Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

1846788ps7050b6aq.gif

Η τέταρτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και αυτή τη φορά

μέσα σε ζεστή, όμορφη, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι φωτο βρίσκονται στο events, του fb,

και του χρόνου πάλι με το καλό!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο κοριτσάκια που περάσατε όμορφα!!!! Ζήλεψα το ομολογώ.....

αλλά τι να κάνω που όλο τυχαίνουν διάφορα.....η μάνα μου έκανε τραπέζι στο σόι από το χωριό κ φυσικά έπρεπε να πάμε....τρωγόμουνα να έρθω κατα τις 4 αλλά είχαν ένα μικρό μαμούνι που όλο πέιραζε τη μικρή κ δεν ήθελα να την αφήσω στη μάνα μου...μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να την αφήνω κ στην πεθερά:rolleyes:

Έχω καταστεναχωρηθεί κ με την κουμπάρα μου κ ήθελα να πάω αλλά ο άντρας μου παίρνει δουλειά κ σπίτι κ δεν μου κράταγε τη μικρή εστω για 1-2 ώρες να πάω στο νοσοκομείο....της δίνουν ένα σωρό φάρμακα,δεν έχει τη γρίπη της κάνανε τεστ, κ ακόμα έχει πυρετό όχι 39,5-40 και που είχε αλλά γύρω στο 38....δεν προβλέπεται να κάνει Χριστούγεννα σπίτι της αφού Δευτέρα-Τρίτη θα κάνει κολωνοσκόπηση και γαστροσκόπηση και μαγνητική γιατί κάποια τιμή των έξετάσεων βρήκαν ανεβασμένη κ θελουν κάτι να δουν...πολύ με ανησυχούν αυτες οι εξετάσεις που παραπέμπουν σε σοβαρά προβλήματα! :-(:sad::-(:sad::-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα staxioforina?Στο lilypie το site με τα ticker όταν ολοκληρώσεις το ticker ποιον κωδικό πατάς για να κάνεις copy-paste?Eγώ επιλέγω το bbcode αλλά πάλι δεν μου βγαίνει η εικόνα όταν το βάζω.

όχι το html είναι ανενεργό..εκεί που λέει some forums πατάς bbcode από κάτω σε βγάζει τον σύνδεσμο και κάνεις copy paste

Λιζάκι υπομονή...όταν πας στο νέο σπίτι θα χαλαρώσεις..παίζει τυχόν εγκυμοσύνη;;

Άννα μανάρι σε δίνω συμβουλή σαν νοσηλεύτρια....ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!ελπίζω να μην είναι κάτι σημαντικό...εύχομαι περαστικά.μπορείς να πάρεις τηλ την κουμπάρα σου..μην πας στο στόμα του λύκου!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

1846788ps7050b6aq.gif

Η τέταρτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε και αυτή τη φορά

μέσα σε ζεστή, όμορφη, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Οι φωτο βρίσκονται στο events, του fb,

και του χρόνου πάλι με το καλό!

α.....που είναι αυυτό;;;σε εσένα;;;δεν σε έχω εσένα

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ με μάσκα είχα σκοπό να πάω....κ με προσοχή αλλά την ίδια γνωμη εχει κ ο άντρας μου.....να μην πάω....αλλά είναι πολύ χάλια ψυχολογικά η καημένη και είναι η κολητή μου εδώ και 14 χρόνια! :-(

Λιζάκι μας βλέπω μαζί σε κανα γκρουπ με έγκυες....2 μήνες κ 1 μέρα έχω να δω την ακατανόμαστη ο άντρας μου λέει ήταν λάθος κ τα 2 τεστ που έκανα....θα δω βέβαια πως θα πάει κ αυτή η εβδομάδα κ αν ειναι θα κανω αλλο ένα....;)

Σταχιοφορίνα στείλε pm να σε βάλω κ εγώ στο facebook!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπόν επισήμως ζητάμε το χέρι της γοργονίτσας .

Είμαστε καλά παιδία και με προίκα. Μπορώ να σε λέω συμπεθέρα από δω και πέρα?? Ε συμπεθέρα?? Αν και δεν ήμαστε από την Κρήτη αν δεν μας την δώσεις θα την κλέψουμε (είναι τρελοί αυτοί οι Κερκυραίοι).

