Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ θα σου πω να μαζέψεις όλες τις δυνάμεις σου Κ να προσπαθήσεις βάζοντας ένα ρεαλιστικό στοπ στον στον εαυτό σου για κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ο κύκλος αυτός ήταν κακος φανηκε Κ από τις ορμονικές . Όμως θα κάνεις σίγουρα Κ καλύτερους κύκλους. Βάλε μακροπρόθεσμα ένα στοπ μέχρι που θέλεις να φτάσεις για να νιώθεις ότι είσαι εντάξει Κ ήρεμη . Εγώ σου έχω ξαναπεί μέχρι το φθινόπωρο θα έισαι έτοιμη για εμβρυομεταφορα . 

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ελενη, δε θυμαμαι αν σου το εχω πει... Στις δυο δημοτικες βιβλιοθηκες της Αγιας Παρασκευης, εχει πολυ ωραιες δραστηριοτητες για παιδια τα Σαββατα. Εμεις πηγαινουμε καθε Σαββατο σχεδον και εχουμε δει δραματοποιημενες αφηγησεις παραμυθιων απο τους ιδιους τους συγγραφεις, κουκλοθεατρο, θεατρικες παραστασεις κλπ. Αυτο ειναι το προγραμμα.

http://www.pamebolta.gr/sites/default/files/1.pdf

Το ξέρω πηγαίνουν το βαφτιστήρι μας με τα αδελφάκια του ανελλιπώς γιαυτό σου είχα γράψει για "τις ωραίες δραστηριότητες του Δήμου".

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κι εγώ αυτό λέω να προσέξω με τα γλυκά κλπ. απλά χάρηκα που δε θα χρειαστεί να κοψω τελείως πατάτες, μακαρόνι κλπ.:)

Ιιιιιιιιιιιιιιιι εγω αν εκοβα αυτα νηστικια θα εμενα....τα γλυκα κοψε τελειως και δε θα εχεις προβλημα!

Ρε παιδιά εμένα εχθές μου είπε να τα κόψω όλα για να μην πάρω κιλά...η μαία όχι ο γιατρός! Και καλά όλα τα άλλα αλλά και τα μακαρόνια? Ε όχι αυτό δεν γίνεται με τίποτα!:mrgreen:

Λαχανικά, φρούτα και ψητά λεει. Εγώ αυτό που εχω να πω είναι ότι, ό,τι και να φάω μετά πάω για εξαγωγή, οπότε τουλάχιστον τους πρώτους μήνες δεν θα έχω θέμα κιλών, οπως και στην 1η εγκυμοσύνη, μετά είναι τα δύσκολα! Αυτή τη στιγμή έχω φοβερή ναυτία και μάλλον ετοιμάζομαι για τουαλέτα μεριά...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά εμένα εχθές μου είπε να τα κόψω όλα για να μην πάρω κιλά...η μαία όχι ο γιατρός! Και καλά όλα τα άλλα αλλά και τα μακαρόνια? Ε όχι αυτό δεν γίνεται με τίποτα!:mrgreen:

Λαχανικά, φρούτα και ψητά λεει. Εγώ αυτό που εχω να πω είναι ότι, ό,τι και να φάω μετά πάω για εξαγωγή, οπότε τουλάχιστον τους πρώτους μήνες δεν θα έχω θέμα κιλών, οπως και στην 1η εγκυμοσύνη, μετά είναι τα δύσκολα! Αυτή τη στιγμή έχω φοβερή ναυτία και μάλλον ετοιμάζομαι για τουαλέτα μεριά...

Καλα, οτι θελει λεει ο καθενας...τα παραλενε για να προσεχουμε αλλα ειπαμε...κανεις και στη δουλεια εμετους???:(:(Σε καταλαβανε?

Εμενα παντως ουτε με ζυγιζε απο ενα σημειο και μετα...οσο για ζαχαρο εχω ξαναπει οτι ουτε καμπυλη δεν εκανα,αλλα κι εγω προσεχα (τους 2 τελευταιους μηνες ξεστρατισα λιγααααακι) μεχρι τοτε ενα τοστακι η καμια σαλατα στη δουλεια (απο το σπιτι εννοειται..)

Καλά λίγο υπερβολικό το βρίσκω κι αυτό, νομίζω το καλύτερο από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα είναι όλα από λίγο και με μέτρο:)

Αυτό λέω κι εγώ...πάωωωωωωωωωωω

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έχει καμία ιδέα τι μπορεί να είναι καφέ προς μάυρες κηλίδες στα ούλα????? Μόλις τις ανακάλυψα κ ένα ψιλοσόκ το έχω πάθει....:roll:

Τρουφα απο τα σοκολατακια που ταραξες χθες???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπράβο, αυτό σημαίνει ότι όλα πάνε καλά!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Τρουφα απο τα σοκολατακια που ταραξες χθες???:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αι μαρή...η αλήθεια είναι τα έτριψα λίγο μπας κ είναι τπτ από το καφέ αλλά δεν....είναι πιο χαμηλά από τα δόντια κατεβάζοντας δηλαδή λίγο τα χείλη φαίνονται κ όχι σε όλο το μηκος των ούλων κατα διαστήματα ασύμετρα κομμάτια πολύ σκούρου χρώματος...για να πάρω τον οδοντίατρο....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλα, οτι θελει λεει ο καθενας...τα παραλενε για να προσεχουμε αλλα ειπαμε...κανεις και στη δουλεια εμετους???:(:(Σε καταλαβανε?

