιατι κρυωνει γρηγορα ο καφες!

Κατερινα, λεω να εξορισουμε τις εγκυες, γιατι εχουν αρχισει και γινονται επικινδυνα τα πραγματα εδω μεσα!:tongue:

Ναι ρε τι ειν'αυτο το πραμα?Αφου βλεπω στον υπνο μου εγκυμοσυνες...Ειναι και πολλες ομως πως να τις διωξεις???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε Κατ για τη πεθερά μου μιλάμε!:rolleyes: Έχει μεγαλώσει 3 παιδιά ξέρει καλύτερα!:rolleyes: Τώρα με πήρε κ ο στεφ κ μου είπε ότι πέταξε ένα ποτηράκι που πήρα προχθές στη μικρή με καλαμάκι γιατί λέει δεν το άφηνε από τα χέρια της η Ζωή και έκλαιγε όταν πήγαινε να της το πάρει....προκαλούσε νεύρα στο παιδί το ποτηράκι :shock:....κ δεν μπορούσε να το κρύψει να μου το δώσει να το κρατήσω γι'αργότερα ε???:confused: Ελεοοοοοος! Ε της τα χωσε ο στεφ κ λέει να σας δώσω βρε παιδιά τα 5 ευρώ που έκανε αλλά να μην της ξαναπάρετε κάτι τέτοιο! :roll: Λέω κάποια στιγμή να κάτσω να γράψω βιβλίο με τα κορυφαία που έχω ακούσει! :mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βρε Κατ για τη πεθερά μου μιλάμε!:rolleyes: Έχει μεγαλώσει 3 παιδιά ξέρει καλύτερα!:rolleyes: Τώρα με πήρε κ ο στεφ κ μου είπε ότι πέταξε ένα ποτηράκι που πήρα προχθές στη μικρή με καλαμάκι γιατί λέει δεν το άφηνε από τα χέρια της η Ζωή και έκλαιγε όταν πήγαινε να της το πάρει....προκαλούσε νεύρα στο παιδί το ποτηράκι :shock:....κ δεν μπορούσε να το κρύψει να μου το δώσει να το κρατήσω γι'αργότερα ε???:confused: Ελεοοοοοος! Ε της τα χωσε ο στεφ κ λέει να σας δώσω βρε παιδιά τα 5 ευρώ που έκανε αλλά να μην της ξαναπάρετε κάτι τέτοιο! :roll: Λέω κάποια στιγμή να κάτσω να γράψω βιβλίο με τα κορυφαία που έχω ακούσει! :mrgreen:

Εμενα παντως ευτυχως η μικρη ηρεμησε!!!Περασαν και κανα δυο βδομαδες που εφυγε η πεθερα...Μου λεει η μανα μου το τι περασα για να της φυγουν τα νευρα δε λεγεται...τωρα ειναι μια χαρα!Χαρουμενο,παιζει...ευτυχως πινει και 200ml γαλα τη φορα, παλι καλα!Υποθετω οτι η πεθερα μου, επειδη την εχω δει να την ταιζει, την πιεζε πολυ με το φαγητο και της εσπαγε τα νευρα...

Μαριαννα αυτες τις κουπες (εχουν και πιατακι-πιαταρα) τις ειχαμε παρει απο το ικεα και ο κωστας αποφασισε να τις κανει 6αδα....ενα ολοκληρο ντουλαπι μου επιασαν...

Ααααα καλε δε σας ειπα, σημερα οπως περνουσα το πρωι απο Ιπποκρατους μπηκα και δοκιμασα κατι γυαλιστερες μαυρες γαλοτσες...ωραιες και μονο 27 ευρω αλλα δεν ειχε νουμερο και επισης κολλησαν στο ποδι μου και δεν εβγαιναν.Ειδα ομως παραδιπλα κατι αλλες στυλ ugg αι θα παω στην επιστροφη...εχουν παγωσει τα ποδια μου λεμε...

Επισης Αννα, χθες πηγαμε για το διαβατηριο του Κωστα και θελει μονο 5 μερες να βγει...για ανανεωση τουλαχιστον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...