Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γκας είναι η Μαριλού, η Πολίνα, η Μαρία, η Μαρίνα, κάποια ξεχνάω, και ίσως το βατράχι. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά μου;

Με το να κάθομαι να ασχολούμαι μαζί σου έκαψα κ τις πατάτες που έβραζα για να φάω πατατοσαλάτα...στείλε μου μια μερίδα σουβλάκια τώρα! :mrgreen::P:p:p

Δέσποινα εγώ δεν έχω καθυστέρηση ακόμα...κανονική περίοδο είχα 18/1 κ λίγο στις 31/1....άστε με δεν θέλω να είμαι έγκυος αυτό το μήνα έχω πάρει κ τόσα φάρμακα!:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουτε εγω θελω να παω εγγυος ταξιδι το Μαρτη, τον αλλο μηνα βλεπουμε,να ξεκινησει κι ο Κωστας το μεταπτυχιακο.....

Παντως Αννα ειναι περιεργες οι σταγονες και η περιοδος αφαντη, τουλαχιστον παρε το γιατρο σου ενα τηλ...

Ουτε εγω θελω να παω εγγυος ταξιδι το Μαρτη, τον αλλο μηνα βλεπουμε,να ξεκινησει κι ο Κωστας το μεταπτυχιακο.....

Παντως Αννα ειναι περιεργες οι σταγονες και η περιοδος αφαντη, τουλαχιστον παρε το γιατρο σου ενα τηλ...

Είπαμε είναι ή από την αντιβίωση ή από το στρες που πέρασα με τη μαμά μου...μου έχει ξανασυμβεί κ το είχε αποδώσει στην αντιβίωση ο τότε γιατρός μου κ ούτε 30 μέρες δεν περάσανε καλέ από την τελευταία κανονική περίοδο....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γκας είναι η Μαριλού, η Πολίνα, η Μαρία, η Μαρίνα, κάποια ξεχνάω, και ίσως το βατράχι. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά μου;

Την Βάλι ξέχασες

Ποτε γεννάει?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Ερώτηση προς Μαριαλένα...

Τις εξετάσεις αίματος που τις έκανες? ΙΚΑ ή έξω?

ΙΚΑ τις έκανα. Γενική αίματος, Ζάχαρο, Τοξόπλασμα, Ερυθρά και Γενική ούρων - αυτές μόνο τις υπόλοιπες μου είπε δεν υπήρχε λόγος να τις ξανακάνω (AIDS, στίγμα, ομάδα αίματος κλπ.) Εσένα τι σου έγραψε?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χριστίνα άστο δε σε θέλει....μεγάλη γκαβωμάρα! :lol::lol::lol::lol:

Ποια είπαμε θα φέρει τις ντομάτες το Σάββατο ???:P:p

969356n04i0j45gk.gif

Καλά είπα στην Πολίνα ότι εγώ είμαι η γκαβ... διάβασα μια τσιπούρα ΜΕ 12 μάτια χαχαχαχα (σκάσε Μαριάννα)
Θα μπορούσα να έχω διαβάσει τα ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ του γιου μου αλλά ήμουν προσεκτική αυτή τη φορά γιατί καραδοκεί η βλαχοπούλου

Και για να απαντήσω σε όποια ρώτησε, αυτή ήρθε και με βρήκε και μου είπε "κοριτσάκι θες να γίνουμε φίλες;"

694714pn317stslu.gif

age.png age.png

Λεω να αποχωρησω απ το γκρουπακι... δε γινεται... στο τελος θα γκαστρωθουμε ολες... αλλο που δε θελω και γω... αλλα δε γινεται.. οποτε μαλλον πρεπει να κοψω τις κακες παρεες

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ εσύ τώρα που το θυμήθηκα με τη στοματίτιδα της Τότας τι έγινε?

Ξερω γω???Ειχε δεν ειχε?Και να την πηγαινα στο γιατρο την ιδια αλοιφη θα μου εδινε οποτε της την εβαλα κι εγω καποιες μερες, τον ξαναπηρα προχθες να του πω οτι δεν θελει γαλα,δεν τρωει κλπ και μου ειπε αν ειχε στοματιτιδα θα εφευγαν κομματια αφθες απο το στομα της, δεν εχει τιποτα τετοιο. Τρωει τωρα, λιγοτερο βεβαια, το περισσοτερο το φτυνει (τα χω παρει με αυτο, να δω πως θα της το κοψω...με γεμισε τραχανα χθες)αλλα τουλαχιστον αν την κοροιδεψω λιγο στην αρχη πινει και γαλα, κανα 200αρι με mad βεβαια στην tv....ωρες ωρες σκεφτομαι οτι αλλα παιδακια ξυπνανε κλαιγοντας τη νυχτα η το πρωι ενω το δικο μου ξυπναει τραγουδωντας...ναααανά,νανανα...

Αννα σόρυ

αλλιώς τα είχα καταλάβει επειδη μαζί είχαμε εκείνα τα καφέ.

Θα δείξει...αύριο

Αντε αντε βατραχακι!!!!!Καλα αποτελεσματα, αν κανεις τεστ μην παρεις predictor μονο!

Ναι βρε Κατερίνα τι εγινε με την τοτα?

Τρώει τωρα ή τη ίδια?

Ο γιατρος τι ειπε?

Εσυ? Ηρέμησες καθόλου? Ή ακόμη κοιμάσαι με τις κάλτσες?:tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Λεω να αποχωρησω απ το γκρουπακι... δε γινεται... στο τελος θα γκαστρωθουμε ολες... αλλο που δε θελω και γω... αλλα δε γινεται.. οποτε μαλλον πρεπει να κοψω τις κακες παρεες

Ρε θηριο θα'θελες και τριτο????Μην φευγεις, κι αλλες γκαστρωθηκαν μολις εφυγαν...βλ.βάλι, σταχυ...κατσε εδω θα το παλεψουμε μαζι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...