Μπα τα γραφεία τους είναι επάνω.Δεν έχω πει τιποτα ακόμα, άσε και δεν μπορώ τα μούτρα. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν βέβαια, αλλά σίγουρα θα δημιουργηθεί θέμα! Από τον άλλο μήνα και βλεπουμε!

Πωωωω τα είδα όλα μιλάμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρε κοριτσια, αυτο που τρωω τωρα ...πως να σας το πω, επρεπε να το βγαλω φωτογραφια...Ενα σαντουιτς με καλαμακι, φετα,πατατες και δε συμμαζευεται ...πρεπει να ηταν 40 εκατοστα....μη βαρατε, το μοιραστηκα με το συναδελφο...

Αλλα λεει ο καθρεφτης κυρα μου! Γι αυτο ρωταει η Κατερινα, γιατι μας εχει δει πλαϊ πλαϊ!!!:tongue:
Kαι ναι κυρίες και κύριοι, καταλάβατε τώρα ποια έχει αλτζχάιμερ λόγω ηλικίας! Η Άννα ρώτησε ρε οργιάντζααααααα
Κοίτα βαφή κανονική απαγορεύεται καθ' όλη τη διάρκεια απλά μετά τον 4ο - 5ο που έχουν σχηματιστεί τα όργανα, επιτρέπονται οι φυτικές (ο Θεός να τις κάνει).
Πολλά βάζεις του θεού ρε κοπελιά, να ασχολείται ΚΑΙ με τις βαφές μας; :tongue:
το κουφο ειναι οτι ειναι δυο μερες που για πρωτη φορα αγορασα βαζακι φαγητο να δοκιμασω και εφαγεεεεεεεε

χθες που ειχα ενα μισο βαζακι της το γεμισα μετα με μοσχαρακι λεμονατο δε τρελαθηκε αλλα εφαγε καποιεσ κουταλιες.. ειχε να φαει απ το σεπτεβριοοοοο

Τζανφουντάκιας βγήκε κι αυτή!

Ειρήνη ας έρθει κι ο Ηλίας μωρέ, τι έγινε;

Μωρε κι εμεις 5αρι παιρνουμε, απλα καποιες ισως παιρνουν 4αρι ακομα πχ.η Δημητρα και η Χριστινα νομιζω, γι'αυτο το ειπα.
Αχαχούχα! Καλέ 5+ φοράμε, έχουμε @@ρια εμείς, όχι αστεία :lol:
Με ρώτησε η κοπέλα ( η οποία είναι εξαιρετική) που κρατάει τον μικρό τα πρωινά εάν θα τον στείλω στον παιδικό σταθμό από το φθινόπωρο για να προγραμματίσει κι εκείνη τί θα κάνει την επόμενη χρονιά.
Εγώ θα επέλεγα την κοπέλα για ακόμα μια χρονιά πάντως. Αφού είναι και νέα και με όρεξη και γνώσεις, το παιδί θα μαθαίνει πράγματα και δεν θα βαριέται αποβλακωμένο στην τιβι. Φύλα τα ρούχα σου..
Ηρθα κι'εγώ.Κατερίνα εχθές με ρώτησες τι έκανα με τη δουλειά αλλά πήγα να σου απαντήσω και κόλαγε το site.Λοιπόν τίποτα ακόμα.Συνεχίζω να στέλνω βιογραφικά όπου και όποτε βρίσκω κάτι γιατί και οι αγγελίες είναι μετρημένες πιά και περιμένω.Ηταν να με πάρουν απο μια δουλειά αυτή τη βδομάδα κι'αυτή μέσω κάποιου γνωστού που είχε μιλήσει για να κλείναμε ραντεβού αλλά δεν με έχουν πάρει.Πρέπει να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή πως δεν θα βρώ δουλειά.
Μπαίνω στον πειρασμό να σου στείλω μια αγγελία που πήρε χτες μια φίλη μου και μου τα έλεγε το βράδυ και πέθανα στα γέλια. Εγραφε για υπάλληλο γραφείου κι ήταν σεξ σοπ κι ήθελε κοπέλα να κάνει επίδειξη στους δονητές και ένας θεός ξέρει τι άλλο :cool:
εσυ προλαβαινεις και να κατσεις και μια χαρα, εγω τι να πω που απο τις 08:30 μεχρι τις 17;00 μου βγαινει η γλωσσα:tongue: καθε μερα

Και της Κατ της βγαίνει η γλώσσα (από το μπίρι μπίρι χαχα)
Παίρνε ολικής τουλάχιστον, είναι καλύτερα και είναι και νόστιμα
Χαχαχαχα είσαι ούφο

Δεν ξέρω ρε Άννα αλλά δεν μου ακούγεται ωραίο, πάρε τον οδοντίατρο καλύτερα!

WN6Op3.png

Μαριλου?

ΑισθάνεσαΙ καμιά κίνηση απο το μωράκι?

Λένε οτι στην δεύτερη εγκυμοσύνη αισθάνεσαι το φτερούγισμα πιο νωρίς αποτι στο πρώτο!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...