Επεξεργάστηκαν by Ράνια 36

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

κοριτσια ειμαι χαλια...

δεν ξερω τι στην ευχη συμβαινει, αλλα αυτη τη στιγμη νιωθω ακριβως ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ομως... οπως πριν επιβεβαιωσω την εγκυμοσυνη στο μπεμπη!!! :eek:

πρησμενο στηθος, νευρα... ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ, και απιστευτα τσιμπολογηματα σ΄οτι βλακεια υπαρχει....

το καλοκαιρι που μας περασε, λιγες μερες πριν γεννησω το μπεμπη, ειχα παει στην γιορτη που εκανε το σχολειο του γιου μου για καλοκαιρι!

εκει λοιπον, ειχα δει μια μαμα ενος συμαθητη του γιου μου η οποια σ΄ενα καροτσακι ειχε τον 4ο γιο της:eek::eek: και μου ειπε...

"καπως ετσι σε βλεπω και σενα συντομα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να πω!!!!?????????

λετε να μου τυχει κατι τετοιο??? δε λεω για τεταρτο αγορι, αλλα για μια τεταρτη εγκυμοσυνη????????????

ειμαι τοσο αγχωμενη, οσο δεν παει αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λιζάκι παίζει το ενδεχλομενο ή απλά από την κούραση τα έχεις πάθει όλα?!?!? Τι να πώ, ξεκουράσου λίγο και θα δεις πως θα πάει. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην αγχώνεσαι:-P:-P:-P:-P:-P

Μπράβο κοριτσάκια που περάσατε όμορφα!!!! Ζήλεψα το ομολογώ.....

αλλά τι να κάνω που όλο τυχαίνουν διάφορα.....η μάνα μου έκανε τραπέζι στο σόι από το χωριό κ φυσικά έπρεπε να πάμε....τρωγόμουνα να έρθω κατα τις 4 αλλά είχαν ένα μικρό μαμούνι που όλο πέιραζε τη μικρή κ δεν ήθελα να την αφήσω στη μάνα μου...μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να την αφήνω κ στην πεθερά:rolleyes:

Έχω καταστεναχωρηθεί κ με την κουμπάρα μου κ ήθελα να πάω αλλά ο άντρας μου παίρνει δουλειά κ σπίτι κ δεν μου κράταγε τη μικρή εστω για 1-2 ώρες να πάω στο νοσοκομείο....της δίνουν ένα σωρό φάρμακα,δεν έχει τη γρίπη της κάνανε τεστ, κ ακόμα έχει πυρετό όχι 39,5-40 και που είχε αλλά γύρω στο 38....δεν προβλέπεται να κάνει Χριστούγεννα σπίτι της αφού Δευτέρα-Τρίτη θα κάνει κολωνοσκόπηση και γαστροσκόπηση και μαγνητική γιατί κάποια τιμή των έξετάσεων βρήκαν ανεβασμένη κ θελουν κάτι να δουν...πολύ με ανησυχούν αυτες οι εξετάσεις που παραπέμπουν σε σοβαρά προβλήματα! :-(:sad::-(:sad::-(

Περαστικά Αννούλα στην κουμπάρα, ελπίζω να βρούνε σύντομα τι είναι και να μπορέσει να κάνει τουλάχιστον Πρωτοχρονιά σπίτι της!!!!

Λοιπόν επισήμως ζητάμε το χέρι της γοργονίτσας .

Είμαστε καλά παιδία και με προίκα. Μπορώ να σε λέω συμπεθέρα από δω και πέρα?? Ε συμπεθέρα?? Αν και δεν ήμαστε από την Κρήτη αν δεν μας την δώσεις θα την κλέψουμε (είναι τρελοί αυτοί οι Κερκυραίοι).

Ράνια μου - συμπεθέρα Β' θα πρέπει να τα βρείς με τη συμπεθέρα Α' (_sofia_) καθώς ο αλητάκος της μας έχει ξεμυαλίσει αλλά όπως σου είπα και στο φατσοβιβλίο να τα γνωρίσουμε τα παιδιά και να δούμε πώς θα τα πάνε;););););) (Αχ και το έλεγε ο αστρολογικός χάρτης της γοργονίτσας που μου έβγαλε η τρελλή η κολλητή μου, ότι θα είναι άστατη στα αισθηματικά και δεν έδωσα σημασία.... Να τα τώρα!!!!)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημέρα....χαμός εδώ..τρελός αέρας!!!!!!!!!!!ημικρή ξύπνησε νωρίς μόλις έφτιαξα καφέ και δεν πήρα ούτε τζούρα..πάγωσε..ξενέρα τρελή..

