Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζω οτι ετσι ειναι καλυτερα, εγω το προτιμω απο τα προγραμματισμενα.

εμεις την Ιλιανα ετσι την καναμε στο ασχετο, γιατι μετα την παλλινδρομη (μια εγκυμοσυνη που την προγραμματιζαμε και με ειχε φαει το αγχος που για 3 μηνες δεν εμενα) δεν ειχαμε αποφασισει ακομα τι θα κανουμε και ποτε. Και ενα βραδυ ειπαμε ελευθερα και τσουπ! νατη τωρα που τριγυρναει στο σπιτι η πιτσιρικα

4Rnfp3.png

Τρέχω πίσω από τη Μαριάννα, εσείς θα φτιάξετε νέο καφέ Οκτωβρίου όλες μαζί πάλι!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και κάτσε, γιατί να τρέξω πίσω της, για να λέει ότι την ακολουθώ; Πάω εγώ πρώτα κι αυτή να ακολουθήσει!!!

:confused::confused::confused:

Με ενδιαφέρει να είναι ΓΕΡΟ κι ας προέκυψε κι έτσι...!!

Απο την κυστεογραφια τουλαχιστον δεν υπαρχει προβλημα! Οι ειδικοι μιλησαν εγγυημενα! Αντε με το καλο!

age.png age.png

Ναι, ΔΕΝ πήγαινα για 2ο, δεν ξέρω ΠΩΣ έγινε.......!!!

Η γιατρός απουσιάζει μέχρι τη Δευτέρα, στο κιν, δεν την βρίσκω.

Με ενδιαφέρει να είναι ΓΕΡΟ κι ας προέκυψε κι έτσι...!!

Επίσης θυμάμαι συγκεκριμένα ότι έλεγες "δηλαδή μόνο εγώ δεν σκέφτομαι καθόλου ακόμα για δεύτερο;" κι είχα απαντήσει "όχι, χέρι χέρι πάμε". Ωραία κρατάς τον λόγο σου, με παράτησες μονάχη μου! Έχει γούστο όοοοταν μου έρθει η όρεξη ξανά να πέσουμε με τα μούτρα και να κολλήσω κι εγώ κάνα έμβρυο :mrgreen:

Τελικά αυτό το είδε καμιά σας ή θα το ποστάρω μέχρι να απαντήσετε;

http://www.musthave.gr/index.php?city_id=1

WN6Op3.png

Επίσης θυμάμαι συγκεκριμένα ότι έλεγες "δηλαδή μόνο εγώ δεν σκέφτομαι καθόλου ακόμα για δεύτερο;" κι είχα απαντήσει "όχι, χέρι χέρι πάμε". Ωραία κρατάς τον λόγο σου, με παράτησες μονάχη μου! Έχει γούστο όοοοταν μου έρθει η όρεξη ξανά να πέσουμε με τα μούτρα και να κολλήσω κι εγώ κάνα έμβρυο :mrgreen:

α ναι μπραβο, αυτο το διαλογο θυμομουν κι εγω

το ειδαμε παιδι μου, αλλα οι θρακομακεδονες ειναι λιγο μακρυα ή κανω λαθος;

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ε, καλά δεν είσαι και μόνη σου (όχι ακόμη τουλάχιστον)!!:mrgreen::mrgreen:

Εγώ, αλλά δεν πάω σε παιδότοπους!!:tongue::tongue:

Γιώτα, πως είναι ο μπαμπάς σου??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλα πωλινακι μου, αυριο θα βγει, ήδη εχει παρει σβαρνα τους διαδρομους του νοσοκομειου

Αντε, μια χαρά δηλ. ο άνθρωπος!!! Μπράβο!!!

πωλινα δεν θα ερθεις το σαββατο;

Οχι, να σου πω την αλήθεια αποφεύγω τους παιδότοπους...δε θέλω να κολλήσουμε κάτι γιατί ούτε κουράγιο πολύ έχω να φροντίζω την κάρολ, αλλά και για μένα θα είναι δύσκολο...:rolleyes: Ασε που μάλλον θα πάω και για την καμπύλη :mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Αυτό κι αν είναι ειρωνεία της ζωής....!!! :rolleyes:

Αν δεν είμαι, πάντως, θα σου κάνω παρέα για κανα 6μηνο ακόμη...!!! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Μπράβο!!!

Κωνσταντίνα με το καλό!!

Ευχομαι μια καλή εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!!!

Μα ούτε κανονισμένο να το είχατε...όλες για Οκτώβρη!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλησπερα κορίτσια,

λέτε να κολήσω και εγω που σας διαβάζω ή θα πρέπει να γράφω για να κολήσω????????

ευχαριστα τα νέα αντε με το καλο σε όλες τις γκαστρούλες και εγω το σκέφτομαι σε κανενα χρόνο όμως να ξεκινήσει παιδικό ο Θανασάκης να μεγαλώσει λιγο ακόμα αλλα είπαμε ποτε δεν ξερεις

αν κολησω παντος θα σας πω

φιλια καλο βράδυ σε ολες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα καλημερααααα!!!

Κωνσταντίνα μου με το καλό εύχομαι....το πότε θα κάνουμε παιδί δεν προγραμματίζεται...όσο κ αν προσέχεις αν θέλει ο Θεός να στο δώσει δεν έχεις επιλογή!;)

Χθες κοιμήθηκα από τις 10 μιλάμε για τον απίστευτο πονοκέφαλο...πολύ άσχημο μάτι μου ειπαν η αδελφή κ η μαμά της πεθεράς μου που με ξεμάτιασαν...σήμερα είμαι περδίκι πάντως!;) Το βραδάκι κατά τις 8 θα πάω στον οδοντίατρο να δω τι είναι αυτό με τα ούλα....δεν μου πε τπτ από το τηλ πρέπει να σε δω μου λέει....

Η μικρή 4:30-5:30 ήταν ξύπνια με μύξες....ελπίζω να είναι τυχαίο κ να μην έχει αρρωστήσει πάλι.....:rolleyes: Υποψιάζομαι ότι μπορεί να κρύωσε γιατί τις προάλες που ήμασταν στην πεθερά είδα ότι κάθε φορά που την αλλάζει πάνα τη βάζει μέσα στο νιπτήρα κ τη πλένει....να ήταν καλοκαίρι οκ αλλά τώρα χειμωνιάτικα δεν θέλει κ πολύ για να κρυώσει κανείς!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.Σήμερα πριν μπώ σκεφτόμουν ποιες είναι εγκυούλες και ποιες όχι.Εχω χάσει το μπούσουλα βρε κορίτσια.Εκτός απο την Μαρία,την Μαριαλένα,την Πόλα και την Κωνσταντίνα που έμαθα χθες είναι κάποια άλλη?Μου ΄φαίνεται πρέπει να κάνουμε λίστα.

Σήμερα το πρωί η μικρή μου της έβαλα ενα φορμάκι με παπάκια επάνω και της λέω κοίτα έχει παπάκια.Και μου λέει κιάυτή πα-πά-κια.Μέχρι χτες λέγαμε μόνο το παπά.Εκεί είχε κολήσει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...