Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ θα σου πω να μαζέψεις όλες τις δυνάμεις σου Κ να προσπαθήσεις βάζοντας ένα ρεαλιστικό στοπ στον στον εαυτό σου για κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ο κύκλος αυτός ήταν κακος φανηκε Κ από τις ορμονικές . Όμως θα κάνεις σίγουρα Κ καλύτερους κύκλους. Βάλε μακροπρόθεσμα ένα στοπ μέχρι που θέλεις να φτάσεις για να νιώθεις ότι είσαι εντάξει Κ ήρεμη . Εγώ σου έχω ξαναπεί μέχρι το φθινόπωρο θα έισαι έτοιμη για εμβρυομεταφορα . 

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, εγώ και το ψάρι έχουμε άριστες σχέσεις και ειδικά ψητό το τσακίζω αλύπητα!!!! Να μη σου πω για την κόρη μου που χθες έφαγε μια ολόκληρη τσιπούρα και 12 μάτια:tongue::tongue::tongue::tongue:
Καλά είπα στην Πολίνα ότι εγώ είμαι η γκαβ... διάβασα μια τσιπούρα ΜΕ 12 μάτια χαχαχαχα (σκάσε Μαριάννα)

WN6Op3.png

Χριστίνα άστο δε σε θέλει....μεγάλη γκαβωμάρα! :lol::lol::lol::lol:

Ποια είπαμε θα φέρει τις ντομάτες το Σάββατο ???:P:p

Σε πελτέ να σε πασαλείψω σου κάνει; :cool: Θα σε ντύσουμε κοκκινοΜΟΥΡίτσα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Α, εγώ και το ψάρι έχουμε άριστες σχέσεις και ειδικά ψητό το τσακίζω αλύπητα!!!! Να μη σου πω για την κόρη μου που χθες έφαγε μια ολόκληρη τσιπούρα και 12 μάτια:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα!!! Πολύ αφασία είναι το Λενιώ!!! :tongue::tongue:Κι' εμένα μου άρεσαν τα ψάρια!! Ελπίζω να επανέλθω :rolleyes::rolleyes:

Οργια είστε όλες σας!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Φτιάξε με! :lol::lol::lol::lol:
Εγώ; Αχαχαχούχα, άλλη γκας από δω μου φαίνεται!!! Ρε σεις, δε μπορώ να πρωταγωνιστώ σε ΟΛΑ τα όνειρα των γκας εδώ μέσα, αποφασίστε να με παίρνετε μια μια κάθε βράδυ! Κάνε κι εσύ τώρα ένα τεστ

WN6Op3.png

Ουφ έφαγα κ τα κιντεράκια του γιού μου κ ησύχασα:mrgreen::mrgreen:
Θα μπορούσα να έχω διαβάσει τα ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ του γιου μου αλλά ήμουν προσεκτική αυτή τη φορά γιατί καραδοκεί η βλαχοπούλου

WN6Op3.png

Χριστίνα κι'αυτή η δουλειά υπάλληλος γραφείου λέγεται.Κάθεσαι στο γραφείο σου και κάνεις επίδειξη τους δονητές και οτι άλλο απο εκεί.Ρε τι άλλο θα ακούσουμε.Τουλάχιστον τσεκάρω πριν με τηλέφωνο να δω τι παίζει.Κυκλοφορούν και ανώμαλοι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ; Αχαχαχούχα, άλλη γκας από δω μου φαίνεται!!! Ρε σεις, δε μπορώ να πρωταγωνιστώ σε ΟΛΑ τα όνειρα των γκας εδώ μέσα, αποφασίστε να με παίρνετε μια μια κάθε βράδυ! Κάνε κι εσύ τώρα ένα τεστ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι είναι γκας???τεστ γιατί να κάνω???? άσε με κ εσύ κ χθες μου έλεγε ο θείος του άντρα μου ότι ομόρφυνα κ γυαλίζουν πολύ τα μάτια μου κ μήπως είμε έγκυος...κ η πεθερά μου αντί να πει έλα δω κορίτσι μου είπε έλα δω αγόρι μου στη Ζωή....κ λέει ααααα έρχεται αγοράκι στην οικογένεια!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ναι βρε Αννα

κάνε κι εσύ ένα τέστ! Πόσες μέρες έχεις καθυστερηση? Απο την κανονικη σου περίοδο?

Εγω σήμερα 12...:cool::cool::mrgreen::mrgreen:

(κι ούτε ένα τηλεφώνημα..)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: τι είναι γκας???τεστ γιατί να κάνω???? άσε με κ εσύ κ χθες μου έλεγε ο θείος του άντρα μου ότι ομόρφυνα κ γυαλίζουν πολύ τα μάτια μου κ μήπως είμε έγκυος...κ η πεθερά μου αντί να πει έλα δω κορίτσι μου είπε έλα δω αγόρι μου στη Ζωή....κ λέει ααααα έρχεται αγοράκι στην οικογένεια!:roll:
Γκας είναι η Μαριλού, η Πολίνα, η Μαρία, η Μαρίνα, κάποια ξεχνάω, και ίσως το βατράχι. Το κατάλαβες ή να κάνω και κακά μου;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...