Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βρε Μαρία κρίμα είναι τόσα λεφτά...κλείσε ραντεβού να πας σε έναν απογευματινό γυναικολόγο του ίκα μετά τη δουλειά κ την επόμενη μέρα αίματος-ουρων τις κάνεις χωρίς ραντεβού.....;)

Έβαλα πάλι να βράσω πατάτες ελπίζω να καταφέρω να φάω κάτι σήμερα!:rolleyes:

Βατραχάκι κάνε καλύτερα μια χοριακή βρε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν την κοροιδευω με τιποτα.

Θέλει? θα πιει!

Δεν θέλει? Ας μην πιει. Εγω της το αφηνω σε σημειο που μπορει να το παρει μονη της αν μου το δωσει και την αφηνω λιγο και οσο θελει πινει γουλια γουλια βεβαια

4Rnfp3.png

εγω δεν την κοροιδευω με τιποτα.

Θέλει? θα πιει!

Δεν θέλει? Ας μην πιει. Εγω της το αφηνω σε σημειο που μπορει να το παρει μονη της αν μου το δωσει και την αφηνω λιγο και οσο θελει πινει γουλια γουλια βεβαια

Το εχω κανει κι αυτο και δεν ειπιε...αλλα γενικα δεν της δινω τιποτα στο χερι,τα χυνει ολα κατω και τα σκουπιζει με τα χερια της...επισης φτυνει,ΦΤΥΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!:mad::mad:

Χθες το απογευμα τη λυπηθηκα την καημενη, εφαγε 5 κουταλιες τραχανα και μετα αρχισε να φτυνει (το εχει βρει παιχνιδι) και της λεω αμα φτυνεις δε θα παμε ατα, Άτα μου ελεγε ολο παραπονο.Οχι άτα αμα φτυνεις της ελεγα εγω, άτα αυτη ακομα πιο παραπονεμενα, σαν μεγαλο παιδι ρε κοριτσια, τη λυπηθηκα, εκλαιγε οποτε της ελεγα οχι ατα και στο τελος την πηρα και καναμε ενα γυρο στο τετραγωνο...

Βρε Μαρία κρίμα είναι τόσα λεφτά...κλείσε ραντεβού να πας σε έναν απογευματινό γυναικολόγο του ίκα μετά τη δουλειά κ την επόμενη μέρα αίματος-ουρων τις κάνεις χωρίς ραντεβού.....;)

Kαι σε δημοσιο νοσοκομειο επισης...

age.png age.png

Αυτές στον γυναικολόγο, δεν πάω αλλού!

Εγώ βιοιατρική. Τα καλύπτει όλα το ταμείο μου και δεν πλήρωσα τίποτα. Πάντως μην πας στο ΙΚΑ γι' αυτές!!:mrgreen::mrgreen:

Βρε κορίτσια από χθες πονάω χαμηλά και έχω και σαν σουβλιές...Λέτε να γεννάω??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Λεω να αποχωρησω απ το γκρουπακι... δε γινεται... στο τελος θα γκαστρωθουμε ολες... αλλο που δε θελω και γω... αλλα δε γινεται.. οποτε μαλλον πρεπει να κοψω τις κακες παρεες

Βλέπεις τί κάνει η παρέα, αν ισχύει η παροιμία "δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιός είσαι" μας βλέπω σύντομα όλες που μπαίνουμε εδώ μέσα να παρασυρόμαστε και καλά όσες έχουν το πρώτο, οι υπόλοιπες κινδυνεύουμε σοβαρά, είναι κολλητικό, μεταδοτικό πες τε το όπως θέλετε αλλά "κρούω τον κώδωνα του κινδύνου"! Άσε πού δε θα έχουμε πλέον τί άλλο να συζητάμε, το φόρουμ ενδείκνυται ειδικά για συζήτηση στις εγκυμοσύνες! Αν μας πάρουν μάλιστα είδηση και οι πολύτεκνοι τότε είναι που χαθήκαμε...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Βλέπεις τί κάνει η παρέα, αν ισχύει η παροιμία "δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιός είσαι" μας βλέπω σύντομα όλες που μπαίνουμε εδώ μέσα να παρασυρόμαστε και καλά όσες έχουν το πρώτο, οι υπόλοιπες κινδυνεύουμε σοβαρά, είναι κολλητικό, μεταδοτικό πες τε το όπως θέλετε αλλά "κρούω τον κώδωνα του κινδύνου"! Άσε πού δε θα έχουμε πλέον τί άλλο να συζητάμε, το φόρουμ ενδείκνυται ειδικά για συζήτηση στις εγκυμοσύνες! Αν μας πάρουν μάλιστα είδηση και οι πολύτεκνοι τότε είναι που χαθήκαμε...

Ελενη τι λες να κανουμε? να μην τις κανουμε παρεα η να γινουμε τριτεκνες?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Ελενη τι λες να κανουμε? να μην τις κανουμε παρεα η να γινουμε τριτεκνες?

Καλέ εδώ λέμε πώς θα μεγαλώσουμε τα δύο μετά θα κλαιγόμαστε για τα τρία; Ας σωφρονιστούμε λίγο, μας βλέπω να τα βγάζουμε στην Ερμού να χορεύουν μ' ένα ντέφι για να τα μεγαλώσουμε!

Καλέ εδώ λέμε πώς θα μεγαλώσουμε τα δύο μετά θα κλαιγόμαστε για τα τρία; Ας σωφρονιστούμε λίγο, μας βλέπω να τα βγάζουμε στην Ερμού να χορεύουν μ' ένα ντέφι για να τα μεγαλώσουμε!

Oπως λεει και ο ηλιας αν δε εχεις μισθο ανω των 5000 μην ζητας παιδι!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Πες του Ηλια, τι 10 τι 15.000....!!!!!:tongue:

Αχ,ακομα δεν εχω φυγει απο τη δουλεια, περιμενω να ερθει να με παρει ο Κωστας γιατι οταν εχουν σταση τα λεωφορεια μεχρι 4 ξεκινουν στις 5:x

Που να την πηγαινα σημερα άτα τη μικρη που θα ζηταει παλι???

Δεν ξέρω τί να πω, ωραία είναι τα παιδιά, υπέροχα θα έλεγα, όποια έχει καταρχήν το κέφι να τα μεγαλώνει με την καρδιά της ας προχωράει, το μόνο όμως που δε πρέπει να δουν από μας είναι η αγανάκτηση και η αίσθηση ότι είναι υποχρεωμένα να ανταποδίδουν στις προσδοκίες μας και στους κόπους μας.

Εγω παλι Ειρηνη μονο την Ελενη βλεπω αποφασισμενη να μεινει στα 2...προς το παρον.

Κι εγω επισης. Και αν δω ακομα μια εγκυμοσυνη εδω μεσα...που θα δω...θα σας χαιρεταω απο μακρια για να μην κολλησω...!!!

age.png age.png

Κι εγω επισης. Και αν δω ακομα μια εγκυμοσυνη εδω μεσα...που θα δω...θα σας χαιρεταω απο μακρια για να μην κολλησω...!!!

Αααααααχαχαχαχαχααααα.........!!!!!!!!!!!

(μη μου δίνετε σημασία, μόνη μου γελώ, ως συνήθως)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...