Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Όχι ακόμη... Για να είμαι ειλικρινής το ΣΚ σαν κάτι να μου φάνηκε αλλά θεωρώ ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς. Τη Λένα την είχα καταλάβει στην 20η βδομάδα και τώρα είαμι στη 13η:):):) Λογικά μάλλον γύρω στη 16η - 17η αυτή τη φορά θα το καταλάβω.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοπελιά βαλτή είσαι και έφαγα πριν λίγο μια τσιπούρα κι ένα κομμάτι σπανακόπιττα?

Πέρνεις φαγητό στη δουλειά? Άσε και ήθελα να πάρω γεμιστά να φέρω μαζί μου και μου λεέι ο Αλέξης...μωρέ θα βρωμάνε άμα τα ανοίξεις, έμεινα νηστικιά τώρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τωρα να κανω μια αδιακριτη ερωτηση????Εσυ Μαριαννα ησουν συμμαθητρια με τη Χριστινα????

Kαι ναι κυρίες και κύριοι, καταλάβατε τώρα ποια έχει αλτζχάιμερ λόγω ηλικίας! Η Άννα ρώτησε ρε οργιάντζααααααα

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::mrgreen::tongue::lol:

Καλε δεν το λεω για να το εχω πολλες μερες ανοιχτο, απλα δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στο φρεσκο και το μακρας διαρκειας.λογικα δεν εχει περισσοτερα συντηρητικα?απο την αλλη θα μου πεις ειναι και βιολογικο,καλυτερα!

Δεν εχει συντηρητικα, εχει υποστει μεγαλυτερη θερμικη επεξεργασια, με αποτελεσμα να χανονται καποιες βιταμινες του συμπλεγματος Β. Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα εβαπορε κλπ.

age.png age.png

Πέρνεις φαγητό στη δουλειά? Άσε και ήθελα να πάρω γεμιστά να φέρω μαζί μου και μου λεέι ο Αλέξης...μωρέ θα βρωμάνε άμα τα ανοίξεις, έμεινα νηστικιά τώρα!

Έχουμε κουζινάκι και πηγαίνω εκεί και τρώω αλλά ακόμη και όταν πήζω και δεν προλαβαίνω να σηκωθώ, τρώω στο γραφείο μου. Ναι, έρχομαι κυρία με το ταπεράκι μου κάθε μέρα:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χριστίνα εσύ είσαι μεγάλο όργιο...η Κατερίνα ρώτησε αρχικά κ εγώ σχολίασα ότι είσαι μεγαλύτερη αλλά το κρύβεις!Έκανες ένα quote την ερώτηση της Κατ αλλά με το δικό μου όνομα...μόνο εσύ ξέρεις το πως!:P:p

Πήρα το γιατρό...δεν είναι εκεί το απόγευμα...κ εγώ ανησυχω,δεν φαίνεται για ουλίτιδα κ ελπίζω να μην είναι τπτ μύκητες από τα φάρμακα που πήρα για την ίωση....:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω πηγαίνουν το βαφτιστήρι μας με τα αδελφάκια του ανελλιπώς γιαυτό σου είχα γράψει για "τις ωραίες δραστηριότητες του Δήμου".

Μπορειτε να ερχεστε κι εσεις αν θελετε!

age.png age.png

Α πα πα φαγωμαρα Ταρα κ ΧΡιστινα...:tongue::P

Αλήθεια

Θα μας πείτε τελικά αν γνωρίζεστε κι απο πριν?

ή απο τις συναντήσεις ήταν φιλία με την πρώτη ματια!!:P:tongue::rolleyes::mrgreen:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Χριστίνα εσύ είσαι μεγάλο όργιο...η Κατερίνα ρώτησε αρχικά κ εγώ σχολίασα ότι είσαι μεγαλύτερη αλλά το κρύβεις!Έκανες ένα quote την ερώτηση της Κατ αλλά με το δικό μου όνομα...μόνο εσύ ξέρεις το πως!:P:p

Αστην... Οσο μιλαει, τοσο εκτιθεται!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Α πα πα φαγωμαρα Ταρα κ ΧΡιστινα...:tongue::P

Αλήθεια

Θα μας πείτε τελικά αν γνωρίζεστε κι απο πριν?

ή απο τις συναντήσεις ήταν φιλία με την πρώτη ματια!!:P:tongue::rolleyes::mrgreen:

Μα δεν ειναι τυχαιο που στις συναντησεις ερχεται και καθεται συνεχως διπλα μου! Μου΄χει αδυναμια!:mrgreen:

age.png age.png

Βατραχοπόδαρο πολλές ερωτήσεις κάνεις περί εγκυμοσύνης! Το τεστάκι πότε;

Πω πω τίποτα δεν σου ξεφεύγει!

Θα γίνει κι αυτο αύριο μεθαύριο...

Περιμένω ακόμητην ακατονόμαστη!8):cool:

:mrgreen::mrgreen:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=861604&postcount=17973

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=861610&postcount=17974

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=861610&postcount=17974

Ποια ρώτησε είπαμε;

WN6Op3.png

Πω πω τίποτα δεν σου ξεφεύγει!

Αυτό ξαναπέστο σε παρακαλώ!

Και για να απαντήσω σε όποια ρώτησε, αυτή ήρθε και με βρήκε και μου είπε "κοριτσάκι θες να γίνουμε φίλες;"

WN6Op3.png

Bρε Μαριλού τσιπούρα?????? Α πα πα πα πα πα!!! :rolleyes::rolleyes: Για τη σπανακόπιτα τρελλαίνομαι!!!

Α, εγώ και το ψάρι έχουμε άριστες σχέσεις και ειδικά ψητό το τσακίζω αλύπητα!!!! Να μη σου πω για την κόρη μου που χθες έφαγε μια ολόκληρη τσιπούρα και 12 μάτια:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...