βλέπω πολλές συμπεθέρες και παντρολογήματα..χαχα!!!

Αννα σε στέλνω πμ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Μωρέ με μάσκα είχα σκοπό να πάω....κ με προσοχή αλλά την ίδια γνωμη εχει κ ο άντρας μου.....να μην πάω....αλλά είναι πολύ χάλια ψυχολογικά η καημένη και είναι η κολητή μου εδώ και 14 χρόνια! :-(

Λιζάκι μας βλέπω μαζί σε κανα γκρουπ με έγκυες....2 μήνες κ 1 μέρα έχω να δω την ακατανόμαστη ο άντρας μου λέει ήταν λάθος κ τα 2 τεστ που έκανα....θα δω βέβαια πως θα πάει κ αυτή η εβδομάδα κ αν ειναι θα κανω αλλο ένα....;)

Σταχιοφορίνα στείλε pm να σε βάλω κ εγώ στο facebook!

σίγουρα είναι χάλια αλλά προέχει το μωάκι σου και θα καταλάβει ότι δεν μπορείς να πας..

κάνε μια χοριακή..τι μου πλακώθηκες στα τεστ;;;το απογεύγεις με φαίνεται μανάριιιι:-P:-P:-P:-P:-P:-P:tongue::tongue::tongue:

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

2527407oqsrykluil.gif

Καλημερα κοριτσια! Πολυ ωραιες φωτογραφιες! Μπραβο, και του χρονου!

Ο Φωτης δεν πηγε τελικα γηπεδο χθες, τελευταια στιγμη ακυρωθηκαν τα σχεδια που ειχαμε και εμεινε σπιτι, αλλα ετσι κι αλλιως εγω μεσημερι δεν επαιζε να ερθω.

Λιζακι, Αννουλα... περιμενουμε τα ευχαριστα!!!:tongue:

Η Μαριαλενα πηγε στο παιδικο δωματιο επιτελους χθες βραδυ, κοιμηθηκε μια χαρα στο κρεβατι της, γελαγε το πρωι και χαζευε γυρω γυρω και ο Αντωνης...κύριος! Σωα και αβλαβη ηταν και τα δυο το πρωι!!!

Επισης, οι εξετασεις της για τον υποθυρεοειδισμο ηταν αψογες αυτη τη φορα. Η TSH επεσε επιτελους στα φυσιολογικα, πρωτη φορα απο τοτε που γεννηθηκε, οποτε δεν αλλαξαμε κατι στη δοσολογια του Τ4, συνεχιζουμε κανονικα και ειμαστε μια χαρα!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πήγαμε κοινωνήσαμε τώρα η μικρή κοιμάται κ όταν ξυπνήσει θα φάει τη φρουτόκρεμά της και βουρ στα μαγαζιά για τα τελευταία μας ψώνια!!!:lol:

Μαριάννα ευχάριστα τα νέα σας...!!!

Και μην περιμένετε ευχάριστα από μένα χλωμό το κόβω καθώς προσέχαμε πολύ!Κάτι άλλο θα συμβαίνει!:tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το ξέρω βρε Μαριάννα αυτό με ανησυχεί περισσότερο κ δεν θυμάται κ ποια τιμή της βρήκαν ανεβασμένη να ψάξω λίγο στο διαδίκτυο τι μπορεί να ψάχνουν!:rolleyes: 28 χρονών τι να βρουν ρε γαμώτο?!:!:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπράβο Μαριάννα πολύ καλά τα νέα σας!!!!!

Ρε Αννούλα μην αρχίσεις και ψάχνεις στο διαδίκτυο μπορεί να τρελλαθείς, περίμενε να δεις τι θα σας πούνε.... Καταλαβαίνω την αγωνία σου ειδικά αφού δε μπορείς να πας να τη δεις:-(:sad::-(:sad::-(:sad: Υπομονή και εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις της!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...